Stallets hästar

Posted in tävling

Vi har de sista veckorna har haft lite lugnare i stallet med träningshästar då det har sålts två st, och har istället dundrat på med lektioner här hemma. 

Hästarna hemma är Biggles, Kurre, Fermi, Firren, Liam, Lazzie och Hatti sedan har Cecilia haft med sig sin häst på praktiken. De åker hem imorgon efter tre veckor här tillsammans.

Men första helgen i November kommer det två nya hästar som jag ska träna och utbilda men som även letar nya ryttare.

En 3 åring som nu snart alltså blir fyra, och den är så snygg och riktigt fin i kroppen. Med en stam som lyder e. Sezuan ee. Blue Horse Zack ( med namn som Blue Hors Schufro, Donnerhall, Jazz, Olympic Ferro och Gribaldi i de närmsta leden) Sedan kommer det in en D ponny som har tävlat fei och SM. Så håll span ni som letar hästar.

På måndag börjar det två nya tjejer som ska göra sin prao här hos mig. De båda kommer bo på Sparreholms slott.

8 Kommentarer

 1. Sara säger:

  Omg vilken pang-3åring det måste vara!! 🙂

 2. Emma säger:

  Å, om den 3-åringen är ett sto och rör sig trevligt låter det väldans intressant!

  1. liinadolk säger:

   Valack 😉 kanske slår till och köper själv haha

 3. Anna säger:

  Läste på din Insta att bloggen läggs på is en tid. Så jättetråkigt! Jag förstår ditt beslut till 100%. Men vill egentligen bara säga att din blogg är den första jag läser varje morgon till mitt frukostkaffe. Tycker den är fantastisk intressant och trevlig att följa. Trots att jag nog är ungefär dubbelt så gammal som dig är du en stor inspirationskälla.
  Du ska ha din lön för det jobbet du lägger ner på din blogg! Jag hoppas det löser sig så vi får fortsätta följa dig även i bloggform framöver.

 4. Emma säger:

  Alltså, din bloggportal borde skämmas. Så mycket pengar de har tjänat på dig och ingen lön?! Förstår att du lägger bloggen på is.

  Kunde det kanske vara läge att gå över till en mer respektabel portal som faktiskt betalar ut löner och inte spammar ner sidorna med ads?

 5. Ida säger:

  Byt bloggportal! Det borde inte vara svårt att få till ett nytt kontrakt med ett seriösare företag, som då både kan hjälpa dig att flytta gamla inlägg samt betala lön enligt avtal. Gällande lönen du inte fått ut kan du gå till kronofogden och ansöka om betalningsföreläggande. Så länge du har kontraktet och bevis om att lönen inte kommit in (kontoutdrag) tillgängligt så ska det inte vara några problem. Då hjälper dom till att driva in den skulden arbetsgivaren har till dig. Kostnaden för att kronofogden ska ta åt sig ärendet + eget arbete kan du lägga till på summan för lönen, vanligen 680 kr. Själva indrivningen (om den behövs) kostar 600 kr, vilket det ju helt klart är värt om alternativet är att inte få ut flera månaders lön. https://www.kronofogden.se/Ansokaombetalningsforelaggande.html

 6. Anna säger:

  Jag har inte instagram så kan tyvärr inte följa dig där. Meddela gärna här om du börjar blogga i en ny portal, vilket jag verkligen verkligen hoppas att du gör!

  1. Veronika säger:

   Jag har inte heller instagram men eftersom hennes är öppen så kan man följa henne där ändå. https://www.instagram.com/liinadolk/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.