The grid

The grid?? Jag pratade med en av mina klienter förra veckan och lovade att jag skulle skriva om the grid i bloggen denna veckan, för hon tyckte det blev lättare att förstå/jobba med LOA när man såg det ur detta perspektivet. Detta är ett sätt att försöka förklara hur LOA och vår energi fungerar på ett väldigt basic sätt.

Så, The grid. Vad är det?? När man lyssnar på Ester Hicks som är en av mina många inspiratörer, så förklarar hon på ett väldigt enkelt och lättfattligt sätt, hur lagen om attraktion fungerar. Ur ett energiperspektiv. Du som läst min blogg ett tag vet att jag skriver om personlig utveckling genom LOA perspektivet vilket ger en fantastisk insikt om vårt bästa verktyg för att skapa vårt bästa liv.

Så, följ med mig nu: Allt skapas två gånger. Först i en vibrationell verklighet. Sen, efter tillräckligt mycket bejakande fokus – i vår fysiska verklighet. Allt du någonsin drömt om, tänkt på, önskat dig, fasat över, varit rädd för etc skapas – så fort du tänkt tanken V-I-B-R-A-T-I-O-N-E-L-L-T och hamnar i The grid – ”gridden”. Om du tänker dig själv och din fysiska verklighet i en ring i mitten och så ritar du en ring utanför den. Den yttre ringen är gridden. I den hamnar alltså alla dina tanke-raketer. Men för att få dem att manifesteras – alltså BLI något som du ser bevis för i din fysiska verklighet, så måste du ha tillräckligt mycket ”rätt” fokus, tillräckligt länge sammanhängande för att kunna dra över det till din inre ring, dvs Din verklighet. Om du tänker dig att när det ligger i ”Gridden” så sitter det förankrat där med en kraftig gummisnodd. Om du fokuserar tillräckligt på det för att få det att komma över kanten in i din fysiska verklighet, men inte tillräckligt mycket kraft, då- så fort du tappar fokus, så smackar den tillbaka in i ”Gridden” för gummibandet fortfarande inte ”smält” tillräckligt för att bli slappt och släppa motståndet.

Det kan t ex vara ngt du hett efterlängtat och jobbat på att manifestera som ÄNTLIGEN tar sig över kanten. Du njuter av att det kommit in i din fysiska verklighet. Njuter av att ha det i ditt liv. Tilliten och de positiva känslorna, övertygelsen, den positiva förvissningen att det ÄR DITT gör att gummisnodden tunnas ut och blir slapp och verkningslös. Så det stannar hos dig och du njuter och det blir en positiv rundgång som håller det kvar i den inre ringen. Men så plötsligt börjar du tvivla. Du kanske börjar bli rädd för att detta fantastiska ska tas ifrån dig. Du börjar förvänta dig fel saker. Oroa dig. Bete dig som om det kommer tas ifrån dig. Med tvivlet och oron växer kraften tillbaka i gummisnodden och till slut har den vitaliserat all sin kraft och drar det tillbaka över kanten in i ”gridden” och ut ur din fysiska verklighet.

Känner du igen det?

Så, även om allt skapas först vibrationellt,  så är det inte allt som blir manifesterat i din fysiska verklighet för du kan bara dra in det över linjen om du är tillräckligt fokuserad på det du vill dra in – eller absolut INTE vill dra in! För om du har kraftigt fokus på det du INTE vill ha, det du är rädd för etc så blir du en kraftfull magnet för att dra in DET över kanten. Varken universum, ditt undermedvetna eller ”Gridden” vet vad du EGENTLIGEN VILL, de registrerar bara vad du fokuserar på som hetast!

Kodorden är TVIVEL – och – ÖVERTYGELSE. Det du fokuserar på med övertygelse – drar du in och håller kvar. Det du fokuserar på med tvivel, dras tillbaka in i gridden. Det du inte fokuserar på alls, stannar kvar i gridden – så länge du inte fokuserar på det. De är rätt enkelt om man ser det på detta sättet. Tycker i alla fall jag:-)

Så hur kan du nu använda detta för att dra till dig dina önskade resultat? Jo, tänk igenom vad du VILL ha, fundera på HUR DU FOKUSERAT, TÄNKT OCH KÄNT gällande  detta hittills. Har du haft ett positivt, tillitsfullt, övertygat fokus på att det redan FINNS där i din vibrationella verklighet och därför MÅSTE även bli synligt i din fysiska verklighet om/när du har rätt fokus. Eftersom attraktionslagen inte har några undantag, utan alltid fungerar på samma sätt. Eller har du önskat det hett – men ur ett brist, tvivel och saknadsperspektiv vilket inte är det perspektiv som ”smälter” gummibandet – utan vitaliserar det åt fel håll. Detta är avgörande för oss alla att bli medvetna om. När man tänker på livet och våra resultat ur det här perspektivet, blir det oftast flera saker som direkt blir solklara varför de är som de är. Hoppas det kan hjälpa DIG till att komma till kalreh och till bukt med ngt som jagat dig alltför länge.

