Internationell start

Posted in tävling

Idag blev det klart, jag tar med mig Dokki för att åka till Belgien, Lier och starta tre internationella YR klasser.

Och det är redan nu i februari, vi måste åka den 25/2 ! Så just nu håller vi på att rodda om allting.

Måste tyvärr ställa in träningslägret jag skulle hålla i här hemma, även avanmäla mig till Södertälje och ringt och stoppat en ponny som skulle komma i träning. Glad och tacksam över alla som är vänliga och tar det hela med ro. Tack!

Jag får låna en kür då vår egna inte kommer bli klar. Hehe inte ens påbörjad mer än att musiken är bestämd.

Sedan verkar det just nu som att det blir jag och pappa som åker, Elin måste nog vara hemma i stallet för att hålla igång hästarna och vara på hennes jobb :((( Kristian tar flyget och hjälper mig två tävlingsdagar! Även Dokkis ägare ska vara på plats ser det ut som!:)

8 Kommentarer

 1. Veronika säger:

  Jag tycker att du ska lägga ut auktioner, typ en sko från biggles tillsammans med din autograf, en dag med er i ditt stall osv. Det kostar inte dig något men kanske kan ge lite mer till din tävlingskassa. Så får alla dom som tycker att du ”tigger” inget att gnälla på. Tror säkerligen att det är många som betalar en slant för det, många bäckar små 🙂

  1. liinadolk säger:

   Bra tankar!:)

 2. Sanna säger:

  Å va kul för er!! Jag har länge undrat på en sak, hur går det till när Kristian flyger ner til Belgien för att hjälpa dig? Betalar du hans resa, hotell och för att träna dig då eller hur gör ni? Fattar ju om han tävlar på samma tävling själv, fast undrar hur ni gör när han kommar enbart för att hjälpa dig! Kämpa på vidare, verkligen jätte inspirerande att läsa din blogg!!

  1. liinadolk säger:

   Hej! Ja jag står för hans utgifter, flyg/hotell och sedan har han fast pris för heldagar på tävling. Så det bästa är såklart antingen när han tävlar själv på samma tävling (roligast att se han tävla med!) eller att vi är fler elever på samma tävling som delar på utgifterna.

 3. Thatgrumpyhorse säger:

  Om du trenger hjelp med kuren så kan kjæresten min hjelpe deg. Alt han trenger er musikken og en video av kuren din. Så kan han lappe av sammen. Vi har gjort det for andre her i Nederland. Han jobber som profesjonell dj og produsent. Er bare å gi beskjed 🙂

 4. Linn säger:

  skulle inte han tävla lätta tävlingar hos dej??? eller har ni ändrat er

  1. liinadolk säger:

   Planen har alltid varit YR klasser. Det är enorma steg ifrån GP. Så rörelsemässigt och samling är det lätt för Dokki, det är den mentala biten som kommer vara svår för oss som vi ska jobba med

   1. Linn säger:

    tack för svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.