Segertäcket!

Posted in tävling

Foto: Malinphoto.se 

ÄNTLIGEN blev detta segertäcke mitt! Efter flera placeringar satt det fint att få vinna ett kval. Blir perfekt att ta med sig detta till Göteborg eftersom att det är Lövsta future challange internationel vi startar då. 

Jag längtar verkligen till att få starta vår kür, den är så rolig att rida och jag tror faktiskt Biggles kan vägarna han med haha.  Slutet är så bra i küren (om vi sätter allt) så jag får nästan gåshud! 

Efter ritten idag var jag och Kristian så inne i att diskutera vad som var bra samt vad vi måste jobba på till nästa start så jag knappt hann reflektera att vi satte poängrekord i Int II! Fyra träningspass har vi gjort sedan SM med krisitans hjälp, men vi kan sakerna det handlar om att synka på banan och det gör vi ännu mer nästa start tror jag. Biggles går som bäst när han tävlas lagom och att det inte blir för långa uppehåll. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.