Ju mer jag lär mig..

Posted in tävling

Ju mer jag lär mig rida, desto svårare inser jag hur det är! Bör jag inte känna mig bättre och säkrare hela tiden? Jag får ännu mer respekt för de riktigt skickliga ryttarna samt vill suga åt mig ännu mer kunskap.

Tycker det är så häftigt att se när en ryttare bara sitter till i sadeln på en vild unghäst och rättar den framåt hur enkelt som helst.

Idag har Biggles och jag tränat för Kristian, blev riktigt bra på slutet. Då hade jag bra dragläge och ett sug i handen. Så häftigt hur jag kan korrigera Biggles med endast en liten magförhållning och han svarar direkt. Som en super Ferrari! Längtar redan till nästa träningspass.

Jag har lyxen att ha 4 st praktikanter denna vecka. Härligt med så många i stallet som hjälps åt. Idag red vi ut på Lazzie, Bubble, Firren och en av praktikanterna på sin häst. Sedan höll jag lektion för Cornelia på sin ponny, och vilken utveckling de har gjort på dessa snart två veckor. Riktigt kul!

Kurre och Tiger har fått jobba på linan idag och Hatti gjorde ett pangpass! Bästa tjejen <3 sedan kom även Zina för ett träningspass.

Snygg Kingston tidigt i morse när han vandrade ut till sin hade

4 Kommentarer

 1. Ida säger:

  Jag känner precis samma även fast jag är långt, lååångt bakom dig i kunskap. Ju mer jag lär mig, ju större respekt och ödmjukhet får jag för ridningens konstform.

  1. liinadolk säger:

   Man blir aldrig fullärd börjar man inse!:)

 2. Linnea säger:

  Tack för en bra blogg ! Vad jag förstått har du många elever men vad tycker du är roligast? Ha en elev på lägre nivå och hjälpa den klättra i klasserna eller ha en elev på nationell nivå som man tränar mer på att blir bättre i fei programmen? / Linnea

  1. liinadolk säger:

   Tack själv! Jag tycker faktiskt det är roligast med balande ekipage på olika nivåer. Följa deras utveckling och ta små steg framåt hela tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.