BOKSLÄPP av SÅ KLART!

Äntligen! Nu är det bara några dagar kvar innan min bok SÅ KLART – Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team! kommer på marknaden. Den 31/3 är det magiska datumet, men du kan beställa ditt ex redan nu på Soderpalmpublishing eller passa på att träffa mig på Harmoniexpo 1-2/4 på Solnahallen där jag säljer och signerar böcker i C-hallen/plats 17 och den 6/4 på Qoola Qvinnors vårmässa i Södertälje. Läs mer/anmäl dig här

Otroligt tacksam över Blossom Taintons fina recension:

”I ärlighetens namn tänkte jag först; Hm… i denna uppsjö av böcker i ämnet, behövs det verkligen en till? Mitt bibliotek är rätt fullt. Men detta är en av de absolut tydligaste, mest konkreta och lättlästa jag läst. Lättillgänglig utan att för den skull vara ytlig. Tvärtom. Jag upplever tilltalet seriöst, djupt och varmt. Jag rekommenderar å det varmaste denna fina handbok för alla som vill skapa ny historia i sitt liv. Det är raka rör och tydliga instruktioner utan krusiduller som det så lätt blir i subtila sammanhang. Lilis värme strålar ur varje sida och det känns som att hon håller mig i handen och samtidigt ”smackar på” mig, som på en gammal märr som tappat styrfart”Blossom Tainton

Just nu försöker jag strecha mina dagar allt jag kan, för det är mycket som ska hinnas med – samtidigt! Skulle definitivt uppskatta att vara klart fler av mig alternativt att ha möjlighet att ha ett par assistenter som jag kunde delegra till… Det ska helt klart sättas på önskelistan! Parallellt med att det är knökfullt och jag har svårt att få tiden att räcka till, är det lika viktigt för mig som för alla andra att se till att jag till så stor del av min vakna tid som bara möjligt – ha en god känsla i magen, eftersom jag precis som alla andra interagerar med Attraktionslagen i varje vaken stund. Viktigt under en sån här period är att inte låta frustrationen att få fäste, för den ligger på en låg negativ frekvens och sänder – och där drar man inte till sig några positiva resultat…

Så nu tar jag ett par nödvändiga andetag och tänker på något härligt minne innan jag rusar vidare, så jag riktar mina energier i rätt riktning <3

With Love/Lili

 

 

Ett nytt sätt att se förlåtelse på…

Underbara måndag, nu är du här igen:-) Haft en så härlig helg! I fredags var jag hos en väninna som är en definitiv tillförsel av positiv energi i mitt liv. Vi har inte känt varandra i så många år men med vissa människor gör det absolut ingenting. Det är på vilket sätt man känner varandra som är viktigt och detta håller på att utvecklas till en fin vänskap. Det var två kvinnor till där. Lika varma, generösa och fantastiska. Det var en sån där magisk kväll ni vet, där maten smakar fantastiskt, vinet likaså. Sällskapet är på samma våglängd och allting känns enkelt och harmoniskt. Samtalen flöt på med en enorm respekt för varandra och vi lyssnade lika aktivt som vi pratade. Väninnan vi var hos hade förberett några aktiviteter som vi skulle göra under kvällen. Bland annat skulle vi ta med något som var viktigt för oss.

Förutom det uppenbara för mig att mina barn är det viktigaste i mitt liv, så fick jag faktiskt fundera en lång stund innan jag kom på vad som var viktigt för mig att ta med. Jag tog med mig min bok, Jag blir vad jag tänker. För när jag tänkte på vad den egentligen står för för mig, insåg jag hur mycket av vikt i mitt liv som den verkligen ligger till grund för. Jag visste innan att den var viktig, – men när jag verkligen tänkte på det, insåg jag för första gången HUR viktig den är och har varit för mig. En härlig insikt!
Om jag ställer samma fråga till dig, – vad väljer du då? Något som har med DIG att göra. Vad är superviktigt för DIG och varför?

Vi hade sleepover allihop, så morgonen efter vaknade jag, tassade ut i deras fantastiska vardagsrum med högt i tak som i en kyrka och massa fönster som släppte in den strålande morgonsolen. Väninnan hade satt på musik och jag fick ynnesten att börja dagen med Bill Withers härliga Lovely day och doften av nybryggt kaffe. Att dansa loss redan innan frukost i detta underbara rum kändes helt naturligt!

Vi avnjöt en lång frukost, lika härlig som kvällen innan och samtalen flödade även nu. Ett ämne som kom upp var förlåtelse. Väninnan berättade att hon varit och lyssnat på en guru och hon hade fått komma upp på scenen. Ämnet hon hade tagit upp var förlåtelse. Hon berättade om någon som gjort något, men som hon hade förlåtit. Hans respons var inte riktigt väntad, – men ett spännande sätt att se det på, därför vill jag dela det med dig. Gurun sa. Gör dig inte större än du är! Om du förlåter, – vem är du då? Vem kan förlåta alla synder i världen? Ett helgon? Gud? Och om du är ett helgon, – vem är du hen du förlåtit? En syndare?

