Är du nu nära det du drömde om i början av 2015?

Om du tittar tillbaka ett år i tiden, alltså i början av 2015, funderade du på vart du ville befinna dig ett år framåt? Om du gjorde det, – är du i närheten av där du ville befinna dig ett år senare? Är du långt ifrån, eller har du kommit ännu längre än det du hade som mål? Eller tänkte du kanske inte på det sättet alls ?!

Är du nöjd med året som gått? Om du gör en skala mellan 1 – 10 där 1 är dåligt och 10 är mycket bra, var skulle du vilja sätta ett kryss för 2015 som helhet? De saker som du är nöjd med, vad är din plan gällande dem, för att kunna fortsätta vara nöjd, eller till och med ännu nöjdare? Vad behöver du GÖRA för att bibehålla dina önskade resultat eller förbättra dem ytterligare? De saker som du inte är nöjd med, vad är din plan där? Har du en plan för vad du behöver GÖRA för att kunna BLI nöjd 2016?

Genom att faktiskt tänka igenom sitt liv i stort och smått på det här viset, gör att man sätter energier i rörelse i en bestämd riktning och att man genom att ta ut denna riktning också märker om man börjar agera på ett sätt som inte för en till de mål man satt. Vilket i sin tur gör att man kan korrigera felkursen snabbt och slipper gå åt fel håll för länge och få för många onödiga oönskade resultat att hantera.

Skiljer detta sätt sig från det du gjort innan, hur du tagit dig an livet innan, kan det med säkerhet hjälpa dig att få nya resultat framåt. Det är så mycket enklare att komma dit man vill om man faktiskt tar reda på vart man vill, för att sedan göra allt man kan för att ge sig själv de bästa möjligheterna att komma dit. Många gör inte så, utan lever på måfå och motarbetar sig själva i både tanke och handling. Tillhör du den kategorin? Eller rättare sagt, har du tillhört den hittills?

Eller, bestämmer du dig för vad du vill ha, bli eller göra. Sätter efter det upp en plan för hur du startar upp, tänker ut hur du kommer iväg i rätt riktning och sedan har fullt fokus och 100% tillit på att du kommer att komma dit och att du hela tiden håller dig vaken på alla möjligheter som kommer till dig som leder dig vidare i rätt riktning. Och dessutom även medvetet agerar på ett sätt som leder dig i rätt riktning?

Eller, – hur gör DU för att få den kvalitén på livet som du vill ha?? GÖR du något aktivt, medvetet, för att få den kvalitén på livet som du vill ha? Eller väntar du på att det ska hända dig? DET är en bra frågeställning att jobba med 2016. Lycka till!

With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och MENTAL – PT, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om varför det är så viktigt att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Delar min kunskap om den viktiga och avgörande attraktionslagen. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 NYTT FÖR 2016!

Vi har i dagarna just startat upp ett nytt grupputvecklingskoncept för kvinnor, byggt på min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Du gör en fantastisk utvecklingsresa med 2-8 av dina väninnor, som sedan blir din trust där du tryggt kan bolla de flesta frågor, – stora som små. Blir du nyfiken på att höra mer, maila mig för mer info. lili@liliost.se

Kursen ger dig ovärderlig kunskap att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge! För varför nöja dig med OK, när du kan skapa fantastiskt?!

Att släppa taget och bli i sin fulla potential

I helgen har jag varit med och bidragit till en av de coolaste och mest intressanta utvecklingsprocesser jag någonsin upplevt. Ida tänker jag faktiskt namedroppa lite för att det var så otroligt häftig coach ensamble. Tillsammans med Florian Voss, operasångare utbildad i Tyskland varifrån han kommer, på la Scala i Milano och på Bolsjojteatern i Moskva, som skapat konceptet Voice body soul. Arbender Robertson, musikalstjärna från Broadway tillika vocalcoach från New York vocalcoaching. Professor Konstantin Poustovoij, från Tchaikovsky Conservatory, Moskva. Sirkka Liisa Perkiö, en finsk kraftkvinna i övre 70-årsåldern, skapare av en fantastisk massagemetod, – voicemassage. En tysk PT hade vi med oss också, Fabian Messerschmidt, två pianister Ellinor och Markus (vilkas efternamn jag tyvärr inte vet) samt ett kamerateam, lett av en Australiensisk skådespelare, James Studdert. En ganska så internationell ensemble med andra ord, vilket även våra deltagare var. De kom från Italien, Tyskland, Polen, Danmark och Sverige. Den yngsta deltagaren var 12 år, den äldsta 77! Tillsammans ledde vi coacher dem i den mest spännande mentala och vokala utvecklingsprocess jag någonsin bevittnat! Vi tillsammans, var och en på sitt eget sätt, hjälpte dem att gå bortom sina begränsningar och bli i sin fulla potential. Florian med milt sagt okonventionella metoder, som var otroligt spännande att bevittna och delta i som hjälpare, med resultat som var helt galet bra! Jag fick även en chans att se Arbender i arbete vilket också var fantastiskt inspirerande, för han fick också deltagarna att ta fram sidor hos sig själva som de inte visste att de hade.

