Att starta på nytt

Idag fyller jag år. 54 för att vara exakt. Eftersom jag väljer att se det som jag nu är i mitten av livet, bör jag alltså bli minst 108! Undrar om det räcker dock för allt jag vill hinna skapa, uppleva och göra…:-) Time will tell!

Många börjar om på ny kula på nyåret, men idag tänkte jag börja en ny tradition. Att tänka på MITT senaste år. Mitt hela år som 53-åring. Vad har hänt sedan min senaste födelsedag? Hur har jag valt att leva mitt liv? Vad har jag gjort som går i linje med det jag vill skapa och uppleva, och vad har jag gjort som gått emot det. När vi är fullt upptagna med att hantera samtiden, glömmer vi ofta dessa viktiga frågor som faktiskt ser till att vi håller kursen. Det vill säga – OM vi tagit ut någon! Har vi inte gjort det, är det lätt att hamna lite hur som helst utan någon särskilt bra styrning.

Jag har gjort en massa saker som är helt rätt för mig detta gångna året. Gjort val där jag lyssnat på mitt hjärta. Utvecklat sidor av mig själv som definitivt leder mig i rätt riktning. I den riktning jag valt att fortsätta framåt. Jag är i stort nöjd med mitt senaste år som varit milt sagt omvälvande på många parallella plan.

Men med en granskande blick i backspegeln/och i nuet kan jag konstatera att jag har ett viktigt eftersatt område där jag definitivt inte agerat enligt var jag vill vara. Och det är vikten.

Många gånger då vi drar ett omfattande lass framåt, orkar man inte riktigt vara sitt yttersta på alla plan. Kan du känna igen det? Jag börjar se ett mönster i vilken del som jag eftersätter när jag driver på mig själv för mycket och jobbar för mycket. För att jag ska kunna hålla vikten, – behöver jag hålla balansen vilket ständigt är en utmaning för mig eftersom jag – inte helt, men definitivt till stor del är en Typ A personlighet med gasen i botten och jonglerar många olika saker samtidigt.

Det är ju detta som är så fantastiskt med att bli nyfiken på sig själv och när man jobbar medvetet med sin personliga utveckling. Att man plötsligt skönjer mönster, och därför kan skapa en förändring. Och framför allt lär sig om sig själv så man kan hjälpa sig själv att vara sitt bästa jag. Och hjälpa sig själv att ORKA vara sig själv med allt vad det innebär.

Jag skulle inte må bra av att ta bort för många moment och sakta ned farten betänkligt, för då skulle jag tappa mina styrkor och matta ut den nyfikna osvikliga lusten jag har till att drivas framåt. Men det är oerhört viktigt att ha koll på var är balansen för mig, så att man inte gör våld på sig själv genom att inte lyssna på sina egna signaler. Jag gör saker fort och mycket, det är rätt för mig. Men det behöver vara rätt mängd fort och rätt mängd mycket för att vara i balans!

Vad har DU för något i ditt liv, som faller i kvalitet, eller i alla fall (långt) bort från det resultat du önskar, när du behöver ha ditt mesta fokus någon annanstans. Kanske jobbar för mycket, får för lite tid till dig själv eller känner dig pressad på ett eller annat sätt? Kan du se ett mönster i dig med? Är det samma sak som brukar falla, eller olika?

Om du plötsligt ser ett mönster i dig själv, varför tror du att det är just det som händer för dig som händer? Är det en ordning i det? Något faller, som leder till att något annat också faller osv. Händer det stegvis  långsamt? I snabb takt? Eller allt på en gång? Bli nyfiken på vad som händer i ditt liv! Det kan hjälpa dig på traven att inte falla i samma fälla igen och det kan hjälpa dig att tänka och handla pro-aktivt, så du förhoppningsvis slipper problemet överhuvudtaget. Ta reda på vad som är rätt för dig.

Go for it!

With Love/Lili

PS. I början av juli sätter min pilotgrupp igång arbetet att jobba med och utvärdera min E-Kurs i personlig utveckling som kommer till hösten. Vill du skapa ett energi och livskvalitetslyft i ditt eget liv, – Håll utkik efter när den kommer i handeln!

 

GÖR du ditt bästa för att verkligen hedra din vinst?

Vilken härlig morgon:-) Powerwalk avklarad. Lyssnat på bra musik och några intressanta Ted talks. Ätit frukost med och fixat lunch till den yngsta som ska jobba som coach på Cheercamp hela veckan, plockat undan och fixat så nu har lugnet lagt sig både runt mig och inom mig. Min bonusdotter som är på besök sover fortfarande och sonen har gått till jobbet. I tystnaden sätter jag mig och skriver. Tycker om att börja dagen effektivt men utan stress. Det sätter an tonen på dagen. Positiv och effektiv.

Lyssnade på en Tedtalk om att hindra sig själv från att bli sitt bästa jag. Intressant. Den här sommaren ska jag lägga mitt fokus på att lära mig en massa nytt om självförstörande mönster och beteendeförändring. Det är två så otroligt intressanta ämnen!

När jag lyssnar på föreläsningar i syfte att lära mig ännu mer om människans beteende så jag ännu bättre kan hjälpa mina klienter till insikt, så lär jag mig ju hela tiden en massa nya saker om mig själv. Det är verkligen uppsidan med att hjälpa människor att utvecklas, – att man hela tiden utvecklas själv. Och ständigt ifrågasätter sig själv och ens egna beteenden.

Idag handlade det alltså om att bli nyfiken på varför, – om man vill ngt, – inte ser till att man får det man vill ha eller kommer dit man vill komma. Många önskar sig bara, men GÖR inget. Det är en typ av självförstörande mönster. Att hindra sig själv att nå dit man vill genom att vara inaktiv. Många gör det i synnerhet med saker som känns viktiga.

Inom kemin är aktiveringsenergi den energi som krävs för att starta en viss process eller kemisk reaktion. Energimängden kan tolkas som den mängd energi som behöver tillföras för att reaktionen ska äga rum.