Jag måste erkänna att så här har jag aldrig sett det förut! Jag har tänkt att det är viktigt att förlåta, eftersom om du inte förlåter ligger det kvar och skaver. I DIG! Ur ett energiperspektiv ligger det oss definitivt i fatet.

Men vad händer om du till exempel är i en relation och din partner upprepat gör saker som sårar dig på ett eller annat sätt, och du alltid förlåter hen. Vad blir balansen i ett sånt förhållande? Hur kul är det att hela tiden känna sig som en syndare? Att aldrig nå upp till det helgonstatus som förlåtaren har…
Gurun tyckte att man skulle svara med samma mynt, fast lite mindre. För att få en balans. Gjorde man mer, – eskalerar det lätt, men om man svarar med samma mynt, – blir det balans.

Jag vet inte riktigt om jag håller med om den biten måste jag säga, men det jag känner som förändrades i mig gällande att förlåta någon annan när jag nu reflekterat över detta på ett nytt sätt, är att det är fortfarande viktigt för mig med själva förlåtelsen, men istället för att förlåta DIG om du gör något mot mig, att istället förlåta mig själv för att jag lät det hända. Sen acceptera att du gjort det du gjort och hitta ett sätt att leva med att du gjorde det som känns bra i mig. Och vill DU ha förlåtelse, behöver DU förlåta dig själv för vad du gjorde mot mig.

För mig känns det som ett sätt att aktivt ta ansvar för sina handlingar. Hur tänker du?

Är du sugen på att lära dig mer om dig själv, dina tanke- och känslomönster och ditt fokus, börjar nästa kurs den 19/10. Läs mer här

Vill du och din partner ingjuta mer positiv energi i ert förhållande, lära er att kommunicera på ett nytt sätt och hitta ett nytt sätt att får förhållandet att blomma, är det premiär för min par kurs den 18/10. Läs mer här

With Love/Lili

Att skapa något annat än det som är, behöver starta på insidan

Många, skulle faktiskt vilja drista mig till att säga – de allra flesta som vill ha en förändring, tror att förändringen behöver ske på utsidan först. Ibland till och med bara. Blir bara xx bra, kommer jag må bra. Kommer bara y bli bra kommer allt lösa sig. Det är självklart en del av lösningen i en förändring att det sker något på utsidan, men inget kommer ske och bli en varaktig förändring på utsidan om man inte tittar på sin insida först.

Tittar på hur vi tänker. Hur vi känner. Hur och på vad vi fokuserar. Hur ofta. Hur vi förhåller oss till det vi vill förändra. Hur vi pratar om det. Hur mycket det upptar vårt fokus. -Tankemässigt såväl som känslomässigt. Vad vi hittills haft för vanor gällande det vi vill förändra.

Om vi inte blir medvetna om de här sakerna, utan gör som vi gjort innan, tänker som vi gjort innan, känner som vi gjort innan osv, så är det väldigt svårt att bryta det mönster vi vill bryta eftersom vi själva på insidan fortfarande agerar som om det fortfarande vore samma situation.

När vi vill se en förändring i vår yttre värld, – behöver vi först börja att göra ändringarna i vår inre värld, eftersom vår yttre värld till stor del är en spegling av vår inre.

Detta faktum var en av de många anledningarna varför jag skapade mitt grupputvecklingskoncept för kvinnor på min bok Jag blir vad jag tänker. För att hjälpa kvinnor att bli medvetna om sig själva, sitt mesta fokus och sina tanke- och känslomönster, för att skapa medvetenhet om vad som behöver medvetandegöras och korrigeras på insidan innan man kan initiera en förändring på utsidan. Min metodik bygger ju dessutom på insikten om vårt samarbete med Attraktionslagen, vilket ger en helt ny spelplan när man förstår hur vi och den hänger ihop.

Efter ett stort antal påtryckningar sedan jag startade kvinnokonceptet i början av 2016, kör jag nu igång ett utvecklingskoncept för par som har premiär den 18 oktober och det ska bli SÅ spännande att även hjälpa par att få på sig ”nya glasögon” att se sig själva, varandra och sig själva som par som kan hjälpa dem att skapa ett mycket mer harmoniskt förhållande. Ett som GER energi och inte tar energi som många vittnar om att deras förhållande gör. Få upp ögonen för ett helt nytt sätt både att kommunicera och förhålla sig till varandra. I den här kursen får paren verkligen lära sig att teama upp och bli ett vinnande team! Jag längtar verkligen till första gruppen startar!

Är du nyfiken på koncepten, kan du läsa mer om dem genom att klicka på länkarna

http://www.liliost.se/files/6414/7317/2251/Jag_blir_vad_jag_tnker__-_Ett_grupputvecklingskoncept_fr_kvinnor_oktober_16.pdf

http://www.liliost.se/files/5914/7317/2702/Jag_blir_vad_jag_tnker__-_Ett_grupputvecklingskoncept_fr_PAR.pdf

Kanske det är dags att så ett nytt frö?

