Träffat Jullan

Posted in tävling

Idag var jag och Cecilia på Ågesta för att jag skulle träna Biggles för Kristian, och jag är nöjd med träningen. Vi tränade på en hel del rörelser och det känns som att vi kommer kunna komma till Linköping med en bra grund att stå på. En träning kvar!

Träffade min fina förra häst Jouleen (dubbelhjärta) på Ågesta, hennes nya ryttare Filippa skulle träna för Kristian. Så glad att se Jullan med Filippa, hon har det väldigt bra nu. Lite roligt är det att Jouleen, Donna Samba (Sofie Andersson) och Sirello (Erika Langåker) är hästar som de alla har följt varandras igenom junior och YR klasserna på mästerskap och större tävlingar, nu tränas de alla av nya ryttare där de alla rider för Kristian.

Har haft besök av tidigare hästar här hemma som tränat för mig idag, både Sevilla och Melody har varit här med sina nya ägare. Så roligt att få följa upp hästar som jag tidigare har tränat.

Annars då.. en hage sprängd idag, regnat hela dagen, glömde hämta ut saltstenar, inte hunnit fixa städningen i stallet som önskat och en massa mejl/förfrågningar att svara på .. nya tag imorgon! Är även lovad att få ut min blogglön imorgon som jag har väntat på. Efterlängtade pengar!

4 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Du rider Biggles så fint! Jag nämnde för Kristian att jag tycker du rider mjukt och har väldigt bra sits + att du verkar vara väldigt sympatisk. Han berättade stolt att du är väldigt talangfull och rider med en otrolig känsla! Fortsätt kämpa, du är grym!

  1. liinadolk säger:

   Tusen tack! Är så glad att Kristian lär mig konstens dressyr, han är magisk som tränare och Biggles gör såklart allting rätt när jag rätt. Kram!

 2. Har du inte fått din lön än?? 😮

 3. Rebecca säger:

  Ledsamt att du inte får ut din lön så vi får läsa dina kloka inlägg! Tur det finns insagram, men jag saknar bloggen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.