Om man översätter detta till sitt eget liv, så är det nog lätt att förstå vart jag vill komma. Om vi inte tillför en ökad aktiveringsenergi/ökat fokus/aktivt handlande – händer inget! Har du funderat över de saker som inte är som du vill ha dem, eller de saker som du gärna skulle vilja ha i ditt liv, varför du inte hittills gjort något aktivt för att faktiskt nå de resultat du vill nå? Och om du gjort det, men inte nått dina önskade resultat, – inte gått till botten med anledningen till avsaknaden av de önskade resultaten för att se vad det är som du hittills gjort eller inte gjort som inte lett dig dit du vill, – för att veta vad det är du inte ska fortsätta med framåt. Det poppar ofta idéer i huvudet på människor, fantastiska idéer som skulle kunna bli fantastiska resultat – om de sattes i verket! Men dessvärre blir de bara en tanke som for förbi. Idag lärde jag mig att om man inte fångar/registrerar en idé inom fem sekunder, så är det sannolikt att den bara försvinner. Känner man att det är en bra idé men inte kan tänka vidare där och då, kan man skriva ned den eller tala in ett memo, för att ta upp tråden vid ett senare tillfälle. För någon månad sedan när jag deltog i ett tvådagars seminarium om branding och marketing, lärde jag mig att om man inte agerar på en idé och tar ett första steg inom 24 timmar, är risken att man inte kommer göra något åt det alls nästan uppe i 100%…

Hur ser det ut i ditt liv? Har du massa idéer som det aldrig blir något av? Eller lovar du dig själv en massa saker som du aldrig håller? Vad skyller du på att det inte händer något? Hur sanktionerar du för dig själv att det är ok att inte möta dina drömmar och önskningar? Att ignorera det du egentligen vill.

Vet du inte var du ska börja? Vet du inte vad du ska göra?? Se omkring dig! Du kan hitta tonvis med information om det mesta på nätet. Det finns enormt många biografier av folk som har lyckats på ett eller annat sätt. Det finns en himla massa självhjälpsböcker att köpa. Min bl a 🙂 Har någon annan nått de resultat du vill ha, – skaffa information om vad det är som de har gjort och testa att kopiera deras recept för att se om det funkar även för dig.

Vad du än gör så NÖJ dig inte med något som inte känns 100! Varför? – Läs vidare!

Jag lärde mig också på en av Ted talksen i morse att om man tittar på hela mänsklighetens historia från the big bang till nu, så är chansen att födas 1 på 400 biljoner !

Jag googlade mig just till att i en vanlig utlösning simmar 40 – 250 miljoner spermier. Och DU hann först och borrade dig in! Förstår du oddsen?! Och hur unik du egentligen är?!

Om du tittar på de här nästan överväldigande siffrorna, och på hur du hittills levt det liv som du vann att leva, – mot en himla massa andra motståndare med samma potential som du, – tycker du att du GÖR ditt bästa för att verkligen hedra din vinst? Varför tror du att just DU vann? Var det för att inte bli ditt bästa jag? Inte anstränga dig att utvecklas? Inte GÖRA det som krävs för att nå det ditt hjärta önskar? Eller vann du för att du verkligen VILLE i mål för att komma hit och SKAPA ett helt fantastiskt liv?

Om du känner att livet har gått lite på halvfart, om du är en bra bit ifrån där du egentligen skulle vilja vara, är det inte dax nu att sluta att skylla dina omständigheter på en massa saker utanför dig själv och TA KOMMANDO själv!?

Om du känner dig svag och handlingsobenägen, – tänk på vilken VINNARE du i sanning är! Du är 1 på 400 biljoner! Och bland upp till 250 miljoner deltagare gjorde du ditt livs bästa maraton och vann så det smällde! Kan man lyckas med den bedriften, kan man nog fasen lyckas med vad som helst!

Lycka till!

With love/Lili

 

Med vilka valda sanningar gick du ut i helgen?

Så var det måndag igen. Veckorna går fort. Vissa veckor fortare än andra! Den här helgen har jag hunnit med att vara social både fredag och lördag och varit ute på stan och rört mig, vilket inte hör till vanligheterna. Och att storstäda hela lägenheten, skåp, lådor och klädkammare på söndagen. Bra kombo! Och idag har jag bara powerwalkat och jobbat på hudfärgen. För mig, – oerhört slappt men härligt!

I lördags var jag ute med en av mina äldsta och käraste väninnor,  Annica. (kunde hon, skulle hon tillägga här att hon faktiskt är åtta veckor yngre än vad jag är!) Jag och Annica har varit bästisar i över fyrtio år! Grymt häftigt! En relation som hela tiden utvecklas, – precis som vi. Hon är – precis som jag, oerhört intresserad av personlig utveckling och att reflektera över livet i stort. Vilket gör att vi nästan dagligen har fantastiska samtal som leder oss framåt. Hon är min bästa vän, min bästa samtalspartner och min bästa insiktsskapare. I lördags var vi alltså ute. Först möttes vi upp på Josefinas och drack rosé i solen. Ett ljust, somrigt rosé som både jag och Annica älskar. Så himla trevligt! Sedan promenerade vi Strandvägen fram till Riche för att äta, men som dessvärre var fullbokat, så det fick bli middag på bakfickan istället. Även en otroligt trevlig middag! Maten var god, vinet var gott, samtalen som vanligt härliga och stämningen vid vårt bord kunde inte bli bättre. Positiva i sinnet lämnade vi bordet vid 23 tiden för att mingla i baren på Riche. Knödde oss igenom en sardinburk med packade sardiner. På alla sätt! Lyckades komma tillräckligt nära baren för att beställa varsitt glas till av somrigt rosé och hitta en liten oas i kaoset, en stor golvyta nog att kunna andas (läs typ 1 x 1 m) HÄR ifrån blir kvällen annorlunda. Och det är det som bloggen idag ska handla om. Både jag och Annica är singlar. I princip första gången vi är singlar samtidigt under dessa fyrtio år. Båda två är vi väldigt dedikerade vårt jobb och våra barn, trivs med livet och mår bra som människor. Och vi kan väl säga att vi genom våra respektive två äktenskap ganska väl har sorterat ut vad vi vill och vad vi inte vill i livet gällande relationer. Det är en av de lyxiga sakerna med att vara född på 60-talet: Att vi är tillräckligt gamla för att veta vad vi vill highlighta och lägga tiden på nu och framåt. Eftersom jag och Annica delar faiblessen att ha djupa meningsfulla samtal, nyfikenheten att ständigt utvecklas, ständigt jobbar på att bredda vår självinsikt för att ännu bättre kunna skapa det vi VILL ha i livet, så har vi kommit fram till att det är varsin man som matchar detta som vi vill fortsätta vår väg framåt med. Det är nu det börjar bli intressant! För nu ska det handla om valda sanningar in action och en smula förutfattade meningar! Och vad det generera rent praktiskt.