With love/Lili

Vi drar till oss dem vi behöver!

Igår skulle jag bli intervjuad av bloggerskan, entreprenören, frilansjournalisten Anne von Porat på www.veckomagasinet.se Vi skulle prata Attraktionslagen och om hur jag jobbar och tänker som coach och föreläser. Jag hade full koll på att Anne också är inne på samma spår som jag gällande LOA därav vårt möte, men mötet fick snabbt ett helt nytt fokus, då det visade sig att Anne som är medial, började plocka upp en massa info om mig som hon delgav med en fascinerande precision, samt att hon jobbar som EFT terapeut (Emotional Freedom technique) och generöst bjöd på en session med mig för att lösa upp stagnerad negativ energi.

Eft-metoden, som ibland kallas för psykologisk akupressur, har enligt anhängarna hjälpt tusentals människor världen över. Bland annat är det en väl beprövad metod på Vietnam-veteranerna i USA och används flitigt för att lösa posttraumatisk stress på människor i krigshärjade länder.

Jag har varit och tagit Eft tidigare hos en väninna till mig som också är utbildad terapeut, där vi pratade om ett samarbete. Ngt som dock runnit ut i sanden, men när jag träffade Anne igår, väcktes min nyfikenhet på nytt, då jag kan se vilken kraft det kan tillföra mina coachningar att lägga till Eft.

Gjort två rundor med knackningar idag på mig själv och ska nu testa dagligen i några veckor för att se vad som händer. Blir du också nyfiken så hittade jag hur man gör på nätet på http://eft-coachen.se/instruktioner.html

Definitivt ngt värt att prova om man känner att man kört fast.

På språng nu till ett möte så idag blir bloggen kort, men förhoppningsvis ger den dig ngt som kan förädla ditt liv!

With Love/Lili

Varför jag väljer att tänka, – Vilken härlig morgon!

Godmorgon ! Vilken härlig morgon!

-Ja det vet jag inte, kanske någon tycker som inte alls haft en härlig morgon. Jag vet, vissa mornar kanske inte ÄR helt underbara och vissa personer har aldrig härliga mornar, (jag känner ett flertal som tillhör den kategorin) MEN det går faktiskt att skapa en härlig start på dagen varje dag! Hur? – Tricket är att börja skapa den redan kvällen före. Varför? Ja, för att den enda gången vi inte aktivt interagerar med Attraktionslagen och är i ”sändning” är när vi sover och mediterar. Så om du skapar en positiv känsla redan på kvällen innan du somnar, tänker på vad som varit bäst med dagen, tänker på saker du har att glädjas åt i ditt liv stort som smått, känner tacksamhet, så avslutar du dagen i en positiv energi. Du trycker på paus när du sover och när du vaknar morgonen efter, tar du upp tråden igen där du lämnade den. Om du dessutom, innan du ens går ur sängen tar ett par minuter att känna samma tacksamhet och glädje som dagen innan, tänka på vad du själv kan göra för att skapa en härlig positiv dag, – då har du redan innan du klivit upp, höjt din egen energifrekvens och genom det inte bara känns allt lättare, utan det blir lättare eftersom du drar även till dig det som ligger på samma frekvens och sänder. Så har du ett positivt tanke- och känslofokus, drar du till dig saker, situationer och personer som matchar det.  Har du mycket som trasslar i ditt liv, möter många ”idioter” i dina ögon, får en massa oönskade situationer i knät hela tiden? Då är det definitivt en bra idé att börja se över ditt tanke- och känslofokus. Hur du avslutar dina dagar och påbörjar dina mornar. Och göra ett aktivt val att sätta an den energifrekvens du vill ligga och verka på, – redan kvällen innan.

Hur gör jag? Det första jag gör när jag vaknar, är att medvetet skapa en positiv känsla i kroppen, för jag vet att det sätter an hur resten av min dag kommer att se ut! Jag brukar gå upp själv innan resten av familjen kommer upp, så jag får min tid för plantering av positiva tankar. Sätter på kaffe och tittar på den kromade skylten som står bredvid kaffemaskinen med texten – ”If you can dream it, you can achieve it” Glädjs åt mina framgångar, – både de jag redan ser/har och de som jag jobbar på att dra till i mitt liv. Tittar med tacksamhet på mitt hem och gläds över det jag har. Tänker på att jag är frisk och har friska barn som jag har en underbar och nära relation till. Tänker igenom hur jag vill att min dag ska se ut och på alla saker jag kommer att hinna med under dagen och medan jag tänker alla dessa positiva tankar jobbar jag också på att frammana samma positiva känsla i kroppen. Sedan när barnen vaknar möts de, det första de gör på morgonen, av någon som är glad och positivt inställd och de hjälper naturligtvis igång deras dag på ett bättre sätt, än om jag hade brakat in i deras rum, tänt lampan surt sagt till dem att vakna och gått muttrande därifrån, eller mött dem med ett surt grymtande eller bara neutralt i köket när de kom upp… Neutralt är väl inte negativt kanske du tänker? Nej, men det tillför inte heller någon som helst positiv energi, vilket betyder att neutralt inte boostar någon! Lever du ensam – ja, då är du ju bara DU som kan möta DIG på morgonen – och då kanske det är bra att låta sig själv möta ett positivt inställt ”själv ” det första man gör när man vaknar…

