Tacksamhet 

Posted in tävling


På bilden ovan är det så mycket vilja, fokus, kärlek till sporten och vi alla hoppas såklart på ett lyckat år med våra fina hästar. Och ett riktigt lyckat år för U25 lagen 2017! Det är mästerskap och internationella tävlingar som väntar bakom hörnet. 

Något som skrämmer en är hur fasligt lätt det kan vara över. Skadad häst eller ryttare. Jag får rysningar att bara tänka på det. Allt kan rasa på en natt. UHÄ så jobbig känsla.   Men sådant går inte att gå runt och tänka på. Jag är tacksam över att Biggles är så fräsch och fin just nu, känner tacksamhet till Ingrid som låter mig rida honom och tacksamhet till mitt team med Kristian i täten. Tänk så mycket vi får vara med om genom våra hästar! 

Tack Biggles! Nu gör vi vårt bästa tillsammans  <3

3 Kommentarer

 1. MalinKalin säger:

  Ni kommer säkert få ett fantastiskt år 🙂

 2. Louise säger:

  Världens bäst blogg! Så himla inspirerande och du är så grym!

  1. liinadolk säger:

   Åh! Tusentack! Vad glad jag blir!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.