Ni vet hur jag har pratat om att våra förväntningar, sanningar och fokus ger oss resultat/matchar det som ligger och sänder på samma frekvens. Tro inte för en sekund att det inte gäller mig, eller någon annan jag känner som typ Annica. Både hon och jag var rätt övertygade att det skulle vara svårt, om inte säga omöjligt att hitta en man som matchade detta (våra önskemål?) bland alla partyprissar. Dessutom var musiken hög vilket gjorde att man inte hörde ett smack vad någon sa… Vi försökte dock vara positiva och se glada och talbara ut. Men ingen tog kontakt med oss och vi tog inte heller kontakt. Vi sippade på vinet och tog en sväng genom den överfulla baren. Såg absolut ingen vi ville prata med och absolut ingen ville prata med oss… Vi bestämde oss för att byta ställe. Vi gick in i baren på Anglais. Kollade snabbt och konstaterade att här ville vi inte heller stanna. Kom ut lika fort, så fort att till och med dörrvakten undrade om något var fel. Nej då, svarade vi och tittade in på Sturehof, där efter en kort repa konstaterade att här ville vi inte heller stanna. Jag älskar ju att reflektera över varför saker och ting blir som de blir, och hade redan på Riche börjat prata om vad spännande det blir när man får på sig fel glasögon. Och vad uppenbart det blir på vilken frekvens man sänder när man får resultat man inte riktigt är nöjd med, – eller kanske inte ens förstår vid första anblick…

Vi kände oss ändå rätt nöjda med kvällen och beslutade oss för att gå hem. Och jag har tänkt mycket på detta sedan dess. Så mycket att jag beslutade att det skulle bli dagens blogg. För att förhoppningsvis ge en aha-upplevelse till alla andra singlar därute. Om det inte funkar för dig. Om du oftast inte träffar några roliga personer att prata, dansa och hänga med, och har känslan av att alla andra verkar ha så mycket roligare än du. Se över dina ”sanningar” du matar dig själv med, dina rädslor och förväntningar. Vad är det du upprepar för dig själv? Vilka förutfattade meningar har du gällande detta? Vad är det för referenser du plockar fram igen och igen?? Det kan vara värt att se över. För det är vi själva som bestämmer oss för vilken frekvens vi sänder på, och det är förmodligen inte alla andra som är fel, utan de hittar varandra – och ligger och sänder på en annan frekvens. Och är inte detta frekvensen du vill sända på, – då är detta förmodligen inte din spelplats.  Utan du behöver hitta DIN spelplats, där DU kan blomma och med lätthet lägga dig på den frekvens där du attraherar det som intresserar dig! Många gånger tvingar vi in oss i sammanhang där vi inte känner oss bekväma av en eller annan anledning och så tror vi att det ska skapa en positiv effekt. OM vi bestämt oss för att vi ska tvinga in oss själva på ett annorlunda/nytt/utmanande spår, behöver vi först bestämma oss – i hela vårt känslosystem för att vi vill göra det, – och veta varför! Och framförallt se över hur vi hittills tänkt gällande det vi vill förändra innan vi ger oss in i det. Annars är det lätt att det blir lite som för oss i lördags.

Nu har vi ju tur att inte deppa ihop över detta, utan både jag och Annica är glada för insikterna vi fick. Eftersom vi så klart såg det ur ett ”flugan på väggen” perspektiv. Men någon som inte är lika utvecklingsnördiga som jag och Annica, kanske skulle ta det som ett nederlag. Eller en besvikelse. Det är för dig som jag skriver bloggen. För att ge dig ett nytt perspektiv att se det ur, så du kan skapa en förändring.

Jag fick förutom uppslag till bloggen, några riktiga aha-upplevelser om mina valda sanningar gällande var ”man” hittar min manliga preferens. Jag har väl inte riktigt ens tagit upp frågan hittills, men nu när jag bestämde mig för att göra det, fick jag feedback – på direkten. Hur bra som helst. Så du kära singel, som trånar efter den rätte och hoppas finna honom i sommarvimlet. Bestäm dig för vad och vem du vill bjuda in. Och bestäm dig sedan för att affirmera att hen faktiskt kan dyka upp, där du minsta anar det! Och ha ett öppet tillitsfullt sinne. Då lägger du inte krokben för dig själv! Lycka till!

With Love/Lili

 

Är du , – eller känner du någon som alltid drabbas av typ – allt??

Vill du veta mer, gå in på www.liliost.se
Följ mig på instagram @inspirationskonsulten
Vill du ha nyheter, spännande tips och tankeväckare. Anmäl dig här

Jag möter ofta människor som vill ha en förändring på ett eller annat sätt i sitt liv. Som klagar och gnäller över saker som händer dem, som frossar i att berätta om alla olyckor som händer dem, som suckande berättar om alla saker som de måste göra. Det händer att jag stundtals sällar mig till denna skara, men ser alltid till att jag kommer därifrån fortare än ögat, om jag upptäcker att jag tagit mig ut på en sån lov. Eftersom jag vet hur fullständigt I-D-I-O-T-I-S-K-T det är att vara där! Eftersom jag vet att det inte hjälper mig och definitivt inte gör mig till en positiv magnet, utan låser mig fast i resultat som jag inte vill ha! Många dock, – alltför många till och med, – vill bara HA en förändring, men är inte villiga att förändra något de redan GÖR i sitt liv för att skapa den!

Har du någonsin reflekterat över de människor som alltid råkar ut för saker?! Som alltid slår sig, drar till sig den ena idioten efter den andra, alltid tycks dra på sig den ena mysko sjukdomen efter den andra, alltid lyckas smittas om någon annan är sjuk. De som är drabbade, tycks oftast drabbas av det mesta som går att drabbas av. Stort som smått! Ofta pratar dessa mycket om allt de drabbas av. Med allt och alla.

Det kan låta – Det är så typiskt mig…. Eller,  jag fattar inte varför allt måste hända mig?! Lyssna på vad som hänt nu då… Ja, nu har ju självklart det här och det här och det här hänt nu också! Precis som det inte kunde ha räckt med xx…

Skriver gärna, mycket och ofta om det på fb och får en myriad med; – Oh neeeej, stackars dig, styrekramar, oh hjärtat du drabbas verkligen av allt!!.. som plåster på såren…

Känner du igen någon i din närhet? Eller kanske, – i en stunds svindlande ärlighet, – inser du att det låter som jag beskrivit… dig?!