Om du är en skeptiker – kanske du tycker att allt detta ulliga och gulliga positiva tanketjafs är fullständigt befängt och bara ett slöseri med tid. Eller om du är en människa med ett uselt morgonhumör kanske du tycker att detta är något som känns som en omöjlighet och undrar hur jag hade tänkt att du skulle lyckas få till en sån här start på din dag?!

Det handlar om att vi måste förstå att vi är MEDVETNA TÄNKARE!! Vi ÄR inga offer för varken våra tankar eller känslor – om vi inte GÖR oss till offer! Vi måste lära oss att ta kommando över våra tankar – och inte låta dem ha kommando över oss! Vi kan faktiskt välja vad vi vill tänka, men eftersom de allra flesta av oss är omedvetna om att vi faktiskt kan det, så fortsätter vi att leva våra liv – som slavar under våra tankar!!

Om du vaknar med ett uselt humör och har svårt att få i dig något överhuvudtaget – då är det en stark indikation på att du har lågt blodsocker. Om du då bestämmer dig för att bryta dessa usla starter på dagen och hjälpa dig själv att sätta an en bättre start – som med all säkerhet även kommer att ge dig bättre möjligheter, eftersom attraktionslagen fungerar så att lika – attraherar – lika, så ha t ex en banan bredvid sängen. Innan du kliver ur sängen, tar du en bit banan och ligger kvar en liten stund, samtidigt som du bestämt leder dina tankar till något positivt. Du kanske ska göra en rolig resa snart – tänk på hur härligt det ska bli. Du kanske ska gå ut med härliga vänner i helgen – tänk på hur kul det ska bli. Gläd dig åt något som du kanske sparar till att köpa. Du kanske har en flirt med någon på jobbet – tänk på vilken härlig känsla i kroppen det skapar… Om du inte hittar något att spontant glädja dig åt framåt, tänk på positiva saker i ditt förflutna. Har du en utmaning även med det, tänk på alla saker som vi har i vårt land som många ute i världen inte har. Att du har tak över huvudet, kan dricka vatten direkt ur kranen, lever i ett land fritt från tsunamis, den typ av kraftfulla tornados som drabbar USA årligen eller den typ av kraftiga kraftiga jordbävningar som ständigt drabbar andra delar av världen. Vad du än väljer att glädjas åt så är huvudsaken att lyckas frammana en härlig positiv känsla i kroppen. Om du gör denna lilla, till synes kanske oviktiga handling, så kan jag garantera dig att din dag kommer att ge dig klart bättre förutsättningar, än om du börjar din dag i vredesmod!! Prova får du se.

Det handlar om att styra vart man väljer att lägga sitt tankefokus. Om du hela tiden låter dina tankar ta över och du kanske har fastnat i ett negativt tankemönster, då är det ju på det negativa du lägger ditt tanke- och känslofokus – och då är det mer av det som ligger och vibrerar på samma frekvens, det som matchar ditt fokus som du ofelbart kommer att dra till dig mer av!

Jag har sagt det förr men det är viktigt nog att upprepas, – Vi tänker ca 60 000 tankar om dagen och 99% av de tankar du tänker idag, är en upprepning av de tankar du tänkte igår och kommer att tänka imorgon om du inte gör en medveten tankeskiftning! Så vad tror du händer med ditt liv framåt om du har hamnat i ett tankesätt som mest handlar om att fokusera på allt det som gör dig frustrerad, irriterad, det du saknar, allt du lider brist på, allt du är avundsjuk på att andra har men inte du. Allt du inte hinner med, inte kan, inte klarar av. Att du inte är fin nog, bra nog, smal nog, tuff nog, framgångsrik nog osv. Vad tror du händer med kvalitén i ditt liv om du hela tiden låter de negativa känslorna få styra dig istället för att DU STYR DEM?

Genom att välja hur du VILL börja dagen och inte bara reagera på vad som än läggs i ditt knä, kan du skapa en helt annan kvalitet på din dag. Och börjar du dessutom plantera den redan kvällen före, – hjälper du dig själv att aktivera rätt magnet! Så om du, – precis som jag väljer att tänka – VILKEN HÄRLIG MORGON, ökar du dramatiskt upp chanserna att få en riktigt fantastisk dag! Lycka till!

