Trött

Posted in tävling

Denna årstid är verkligen tuff! Tunga täcken som ska på och av, extra skydd pga boots, leriga hagar och framförallt är mörkret det som påverkar absolut mest.

Jag är trött, riktigt trött! Men vi går mot bättre tider så det känns bra.

Kroppen tar det på mer nu när kylan är framme. Längtar efter våren nu.

I söndags satt jag och väntade på att Elin skulle sluta jobba, orkade inte ta mig hem i 30 minuter för att sedan åka tillbaka. Satte mig på en höpåse och somnade där hehe. Elin fotade och sedan skrattade hon åt mig. Idag fick jag sovmorgon, behövde inte vara i stallet förrän 08:00, lyxigt! Och på lördag blir det London sen är jag påfylld av energi igen 🙂

Det bästa med mig och Elin är att vi kan sova närsomhelst och vart som helst. Har vi 25 min över efter lunchen kan vi somna direkt. Powernap är bra! Likaså när vi kör lastbilen, då turas vi om att sova.

3 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Se till att äta D-vitamintillskott nu under vinterhalvåret!

 2. Jossan säger:

  Jag kan oxå somna precis över allt! Skönt när man åker bil, flyger osv men mindre kul på en biograf eller liknande ????????

  1. liinadolk säger:

   Haha ja exakt! Elin somnade på en teater en gång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.