Klarhet, klarhet, klarhet!!

Ibland är det som om livet vill pusha på ytterligare för att understryka det man själv kommit fram till. För att verkligen ge ett så starkt avtryck, att man känner att det inte går att nonchalera längre! I mitt fall handlar det om MITT behov av utrymme och klarhet. Jag hjälper ju hela tiden mina klienter till detta, men har inte riktigt haft tid att TA mig tiden nu när allt börjat komma till mig allt fortare, och allt mer. Rätt komiskt faktiskt när man kan ställa sig utanför sin frustration, och titta på hur stort behovet verkligen är att få in en struktur och en balans. När livet utanför pockar på uppmärksamhet!

Denna vecka har jag blockat för att få tid att skapa en struktur både i mitt liv och i min business, eftersom det snurrar på i ett snabbare tempo, en massa roliga jobb kommer in och den utveckling jag jobbat för så idogt under en väldigt lång tid, visar goda resultat. Men det måste finnas space att växa. Och tid. Och min dag idag har varit en ganska typisk dag i mitt liv, fast sedd genom ett par nya glasögon. Och jag inser hur lätt tiden försvinner på saker som inte leder min business framåt. Lättare än jag hinner säga -Hej! Poff, så har en till dag bara försvunnit! DET ger inte mig en bra känsla i magen! Och är det ngt jag vet är avgörande viktigt – så är det att ha en god känsla i magen! Den klarhet jag vill skapa har definitivt börjat att visa sig från en helt annan vinkel än jag hade planerat! Förmodligen tycker mina guider att detta var en viktigare start än den jag hade planerat!

Tror den här veckan kommer visa mig rätt mycket saker som behövs ses över för att skapa det utrymme som krävs för att kreativa idéer ska kunna frodas. Ser med spänning fram emot det som kommer. Livet är bra häftigt!!

Hur ser Ditt liv ut? Finns det plats för dig, eller blir DU och dina visioner ständigt satta ”on hold” för att det är så mycket annat/så många andra som vill ha din uppmärksamhet? Hur gör DU för att DU och dina mål ska få plats att växa? Hur gör DU för att DU ska få plats och utrymme att andas??

Bra sak att fundera lite kring! Ha en bra vecka.

With Love/Lili

Hur höjer du din egen energifrekvens?

Härliga måndag! Jag älskar måndagar. Det känns alltid som man får en nystart tycker jag:-)

Förra måndagen skrev jag lite tips och resultats-avgörande tänkvärt för att få sina affirmationer att fungera. Som jag skrev, handlar ALLT i grunden om känslan!

Jag brukar fråga mina coachingklienter många saker naturligtvis, men framförallt två frågor som många har svårt att svara på:

  1. Vad gör dig glad?
  2. Hur fyller du på din energi?

Dessa två frågor är för många svåra att definiera. Varför? – Jo, för att det är en ickefråga i mångas liv. Något man inte reflekterar över. Måste man det då? – kan en följdfråga naturligtvis bli. Nej, man måste ingenting:-) Men vill man SKAPA ett liv man vill leva, istället för att hantera det liv som bjuds, då ÄR det viktigt!

Om DU inte vet vad som gör dig glad eller ger dig energi, hur ska du kunna se till att du får tillräckligt av de båda? Hur ska du kunna kolla att du verkligen HAR tillräckligt av de båda redan nu?

Om vi tittar på detta sett ur ett energiperspektiv, där jag senast förra veckan talade om vikten att se till att man så mycket som möjligt har en GOD känsla i magen, för att tuna in sig på den höga frekvens där positiva resultat ligger och sänder, förstår du säkert hur avgörande viktigt det är att se till att man har full koll på dessa två parametrar eftersom det är genom dem vi tunar in oss. Och hur får man en god känsla i magen? Genom att medvetet styra sina tankar i den riktningen och genom att fylla på sig själv med positiv energi!

Ju mer glädje du medvetet ser till att du har i ditt system/kropp/inre, ju högre frekvens lägger du dig på. Ju mer du blir medveten om vad som krävs för att du ska höja din energinivå till en härlig positiv energi, ju mer kan du aktivt och medvetet jobba upp frekvensen även där.

