Dålig på annonser

Posted in tävling

Har fått många frågor om var annonserna på hästarna som jag har hemma i träning ligger. Och jag annonserar inte jätteofta via hästnet/Hippson market, utan mina socialamedier sköter annonseringen genom att jag delar vardagen.  Nu är det så lätt att vara tillgänglig på socialamedier och jag är rätt duktig på att dela med mig av allt  och många hänger med på ex instagramstory. 

Boppen är ett exempel, han blev den ponny som dragit mest blickar av alla ponnysar jag har haft hemma. Och jag förstår er, han är fantastiskt! Hade jag varit yngre hade han inte lämnat min gård, då hade vi köpt honom själva. Han har allt jag vill va i en häst!  Och vi tar inte emot fler provridningar nu, det finns två tjejer som har prövat honom som de både gillar honom mycket och kommer igen redan denna vecka. Vi har redan bokat besiktning och det bästa med Boppens försäljning är att han redan nyligen är röntgad nacke, rygg och ben u.a 

Doolin såldes via min instagram, rätt pris på vettigt häst säljs snabbt. D-ponnysar är lättare att sälja en b-c då marknaden med en D är större. 

Molly ligger inte heller ute på annons, utan det är också bloggen/instagram som lyfter henne. Imorgon ska Molly prövas igen av tjejen som red henne igår. Spännande! 

Zina får jag fortfarande förfrågningar om, och hon har nu återhämtning efter sin operation och sedan ska den som besiktade henne få frågan först innan jag hör av mig till en lång rad med intresserade. 

Melody sålde vi vidare till härliga vänner och hon står inte långt ifrån oss 🙂 

Fermi har haft två st som provridit honom denna vecka, en kommer åter. Förstår verkligen inte varför denna härliga ponny är hos mig ännu. Lättare ponny i hantering finns inte i mitt stall och inte funnits heller hehe. Klockren med rörelserna sedan är han lite mötesskygg MEN man är ju faktiskt själv på bana 😀 Agnes är dock väldigt glad att han är kvar för det är enda hästen hon har travat hittills på.  

Ni som letar efter C-ponny, jag ska tävla Caramel på lördag i Eskilstuna. Det blir roligt! 

Firren ligger ännu inte ute för provridning, han ska utbildas lite mera innan. 

Mina egna hästar är inte tillgänglig just nu. Elin har bestämt sig för att ge mig och Lazzie tid att utvecklas vidare med mer styrka och bärighet. Och Hatti som flera är intresserade av ska vi sjävklart behålla också medtanke på fölunge också. Kurre är min, och där är det big no för försäljning. Bäst med att äga sin egna häst hehe. 

4 Kommentarer

 1. F säger:

  Har ni köpt loss kurre så han är helt din nu? Har sett att du flera gånger senaste veckan nämnt att han är just din egen ????

  1. liinadolk säger:

   Horsepartner äger 10% och jag 90 %

 2. Anna säger:

  Jag tror tyvärr att problemet med Fermi är att han är för dyr.
  För mig är det helt galet att köpa en ponny för dom pengarna och många håller nog med mig.
  Men jätte fin, det är han absolut 🙂

  1. liinadolk säger:

   190.000kr för en SM ponny är inte särskilt dyrt faktiskt. In och spana in hästnet så ser du priserna på de rutinerade hästarna!:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.