Du anar inte hur många människor det är som krampaktigt håller sig kvar vid denna typ av beteende, för de får en ”sjukdoms-vinst” eller en ”katastrof-vinst”. Genom att hela tiden drabbas av saker- kan de dra till sig det fokus de så starkt behöver från sin omgivning. Bli sedda och bekräftade. Och få vara den speciella och unika person de så hett eftersträvar.

Den här typ av personlighet tenderar även att dra till sig människor som behöver känna sig behövda. Som gör sig oumbärliga för den som hela tiden drabbas, genom att ständigt bekräfta den drabbade i hens tillstånd, att omhulda och fokusera på den stackars drabbade. En win – win helt enkelt! Den drabbade blir sedd och bekräftad, – och hjälparen blir sedd och bekräftad och får känna sig behövd!

Du kanske tycker att jag låter väldigt okänslig nu, och kanske även tänker, ja men det finns ju faktiskt människor som hela tiden drar till sig den ena katastrofen efter den andra! Ja, självklart gör det det! Och vad ngn som tycks ha fastnat i en sådan loop – för sitt eget bästa bör göra så fort som möjligt är att se över sitt eget tanke- och fokuseringsmönster. Bör se till att bli medveten om sina förväntningar. Bli medveten om vad de hela tiden upprepar inför sig själv och andra som ”sanningen”.

Vi drar till oss så mycket onödigt i vårt liv genom hur vi fokuserar, men 9 av 10 är inte medvetna om ATT vi själva styr in en massa skit i vårt eget liv!

Attraktionslagen fungerar lika – attraherar – lika! Det du fokuserar på, – drar du till dig mer av!

Jag fick en intressant artikel av en av mina kursdeltagare idag, som blir perfekt att citera delar av i denna kontext. ”Det är vetenskapligt bevisat att vi enbart med våra tankar kan förändra hjärnans struktur. Hjärnan har över hundra miljarder nervceller, och kan skapa nya banor genom att blockera befintliga, lyfta fram alternativa nervbanor och utveckla nya. Minnet är en komplex funktion som fungerar med hjälp av emotioner (känslor) och associationer. Hjärnan lagrar minnen och lyfter fram dem genom att det finns en känslomässig laddning till dem. Ju starkare känsla något är laddat med, – ju starkare blir minnet. 

Hjärnan kan bara tänka på en sak i taget och kan bara hålla en tanke/känsla i medvetandet, så det du väljer avgör vad som upptar din hjärna.

Hjärnan kan inte se skillnad på vad som är verklighet och vad vi tror på, utan tar emot det vi matar den med som fakta. Vilket innebär att det vi tror på också kan bli vår verklighet.

Hjärnan kan inte skilja mellan det som hänt, nutid eller framtid. Så snart du börjar återuppleva ett minne är det som det händer igen för hjärnan, vilket frisätter samma olust och stresshormoner som gör att du åker in i samma emotionella karusell som när det hände.”

Så vad händer i din hjärna när du hela tiden plockar med dig referenser från tidigare situationer när du drabbats? Vad händer i din hjärna när du hela tiden förväntar dig att du kommer att drabbas? Vad händer i din hjärna när du hela tiden fokuserar på att älta allt det som händer dig eller inte händer dig med dig själv och alla du möter?

Jo, du skapar synapser (hjärntrådar) som förstärker din ”inre sanning” som låser fast dig ännu mer i att dra till dig samma skit, fast i olika skepnad. Igen och igen och igen!!!

Så,  vad har man att vinna på att vara den personen jag beskrev i början av texten? INGET om du frågar mig! Av den enkla anledning att den vinst man får, – kostar för mycket!

Jag upprör med säkerhet någon med dagens blogg. Förmodligen är personen det upprör starkt fast i det beteende jag just beskrivit, och känner förmodligen – Tror du att jag VILL drabbas av allt jag drabbas av?? Och på det svarar jag självklart och ödmjukt, – självklart inte! Men om du som känner dig träffad, börjar göra dig medveten om hur starka förväntningar du har på att du kommer drabbas, hur starkt fokus på du har på din rädsla att drabbas, hur mycket fokus du lägger på att kommunicera det du drabbas av till alla och envar, och hur mycket det du drabbas av upptar din hjärna på ett eller annat sätt, – KAN du faktiskt styra om vad som sker i ditt liv. Så mycket mer än du hittills trott!

Det finns även forskning som visar att vi genom vårt tanke- och känslofokus kan förändra molekyler och atomer utanför oss. DVS förändra verkligheten omkring oss genom vårt fokus. Och att våra celler plockar upp information inte bara internt/kemiskt, utan även påverkas utifrån OCH av våra tankar.

Ju mer vi förstår om vårt eget beteendesystem – i kombination med vårt interna kemiska system – i kombination med attraktionslagen. Ju mer kan vi ta kommando över vårt liv och kvalitetssäkra det på ett helt annat sätt än de flesta av oss gör idag!

Så, oavsett hur du fokuserat hittills, – hur kommer du att välja att fokusera framåt, – starting today?!

Vad du matar din hjärna med blir alltså din sanning och bestämmer det fokus som skapar den magnet du blir. Vad vill du ha? Och vad tänker du GÖRA för att få det?

With love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som föreläsare, inspirationskonsult och livsstrateg. Jag leder förändrings- och insiktsprocesser både för företag och privatpersoner ur ett – för många hittills outforskat perspektiv. Genom min metodik AHA-metoden, där jag kombinerar beteendevetenskap med den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, får man en djupare och mer omfattande förståelse för hur vi alla kan skapa harmonisk framgång i våra liv, relationer och företag. Och insikter om hur vi ofta lägger krokben på oss själva genom tankefokus vi inte ens visste vi hade… Läs mer på www.liliost.se 
  Bokomslag
2016´s bästa present! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv. Boken JAG BLIR VAD JAG TÄNKER ger dig verktygen till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Får dig framförallt att upptäcka dina regerande tanke- och känslomönster och skapar förståelse om både varför det som fungerar och inte fungerar i ditt liv – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och ta dig från ogillat till gillat läge! För varför nöja dig med okej, när du kan skapa fantastiskt?!
Beställ den på Soderpalm publishing
Digitalt smakprov
Vi får den verklighet vi regisserarAtt jag blir vad jag tänker, är en sanning alla tillämpar men få inser. Vi får den verklighet vi regisserar, vi når de gränser av vår förmåga vi själva sätter. Lili tar med oss i en spännande resa i insiktens värld, där vi på ett enkelt sätt får möjligheten att göra uppföljningen av vår livs film till en publiksuccé, kassako och framgångssaga.
 Marko Latva-Nevala, cert. Mental trainer master
 Den här boken kommer jag alltid att ha nytta och glädje av!!  Efter att ha läst Lilis blogg ett tag så förstod jag ungefär vad boken skulle ge mig. Men den gav ändå mer. Jag har fått en massa nya verktyg så nu är det bara att göra jobbet. Och med ett nytt sätt att tänka så vet jag att jag kommer att nå mina drömmar och mål.  Tack Lili! Nu jädrar! Anette Svanelind