With love/Lili

Vill du ha hjälp att lära dig att ta kommando över dina tankar, drar jag igång nästa kurs inom kort. Maila för mer info! lili@liliost.se Nedan ser du några referenser från tidigare deltagare.

”Vilken utveckling! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå kursen och att vara en del av mitt kraftteam. Lilis kurs Jag blir vad jag tänker är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa. Jag har fått en massa nya verktyg, lärt mig nya sätt att använda och styra mina tankar och att byta fokus. Dessutom är boken ett riktigt uppslagsverk som jag alltid kommer bära nära mitt hjärta! Lili – Du är fantastisk!”
Eva Daniels, Massageterapeut & Kinesolog/ Eva Daniels kroppsrehabilitering

”Lilis sätt att föreläsa gör det enkelt att förstå hur vi med våra tankemönster kan nå dit vi kanske aldrig trott. Insikterna jag fått om mina omedvetna negativa tankar, har stundom känts lite obehagliga för jag har verkligen inte sett dem så tydligt innan. Så glad att jag gör det nu! ”
Lena Brovall, VD/ägare Brovalls rum

Vad vill du ha för resultat och liv framåt?

Tillbaka till ordning och reda.

Jag älskar sommaren precis som jag älskar alla årstider eftersom jag tycker det är en total waste av energi att inte göra det, då jag vet vikten av att ha en god känsla i magen så stor del som möjligt. Men något som jag tycker är så SKÖNT med att börja jobba igen efter sommaren, är att det blir lite ordning och reda. Schyssta till tiden då jag går och lägger mig eftersom jag behöver komma upp ett antal timmar tidigare än på sommarsemestern, och dessutom vara fräsch i huvudet. Ha lite koll på vad som ska göras och i vilken ordning. Ha koll på vad jag lägger mitt största fokus på så att det jag gör Men framförallt ger dig mig en struktur att leva efter. Det låter kanske inte klokt för någon, men jag behöver något att hålla mig i för att inte fladdra iväg och landa i att ge fel saker mitt fokus. Detta är dock ingen sanning som någon annan behöver hålla sig till, utan min högst egna. Vad jag vill ta upp idag är just hur viktigt det är att man vet hur man själv fungerar så att man kan ge sig själv de allra bästa möjligheterna att vara sitt allra bästa jag.

Det är också viktigt att vara medveten om de beteenden man har som gagnar en, och som inte gagnar en. Många lever på ett sätt som ger dem upprepade bekymmer för att de tror att det är så här det måste vara, att det bara ÄR så här. Inget kunde vara mer fel. Saker och ting i vårt liv ÄR som de är mycket tack vare vårt fokus, vårt upprepade beteende, våra förväntningar, våra begränsande sanningar, huruvida vi ser på saker som ett problem eller en möjlighet. Att blir medveten om vem man är och vem man fungerar som är ett kraftfullt steg i en riktning där man faktiskt kan börja skapa mer av det man vill ha i sitt liv och klart mycket mindre av det man inte vill ha!

Det är en av de starka anledningarna varför jag skapade mitt grupputvecklingskoncept för kvinnor byggt på min bok – Jag blir vad jag tänker. För att hjälpa kvinnor att lära känna sig själva och få nya glasögon att se sig själv, sina beteenden och sina möjligheter på. Blir du nyfiken på att veta mer om nästa kurs som drar igång den 31/8, klicka på länken. http://www.liliost.se/index.php/download_file/view/87/126/

Jag avslutar dagens blogginlägg med en uppgift:

Välj en sak som inte fungerar i ditt liv. Som du inte är nöjd med. Som du skulle önska att den vore annorlunda. HUR tänker du på den? Hur ofta och på vilket sätt? Hur ofta pratar du om den och på vilket sätt? Vad är din sanning gällande den? Vad baseras denna sanning på? Är det en sanning som gagnar dig? Vad förväntar du dig gällande det det gäller? Vad förväntar du dig ska hända, hur det ska vara? Vad är din rädsla och din förutsägelse om saken eller situationen? Vad är det du hela tiden upprepar? Genom att verkligen reflektera över din situation genom de här frågorna, kan du se ett mönster som antingen leder dig i samma hjulspår eller ett som KAN leda dig till något annat, bättre, önskat. Om du tänker på att lika – attraherar – lika, KAN det fokus och det beteende- och handlingsmönster leda dig till något annat än mer av det du redan har? Ta dig en rejäl funderare för det här är frågor som kan förändra dina möjligheter att komma närmare ditt drömliv. Och behöver du hjälp i rätt riktning, – vet du vart du kan vända dig! Lycka till <3

With love/Lili

Tjohooo! Back on track!

Kära läsare!

Jag har lyst med min frånvaro i några veckor för jag har haft svårt att få tiden att räcka till. Skriver just nu, faktiskt rätt frenetiskt, på en E-kurs som bara växer medan jag skriver. Härligt, – men tidskrävande. Den här sommaren har jag faktiskt bara haft några enstaka hellediga dagar, där jag inte skrivit, men jag får skylla mig själv. Det är ju jag som håller i både taktpinne och roder.