Så nu ställer jag frågorna igen, och jag ställer dem direkt till dig! –

  1. Vad gör dig glad?
  2. Hur fyller du på din energi?

Du får även ett par följdfrågor:

  1. Hur mycket av detta har du hittills sett till att du har dagligen i ditt liv?
  2. Hur kan du öka upp detta med omedelbar verkan?

Oavsett hur livet ser ut runt oss, behöver vi själva bestämma oss för hur vi ska må på insidan. Har vi det tufft på utsidan, behöver vi mer än någonsin jobba med dess 4 frågor top of mind. Bli nyfiken på dig själv och dina behov. Vad behöver JAG för att må bra och ha en härlig känsla i magen som regerande känsla? är en viktig fråga. Och det som är än viktigare är, – att inte bara fråga, utan lyssna och möta upp behoven.

Lycka till <3 With love/Lili

Att få affirmationer att fungera

Hej härliga måndag:-)

I Stockholm skiner solen denna underbara förmiddag och jag njuter av att våren visar sina tecken klarare och klarare. Hittade både krokus, blåsippor, vitsippor, snödroppar och tussilago igår på min powerwalk. Dessutom satt jag en stund i kvällssolen på balkongen med ett glas vitt för första gången i år. Livskvalitet – som jag plockar ned rakt i guldpåsen:-)

Idag hade jag tänkt att prata om affirmationer. För dig som inte vet vad det är så kan man säga att det är tankeprogrammeringar i syfte att nå ett mål. Många skriver till mig och tvivlar på attraktionslagen och kraften i affirmationer, för de får dem inte att funka och de önskade resultaten fortsätter att lysa med sin frånvaro. Ja, det kan väl göra även den bästa modställd och tvivlande. Men det finns så mycket kraft i grundintentionen – affirmationer, och jag har en insikt jag gärna delar med mig av, som gör att du nu kommer få dina affirmationer att fungera med en helt ny kraft.

Det är egentligen rätt enkelt. I min bok ”Jag blir vad jag tänker”  har jag ett helt kapitel som handlar just om affirmationer. Där kan du hitta en massa bra verktyg du kan jobba med, bl a baklängesstegen som ger en massa klarhet om vägen till mål om man inte riktigt vet hur man ska närma sig.

Men idag ska vi prata om mer grundläggande saker som är helt avgörande för att få en affirmation att fungera.

1) KÄNSLAN: Många sätter igång att affirmera när de lever i ett så ogillat läge gällande det de vill affirmera in, att de inte står ut längre. Redan där har vi fallit i fälla 1. Det du behöver hålla i fokus nu är att attraktionslagen funkar lika – attraherar – lika, och att positivt och negativt ligger på två olika frekvenser och sänder. Med frustrationen du känner inför det du vill affirmera in istället för det du har i botten/som utgångskänsla, lägger du dig redan från början på fel frekvens och sänder. Att affirmera utifrån en ”jag-vill-komma-bort-från” känsla gör det omöjligt för dig att attrahera något som ligger på en helt annan frekvens och sänder. Känsla av brist, frustration och förtvivlan ligger INTE och sänder på en positiv frekvens. Inte ens i närheten!

2) Som jag skrivit tidigare så skapas allt två ggr. Först i en vibrationell verklighet som kallas för Vortex. I Vortex som är en enegivirvel kan man säga, samlas ren positiv energi. Alla dina önskningar, alla drömmar, alla goda intentioner. Vortex är den högsta möjliga positiva energin. På den frekvensen ligger allt du redan önskat dig, färdigt för dig att fokusera in i din fysiska verklighet. Det är det som ligger till grund för att man säger att affirmationer ska man alltid säga som om de redan hänt. Men om man inte vet denna avgörande viktiga parameter att allt först skapas i en vibrationell verklighet, och man ska stå och ljuga sig rakt i ansiktet att man redan ÄR där, när verkligheten visar att man definitivt INTE är det, så slår den inre portvakten på och det som händer är att man får en inre konflikt. Och konflikten skapar en känsla av frustration över sitt ogillade läge, vilket verkligen inte ligger på samma frekvens som det man vill bjuda in. Eller hur?! Man tunar alltså in sig på fel frekvens utan att förstå att man gör det.