 

”Everybody dies, but not everybody lives…”

Läs mer om mig på www.liliost.se
Följ mig på instagram @inspirationskonsulten
Vill du ha nyheter, spännande tips och tankeväckare. Anmäl dig här

Uttrycket i överskriften såg jag i morse på facebook och kände direkt att detta skulle bli dagens ämne i bloggen. För att det är för många ett sant påstående. Alltför sant till och med… Många människor går omkring med känslan, – blir det inte mer än så här? Vad är egentligen meningen med att jag kom hit? Var det verkligen för att mer eller mindre lida mig igenom ett liv som inte verkar leda någonstans… Ett liv där jag är långt ifrån det liv jag egentligen skulle vilja leva. Långt ifrån de saker jag skulle vilja ha i mitt liv. Långt ifrån den relation jag drömde om som ung. Långt ifrån det liv, de mål och de drömmar som jag fantiserade om att jag var på väg emot som barn. Långt ifrån den grundkänsla jag skulle vilja ha i magen.

Jag möter ofta personer som jagas av dessa frågor som coach, bloggare och föreläsare. Alltför många väntar på att det ”riktiga” livet ska börja – sen. När jag tjänar mer pengar kommer det bli…. När jag träffar rätt partner kommer det bli… När jag har gått ned femton kilo kommer det bli… När jag hittar mitt drömjobb kommer det bli…

Det finns en devis (jag älskar deviserJ) som ganska tydligt understryker det som jag skrivit ovan.

”Livet är det som pågår när du är upptagen med att göra andra planer”

Tänk om det här inte kommer då?! Om du går omkring och väntar på ett ”riktigt” liv som aldrig kommer att dyka upp. Aldrig göra entré. Tänk om du ligger där på dödsbädden (förhoppningsvis gammal) och inser att du missade hela ditt liv som fanns där hela tiden, för att du var så upptagen med att hela vilja vara någon annanstans… Att du den största delen av din tid, inte tyckte att det du hade, eller det du levde i, – var tillräckligt…

Hur känns det i magen på dig när du tittar på det du just läst? Finns det en sanning i det, – även för dig? Då kanske dagens blogg förhoppningsvis väcker något i dig?! Jag hoppas det, för jag önskar INGEN att de ska se tillbaka på sitt liv och känna att de inte gjorde det bästa av det. För det är nämligen det som det handlar om. Livet blir bara, om vi inte tar vårt ansvar att skapa det! Om du har en känsla av blir det inte mer än så här, – då är det HÖG TID att själv kicka in och skapa den kvalité på livet som du just nu saknar! Om det inte ÄR mer än det är, är det för att du inte skapat mer än det du ser! En för många kanske, – smärtsamt rakt levererad ”sanning”, men ack så avgörande viktig!

Är du långt ifrån det du skulle vilja ha i ditt liv? Om det är viktigt för dig, – varför jobbar du ite målmedvetet åt det hållet? Varför skapar du inte möjligheterna att nå det? Ja men, kanske du försvarar dig med, hur ska JAG kunna det? Det är alldeles för långt ifrån min verklighet! Eller jag GÖR ju det, men inget händer!! Tänker du så, – lyssna noga!

Det du vill ha eller uppnå, – finns det någon annan som uppnått detta innan dig? Om svaret är ja, – då kan DU också skapa det! För uppenbarligen GÅR det att skapa det! Det går till och med att skapa saker som INGEN förr skapat! Tänk på alla visionärer världen som skapat ngt som ingen annan tänkt på. Flyg, rymdfarkoster, telefonen, elektriciteten, datorer, blixtlåset, hjulet…..Ja du fattar! Listan kan göras väldigt lång! Det enda som är tvärsäkert, – det är att DU måste göra en förändring i dina tankar, dina känslor och ditt förfaringssätt för att KUNNA nå det. För hade det gått på det sätt du levt ditt liv hittills, som du resonerat hittills, som du gjort eller inte gjort hittills – hade du redan haft det som du saknar…

Känslan av ”blir det inte mer än så här”, tänker i alla fall jag att den hänger tätt ihop med en person som inte själv tar ansvar för att själv skapa vad hon eller han vill ha, utan lever i en slags förväntan av att livet ska skapa sig av sig själv, eller att det är någon annans ansvar att se till att man får det man vill ha…

Många har dessutom inte någon aning om vad de egentligen VILL ha ut av livet, men är helt klara över att det i alla fall inte är det som ÄR. Om du hittar en eller flera saker som griper tag i dig i det jag skriver, – slösa inte en enda sekund till av ditt liv! För även om vi – de flesta av oss i alla fall, önskar oss ett långt liv, – kan det faktiskt vara slut i morgon, eller kanske redan idag, så SLÖSA inte bort en enda timme på väg i en riktning som inte känns värdefull i DIN mage! Ta kommando över de timmar, dagar, månader och år som är de dagar som DU fått att skapa något värdefullt av! Det är bara DU som kan skapa värde i ditt liv! Om du hittills känt att det du haft hittills inte varit tillräckligt för att känna att du verkligen LEVT ett underbart liv, – då är det som jag sagt och säger igen – HÖG TID att kicka in, sluta lägga skapandet av DIN livskvalitet på någon annan och ta ditt ansvar! Innan det är för sent!

Det finns ytterligare en klok devis som får sy ihop dagens blogg: “Vad som än händer, beror det av mig själv att därav skörda det allra största gagn” Epiktetos

Epiktetos var en grekisk/romersk filosof född ca 55 e kr. Redan då hade vissa förstått att det är vi själva som bär ansvaret för att så vad vi vill skörda! Trots detta så är det fler som inte bär med sig klokskapen, som uppenbarligen funnits sedan mamma minne, än som gör det…

Vilken kategori har du tillhört hittills? Vilken kategori vill DU tillhöra fr o m idag?