Lycka till! With Love/Lili

the grid

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing Digitalt smakprov

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram @inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om Attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Jag är lite nyfiken på…

En ny vecka med nya möjligheter. En ny vecka där allt kan hända och där DU antingen aktivt och medvetet skapar det som behövs för att du ska komma närmare/till mål med det du vill se/ha/uppleva, eller nöjer dig med att hantera det som ”bara blir”.

Vad jag är lite nyfiken på, är dig som läser min blogg antingen då och då, men framförallt dig som läser den varje vecka. Tar du verkligen till dig av det jag skriver och aktivt använder det som verktyg för att förändra det i ditt eget agerande/dina tankar/dina känslor som hittills inte gett dig önskade resultat? Eller läser du det bara? Varför jag frågar dig, är för att skillnaden på resultatet du får, – är milsvid!

Om vi bara lär oss nya saker, som kan ge nya resultat men inte applicerar dem i vårt liv och agerar på de nya insikterna, – då är det bara värdelöst vetande som inte gagnar oss eller skapar den förändring och förädling som den skulle kunna skapa. Vi behöver aktivera kunskapen och sätta den ‘in action’ för att den ska kunna göra någon nytta.

Har du någon plan? Vet du vad du vill ha, hur du vill känna, vad du vill göra. Är du på rätt plats nu? Var är du om tre månader, sex månader, ett år från nu? Vad har fallit på plats? Vad är bättre än nu? Vad vill du ska vara bättre än nu? Vad är fantastiskt nu och vad behöver du göra för att det ska fortsätta vara så fantastiskt??

Börja med dessa frågor och se vart de leder dig. Leta bakåt i mina bloggar efter alla verktyg, övningar och nycklar jag gett dig tidigare. Behöver du ytterligare hjälp att komma framåt, finns ju även möjligheten att köpa min bok och/eller boka tid för konsultation. Huvudsaken är att du inte låter tiden bara rinna iväg, utan GÖR något som för dig framåt mot dina önskade resultat. Och att du på vägen dit, även gör dig själv uppmärksam om allt det fantastiska som du har i ditt NU. Stort som smått. Och använd dig av det som en positiv magnet som drar till sig mer att glädjas åt. Bli M-E-D-V-E-T-E-N! Det har du ALLT att vinna på!

Låt inte bara livets dagar rinna iväg utan styrning. SKAPA det fantastiska liv som du är ämnad att lära dig skapa. Och har du redan lyckats, – GRATTIS! Skapa då medvetenhet om vad du behöver göra/tänka/känna för att fortsätta vara i det positiva flow du befinner dig. Livet är hela tiden i direktsändning och det går inte i repris, så se till att skapa det du VILL se – NU! Simply because you´re worth it! Lycka till!

With Love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing Digitalt smakprov

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram @inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om Attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Att våga hålla fast vid ditt val

Det är inte alltid det är lätt att hålla fast vid ett val man gjort som gäller förändring, även om man egentligen känner att det ÄR rätt val! Varför, – jo för att det är så otroligt många faktorer som påverkar oss i vår omgivning. Tryggheten till det vi känner till, enkelheten att stanna kvar i det som är, oron för vad som komma skall, – om det verkligen kommer att bli bättre, eller att vi, i vår strävan om att skapa något bättre än nu – i själva verket kanske är på väg att skapa något klart sämre… Det motstånd som blir från andra som av egna anledningar kanske inte vill att vi ska göra förändringen. Är man dessutom en positivt styrd person som alltid väljer att se och bena ut det som finns som är positivt att fokusera på, då är det inte en helt enkel process att vidhålla sitt – då förmodligen svårt framläkta beslut om att skapa den förändring som man känner behövs.

Känner du igen dig? Är detta DU, då behöver du igen och igen påminna dig om anledningen till varför du ville skapa förändringen från början och vad det var som fick dig att öppet deklarera att du även tänker genomföra den – ev motarbetning till trots. Det ÄR svårt att hålla kraften kvar i beslutet att skapa förändring om omgivningen inte är enig, men om DU kände från början i prosessen att en förändring är nödvändig för att du ska kunna leva i sanning, i harmoni och på det sätt som DU vill leva ditt liv – VÅGA hålla fast vid ditt beslut och genomför det. Fantastiska saker händer när vi vågar leva i sanning med oss själva. Fantastiska saker kan hända även de som är motsträviga till förändring. Om inte annat så visar vi vägen till att våga bryta präglingar som inte gagnar oss till fördel för att våga göra det som krävs – för oss – för att skapa livsharmoni.

Till harmoni finns inga genvägar – det finns bara medvetna val och handling

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Vad händer när man blir medveten?