3)  Det finns en massa fina förslag på affirmationer för att förändra ditten och datten och tanken att hjälpa människor att hitta en bra affirmation är fantastiskt bra, MEN om den inte känns 100% SANN för dig, om den inte skapar en STARK POSITIV känsla i magen på dig, om du inte har en 100% känsla av tillit, om inte dina förväntningar är att du till 100% VET att detta kommer att komma till dig, eftersom du VET att attraktionslagen är statisk och alltid fungerar på samma sätt utan undantag och därför alltid också speglar det du fokuserar på, då är din tanke – känsla – intention för svag för att förändra det du vill förändra inom en närliggande framtid.

4) Så vad är tricket? Att affirmera när det känns BRA i magen. Ja men, kanske du känner nu, det känns ju skit, så hur ska det kunna kännas bra då? Du behöver inte känna en bra känsla gällande det du vill bjuda in, fokusera på ngt som känns bra redan nu. Har du svårt att hitta ngt sånt i ditt liv, ta generella saker. T ex idag är det lätt att njuta av solen, att glädjas åt alla vårtecken. Jag har haft tvättstugan på morgonen, så nu njuter jag av att ha alla kläderna rena och massor att välja på. Jag väljer ALLTID AKTIVT att förstora alla positiva känslor, ”tugga tuggummit flera ggr” Att vara kvar i känslan längre för att få den att få momentum = sättas i rörelse i rätt riktning för att göra mig till en magnet för mer av det som ligger på samma frekvens och sänder. När du jobbat upp en härlig känsla i magen, – DÅ kan du leka med tanken med det du vill bjuda in mer av. Med vetskapen om att det redan i samma sekund som du önskade det för första gången, finns det i din vibrationella verklighet och att din uppgift nu är att, med full tillförsikt och positiv förväntan njuta in det i din fysiska verklighet. För att inte skapa en inre konflikt, tänk att du är på väg och så här tror jag det kommer kännas när jag är där, sen leker du i din fantasti. Precis som vi gjorde när vi var barn.

Bli lyhörd för synkroniciteter = bevis på att du börjat dra till dig saker, människor, information och situationer som leder dig i rätt riktning, och tacka glatt för allt som visar sig för dig.

6) Den sista och viktigaste insikten jag vill dela med mig av är att du behöver inta en coolare attityd till det du vill affirmera. Många gånger kan en affirmation handla om att förtvivlat försöka förändra ngt som är förgörande som jag sa från början, vilket betyder att det känns oerhört viktigt, vilket gör att man fokuserar på det HELA TIDEN. Vad händer tror du om du har fokus på det som är ogillat hela tiden??? Jo, du fokuserar hela tiden på en känsla av brist och frustration, vilket INTE ligger på samma frekvens som det du vill bjuda in. SÅ, Har du inte fått dina affirmationer att fungera innan, testa att se dem ur detta perspektiv och berätta gärna sedan för mig vad som hände härifrån och framåt.

All min kärlek! Lycka till <3

Att programmera din framtid

Härliga måndag – välkommen!

Nya tag. Ny energi. Nya veckomål! Tar du det? Har du det? Skapar du det? Eller låter du bara dagarna passera lite hur som helst? Ibland kan det vara fantastiskt skönt att bara släppa taget och låta vad som helst att komma in, men om man lever så hela tiden, så är risken stor att man inte får den kvalitén på livet och de resultat som man egentligen skulle vilja ha.

Hur gör du när du bokar tid i tvättstugan? Tittar du i din egen kalender när du kan och stämmer av när det finns matchande tider, eller bokar du en tid på måfå eller som du inte kan men hoppas att det kommer lösa sig av sig själv…

Nu är det ju ett tag sedan man spelade in program som man kunde se senare, men hur gjorde du då det begav sig? Om det var t ex Grand design (ett av mina favorit arkitektur program) som du ville se, som går på kanal 9 på torsdagar, så var du förmodligen väldigt noga när du programmerade in inspelningen att det var rätt kanal, rätt tid och rätt dag. Så det pga slarvig inprogrammering inte blev att du istället spelat in ett halvt program med Bosse Bildoktor och nyheterna på en annan kanal, fast dagen efter….

Hur gör du när du beställer något på nätet, eller från någon klädkatalog? Skulle du komma på idén att skriva ”jag vill beställa en kavaj som jag tycker är snygg, i en färg jag gillar, i min storlek…” Nej, förmodligen inte. Med all sannolikhet fyller du i artikelnummer, storlek, sidnummer, färg eller vad det är för information de kräver för att kunna ge dig den exakt rätta produkten du vill ha.