Det är SÅ himla spännande att jobba med utvecklingsmaterial och jag har verkligen njutit av varenda stund jag suttit och skrivit. Den här veckan hoppas jag bli klar med kursen, för att nästa vecka börjar jag jobba igen:-) Kanske – om jag har tur, blir det en ledig helg!! Mina knappt 30 ”piloter” som håller på att testa kursmaterialet har även de jobbat idogt i sommar, fast med sin egen utveckling. Har fått lite löpande feedback och den lovar gott. Förhoppningsvis kommer E-kursen bli klar och kunna köpas genom min hemsida redan i höst. Det är i alla fall min ambition! Något SOM jag vet i alla fall, är att nästa Tjej grupputvecklings kurs drar igång den 17/8 i Stockholm, och det ska bli SÅ kul!!!

Man blir glad när man får såna här referenser:

” Med varm, positiv och professionell hand guidar Lili oss genom frågeställningar och tankegångar som jag har hört talas om, men inte tagit till mig förrän nu. Känns som att det är första gången en personlig utvecklingskurs faktiskt leder till en utveckling av mig som person.” Isa Wileen, VD/ägare Wisa Business Development AB
”Kursen är SÅ givande. En stor del i det hela är Lili som person med sin otroliga förmåga att inspirera. Inslaget med sång är helt underbart! Går alltid från kurstillfället full av energi och inser att det inte är så svårt att tänka ”rätt”. Den här kursen borde alla gå!” Helen Heed, Ägare, Heed&Heed/FWD Reklambyrå AB
”Insikterna jag fått om mina omedvetna negativa tankar, har stundom känts lite obehagliga, för jag har verkligen inte sett dem så tydligt innan. Så glad att jag gör det nu! Lilis sätt att föreläsa gör det enkelt att förstå hur vi med våra tankemönster kan nå dit vi kanske aldrig trott. Jag är helt övertygad att de verktyg jag lärt mig att använda kommer att hjälpa mig att driva mig och mitt företag till toppen.” Lena Brovall, VD/ägare Brovalls rum
 ”Vilken utveckling! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå kursen och att vara en del av mitt kraftteam. Lilis kurs Jag blir vad jag tänker är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa. Jag har fått en massa nya verktyg, lärt mig nya sätt att använda och styra mina tankar och lärt mig byta fokus. Dessutom är boken ett riktigt uppslagsverk som jag alltid kommer bära nära mitt hjärta! Lili – Du är fantastisk!” Eva Daniels, Massageterapeut & Kinesolog/ Eva Daniels kroppsrehabilitering

Vill DU skapa något mer än det som är, så maila mig för mer information! lili@liliost.se

Dra ihop bästa tjejgänget och gör ert livs resa tillsammans!

Hoppas din sommar varit – och fortfarande ÄR fantastisk! Och att du fått ladda batterierna för att ta dig an hösten med stor härlig aptit! Just nu har jag just avslutat ett av kapitlen i min E-kurs som handlar om hur man förhåller sig till sina måsten och den dagliga logistiken. Otroligt spännande kapitel som med ALL säkerhet kommer skapa ett pärlband med AHA-upplevelser för kursdeltagaren. Vilket leder mig till veckans fråga som jag kan rekommendera dig att bli medveten om: Hur är DIN känsla gällande detta område? Hur mycket frustration hänger ihop med dina dagliga göranden? Hur ofta känner du dig i tidsnöd? Hur ofta blir du frustrerad över att du inte hunnit göra det du föresatt dig? Hur ofta blir du frustrerad över att folk och situationer runtomkring stjälper din planering? De här sakerna kan vi påverka till en viss del, men självklart inte till 100%, vilket gör det väldigt viktigt att vi blir medvetna om hur vi förhåller oss till det, – känslomässigt! Varför? Jo, eftersom Attraktionslagen fungerar lika – attraherar – lika. Och för att det är våra känslor som skapar vår magnet. Det är våra känslor som avgör på vilken frekvens vi sänder och därmed också drar till oss det som liknar. Jag kan ge dig en mycket viktig ledtråd i detta pussel. Positiva känslor och negativa känslor ligger inte på samma frekvens och sänder! Vilket innebär, att om du går omkring dagligen med en massa måste, borde – och logistikfrustration, jobbar du på en låg negativ frekvens, där inga positiva resultat kommer hitta dig… Bli en tankedetektiv, – när du känner en jobbig känsla i magen, behöver du byta tanke. Till en tanke som leder dig i en positiv riktning. Till en tanke som ger en bättre känsla i magen. För Attraktionslagen bryr sig inte om, förstår inte och har ingen empati med varför vi känner en jobbig känsla. Den bara svarar på den energifrekvens vi sänder. Bestäm dig för att göra hösten till den bästa hösten i mannaminne! Ta kommando!