Ja, vad händer när man blir medveten? Blir medveten om sitt mesta fokus. Om vilken typ av känslor som upptar oss oftast och som vi landar i mer eller mindre frekvent. Ja, det är när man blir medveten som man kan korrigera ev ”felfokus” och kan gå från att få oönskade resultat – till att medvetet SKAPA de resultat man VILL ha!

Du kan inte förändra något på djupet – på allvar utan att först öka din självmedvetenhet. Inte bara genom att bli medveten om vad du gillar – inte gillar. Vad du vill – inte vill osv. utan även att bli medveten om just ditt tanke- och känslofokus, vad det är inställt på den största delen av din vakna tid och förstå HUR det hänger ihop både med dina önskade och oönskade resultat.

Gör morgondagen – eller varför inte hela veckan till ett experiment för att starta upp din självmedvetenhet på en – för många,  ny nivå:

Gör så här: Försök vara så uppmärksam som du bara kan i varje given stund, varje möte, varje uppgift som ska göras, och känn efter – Hur känns det? Tänk efter – hur ser du på det/hur uppfattar du det/med vilken attityd möter du det? Med vilken känsla?

Gör dig uppmärksam på vad det är du tänker på när du t ex tar dig från A till B eller gör ngt som inte behöver så stort fokus där du satt på autopiloten. Krishanterar du, målar fn på väggen i förskott, tänker på det du lider brist på, det du är rädd för eller ngt annat negativt – eller tänker du på allt du har som du är glad och tacksam för, allt som funkar i ditt liv, alla underbara människor du har i ditt liv eller ngt annat positivt. HÄR upptäcker M-Å-N-G-A att de fokuserar åt fanders alldeles för ofta

Gör dig uppmärksam på hur många ggr om dagen du tänker/känner/säger att det inte går, att du inte kan eller att det kommer bli svårt.

Dessa övningar kanske verkar simpla – men gör dig medveten om dem i en vecka – eller en dag, så ska du får se vad mycket information du plötsligt upptäcker.

Om du dessutom lägger till denna fråga på kvällen/varje kväll: Om jag vore en magnet (vilket du ÄR) och lagen om attraktion fungerar så att lika – attraherar – lika, har jag dragit till mig saker som gagnar mig idag, som för mig närmre dit jag vill komma/håller mig kvar i det önskade läget jag befinner mig. Eller har mitt största fokus varit på allt det jag INTE vill ha mer av i mitt liv. Det är bra att inse vilken typ av magnet man oftast gör sig till. Inser/konstaterar du att du är en negativ magnet, behöver du se över VAD du känner, VARFÖR du känner det och VAD du kan göra annorlunda tanke- och känslomässigt. Sätt ingen värdering på dig själv gällande ditt fokus, skaffa bara insikt och tänk på om det gagnar dig – eller inte. Gör det inte det – börja jobba med det som ligger dig i fatet. Nämligen dina tankar, – känslor, – valda sanningar och gamla präglingar. Att börja där ger dig insikt och styrka att påbörja en omvälvande resa i dig själv. Missa inte den resan för den är den mest fantastiska resa du någonsin kommer att få uppleva. Go 4 it!

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Hur långt är du beredd att gå emot dig själv?

God eftermiddag. Det är måndag igen och dagen har forsat fram, men här är jag nu:-)

Idag skulle jag vilja ställa frågan som jag har i överskriften, - Hur långt är du beredd att gå för att slippa ta ett obekvämt beslut? En viktig och RUSKIGT jobbig fråga för många! Vi är trygghetstörstande vi människor, – och trygghet och förändring går INTE hand i hand för de flesta, vilket gör att folk sattan kvar i negativa situationer, beteenden och relationer för att de vet vad de har och är trygga i det, men de vet inte vad de får, så därför väljer de att behålla det som hela deras inre och oftast även resultaten de får – aviserar är fel.

Just för att de flesta av oss väljer just tryggheten i det som är bekant, hoppar vi många gånger över en nödvändig insiktsresa som faktiskt kan ge oss en bättre kvalitet på vårat liv. För att vi inte orkar/vågar/vill aktivt skapa den insikt som kan leda till den förändring som egentligen krävs för att få de önskade resultat som uppenberligen lyser med sin frånvaro vad det än gäller.

Men vi har allt att vinna på att våga växa. Att våga ifrågasätta både oss själva, våra beteenden, vårt fokus och våra relationer. Och vi har allt att vinna på att faktiskt våga ta beslut som är jobbiga att ta om de stämmer överens med vad vårt hjärta med övertygelse talar om för oss. Många blir kvar i ngt oönskat för att de inte vågar prova ngt oprövat. Vad det kostar oss, det vet bara vårt hjärta.

Så, – hur långt är du beredd att gå emot DIG, för att slippa ta ett obekvämt beslut, där du inte vet något om framtiden, men det du vet är – att du inte är nöjd med det resultat du hittills fått. Oavsett vad det gäller.

