Nya hagar 

Posted in tävling

Idag har alla hästar jobbat på riktigt bra, vi hade även bra flyt i stallet så vi tog med oss lunch och åkte till sjön för att bada när vi väl hade det lugnt , mysigt och skönt att svalka sig efter några timmar i varmt ridhus.  

På eftermiddagen har vi börjat med de nya gräshagarna! Kommer bli riktigt bra och så underbart att kunna ha alla hästar på gräs samtidigt.  Eftersom att det är så hårt i marken borras det först och sedan trycka stolparna ner, går smidigt när det finns bra maskiner till hjälp. 

Gräset är slagit en gång i år för att ta foder till djuren men nu är pappa snäll och låter det bli hagar i stället. 

Nu ska vi åka iväg till våran sommarstuga, grilla och åka vattenskidor. Sedan åker jag och Elin hem för att natta hästarna och gå sista promenaderna. Nya hästen som ska stå uppstallad kom även idag, verkar väldigt snäll! 

2 Kommentarer

  1. Matilda säger:

    Känns som om du har dubbelt fler timmar på ett dygn än vi andra har haha! Skönt att du orkar med så himla mycket!

    1. liinadolk säger:

      Jag har väldigt bra hjälp i stallet av Elin Elin och Bea 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.