Det är vårt eget ansvar att säkerställa att när vi väl ligger där på dödsbädden, eller ser vårt liv passera revy, – att vi kan se tillbaka och tänka, – vilken härlig resa jag skapade åt mig själv! Det här har verkligen varit ett liv värt att leva – hela vägen fram till mål!

With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som föreläsare, inspirationskonsult och livsstrateg. Jag leder förändrings- och insiktsprocesser både för företag och privatpersoner ur ett – för många hittills outforskat perspektiv. Genom min metodik AHA-metoden, där jag kombinerar beteendevetenskap med den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, får man en djupare och mer omfattande förståelse för hur vi alla kan skapa harmonisk framgång i våra liv, relationer och företag. Och insikter om hur vi ofta lägger krokben på oss själva genom tankefokus vi inte ens visste vi hade… Läs mer på www.liliost.se 
Boken du ser till höger om blogginlägget, JAG BLIR VAD JAG TÄNKER får du ett digitalt smakprov på Här: Digitalt smakprov

Att skapa plats för det du vill uppnå

Har du hört talas om Time management? Förmodligen, eftersom det är ett modernt och ständigt aktuellt ord.

Time management betyder enligt Wikipedia: Tidshantering (eng. time management) åsyftar färdigheter, hjälpmedel, tekniker och processer för att slutföra aktiviteter, uppgifter och projekt och uppnå mål. Detta inbegriper planering, prioritering, schemaläggning, resursallokering, målformulering, delegering, tidsstudier, övervakning, ledarskap och organisationsteori. Ursprungligen åsyftade tidshantering enbart näringsliv och yrkesarbete, men med tiden har begreppet även kommit att tillämpas på personlig tidshantering inom studier och privatliv.

Hur mycket av det där har du i ditt liv idag?

Eva Möller på Academic work säger: ”Time management handlar om att hantera sin tid på rätt sätt. Det skall leda till att du kan fokusera på det du behöver göra för att prestera och komma vidare mot dina målsättningar. Disponera din tid och ge dig själv rätt förutsättningar tidsmässigt så kommer du att klara av det du har som ambition att uppnå. Time management handlar mycket om planering och var du väljer att lägga din energi.”

Hon säger också: ”En vanlig fälla är att inte planera sin tid – att inte börja med att titta på sin månad, vecka eller dag. Avsätter du en kvart varje dag och specificerar vad du behöver göra under dagen så har du kommit långt. Fällan blir annars att man bara går in i dagen och låter saker komma till en och styra tiden åt en. Det första man ofta gör är att starta igång mailen och då blir det mailen som styr din to-do, du blir mailstyrd istället för målstyrd. Därför är det extra viktigt att planera in mailtid som ju faktiskt är en del av dina arbetsuppgifter och ta ägandeskapet över sin egen tid och inte låta yttre saker styra för mycket.”

Hur är det i ditt liv? Jag håller på att utbildar mig själv just nu i min företagarroll och en av de saker som jag insett är att jag haft ett uselt Time management och definitivt varit mailstyrd och styrd av allt som bara ”dyker upp” och allt som jag gärna VILL göra för att det är så roligt och viktigt och därför inte haft tillräckligt med tid kvar att lägga på det som är viktigt för mig som företagare. Känner du igen dig?

Time management är precis som det är med det personliga ledarskapet. Låter du saker, situationer och personer omkring dig styra dig och inte agerar efter din inre styrning, som handlar om DINA referenser och preferenser, då finns det även där för lite plats för den du egentligen vill vara!

Hur tycker du att dina dagar fungerar på jobbet och privat? Är det någon skillnad på hur de funkar? Och har du olika system och planering för de båda? Om en av dem fungerar bättre än den andra, titta på vad det är du gör på en daglig basis som kan ligga till grund för detta. Titta även på det andra området som inte fungerar lika bra vad det är du gör och inte gör som kan ligga till grund för det. Om det känns lite rörigt, överfullt och du är i ständig tidsbrist, vad skulle du kunna börja med som ger dig en riktlinje. Som ser till ATT du gör det du föresatt dig, NÄR du planerat att göra det (inte om det finns tid kvar på ditt vakna dygn…)

Titta igen på vad Eva Möller berättar;- Gäller det dig? Och om svaret är JA, på det, – VAD kan du börja göra för att göra en plan? Se till att det händer inom 24 timmar, annars är risken oerhört stor att det aldrig kommer att hända!!

Lycka till! With Love/Lili

 

Dina Blueprints styr ditt liv, är du medveten om det?

Älskade måndag! Vad jag tycker om dig!! Får alltid den här känslan av att allt går att ställa tillrätta varje måndag. Nya tag. Nya möjligheter. Det är det naturligtvis varje dag. Och jag känner det varje dag, – men särskilt på måndagar 🙂

Hela förra veckan, och även ett par dagar i veckan innan  har jag varit i ”utbildningsmode”. Fantastiskt, lärorikt, inspirerande, klargörande! Jag är en kunskaps junkie i stora mått! Varför, – för att jag ä-l-s-k-a-r att tillföra mig själv kunskap som gör att jag får en än djupare förståelse för hur saker hänger ihop. Så att det blir lättare att förstå den stora bilden. För att kunna lära ut den/få folk att se den på ett så enkelt sätt som möjligt. När man brinner för insikt och personlig utveckling som jag gör, är det en ynnest att få jobba med det! Att få jobba med att hjälpa människor. Att vara en problemlösare. Eller snarare sagt, – möjlighetsgörare!

Idag vill jag prata lite om dina Blueprints. Vad är det kanske du undrar?! En blueprint är din karta som du navigerar ditt liv utifrån. Din ritning som du bygger ditt liv utifrån. Jag vill påstå att vi har två Blueprints som hela tiden jobbas med. Din personliga, där du ritat in dina preferenser. Vad DU tycker är rätt. Vad DU tycker är viktigt, vackert, härligt, roligt, avskyvärt, trevligt, acceptabelt, inte acceptabelt, okey, osv. När jag skrev min första musikaliska föreläsning paus eller kaos insåg jag efter ett gediget intervjuarbete, att otroligt många inte jobbat medvetet med denna Blueprint alls, utan mer var som ett rö för vinden, – fast i någon annans karta. Många hade inte koll på VAD de tyckte var viktigt, rätt, fel, härligt, oacceptabelt etc. Eller rättare sagt, många körde helt över sin egen karta till förmån för någon annans. Och inrättade sig och sitt liv efter en karta som de trodde var ”sannare”, riktigare och viktigare än den de hade… Känner du igen dig?