With love/Lili

Att starta på nytt

Idag fyller jag år. 54 för att vara exakt. Eftersom jag väljer att se det som jag nu är i mitten av livet, bör jag alltså bli minst 108! Undrar om det räcker dock för allt jag vill hinna skapa, uppleva och göra…:-) Time will tell!

Många börjar om på ny kula på nyåret, men idag tänkte jag börja en ny tradition. Att tänka på MITT senaste år. Mitt hela år som 53-åring. Vad har hänt sedan min senaste födelsedag? Hur har jag valt att leva mitt liv? Vad har jag gjort som går i linje med det jag vill skapa och uppleva, och vad har jag gjort som gått emot det. När vi är fullt upptagna med att hantera samtiden, glömmer vi ofta dessa viktiga frågor som faktiskt ser till att vi håller kursen. Det vill säga – OM vi tagit ut någon! Har vi inte gjort det, är det lätt att hamna lite hur som helst utan någon särskilt bra styrning.

Jag har gjort en massa saker som är helt rätt för mig detta gångna året. Gjort val där jag lyssnat på mitt hjärta. Utvecklat sidor av mig själv som definitivt leder mig i rätt riktning. I den riktning jag valt att fortsätta framåt. Jag är i stort nöjd med mitt senaste år som varit milt sagt omvälvande på många parallella plan.

Men med en granskande blick i backspegeln/och i nuet kan jag konstatera att jag har ett viktigt eftersatt område där jag definitivt inte agerat enligt var jag vill vara. Och det är vikten.

Många gånger då vi drar ett omfattande lass framåt, orkar man inte riktigt vara sitt yttersta på alla plan. Kan du känna igen det? Jag börjar se ett mönster i vilken del som jag eftersätter när jag driver på mig själv för mycket och jobbar för mycket. För att jag ska kunna hålla vikten, – behöver jag hålla balansen vilket ständigt är en utmaning för mig eftersom jag – inte helt, men definitivt till stor del är en Typ A personlighet med gasen i botten och jonglerar många olika saker samtidigt.

Det är ju detta som är så fantastiskt med att bli nyfiken på sig själv och när man jobbar medvetet med sin personliga utveckling. Att man plötsligt skönjer mönster, och därför kan skapa en förändring. Och framför allt lär sig om sig själv så man kan hjälpa sig själv att vara sitt bästa jag. Och hjälpa sig själv att ORKA vara sig själv med allt vad det innebär.

Jag skulle inte må bra av att ta bort för många moment och sakta ned farten betänkligt, för då skulle jag tappa mina styrkor och matta ut den nyfikna osvikliga lusten jag har till att drivas framåt. Men det är oerhört viktigt att ha koll på var är balansen för mig, så att man inte gör våld på sig själv genom att inte lyssna på sina egna signaler. Jag gör saker fort och mycket, det är rätt för mig. Men det behöver vara rätt mängd fort och rätt mängd mycket för att vara i balans!

Vad har DU för något i ditt liv, som faller i kvalitet, eller i alla fall (långt) bort från det resultat du önskar, när du behöver ha ditt mesta fokus någon annanstans. Kanske jobbar för mycket, får för lite tid till dig själv eller känner dig pressad på ett eller annat sätt? Kan du se ett mönster i dig med? Är det samma sak som brukar falla, eller olika?

Om du plötsligt ser ett mönster i dig själv, varför tror du att det är just det som händer för dig som händer? Är det en ordning i det? Något faller, som leder till att något annat också faller osv. Händer det stegvis  långsamt? I snabb takt? Eller allt på en gång? Bli nyfiken på vad som händer i ditt liv! Det kan hjälpa dig på traven att inte falla i samma fälla igen och det kan hjälpa dig att tänka och handla pro-aktivt, så du förhoppningsvis slipper problemet överhuvudtaget. Ta reda på vad som är rätt för dig.

Go for it!

With Love/Lili

PS. I början av juli sätter min pilotgrupp igång arbetet att jobba med och utvärdera min E-Kurs i personlig utveckling som kommer till hösten. Vill du skapa ett energi och livskvalitetslyft i ditt eget liv, – Håll utkik efter när den kommer i handeln!

 

GÖR du ditt bästa för att verkligen hedra din vinst?

Vilken härlig morgon:-) Powerwalk avklarad. Lyssnat på bra musik och några intressanta Ted talks. Ätit frukost med och fixat lunch till den yngsta som ska jobba som coach på Cheercamp hela veckan, plockat undan och fixat så nu har lugnet lagt sig både runt mig och inom mig. Min bonusdotter som är på besök sover fortfarande och sonen har gått till jobbet. I tystnaden sätter jag mig och skriver. Tycker om att börja dagen effektivt men utan stress. Det sätter an tonen på dagen. Positiv och effektiv.

Lyssnade på en Tedtalk om att hindra sig själv från att bli sitt bästa jag. Intressant. Den här sommaren ska jag lägga mitt fokus på att lära mig en massa nytt om självförstörande mönster och beteendeförändring. Det är två så otroligt intressanta ämnen!

