Sponsorer

Jag tackar mina sponsorer för att ni vill vara delaktiga i min elitsatsning, stora som små bidrag är en hjälp påvägen!

Om någon mer är intresserad för ett samarbete med mig hör gärna av er dolk.lina@gmail.com

Ågesta Ridsportsbutik, finns på Ågesta Gård i en mysig butik där det finns det mesta av det bästa. Ligger i anslutning till ett café! 

Housepartner- Säljer Lastbilar och sadelskåp m.m Företsget finns i Båstad och har lunder i hela Sverige. Sponsrar mig med en lastbil i absolut toppskick samt är delägare i hästen Danza Kuduro 2! 

Guldmane- Spiktäcke http://guldmane.com/ ,  trodde faktiskt inte att jag skulle märka av effekten genom att använda täcket så pass mycket. Biggles älskar sitt täcke och kan verkligen koppla av med det på sig. Kul att se då han annars är ganska på tå ständigt annars 😉 

PS OF SWEDEN- Träns och kandar i superdesign för hästens bästa! www.psofsweden.se/sv

Amazona Sueca–  http://amazonasueca.com/  Fantastiska stövlar i alla modeller och färger! Skor, sporrskydd, nyckleringa m.m hittar ni på deras sida! Jag har 4 par stövlar samt skor därifrån och är väldigt nöjd!

Jag är även med i Plantskolan som är en träningsgrupp, läs om det mera här: http://knytkalaset.com/about/

Nipet Horse – är med och sponsrar med OneK hjälmar som jag bär både på träning och tävling. Samt deras klädmärke makebe syns jag i!

K9 horse-  absolut toppkvalité på schampo och pälsglans sponsrar de mig med! Hästarna kommer till tävlingarna i toppskick!

Ewa Cerdelöf har jag tagit hjälp av med utpassning av sadel till mig och mina hästar. Är enormt tacksam för hennes kunskap! Jag rider i Equipe sadlarna.

Stigtomta Kvarn– Foder. Säljer foder och har sin butik i Gnesta! De är med i min satsning och ser till att hästarna fodras med bra foder. Fibergi müsli äter gänget hemma! 

MaskinCenter i Sparreholm – har sin stora butik i Sparreholm, har allt i butiken ifrån stängsel till täcken och maskiner. 

Vill du som privatperson/företag hjälpa mig i min satsning mot allra yttersta eliten går det väldigt bra att swisha mig 0761367800 jag redovisar allt! Pengarna går till träning och tävling.

9 Kommentarer

 1. Mai säger:

  Wow! Skulle också gärna ha sponsorer till min satsning, hur gör du när du skaffar sponsorer?

 2. Malin säger:

  Jag tror att fler med mig skulle uppskatta klickbara länkar (alt att man kopiera texten från datorn) till dina sponsorer 🙂

  1. liinadolk säger:

   Ska tänka på det 🙂

 3. sara säger:

  Va gärna med i min veckans blogg, två vinnare dras på söndag =)

 4. Ellen säger:

  Hej! Undrar vilket ps träns du tycker bäst om utav dina? Jag har funderat på High jump revolution. Min häst är fin i munnen och har inga större problem men jag kan uppleva att hon efter varje ridpass vill klia sig och få av sig tränset. High jump är ju bäst för munnen men jag är rädd för att hon inte ska få tillräckligt stöd för bettet. De andra achen tränsen är ju mer likt det hon har nu. Ja, jag undrar helt enkelt varför du valt två olika träna till dina hästar och hur det påverkar/hjälper dem. Hur är dina hästar och vad trivs de med? Så att jag kan jämföra lite med min. 🙂

 5. Johanna säger:

  Varför slutade back on track att sponsra dig? 🙂

 6. Linn säger:

  agria har de slutat sponsra dej??
  Bör nog uppdateras lite

  😉

  1. liinadolk säger:

   Agria har aldrig sponsrat mig 🙂

 7. Isabelle Nyberg säger:

  Hej Lina!

  Jag kontaktar dig då jag är med och driver ett projekt där vi försöker få in Adidas mer bland unga aktiva tjejer.
  Jag undrar lite över hur det ser ut med träning för dig om det enbart är träning på hästryggen eller om du även
  utför någon annan typ av träning? Och om du gör det, i så fall hur ofta och vad brukar du göra då?

  Tack på förhand!

  Hälsningar,
  Isabelle Nyberg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.