Tänk om vi var så exakta när vi skapade vår framtid – som vi alltid gör genom vårt nu! Ditt fokus NU, är det som ligger till grund för både hur du känner nu, och vad du sår för dig själv att skörda framåt. Ditt fokus nu, nu, nu är det som programmerar in vilket program det är du kommer att få se framåt! Och är det inte en massa ointressanta eller kanske avskyvärda program du vill tvingas att se i din närmsta framtid, – behöver du se över HUR du fokuserar!

Många lever på ett sätt, med tankar som sår frön av taggbuskar, men blir både förvånade och förtvivlade när de inte skördar doftrosor som är det de vill ha… Men är det positiva resultat du vill ha KAN du inte leva ditt liv med huvudet och dagarna fullt av negativt fokus.

Du behöver bli lika petig med dina tanke- och känslomönster som du är när du lägger in en beställning, för att säkerställa att du verkligen får det du vill ha.

För du får inte det du vill ha, – du får det du fokuserar på. Och matchar inte de två varandra, – kommer du inte få resultaten du eftersträvar, eftersom det du gör är att du vill se Grand design, fast du ställer hela tiden in dvd´n på Bosse bildoktor…

Nästa vecka drar jag igång mitt grupputvecklingskoncept för kvinnor där du lär dig att programmera in de program du vill se… Det finns fortfarande några platser kvar. Maila mig om du vill uppgradera ditt liv till 3.0 så skickar jag info. lili@liliost.se

Lycka till med din vecka <3

With Love/Lili

Jag får inte attraktionslagen att funka!

Många har kommit dithän idag 2016, att de tror på och aktivt försöker leva med attraktionslagen med allt vad det innebär, men känner sig modstulna för att de inte får det att fungera. Är du en av dem? Tycker du att du gör alla rätt, – men ändå inte får de resultat du önskar? Att förstå sin egen involvering med attraktionslagen är stort, omvälvande, omfattande och omtumlande. När man tror att man jobbar med Loa, tror att man verkligen har helt eliminerat sitt motstånd, verkligen jobbar nedströms, och aktiverar ”rätt” magnet, kanske man i själva verket jobbar uppströms eller ännu värre, häller bensin på elden. Jag har kommit att förstå hur otroligt avgörande våra känslor och vårt tanke- och känslofokus är. Men även HUR vi ser på saker är avgörande viktigt. Ur vilket perspektiv vi närmar oss det önskade såväl som det oönskade. Med vilken dominerande känsla.

Får du inte attraktionslagen att funka? Det går inte! Den funkar ALLTID, men kanske inte alltid som vi vill. Men det handlar inte om den. Det handlar om oss! Om vårt fokus.

Det vi behöver lära oss för att ens kunna närma oss attraktionslagen på ett sätt som gynnar oss och den energi vi sprider omkring oss, är att först bli medvetna om oss själva. Bli medvetna om hur vi jobbar med våra tankar och känslor. Bli medveten om vilken magnet vi aktiverar genom detta. Vi behöver bli medvetna om när, hur och var vi ”snavar” på vårt fokus, för att fokusera på rätt sak och nå det flow som kommer när vi samverkar med Loa.

Egentligen är det inte svårare än, det du fokuserar på – drar du till dig mer av. Att attraktionslagen speglar ditt fokus och likt en boomerang levererar resultaten av ditt fokus – right back! I stora penseldrag kan man beskriva det så. Men det är i de små penseldragen som aktiveringen pågår. Det är i nyanserna som det skapas. Nyanserna som skapar känslan som hör till, vilken är grunden för vilken frekvens du lagt dig på och sänder, men även drar till dig på.

Efter detta är så avgörande viktigt, skapade jag mitt grupputvecklingskoncept för kvinnor, för att hjälpa kursdeltagarna till insikt så de kan få den effekt och det samarbete som det är meningen att vi och Loa ska ha. Nästa kurs börjar v 15 i Stockholm. Det är också därför jag skriver på min nästa bok som förhoppningsvis även den kommer att kunna hjälpa människor till klarhet, insikt och styrka.