Jag gjorde en övning i min förra föreläsning Paus eller kaos, där folk fick stå två och två, mitt emot varandra, så nära det fysiskt gick. Oftast personer som inte kände varandra. De flesta tyckte övningen var väldigt jobbig eftersom de släppte in vilt främmande personer innanför sin integritetsmeter. Sedan skulle de backa från varandra tills det kändes bra. DEN gränsen var väldigt tydlig för de allra flesta. 

Men vart gränser går för hur mycket vi sväljer gällande saker som inte stämmer överens med vår inre övertygelse och hur VI ser världen, hur mycket vi sväljer som egentligen går helt emot det VI tror på, den gränsen har vi svårare att hitta, för den töjer vi ofta lång förbi vår inre gräns, så vi vet til slut inte ens vart vi ska börja leta….

Så, – hur långt är du beredd att gå emot DIG, för att slippa ta ett obekvämt beslut, där du inte vet något om framtiden, men det du vet är – att du inte är nöjd med det resultat du hittills fått. Oavsett vad det gäller.

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

  Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Vikten att tillföra något nytt

Hoppsan. Hoppade över en måndag. IGEN!! Det händer då och då, för jag helt enkelt inte får till det. Hoppas du saknade mitt inlägg och, att du sett fram emot denna måndag, när det förhoppningsvis skulle dyka upp inspiration igen. Har du inte märkt att jag var borta – är det ingen skada skedd:-)

Nå väl – Vill fortsätta lite i ämnet som jag började skriva om förrförra veckan. Förändring. Vikten av att ha koll på sitt V-A-R-F-Ö-R och den starka motivationen som krävs för att skapa en hållbar förändring som fäster på djupet. Motivationen måste vara starkare än präglingen man vill förändra. Och ju svårare vi har att förmå oss själva att skapa ett nytt tanke, känslo- och handlingsmönster, ju starkare är präglingen som inte gagnar oss. Och ju viktigare är det att ha ett så starkt varför – att det gör så att motivationen blir så stark att den KAN vinna över präglingen. Utan motivationen – händer inget av avgörande värde helt enkelt!

De flesta av mina coachingklienter har fattat ett beslut om att de VILL skapa en förändring i sina liv. De har – till varierad grad visserligen, men dock – förstått att det är de som behöver göra jobbet genom att bli medvetna om hur de hittills tänkt och vad de hittills gjort som skapat de resultat de vill komma ifrån. 

Andra, som befinner sig i oönskat läge men som inte tagit beslutet (fullt ut/inte alls) att de är villiga att ta till sig ny information som kan göra att de KAN skapa insikten som krävs om sig själva för att kunna skapa en varaktig förändring av de tanke, känslo- och handlingsmönster som hittills skapat de oönskade resultat de vill komma ifrån, de har en klart tuffare väg att gå! Varför, – jo för att de kommit fram till att de är missnöjda med sina resultat de lever i och med, – men de är inte villiga/känner starkt motstånd till att aktivt ta in ny information som gör att de kan se livet genom nya glasögon och få nya infallsvinklar att värdera både sig själva såväl som livet och sin omgivning genom. 

En person som försöker skapa något annat genom att försöka tänka om och tänka nytt, med samma tankar som hen hittills haft tillgång till – utan att aktivt tillföra ny information, kommer inte mycket längre än de redan kommit. Och blir då fast, – farligt nära de präglingar som ger de handlingar som ger de resultat de vill komma ifrån… De kommer inte heller få några nya världsomvälvande insikter, som kan skapa en djup förändring som håller. Möjligtvis kan det dyka upp en liten aha, kanske fler små aha. Men någon livsomvälvande och livsförändrande AHA kommer inte till den som inte ger sin hjärna och sina känslor ett nytt perspektiv att filtrera sig själv genom.

så vill DU – HA – en förändring av något som du inte känner dig nöjd med resultaten av, behöver du faktiskt GÖRA ngt annat än du hittills gjort. Du behöver till en början:

1) Vara villig att aktivt söka- och ta till dig ny information som kan göra dig medveten om/skruva på dina inlärda beteenden, dina inlärda sätt att se saker på, ditt inlärda sätt hur du beter dig, hur du kommunicerar både med andra och dig själv och ditt inlärda sätt hur du ser dig själv och andra.

2) Ta ut en riktning med vad du vill att detta arbete ska generera. Vilka förändringar det är du vill skapa. Vilka oönskade resultat du vill ändra till önskade i ditt liv. 

3) Ta reda på HUR viktigt det är för dig att få de förändrade resultaten, vad du har att VINNA på att jobba med dig själv och dina präglingar, och vad du har att FÖRLORA om du fortsätter som du hittills gjort, eller inte är villig att på riktigt KICKA IN och GÖRA det som krävs!