När jag lyssnar på föreläsningar i syfte att lära mig ännu mer om människans beteende så jag ännu bättre kan hjälpa mina klienter till insikt, så lär jag mig ju hela tiden en massa nya saker om mig själv. Det är verkligen uppsidan med att hjälpa människor att utvecklas, – att man hela tiden utvecklas själv. Och ständigt ifrågasätter sig själv och ens egna beteenden.

Idag handlade det alltså om att bli nyfiken på varför, – om man vill ngt, – inte ser till att man får det man vill ha eller kommer dit man vill komma. Många önskar sig bara, men GÖR inget. Det är en typ av självförstörande mönster. Att hindra sig själv att nå dit man vill genom att vara inaktiv. Många gör det i synnerhet med saker som känns viktiga.

Inom kemin är aktiveringsenergi den energi som krävs för att starta en viss process eller kemisk reaktion. Energimängden kan tolkas som den mängd energi som behöver tillföras för att reaktionen ska äga rum.

Om man översätter detta till sitt eget liv, så är det nog lätt att förstå vart jag vill komma. Om vi inte tillför en ökad aktiveringsenergi/ökat fokus/aktivt handlande – händer inget! Har du funderat över de saker som inte är som du vill ha dem, eller de saker som du gärna skulle vilja ha i ditt liv, varför du inte hittills gjort något aktivt för att faktiskt nå de resultat du vill nå? Och om du gjort det, men inte nått dina önskade resultat, – inte gått till botten med anledningen till avsaknaden av de önskade resultaten för att se vad det är som du hittills gjort eller inte gjort som inte lett dig dit du vill, – för att veta vad det är du inte ska fortsätta med framåt. Det poppar ofta idéer i huvudet på människor, fantastiska idéer som skulle kunna bli fantastiska resultat – om de sattes i verket! Men dessvärre blir de bara en tanke som for förbi. Idag lärde jag mig att om man inte fångar/registrerar en idé inom fem sekunder, så är det sannolikt att den bara försvinner. Känner man att det är en bra idé men inte kan tänka vidare där och då, kan man skriva ned den eller tala in ett memo, för att ta upp tråden vid ett senare tillfälle. För någon månad sedan när jag deltog i ett tvådagars seminarium om branding och marketing, lärde jag mig att om man inte agerar på en idé och tar ett första steg inom 24 timmar, är risken att man inte kommer göra något åt det alls nästan uppe i 100%…

Hur ser det ut i ditt liv? Har du massa idéer som det aldrig blir något av? Eller lovar du dig själv en massa saker som du aldrig håller? Vad skyller du på att det inte händer något? Hur sanktionerar du för dig själv att det är ok att inte möta dina drömmar och önskningar? Att ignorera det du egentligen vill.

Vet du inte var du ska börja? Vet du inte vad du ska göra?? Se omkring dig! Du kan hitta tonvis med information om det mesta på nätet. Det finns enormt många biografier av folk som har lyckats på ett eller annat sätt. Det finns en himla massa självhjälpsböcker att köpa. Min bl a 🙂 Har någon annan nått de resultat du vill ha, – skaffa information om vad det är som de har gjort och testa att kopiera deras recept för att se om det funkar även för dig.

Vad du än gör så NÖJ dig inte med något som inte känns 100! Varför? – Läs vidare!

Jag lärde mig också på en av Ted talksen i morse att om man tittar på hela mänsklighetens historia från the big bang till nu, så är chansen att födas 1 på 400 biljoner !

Jag googlade mig just till att i en vanlig utlösning simmar 40 – 250 miljoner spermier. Och DU hann först och borrade dig in! Förstår du oddsen?! Och hur unik du egentligen är?!

Om du tittar på de här nästan överväldigande siffrorna, och på hur du hittills levt det liv som du vann att leva, – mot en himla massa andra motståndare med samma potential som du, – tycker du att du GÖR ditt bästa för att verkligen hedra din vinst? Varför tror du att just DU vann? Var det för att inte bli ditt bästa jag? Inte anstränga dig att utvecklas? Inte GÖRA det som krävs för att nå det ditt hjärta önskar? Eller vann du för att du verkligen VILLE i mål för att komma hit och SKAPA ett helt fantastiskt liv?

Om du känner att livet har gått lite på halvfart, om du är en bra bit ifrån där du egentligen skulle vilja vara, är det inte dax nu att sluta att skylla dina omständigheter på en massa saker utanför dig själv och TA KOMMANDO själv!?

Om du känner dig svag och handlingsobenägen, – tänk på vilken VINNARE du i sanning är! Du är 1 på 400 biljoner! Och bland upp till 250 miljoner deltagare gjorde du ditt livs bästa maraton och vann så det smällde! Kan man lyckas med den bedriften, kan man nog fasen lyckas med vad som helst!

Lycka till!

With love/Lili