Föreläste med Felicia

Posted in tävling

Igår var jag och Elin i stallet redan strax efter 05 då Elin skulle hinna arbeta några timmar på sitt jobb och jag skulle föreläsa innan clincen.

Som tur var fanns bästa Bea som kom och hjälpte till i stallet vid 8 och följde sedan med till Djursholm. Bea, du är bäst! <3 och tack även till Agnes som tog in alla hästar hemma

Elin, Bea och Linda kom sedan med Dokki. Jag knoppade honom i lastbilen 🙂

Jag och Felicia var ett team som föreläste. Första gången jag träffar Felicia och jag är så imponerad över denna otroligt trevliga tjej. Ni som såg hennes ridning kan säkert förstå att jag även höjer henne som ryttare. Vilken känsla! Och vilken häst!

Felicia kommer ta medalj på kommande EM! Vågar mig nog på att säga det efter vad jag har sett idag 😀 har faktiskt sett en hel del para dressyr då vi varit på samma tävlingar flera gånger nu som para ryttarna. Vilka kämpar! Häftigt att se hur de kommunicerar med hästarna utefter vad de klarar av.

Jag har ofta tackat nej till att föreläsa. Gillar inte att stå framför folk och prata, men man måste våga sig på nya utmaningar och komma utanför sin trygga zon. Tycker vi gjorde det riktigt bra tillsammans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.