Att jobba med attraktionslagen är färskvara precis som tandborstning, duschning, klippa gräsmattan, raka sig. Det är ett val som hela tiden görs i direktsändning och som måste göras aktivt i resten av våra liv. Men ju mer man övar, ju mer sätter det sig i ryggraden och blir ett behov som man känner att man vill möta.

Hur funkar livet tycker du? Är du nära eller långt ifrån ditt drömliv? Den viktigaste frågan är dock, – om de skiljer sig, – vad ska du göra åt det idag, imorgon, i resten av ditt liv!

With Love/Lili

Goalmapping – ett sätt att nå sina drömmar

Hej alla härliga !

Jag pratar ju mycket om att sätta mål, eftersom det är oerhört viktigt att göra för att öka upp antalet önskade resultat. Men när man har mycket att göra, är det lätt att det faller mellan stolarna för att man är fullt upptagen med att hantera det som är. Något som kan hjälpa till är att ta hjälp av någon som kan styra upp och ge rätt frågor och infallsvinklar för att komma ur sin bubbla när man själv inte orkar ta initiativet. Något som jag bl a gör för mina klienter och i det grupputvecklingskoncept för kvinnor som jag startade upp i januari i år.

En annan fantastisk person som genom Yesgroup Sweden kommer till Stockholm den 9/3 och föreläser om sina koncept Goalmapping och Shine, är Brian Mayne. Fantastisk person med en inte bara gripande utan enormt inspirerande livshistoria som får en att verkligen vilja kicka in i sitt eget liv och leva i sin bästa potential.

Denna gång missar jag dessvärre Brian, för jag håller själv en workshop samma kväll, men jag har lyssnat på honom innan och köpte hans bok och arbetsbok, som jag inspirerad av tanken genast ska plocka fram och börja jobba med:-) Du som inte vill missa detta, dvs du som behöver få härlig inspiration och starka verktyg att öka upp målsättningen i ditt liv och bli ditt allra bästa mest harmoniska jag. Du behöver bara klicka på länken och anmäla dig! https://simplesignup.se/event/72553

För många finns det ett starkt motstånd att ta tag i de saker som inte riktigt fungerar som man vill, i syfte att ersätta de ogillade resultaten med nya resultat som man verkligen gillar. För att orka komma ur den bubblan, måste man ta ett beslut! Ett beslut om att faktiskt inte nöja sig längre att inte ha det som man vill ha det om man inte är nöjd. Man måste verkligen börja med det beslutet, för att orka dedicera sig till det arbete som behövs göras för att skapa något annat än det som ÄR.

Fundera över hur starkt motstånd DU känner! Lägger du krokben för dig själv – eller tar du kommando över dina ”neggosar” som hellre är kvar i en oönskad situation, än att behöva ta tag i det som inte fungerar och GÖRA något annat som de inte redan gör? En bra fråga så här på denna magiska extra dag som vi får i år.

With Love/Lili

 

Personlig utveckling, – ett nödvändigt ont – eller något som leder till något fantastiskt?

Fridens liljor! Förra veckans blogg slutade såhär:

GÖR du något aktivt, medvetet, för att få den kvalitén på livet som du vill ha? Eller väntar du på att det ska hända dig?

En bra och för några kanske lite jobbig och/eller provocerande fråga. Många lever livet på ett sätt, som om de inte hade några andra val. Men oavsett var man befinner sig, så kan man alltid göra små förändringar som med tiden ofta leder till stora resultat.

Livet KAN se ut och kännas som en dead end street (återvändsgränd) Tycker det låter mer passande på engelska:-) För det låter precis så där illa som det kan kännas i livet ibland… Och med samma synsätt, samma referenser, samma preferenser, samma tankar, samma känslor och samma inpräntade ”sanningar” – så kan det faktiskt vara en dead end street. För genom att tänka – känna – uppfatta – fokusera – göra på samma sätt som gett det livet man nu lever, skapar man bara samma igen och igen och igen…

Det är därför det är så oerhört viktigt med personlig utveckling. Medveten personlig utveckling! Så man förstår avgörande viktiga saker på ett annat, mer gynnsamt sätt. Man lär sig något nytt om sig själv och det mänskliga psyket. Man får hjälp att lägga livspusslets alla olika delar. Framförallt så växer man som människa och blir bättre och bättre på att sortera i sitt liv. Bättre på att ha fokus på det man vill bjuda in inte det man har jämt sjå med att hantera…

En av mina kvinnliga klienter som gjort ett aktivt val att verkligen lära känna sig själv och växa både i sina insikter och som människa, var så frustrerad över sin man som var helt ointresserad av att parallellt med henne, göra en egen resa. För att de båda två skulle öppna upp för att skapa något mer i livet. Han tyckte det räckte med att hon lärde sig nya saker, för hon pratade ju så mycket om det i alla fall så han tyckte att han fick tillräcklig info genom henne… Är det någon som känner igen sig?