Det finns parallellt med denna personliga preferensblueprint, en annan karta som ofta är starkare än preferenskartan. Och det är en som är inlärd. Där vi präglats av föräldrar, lärare, chefer eller andra auktoritära personer som följt oss på vår väg. Kanske till och med präglingar som följt med i släkten generation efter generation… Tysta, omedvetna begränsande ”sanningar” som smugit sig in i cellminnet, och skapat en begränsande Blueprint. Som inte ger sig till känna i vårt medvetna sinne, men som härjar duktigt i vårt undermedvetna och sätter en massa käppar i hjulet på oss i form av beteenden vi inte kan styra.

Vi har också vårt autentiska jag. Vårt sannaste jag som är kopplat direkt till ”källan”. Som VET i hjärtat och magen när det känns rätt. Och som har full koll på när vi inte rör oss i närheten av vår preferens blueprint. När du känner att det är lätt, härligt, det känns rätt och sant. Känns bra i magen helt enkelt. Då gör du saker i ditt yttre liv som matchar kartan av ditt inre liv. Känns det inte bra, – då matchar det inte din blueprint. KÄNNER du att en sak är sann och riktig – men GÖR saker som hela tiden leder dig i fel riktning gällande den saken, kan du vara ganska säker på att du styrs av din präglings blueprint. Då kan det vara en god idé att börja forska lite i vad dina valda sanningar är, – och vad dina begränsande präglade sanningar som inte stämmer överens med dina preferenser – är. Vi är i sanning ett mysterium, – även för oss själva. Men när vi börjar att ställa oss rätt frågor, – DÅ händer det grejjer!

Behöver du hjälp? Då vet du var jag finns!

With Love/Lili

Klarhet, klarhet, klarhet!!

Ibland är det som om livet vill pusha på ytterligare för att understryka det man själv kommit fram till. För att verkligen ge ett så starkt avtryck, att man känner att det inte går att nonchalera längre! I mitt fall handlar det om MITT behov av utrymme och klarhet. Jag hjälper ju hela tiden mina klienter till detta, men har inte riktigt haft tid att TA mig tiden nu när allt börjat komma till mig allt fortare, och allt mer. Rätt komiskt faktiskt när man kan ställa sig utanför sin frustration, och titta på hur stort behovet verkligen är att få in en struktur och en balans. När livet utanför pockar på uppmärksamhet!

Denna vecka har jag blockat för att få tid att skapa en struktur både i mitt liv och i min business, eftersom det snurrar på i ett snabbare tempo, en massa roliga jobb kommer in och den utveckling jag jobbat för så idogt under en väldigt lång tid, visar goda resultat. Men det måste finnas space att växa. Och tid. Och min dag idag har varit en ganska typisk dag i mitt liv, fast sedd genom ett par nya glasögon. Och jag inser hur lätt tiden försvinner på saker som inte leder min business framåt. Lättare än jag hinner säga -Hej! Poff, så har en till dag bara försvunnit! DET ger inte mig en bra känsla i magen! Och är det ngt jag vet är avgörande viktigt – så är det att ha en god känsla i magen! Den klarhet jag vill skapa har definitivt börjat att visa sig från en helt annan vinkel än jag hade planerat! Förmodligen tycker mina guider att detta var en viktigare start än den jag hade planerat!

Tror den här veckan kommer visa mig rätt mycket saker som behövs ses över för att skapa det utrymme som krävs för att kreativa idéer ska kunna frodas. Ser med spänning fram emot det som kommer. Livet är bra häftigt!!

Hur ser Ditt liv ut? Finns det plats för dig, eller blir DU och dina visioner ständigt satta ”on hold” för att det är så mycket annat/så många andra som vill ha din uppmärksamhet? Hur gör DU för att DU och dina mål ska få plats att växa? Hur gör DU för att DU ska få plats och utrymme att andas??

Bra sak att fundera lite kring! Ha en bra vecka.

With Love/Lili

Hur höjer du din egen energifrekvens?

Härliga måndag! Jag älskar måndagar. Det känns alltid som man får en nystart tycker jag:-)

Förra måndagen skrev jag lite tips och resultats-avgörande tänkvärt för att få sina affirmationer att fungera. Som jag skrev, handlar ALLT i grunden om känslan!

Jag brukar fråga mina coachingklienter många saker naturligtvis, men framförallt två frågor som många har svårt att svara på:

  1. Vad gör dig glad?
  2. Hur fyller du på din energi?

Dessa två frågor är för många svåra att definiera. Varför? – Jo, för att det är en ickefråga i mångas liv. Något man inte reflekterar över. Måste man det då? – kan en följdfråga naturligtvis bli. Nej, man måste ingenting:-) Men vill man SKAPA ett liv man vill leva, istället för att hantera det liv som bjuds, då ÄR det viktigt!

Om DU inte vet vad som gör dig glad eller ger dig energi, hur ska du kunna se till att du får tillräckligt av de båda? Hur ska du kunna kolla att du verkligen HAR tillräckligt av de båda redan nu?

Om vi tittar på detta sett ur ett energiperspektiv, där jag senast förra veckan talade om vikten att se till att man så mycket som möjligt har en GOD känsla i magen, för att tuna in sig på den höga frekvens där positiva resultat ligger och sänder, förstår du säkert hur avgörande viktigt det är att se till att man har full koll på dessa två parametrar eftersom det är genom dem vi tunar in oss. Och hur får man en god känsla i magen? Genom att medvetet styra sina tankar i den riktningen och genom att fylla på sig själv med positiv energi!

Ju mer glädje du medvetet ser till att du har i ditt system/kropp/inre, ju högre frekvens lägger du dig på. Ju mer du blir medveten om vad som krävs för att du ska höja din energinivå till en härlig positiv energi, ju mer kan du aktivt och medvetet jobba upp frekvensen även där.

Så nu ställer jag frågorna igen, och jag ställer dem direkt till dig! –

  1. Vad gör dig glad?
  2. Hur fyller du på din energi?

Du får även ett par följdfrågor:

  1. Hur mycket av detta har du hittills sett till att du har dagligen i ditt liv?
  2. Hur kan du öka upp detta med omedelbar verkan?

Oavsett hur livet ser ut runt oss, behöver vi själva bestämma oss för hur vi ska må på insidan. Har vi det tufft på utsidan, behöver vi mer än någonsin jobba med dess 4 frågor top of mind. Bli nyfiken på dig själv och dina behov. Vad behöver JAG för att må bra och ha en härlig känsla i magen som regerande känsla? är en viktig fråga. Och det som är än viktigare är, – att inte bara fråga, utan lyssna och möta upp behoven.