Har ditt liv skitit sig på det ena eller andra sättet, har du hittils fått resultat du inte vill ha mer? Då B-E-H-Ö-V-E-R  du göra om och göra rätt. Och det detektivarbetet kan bara DU göra! För bara DU vet när det är rätt! 

Frågan är alltid, – vad behöver JAG göra annorlunda för att få önskade resultat i MITT liv! 

NÖJ dig inte med att hantera ”skiten” du skapar och åter skapar, eller ha ett liv som är good enough, bara för att du inte orkar axla ansvaret som kommer med att vilja mer, eller inte orkar/är intresserad av att göra arbetet som krävs för att förädla ditt liv!

Till dig som behöver det säger jag med stark röst - VAKNA!!!! Livet är HÄR & NU!!! Inte sen! Och det är bara DU som kan få det att glittra – på riktigt!

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

  Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Motivation – avgörande för att få önskade resultat

Härliga måndag! Började dagen med en powerwalk i absolut ÖS-regn! Avslutade kvällen igår med en – dessvärre inte alltför lång löprunda. Att det ösregnade, var inte tillräckligt stark anledning till att skippa motionsrundan som jag bestämt mig för att ta under dagen, men däremot så kom det ett åskväder farligt nära, och det kändes inte optimalt att vara ute och springa i, så då vände jag hem. Men jag kom ut i alla fall. Fast det regnade. Fast det hade varit både skönare och enklare att stanna hemma. Varför? Jo för jag har koll på MITT varför! Det är därför jag hittar motivationen att göra detta fast det tar emot. Fast det finns hundra skäl att låta bli. Men mitt genuina varför gör att jag har ETT viktigt skäl till att göra det. För att jag vet att det är det jag behöver göra för att nå mitt mål – och stanna där. 

Många gånger vandrar vi planlöst fram i livet. Tar saker och ting som kommer lite på måfå. Irriterar oss över de saker som blir på ett sätt som vi inte gillar, – gnäller över resultatet, men tänker inte ett steg längre, nämligen att VI kan göra så att vi får ett annat resultat om vi bara engagerar oss.

Det finns också de som sätter mål. En del sätter mål så de KAN nå dem. En del sätter mål som de aldrig kommer att nå.  Varför säger jag så, – jo, för att det är så många som sätter mål, som inte har koll på sitt VARFÖR. VARFÖR vill jag nå det här målet? Är jag beredd att ta reda på och göra det som krävs för att komma dit. Är jag beredd att förändra mitt sätt som jag har hanterat den aktuella saken på hittills, så att jag också kan fortsätta hålla mig där som jag vill vara på väg till.

Är du inte tillräckligt motiverad – kommer du inte göra det som krävs.

Är du inte tillräckligt motiverad – kommer du inte kunna uppbåda den inre styrka och okuvliga vilja som behövs för att förändra dina mönster och präglingar!

Jag säger som jag ofta säger, – Många vill ha en förändring, – men få vill göra den!!

Hade jag inte koll på mitt varför gällande min träning, och höll detta varför – färskt i pipeline hela tiden, så hade det varit oerhört lätt för mig att börja glida in i mina gamla mönster. Hoppa över att röra på mig, fast jag mofsat i mig godsaker hela helgen. Ett beteende som jag hade lagt mig till med innan och som resulterade i att jag fick en gigantisk viktuppgång. Men nu vill jag ha DETTA som mitt mönster. Som min prägling som sätter sig i ryggraden på mig och blir den sanning som jag förhåller mig till och lever efter. Och som ger de resultat som jag VILL ha! Vi är hela tiden summan av våra tankar – känslor och handlingar. DET är en sanning ingen av oss kan komma undan. 

Min nästa sak som jag vill förändra i mitt liv är matlagningen. Jag har inte varit så intresserad av matlagning historiskt. Mest för att jag jobbar så mycket och haft dåligt om tid att vara inovativ i köket. Jag tror inte jag lagar illa smakande mat, men har varit väldigt snäv i vad jag lagar. Hållt mig lite till samma råvaror och hamnat i samma kryddningar. BOOORING!! Om jag ska kunna lyfta mig därifrån behöver jag bli inspirerad av andra som älskar matlagning och är duktiga på att laga god, nyttig mat.

Det finns ju en uppsjö av såna kanske du tänker nu. Ja, verkligen, och jag har tusen kokböcker, men hittills har jag varit väldigt dålig på att använda dem. MEN – Nu har jag börjat. För att jag VILL komma till ett annat läge gällande matlagningen. Jag VILL lära mig att använda andra råvaror. Jag VILL skapa härliga måltider att njuta av som gagnar mig och familjen.