Hon delade sin frustration med mig och jag gav henne en metafor som hon kunde måla upp för honom för att hjälpa honom att förstå att han snubblade lite i resonemanget.

Här är min metafor: Självklart kan man lära sig engelska genom att titta på engelska program på tv och snappa upp ett ord här och där, som man till slut kan få ihop till meningar och sammanhang. Men kvalitén på den engelska man lär sig, grammatiken och hur fort och mycket man lär sig ökas dramatiskt om man tar en kurs i engelska! Om man pluggar av intresse och i syfte att lära sig att bemästra språket, får man ett helt annat djup och en helt annan relation och kunskap om det. Vilket gör att man då också kan föra en klart mer omfattande dialog med en helt annan förståelse. Ser man personligt insiktsarbete på det sättet, blir det klart mer synligt att man får en enormt mycket större effekt och kraft i att göra ett medvetet arbete – än att man tycker att man lär sig tillräckligt bara genom att gå i skvalpet av ngn annans ökande kunskap – om sig…

Just för att så många har den här känslan om att bli lite ensamma när de aktivt väljer att öka upp sin självinsikt för att öka upp kvalitén på sitt liv, så skapade jag mitt gruppkoncept för väninnor/kvinnliga kollegor som bygger på min bok – JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. I skrivande stund är jag i full gång med mina första grupper, och nästa gruppstart i Stockholm är planerad direkt efter påsk. Maila mig om du vill anmäla dig/ha mer info lili@liliost.se

Det finns många härliga sätt att boosta sig själv, självinsikten och självbilden på och ett sätt är genom att gå på inspirerande föreläsningar. Jag älskar att tillföra mig ny inspiration och ny kunskap så jag blev oerhört glad när YES GROUP Sweden, en ideell organisation som jobbar aktivt, i bästa Tony Robbins anda, med att ta hit fantastiska internationella föreläsare, i syfte att ge även de som inte har ett företag som bjuder dem på föreläsningar, att ha råd att gå, –  frågade om jag ville ingå i styrelsen och i deras team! YES YES YES, svarade jag och mitt hjärta dansade eftersom jag fattar hur många intressanta, energigivande och fantastiska människor jag kommer lära känna genom detta. Hur många inspirerande, kloka människor jag kommer få ha glädjen och lyxen att få lyssna till! För mig är det en ynnest, för jag vet vilken skillnad man skapar i sitt eget liv när man börjar ett medvetet självinsiktsarbete. Jobbar med sin personliga utveckling. Klicka här om du vill läsa mer om YES GROUP och de spännande föreläsare som kommer till Sverige inom kort!

Är livet precis så spännande, rikt och givande som du hoppats att det skulle vara just vid den här punkten du är nu i livet?

Om inte, – vad GÖR du aktivt, medvetet, för att få den kvalitén på livet som du vill ha? Eller, som jag frågade dig i början av inlägget, –  väntar du på att det ska hända dig?

With Love/Lili

 

Är du nu nära det du drömde om i början av 2015?

Om du tittar tillbaka ett år i tiden, alltså i början av 2015, funderade du på vart du ville befinna dig ett år framåt? Om du gjorde det, – är du i närheten av där du ville befinna dig ett år senare? Är du långt ifrån, eller har du kommit ännu längre än det du hade som mål? Eller tänkte du kanske inte på det sättet alls ?!

Är du nöjd med året som gått? Om du gör en skala mellan 1 – 10 där 1 är dåligt och 10 är mycket bra, var skulle du vilja sätta ett kryss för 2015 som helhet? De saker som du är nöjd med, vad är din plan gällande dem, för att kunna fortsätta vara nöjd, eller till och med ännu nöjdare? Vad behöver du GÖRA för att bibehålla dina önskade resultat eller förbättra dem ytterligare? De saker som du inte är nöjd med, vad är din plan där? Har du en plan för vad du behöver GÖRA för att kunna BLI nöjd 2016?

