Favoriten!

Posted in tävling

Idag började Kristian med att tömköra Lazzie ifrån start

Vackra vackra Lazzie! Hon får mitt hjärta att smälta <3 

Ställer alltid upp sig när Elin står med kameran! Idsg skulle Elin egentligen ha jobbat dag men det är tydligen väldigt brist med folk på hennes jobb så det blir ändrade jobbtider rätt ofta.. idag till det bättre för min del! 


Jag tycker Lazzie har blivit lite stark speciellt i högersidan, så Kristian hjälpte mig ifrån marken att känna efter. Lazzie är annars känd för att vara som en gummiboll jämt

Hon är lite lurig för hon blir lång i kroppen bakom sadeln och ibland hinner inte jag med att känna efter ordentligt. Så nu ska vi backa bandet lite och nöta mera grunder samt att Kristian ska få tömköra henne mera innan vi går på rörelserna igen, dom kan hon som rinnande vatten ändå 

Tänk att min tränare kan allt! Jag har det riktigt bra att vara en av Team KVK! 

Sedan hoppade jag upp och red en kort stund

4 Kommentarer

 1. Cornelia säger:

  Varför väljer ni att tömköra istället för att rida? För visst red Kristian Jullan ibland? Förstår att alla tränare inte sitter upp men vill minnas att han gjorde det på henne (kanske minns fel) så varför inte rida Lazzie?

  1. liinadolk säger:

   Kristian har inte ridit Lazzie ännu och jag gör det rätt bra själv men Kristian kan hjälpa till med samlingen och lösgörande på tömmar istället 🙂 även piaffen och passagen kommer läras ifrån tömmarna när hon är redo.

   1. Cornelia säger:

    Då är jag med, tack för svar! Gillar också att jobba med samling i töm, speciellt i inlärningen. Är verkligen underskattat med tömkörning!

 2. Linda säger:

  Hej!
  Jag undrar ifall du känner jätte skillnad i ridningen efter Kristian tömkört innan? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.