Försökt länge att även inspirera maken att göra det samma, men utan gehör, så nu har jag beslutat mig för att inte längre vänta in hans inspiration utan boostar min egen. För det är ju faktiskt jag som vill lära mig något nytt. Att lära mig att göra det jag gör på ett annat sätt. Ofta är det precis så här det kan gå till när vi inte kickar in i våra egna liv. Vi väntar in ngn annan som ska vara med på resan. Och är de inte intresserade, då blir det ju inte någon resa av. Oftast inte heller för den som egentligen kände ett uns av/stark motivation att skapa förändringsresan. 

Det är därför det är så viktigt för dig att ha koll på DITT varför, för att du ska kunna hålla dig på den vägen du behöver gå för att få de resultat du vill ha. Din motivation hänger starkt ihop med ditt varför. Och har du inget starkt varför, så starkt att det motiverar dig att beslutsamt jobba dig mot mål, – ja då har du inte heller tillräcklig motivation att ta dig fram. Ser du hur tight de hänger ihop?! Ser du vad avgörande dessa två är för att kunna skapa nya önskade resultat?!

Motivation+Koll på sitt varför= Motiverad att göra vad som krävs=Önskade resultat

Titta på formeln. Ta in den och fundera ett par varv hur DU har jobbat med den hittills. Kanske hittar du svar på några olösta ständigt återkommande oönskade resultat i ditt liv, när du tittar på den och upptäcker att det saknats något eller några av momenten.

Vill du ha ett härligt liv? Vill du förändra och förädla något, – Kicka in! Ingen kan skapa varken ditt varför eller din motivation, – det är det bara DU som kan göra. Vänta inte!

Gört´NU! :-)

With Love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

 Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Vad vill du ha – och vad gör du för att komma dit?

Insikt och förändring genom attraktionslagens kraftfulla verktyg:

Ännu en vacker, höstdag i värmens tecken. Njut av det så mycket du kan. Sitter du inomhus, – njut av tanken! Vi använder på tok för sällan de saker som vi faktiskt har gratis omkring oss, att boosta och highlighta, för att få ut ännu mer positiv effekt av dem. Att njuta av vädret är en av de små saker vi kan göra för att skapa god energi och en härlig känsla i magen. 

Men nu, till dagens tankeinspiration! 

Många använder affirmationer och visionboards för att komma dit de vill och skapa det de vill ha. Desvärre är det också många som tror att det räcker med att tänka på vad det vill – och tro att det kommer att komma till oss bara för det. Ja, det är förvisso nära sanningen, men det fattas några oerhört viktiga för att inte säga avgörande faktorer för att det ska kunna skapa slående resultat. Vad fattas kanske du tänker?! Jo, – det allra viktigaste. Själva görandet och känslan i varandet.

Säg att du befinner dig vid A. Du gillar inte att vara där, utan du vill befinna dig vid B. 

Du visualiserar att du är vid B. (Skapar mentala inre bilder att du är där) 

Du affirmerar att du är vid B. (Du upprepar att du redan kommit dit i dina tankar, sätter ord på allt härligt som kommer till dig i ditt önskade läge, använder din fantasi hur det känns att vara vid ditt önskade läge) 

Ja så här har de flesta lärt sig att bryta sitt oönskade läge och skapa något nytt i sitt liv. Och ja, det är definitivt rätt väg, men det saknar de avgörande ingredienserna! 

Jag älskar metaforer, för det är så kraftfullt att hålla sig i när man vill komma till insikt och vill förändra starka präglingar. Så, se ditt liv som en kaka. Tänk att du har fått det mest fantastiska recept som finns på denna kaka, som det annars finns miljarder recept på innan. Som gör en GOD kaka. Men tänk att med detta recept kommer du kunna baka en FANTASTISK kaka. Ett riktigt vinnar recept! Men för att få detta toppresultat, måste du följa receptet till punkt och pricka. Det är här det spricker för de flesta! De tittar på receptet och börjar ändra i det. Sätta sin egen prägel. Eller anpassar det efter vad de har hemma… eller anpassar det efter hur mycket de ids eller, – enligt sig själva, hinner anstränga sig för att få ett bra resultat. Hur gör du? Hur har du gjort hittills? Kan du känna igen dig lite, mycket – eller kanske inte alls i nedan stående text?

- Vaddå måste lägga i ingredienserna i rätt ordning. Det spelar väl ingen roll om mjölet eller mjölken kommer ned i bunken först! Aha, ska det vara socker och vaniljstång i. Jag har bara vaniljsocker hemma, men det går säkert lika bra! Det är ju i princip samma sak! Ok, det måste vara prick 225 grader i exakt 25 minuter i ugn. Ja, det här är NOG exakt 225 grader. Det är ju omöjligt att ställa ett ugnsvred helt exakt! (Ja, om man inte har en termometer i ugnen förståss, men så jäkla petnoga kan det ju inte vara…dessutom har jag ingen sån, så jag chansar på att det är exakt) Ställer klockan på 25 minuter, klockan ringer medan du är i ett samtal, så det blir 25,5 minuter. En halv minut mer eller mindre tänker du…. Knappast något som gör någon avgörande skillnad! Den ser ju jättefin ut!