Genom att faktiskt tänka igenom sitt liv i stort och smått på det här viset, gör att man sätter energier i rörelse i en bestämd riktning och att man genom att ta ut denna riktning också märker om man börjar agera på ett sätt som inte för en till de mål man satt. Vilket i sin tur gör att man kan korrigera felkursen snabbt och slipper gå åt fel håll för länge och få för många onödiga oönskade resultat att hantera.

Skiljer detta sätt sig från det du gjort innan, hur du tagit dig an livet innan, kan det med säkerhet hjälpa dig att få nya resultat framåt. Det är så mycket enklare att komma dit man vill om man faktiskt tar reda på vart man vill, för att sedan göra allt man kan för att ge sig själv de bästa möjligheterna att komma dit. Många gör inte så, utan lever på måfå och motarbetar sig själva i både tanke och handling. Tillhör du den kategorin? Eller rättare sagt, har du tillhört den hittills?

Eller, bestämmer du dig för vad du vill ha, bli eller göra. Sätter efter det upp en plan för hur du startar upp, tänker ut hur du kommer iväg i rätt riktning och sedan har fullt fokus och 100% tillit på att du kommer att komma dit och att du hela tiden håller dig vaken på alla möjligheter som kommer till dig som leder dig vidare i rätt riktning. Och dessutom även medvetet agerar på ett sätt som leder dig i rätt riktning?

Eller, – hur gör DU för att få den kvalitén på livet som du vill ha?? GÖR du något aktivt, medvetet, för att få den kvalitén på livet som du vill ha? Eller väntar du på att det ska hända dig? DET är en bra frågeställning att jobba med 2016. Lycka till!

With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och MENTAL – PT, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om varför det är så viktigt att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Delar min kunskap om den viktiga och avgörande attraktionslagen. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 NYTT FÖR 2016!

Vi har i dagarna just startat upp ett nytt grupputvecklingskoncept för kvinnor, byggt på min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Du gör en fantastisk utvecklingsresa med 2-8 av dina väninnor, som sedan blir din trust där du tryggt kan bolla de flesta frågor, – stora som små. Blir du nyfiken på att höra mer, maila mig för mer info. lili@liliost.se

Kursen ger dig ovärderlig kunskap att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge! För varför nöja dig med OK, när du kan skapa fantastiskt?!

Att släppa taget och bli i sin fulla potential

I helgen har jag varit med och bidragit till en av de coolaste och mest intressanta utvecklingsprocesser jag någonsin upplevt. Ida tänker jag faktiskt namedroppa lite för att det var så otroligt häftig coach ensamble. Tillsammans med Florian Voss, operasångare utbildad i Tyskland varifrån han kommer, på la Scala i Milano och på Bolsjojteatern i Moskva, som skapat konceptet Voice body soul. Arbender Robertson, musikalstjärna från Broadway tillika vocalcoach från New York vocalcoaching. Professor Konstantin Poustovoij, från Tchaikovsky Conservatory, Moskva. Sirkka Liisa Perkiö, en finsk kraftkvinna i övre 70-årsåldern, skapare av en fantastisk massagemetod, – voicemassage. En tysk PT hade vi med oss också, Fabian Messerschmidt, två pianister Ellinor och Markus (vilkas efternamn jag tyvärr inte vet) samt ett kamerateam, lett av en Australiensisk skådespelare, James Studdert. En ganska så internationell ensemble med andra ord, vilket även våra deltagare var. De kom från Italien, Tyskland, Polen, Danmark och Sverige. Den yngsta deltagaren var 12 år, den äldsta 77! Tillsammans ledde vi coacher dem i den mest spännande mentala och vokala utvecklingsprocess jag någonsin bevittnat! Vi tillsammans, var och en på sitt eget sätt, hjälpte dem att gå bortom sina begränsningar och bli i sin fulla potential. Florian med milt sagt okonventionella metoder, som var otroligt spännande att bevittna och delta i som hjälpare, med resultat som var helt galet bra! Jag fick även en chans att se Arbender i arbete vilket också var fantastiskt inspirerande, för han fick också deltagarna att ta fram sidor hos sig själva som de inte visste att de hade.

