Jag gillar studiedagar

Posted in tävling

Idag har jag haft hjälp i stallet av Elin (som brukar vara här på helgerna med Bea) , de hade studiedag idag och Elin frågade om hon fick komma. Svar JAAA tack! Så roligt när tjejerna kommer och allt går såklart lättare när vi är fler. 

Idag har jag suttit en stund på kontoret och skrivit fakturor. Pengar rullar ut bra så bäst att det även rullar in hehe. Idag har vi 4 lektioner utifrån och en ny ponny som kommer. Att vinna 2 st Grand Prix kan man tro drar in lite stålar, men när vi hade räknat av boxen, elen och starterna så fick jag tillbaka lite mindre än 300kr ifrån Danmark (inget skämt tyvärr) och då ska vi även betala båtresan på nästan 3000kr. Tur att jag vann en väldigt fin lampa iaf! 

Kan inte begripa att somliga stör sig på att vi ryttare letar efter sponsorer för att hjälpa oss i satsningen. Vi i dressyren vinner otroligt mycket mindre pengar än hoppningen. Och det är väldigt tufft att få allting att gå runt kan jag lova. 

Idag tog jag emot en ponny som heter Phaffe. Ni har sett honom tidigare i bloggen då jag tävlade honom i elitlaget samt haft han i lite träning till och från. Nora som äger honom ska iväg på semester så då tränar jag honom. Eftersom jag känner Phaffe riktigt väl så tar jag emot honom trots att ett mästerskap väntar inom kort.

Elin har bokat in vetcheck på både Biggles och Lazzie hos Axel Wallman på Mälardalens Hölöklinik. Lazzie kommer kollas innan SM och Biggles kollas direkt efter för då ska han vila igen.

Lazzie och Jack ska med till Ågesta imorgon för träning. Fina fina Lazzie! Ska bli roligt att matcha henne mot mästerskapen nästa år. Detta år blir lite av ett mellanår, kan vara bra att träna långsamt och bygga upp oss. Men tänk att hon redan har vunnit en Msv a på så fina procent! Stjärnan! 

5 Kommentarer

 1. Evy säger:

  Är Sevilla såld eller vad händer med henne? 🙂

  1. liinadolk säger:

   Nej, hon är på Ågesta och står i Kristians stall för fortsatt utbildning. Hon är till salu!:)

 2. Matilda säger:

  Känner du någon skillnad på lazzie?

 3. Malin säger:

  Hej har du möjlighet att ta emot stormästare oxå för tex inridning eller tillridning? 🙂

 4. MalinKalin säger:

  Hur ofta kör ni vetcheck på hästarna och vad går veterinären igenom då? Är det ungefär samma som en besiktning för försäljning? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.