Du tar ut din kaka som kanske, eller mycket sannorlikt ÄR god. Så god att du tycker att den duger. Kanske den godaste kakan DU har bakat. Det kan mycket väl räcka för många. Men om man är inställd på att baka den mest fantastiska kakan av denna sort som någonsin bakats. En kaka som ÄR exeptionell. Som är värd att nämnas i stora baksammanhang, i professionella bakkretsar, –  så räcker inte – duger! Och då räcker inte heller – nästan samma sak principen!

Vart vill jag med min kak – metafor kanske du undrar nu?!

Jo, om du vill ha ett annat resultat, kan du inte bara visualisera och affirmera att du redan är där. Du behöver också känna på ett sätt som om du var i det önskade resultatet. Fokusera som om du redan var i det önskade resultatet. Bete dig som om du redan var i det önskade resultatet. Handla och agera som om du redan var i det önskade resultatet. Ha dina förväntningar ställda som om du redan var i det önskade resultatet. Kommunicera som om du redan var i det önskade resultatet. Klä dig som om du redan var i det önskade resultatet. Utgå ifrån samma omvärldsreferens som om du var i det önskade resultatet.  LEVA som om du redan var i det önskade resultatet. Detta sammantaget, – är det kakrecept som kommer att skapa en FANTASTISK kaka. Inte en som duger. Inte en som är god nog, – utan den FANTASTISKT enastående kaka som receptet gällde!

De flesta tror att (eller i alla fall agerar som om) förändringen först händer på utsidan – och sen ska de förändras på insidan och i sitt handlande för att passa in i förändringen/axla den. Jag säger som allas vår käre Brasse, – FEL FEL FEL!

Du måste VARA förändringen och LEVA förändringen, innan du kan SE den! Du behöver göra alla de olika saker som krävs. Du behöver göra och vara dem i rätt mängd och i rätt ordning. Och för att komma till insikt om är som ÄR rätt mängd och rätt ordning, behöver du först titta på allt det du hittills upprepat gjort, tänkt och känt – som INTE tagit dig till de önskade resultaten! Där får du en KRAFTIG indikation på vad du INTE ska fortsätta göra, – eller hur?! Och så sätter du dig ned och försöker tänka ut en handlingsplan.

Vad är mitt oönskade läge

Vad är mitt önskade läge

Vad kan vara ETT första steg i rätt riktning?

och sen – GÖR och VAR!

Du har säkert sett den på facebook?! ” Be the change you want to see!” Det handlar inte bara om att vi själva behöver bidra till en bätre värld, vilket vi naturligtvis behöver. Men i första skedet behöver vi börja med oss själva! För hur ska vi kunna skapa en stor förändring i världen – om vi inte ens kan skapa den i oss själva?!

Jag säger som alltid, – GO 4 it! 

With love/Lili


JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

 Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Du kan rädda fem barn från barnslaveri!

En kan inte göra allt – men alla kan göra något! Det är en devis att ta fasta på! Vem är du? Hur funkar du? Tänker du, – jag kan inget göra, eller kanske det där är inte min grej. Eller jag gör det när jag får tid, råd, lust eller vad det nu kan vara. Vi gör det med våra drömmar på samma sätt som vi gör det gällande vad vi kan bidra med i världen. Sen ska jag. Jag hinner bara inte just nu… Jag vill hjälpa människor NU, vill leva mitt bästa liv NU, vill jobba för mina mål NU, må bäst NU, så att jag kommer dit jag vill komma och får göra det jag vill göra och bidra med det jag kan bidra med. För om jag konsekvent skjuter allt jag egentligen känner att jag vill på framtiden, på det magiska SEN som alla pratar om, har livet och tiden plötsligt gått ifrån mig och det kanske till och med är försent då för att ens HA ett sen att skuffa allt fram till. SÅ, vad gör du nu på onsdag?

På onsdag den 10/9 kan du rädda fem barn från barnslaveri! Missa inte den chansen!             

Nu på onsdag medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, (Odd Molly )och Christina Wenngren, fotomodell med världen som sitt arbetsfält, tillika grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i Ghana. Det finns fortfarande platser kvar, så läs mer/boka HÄR.

Debattpanel om hälsa i tiden  Jag medverkade för en vecka sedan i en inspirationspanel för Posten fritid gällande hälsa i tiden, tillsammans med wellness profilen Anette Lefterow, Ayurveda experten och kemi ingenjören Lars Ohlson och Annika Rosén, grundare av Egoqueen. Moderator: Annika Dopping. Ta del av det som sades i panelen här Kanske kan du få inspiration av det du hör?!

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Medvetna val!