Många lever sina liv långt ifrån sin fulla potential. Utmanar sig inte att växa. Söker inte kunskap om sig själva som för dem vidare. På en lägre nivå av sig själva än vad de har inom sig. Det blev så oerhört tydligt att se hur människor kan gå utanför sina begränsningar med rätt hjälp. Många gånger grät vi. Både deltagarna i processen såväl som vi som bevittnade det som hände, för det var så stort, så omfattande och gick rakt in i allas själ. Och eftersom jag älskar att få folk att växa utanför sin box och nå sin fulla – så njöt jag av varenda sekund på den här resan.

Mitt nästa projekt som jag skrivit om tidigare drar igång i Stockholm nästa vecka. Ett utvecklingskoncept för kvinnor, byggt på min bok Jag blir vad jag tänker. En utvecklingsresa som man gör med sina väninnor. Vill DU bli i DIN fulla potential, hör av dig till mig asap via lili@liliost.se för det finns några platser kvar.

Lyft blicken, gör något som får dig att växa, och ta vara på varenda minut du har! Vi vet ju inte hur länge vi har möjligheten! With love/ Lili

Drar du på gamla handlingsmönster som förstör?

Ännu en ny vecka. Ännu en ny dag. Ännu fler möjligheter att göra något åt det som du inte är nöjd med. Är det inte lustigt egentligen hur vi människor fungerar? Eller lustigt förrästen… mer sorgligt faktiskt! Vi kan gå omkring, – år efter år, klart missnöjda med saker i vårt liv (en del med allt i sitt liv) och ändå GÖR vi inget AKTIVT åt att skapa en förändring. Det mesta aktiva som många dessvärre hamnar i, är att KLAGA över det de är missnöjda med!

Vad gör vi nu åt detta? Vad kan vi göra? Ja, – det första vi behöver göra är att inse att det bara är vi själva som kan göra något åt saken! Ja, det fattar jag väl, kanske du säger nu?! Jag VET allt det där! (Är en vanlig kommentar) Om du bara visste hur mycket kunskap om en massa viktiga saker som går omkring i en massa människors liv, – lik förbaskat så GÖR de inte ett smack åt saken! Varför kan man fråga! Vad skyller DU på varför du inte gör en förändring av det du inte är nöjd med? Jag bollar raskt över frågan tillbaka till mig själv. Vad skyller jag på? Om jag rannsakar mig själv, så hamnar jag i insikten att för mig handlar det många gånger om att jag har ett splittrat fokus. Att jag är så extremt aktiv på så många flanker att jag inte har ork eller plats kvar för ett projekt till. Inget att skylla på! Make room! Skaffa bättre struktur! Make it happen! Bara att göra ER medvetna om detta ger även mig energi att ta tag i surdegarna. Vissa har jag redan startar upp med! Som t ex vikten. Halkat tillbaka ett antal kilo från mina trettio som jag gick ned. DET har jag tagit tagit efter jul. Nu ska de bort igen! Dessa kilon är ett gyllene exempel att en förändring måste implementeras till 100% för att kunna verka till 100% PERMANENT! Jag gjorde en enorm förändring i mitt sätt att GÖRA, vilket gjorde att jag tappade alla dessa kilon, men sedan – eftersom jag inte vaktade på mig själv, – smög det handlingsmönster som skapat dessa oönskade kilon tillbaka, vilket igen gav oönskade resultat. Inget konstigt alls egentligen, utan klart logiskt! Då kan man ju fråga sig själv, – hur korkad kan man vara? Jag VET ju detta, lik förbaskat lät jag det hända! MEN, vad har jag på att fastna i att gnälla över dessa oönskade kilon? Kommer de bli mindre då?? Näppeligen! Slutsats: Bara genom att JAG själv tar ansvar för MINA handlingar och gör VAL som ger de resultat jag vill ha – kan jag skapa de önskade resultat jag VILL ha! Det är inte svårare än så! Följdfrågorna är dock många som missar:

VAD behöver jag förändra i mitt liv, mina tankar, mina handlingar för att förändra mina resultat?

HUR ska jag göra?

VAR ska jag börja (=Göra en plan)

Så, ska du fortsätta att nöja dig med att bara klaga över det som inte är som du vill ha det, – eller ska du göra en plan för hur du ska gå tillväga för att förändra det? Valet är ditt! Valet är alltid ditt! Lycka till. With Love/Lili