Bilder 

Posted in tävling

Lite fler  bilder ifrån Danmark kommer här

Viktor är med och ser till att allt går rätt till. Är även väldigt mån om att Biggles får morötter och äpplen regelbundet (ofta ;))

Jag gillar att ha Viktor med oss, då slappnar man av lite även om jag går in i tävlingsbubblan. Det blir en bra balansgång!

Team Sverige 

Stiernas kläder är riktigt sköna att ha på sig när man idrottar.

Nya ridbyxor som jag köpt ifrån Ågesta Ridsportsbutik

Har alltid grip, att rida med helskodda är ute 

Vet inte riktigt… men två på bilden har gått in i fullt i tävlingsfokus men den tredje leker Allan 😉 

Min Batman <3 

Min huvudsponsor Horsepartner bärs på många täcken och kläder 

Sagt det förut, men Biggles dragläge är magi! Finns så många växlar! 

Piaff. På framridningen får jag Biggles lite kort fortfarande i formen. Men ju längre framridningen går desto mer kommer nosen ut och på banan börjar det bli riktigt bra! Jag rider fram rätt kort tid för att spara på honom så det är mycket som ska ske på de 30 minuterna innan jag rattar in i en Grand Prix! 

Sedan fram i passage, här ser ni hur jag får sitta emot i sätet ordentligt så Biggles är ivrig fram ur piaffen. Men på filmen i küren ser ni hur fina övergångar vi får till 😀  man ska inte vinna framridningen utan på banan! 

Serie där vi gör byten i varje. I Danmark satte vi både ettorna och tvåorna väldigt bra på banan

Samlade galoppen, och sedan lägger jag om benen för att se att Biggles svarar kvickt och lätt framåt

8 Kommentarer

 1. Anna säger:

  ”Helskodda är ute” Hahaha
  Jag är lite omodern och vill inte byta, men får kämpa för att hitta min vanliga modell med helskoning
  Sist fanns bara en färg att välja på i den butiken jag var haha

  1. liinadolk säger:

   Jag lovar dig, att rida med grip är sååå skönt! 😉

 2. Anonym säger:

  Kan inte du visa i ett inlägg hur du gör din töclingsfrisyr? 🙂 den är så fin!!!

 3. Sksnbnwwkj säger:

  Kan inte du visa i ett inlägg hur du gör din tälingsfrisyr? 🙂 den är så fin!!!

 4. My säger:

  Det är verkligen riktigt kul att se hur fint du får tilla formen på Biggles inne på banan! Häftigt både för att han utvecklas fortfarande trots sin ålder och att du är så ung och skicklig, väldigt imponerande :). Kommer du starta någon GP mot seniorer i år med honom? Tänker att dina % från Danmark är så otroligt bra att du ligger över nivån som vissa seniorer i landslaget rider på. Tänker EM ;).

  1. liinadolk säger:

   Tack så mycket! Nej vi satsar på U25 EM 🙂

   1. My säger:

    Nog så bra det ????!

    1. My säger:

     Oj blev jättekonstigt! Skulle inte alls vara en massa frågetecken haha. Blir kanon med U25 EM! Vi är många som håller tummen för dig 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.