Lycka till <3 With love/Lili

Att få affirmationer att fungera

Hej härliga måndag:-)

I Stockholm skiner solen denna underbara förmiddag och jag njuter av att våren visar sina tecken klarare och klarare. Hittade både krokus, blåsippor, vitsippor, snödroppar och tussilago igår på min powerwalk. Dessutom satt jag en stund i kvällssolen på balkongen med ett glas vitt för första gången i år. Livskvalitet – som jag plockar ned rakt i guldpåsen:-)

Idag hade jag tänkt att prata om affirmationer. För dig som inte vet vad det är så kan man säga att det är tankeprogrammeringar i syfte att nå ett mål. Många skriver till mig och tvivlar på attraktionslagen och kraften i affirmationer, för de får dem inte att funka och de önskade resultaten fortsätter att lysa med sin frånvaro. Ja, det kan väl göra även den bästa modställd och tvivlande. Men det finns så mycket kraft i grundintentionen – affirmationer, och jag har en insikt jag gärna delar med mig av, som gör att du nu kommer få dina affirmationer att fungera med en helt ny kraft.

Det är egentligen rätt enkelt. I min bok ”Jag blir vad jag tänker”  har jag ett helt kapitel som handlar just om affirmationer. Där kan du hitta en massa bra verktyg du kan jobba med, bl a baklängesstegen som ger en massa klarhet om vägen till mål om man inte riktigt vet hur man ska närma sig.

Men idag ska vi prata om mer grundläggande saker som är helt avgörande för att få en affirmation att fungera.

1) KÄNSLAN: Många sätter igång att affirmera när de lever i ett så ogillat läge gällande det de vill affirmera in, att de inte står ut längre. Redan där har vi fallit i fälla 1. Det du behöver hålla i fokus nu är att attraktionslagen funkar lika – attraherar – lika, och att positivt och negativt ligger på två olika frekvenser och sänder. Med frustrationen du känner inför det du vill affirmera in istället för det du har i botten/som utgångskänsla, lägger du dig redan från början på fel frekvens och sänder. Att affirmera utifrån en ”jag-vill-komma-bort-från” känsla gör det omöjligt för dig att attrahera något som ligger på en helt annan frekvens och sänder. Känsla av brist, frustration och förtvivlan ligger INTE och sänder på en positiv frekvens. Inte ens i närheten!

2) Som jag skrivit tidigare så skapas allt två ggr. Först i en vibrationell verklighet som kallas för Vortex. I Vortex som är en enegivirvel kan man säga, samlas ren positiv energi. Alla dina önskningar, alla drömmar, alla goda intentioner. Vortex är den högsta möjliga positiva energin. På den frekvensen ligger allt du redan önskat dig, färdigt för dig att fokusera in i din fysiska verklighet. Det är det som ligger till grund för att man säger att affirmationer ska man alltid säga som om de redan hänt. Men om man inte vet denna avgörande viktiga parameter att allt först skapas i en vibrationell verklighet, och man ska stå och ljuga sig rakt i ansiktet att man redan ÄR där, när verkligheten visar att man definitivt INTE är det, så slår den inre portvakten på och det som händer är att man får en inre konflikt. Och konflikten skapar en känsla av frustration över sitt ogillade läge, vilket verkligen inte ligger på samma frekvens som det man vill bjuda in. Eller hur?! Man tunar alltså in sig på fel frekvens utan att förstå att man gör det.

3)  Det finns en massa fina förslag på affirmationer för att förändra ditten och datten och tanken att hjälpa människor att hitta en bra affirmation är fantastiskt bra, MEN om den inte känns 100% SANN för dig, om den inte skapar en STARK POSITIV känsla i magen på dig, om du inte har en 100% känsla av tillit, om inte dina förväntningar är att du till 100% VET att detta kommer att komma till dig, eftersom du VET att attraktionslagen är statisk och alltid fungerar på samma sätt utan undantag och därför alltid också speglar det du fokuserar på, då är din tanke – känsla – intention för svag för att förändra det du vill förändra inom en närliggande framtid.

4) Så vad är tricket? Att affirmera när det känns BRA i magen. Ja men, kanske du känner nu, det känns ju skit, så hur ska det kunna kännas bra då? Du behöver inte känna en bra känsla gällande det du vill bjuda in, fokusera på ngt som känns bra redan nu. Har du svårt att hitta ngt sånt i ditt liv, ta generella saker. T ex idag är det lätt att njuta av solen, att glädjas åt alla vårtecken. Jag har haft tvättstugan på morgonen, så nu njuter jag av att ha alla kläderna rena och massor att välja på. Jag väljer ALLTID AKTIVT att förstora alla positiva känslor, ”tugga tuggummit flera ggr” Att vara kvar i känslan längre för att få den att få momentum = sättas i rörelse i rätt riktning för att göra mig till en magnet för mer av det som ligger på samma frekvens och sänder. När du jobbat upp en härlig känsla i magen, – DÅ kan du leka med tanken med det du vill bjuda in mer av. Med vetskapen om att det redan i samma sekund som du önskade det för första gången, finns det i din vibrationella verklighet och att din uppgift nu är att, med full tillförsikt och positiv förväntan njuta in det i din fysiska verklighet. För att inte skapa en inre konflikt, tänk att du är på väg och så här tror jag det kommer kännas när jag är där, sen leker du i din fantasti. Precis som vi gjorde när vi var barn.

Bli lyhörd för synkroniciteter = bevis på att du börjat dra till dig saker, människor, information och situationer som leder dig i rätt riktning, och tacka glatt för allt som visar sig för dig.

6) Den sista och viktigaste insikten jag vill dela med mig av är att du behöver inta en coolare attityd till det du vill affirmera. Många gånger kan en affirmation handla om att förtvivlat försöka förändra ngt som är förgörande som jag sa från början, vilket betyder att det känns oerhört viktigt, vilket gör att man fokuserar på det HELA TIDEN. Vad händer tror du om du har fokus på det som är ogillat hela tiden??? Jo, du fokuserar hela tiden på en känsla av brist och frustration, vilket INTE ligger på samma frekvens som det du vill bjuda in. SÅ, Har du inte fått dina affirmationer att fungera innan, testa att se dem ur detta perspektiv och berätta gärna sedan för mig vad som hände härifrån och framåt.

All min kärlek! Lycka till <3