Det här med medvetna val är långt viktigare än de flesta tror. Upprepade medvetna val. Inte bara medvetna val om vart jag är på väg i livet i stort, utan de dagliga-, tim-, minut och sekundvalen vi gör dagarna i ända. De är DE som ligger till grund för de resultat vi får. Eller rättare sagt, – skapar.

Självklart är det inte alltid vårt handlande som ger resultaten vi behöver hantera, men HUR vi väljer att hantera det, det är alltid helt upp till oss! Det där med att se glaset som halvfullt, – eller halvtomt, kan tyckas vara en klyscha, men det är ett av alla de sätt vi kan göra oss medvetna hur vi fokuserar. Halvtomt=negativt fokus, bristfokus (nästan tomt). Halvfullt=positivt fokus, möjlighetsfokus. (nästan fullt!)

Bara den lilla förändringen i attityd, tanke och känsla, – kan skapa en enorm förändring i resultaten vi får.

Igår som alla andra dagar gjorde jag en rad medvetna val redan från det jag vaknade. Här är ett par exempel:

Blev inspirerad av Annika Dopping som var moderator i lördags när jag medverkade i en inspirationspanel för Posten fritid gällande hälsa i tiden, tillsammans med wellness profilen Anette Lefterow, Ayurveda experten och kemi ingenjören Lars Ohlson och Annika Rosén, grundare av Egoqueen. Ta del av det som sades i panelen här

Annika berättade att hon sedan länge drack kokt, avsvalnat vatten eftersom det balanserar upp hela matsmältningsapparaten och främjar den totala hälsan. Jag började redan på lördagskvällen att testa, så innan frukost på söndagen gjorde jag ett medvetet val att börja dagen med att dricka kokt, avsvalnat vatten, – som ett steg att må ännu bättre än jag gör nu.

Blev sedan lite i tidsnöd mellan det jag föresatt mig att hinna på fm och kalaset vi skulle på på em. Hade tänkt ta en powerwalk men insåg att min vanliga runda skulle ta för lång tid, så då tog jag en löprunda istället. Varför valde jag inte bort träningen när det faktiskt var lite kort om tid och kanske varit lugnare rent tidsmässigt att låta bli? Jo, jag gjorde ett AKTIVT MEDVETET val att springa, eftersom jag vill bibehålla vikten jag kommit ned till. Jag gjorde ett val som gagnar mig på lång sikt och det är de,- ofta dagliga valen som är lättast att tappa bort om man inte är helt klar över varför man gör dem.

Jag har mitt varför mycket klart för mig gällande vikten och eftersom det gärna är lite fest hos oss på helgerna med god mat och gott vin, behöver jag göra dessa handlingar för att bibehålla min vikt. Varför? För att jag vet vad jag VILL ha för resultat!

Det var också detta varför som gjorde att jag smakade på den dignande kak, godis- och tårtbuffén som bjöds – men inte glufsade i mig. Visst tog jag några bitar, men små och lätt räknade, av samma anledning som ovan!

Visst gör jag val som inte gagnar mig också, jag är inte mer än människa jag heller, men genom att vara medveten, kan jag balansera upp dessa med val som gagnar mig. Lättare och fortare. Och då blir effekten av de val som inte gagnar mig mindre kännbara.

Hur medveten är DU om dina dagliga val du gör gällande:

Din vikt

Din hälsa

Trivseln med/på ditt jobb

I dina förhållanden: partner, syskon, föräldrar, vänner, kollegor 

Du har ALLT ATT VINNA på att göra dig medveten om hur du fokuserar och hur ofta du gör MEDVETNA val. Inte bara gör saker av slentrian, prägling och per automatik. Ta den här veckan på dig och gör dig själv medveten. Det är ett AKTIVT steg åt att skapa ett ännu mer kvalitativt liv! Jag tänker, – att det är du värd! Det är vi alla värda. Nöj dig inte med mindre – av ren lättja eller av okunskap om ditt eget fokuserande!

Att vara medveten, – är att ha makten att SKAPA! Don´t waist it!

With love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 

AKTUELLT:  

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning till i slutet av september på Polishuset i Flemmingsberg. Vill du ha några smakprov gå in på min hemsida www.liliost.se

Den 10/9

Kan du rädda fem barn från barnslaveri! Missa inte den chansen!                       Detta datum medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, Odd Molly och Christina Wenngren, grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i Ghana. Läs mer/boka HÄR.

Den 22/9 

Stora Tänkardagen på Hilton Slussen- en dag som kan förändra ditt liv Tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare som t ex Micke Darmell, författare till bl a boken Uppkopplad eller avkopplad. Nisse Simonsson, kirurg med passion för hjärnan, författare till bl a boken Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra. Världsmästaren i minne – Jonas von Essen m fl, föreläser jag och tillsammans förändrar vi folk både känslomässigt och kognitivt! Läs mer/boka biljetter HÄR

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.