Värmeväst

Posted in tävling

Idag ska ett helt gäng hästar tränas, eftersom jag åker till London imorgon så blir det vilodag för hela högen då istället.

Annars ser jag alltid till att dela ut vilodagarna över veckan så alla inte behöver tränas samma dag.

Ska även hålla i lektion ikväll. Och måste verkligen höja upp en julklapp jag fick av min pappa, en värmeväst! BÄSTA grejen! Den använder jag varje dag, och den laddas upp snabbt igen. Så skönt med ordentlig värme nära inpå kroppen. Tips för alla er som är ute mycket och jobbar!

2 Kommentarer

  1. Maria säger:

    Åh en sån köpte jag till min pojkvän i julklapp, verkar sååå bra så ska nog köpa en till mig själv också!! 🙂

  2. Emma säger:

    Hej! Vad är det för märke? Funderar på att köpa mig en värmeväst ????
    Tack på förhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.