Många lever sina liv långt ifrån sin fulla potential. Utmanar sig inte att växa. Söker inte kunskap om sig själva som för dem vidare. På en lägre nivå av sig själva än vad de har inom sig. Det blev så oerhört tydligt att se hur människor kan gå utanför sina begränsningar med rätt hjälp. Många gånger grät vi. Både deltagarna i processen såväl som vi som bevittnade det som hände, för det var så stort, så omfattande och gick rakt in i allas själ. Och eftersom jag älskar att få folk att växa utanför sin box och nå sin fulla – så njöt jag av varenda sekund på den här resan.

Mitt nästa projekt som jag skrivit om tidigare drar igång i Stockholm nästa vecka. Ett utvecklingskoncept för kvinnor, byggt på min bok Jag blir vad jag tänker. En utvecklingsresa som man gör med sina väninnor. Vill DU bli i DIN fulla potential, hör av dig till mig asap via lili@liliost.se för det finns några platser kvar.

Lyft blicken, gör något som får dig att växa, och ta vara på varenda minut du har! Vi vet ju inte hur länge vi har möjligheten! With love/ Lili

Drar du på gamla handlingsmönster som förstör?

Ännu en ny vecka. Ännu en ny dag. Ännu fler möjligheter att göra något åt det som du inte är nöjd med. Är det inte lustigt egentligen hur vi människor fungerar? Eller lustigt förrästen… mer sorgligt faktiskt! Vi kan gå omkring, – år efter år, klart missnöjda med saker i vårt liv (en del med allt i sitt liv) och ändå GÖR vi inget AKTIVT åt att skapa en förändring. Det mesta aktiva som många dessvärre hamnar i, är att KLAGA över det de är missnöjda med!

Vad gör vi nu åt detta? Vad kan vi göra? Ja, – det första vi behöver göra är att inse att det bara är vi själva som kan göra något åt saken! Ja, det fattar jag väl, kanske du säger nu?! Jag VET allt det där! (Är en vanlig kommentar) Om du bara visste hur mycket kunskap om en massa viktiga saker som går omkring i en massa människors liv, – lik förbaskat så GÖR de inte ett smack åt saken! Varför kan man fråga! Vad skyller DU på varför du inte gör en förändring av det du inte är nöjd med? Jag bollar raskt över frågan tillbaka till mig själv. Vad skyller jag på? Om jag rannsakar mig själv, så hamnar jag i insikten att för mig handlar det många gånger om att jag har ett splittrat fokus. Att jag är så extremt aktiv på så många flanker att jag inte har ork eller plats kvar för ett projekt till. Inget att skylla på! Make room! Skaffa bättre struktur! Make it happen! Bara att göra ER medvetna om detta ger även mig energi att ta tag i surdegarna. Vissa har jag redan startar upp med! Som t ex vikten. Halkat tillbaka ett antal kilo från mina trettio som jag gick ned. DET har jag tagit tagit efter jul. Nu ska de bort igen! Dessa kilon är ett gyllene exempel att en förändring måste implementeras till 100% för att kunna verka till 100% PERMANENT! Jag gjorde en enorm förändring i mitt sätt att GÖRA, vilket gjorde att jag tappade alla dessa kilon, men sedan – eftersom jag inte vaktade på mig själv, – smög det handlingsmönster som skapat dessa oönskade kilon tillbaka, vilket igen gav oönskade resultat. Inget konstigt alls egentligen, utan klart logiskt! Då kan man ju fråga sig själv, – hur korkad kan man vara? Jag VET ju detta, lik förbaskat lät jag det hända! MEN, vad har jag på att fastna i att gnälla över dessa oönskade kilon? Kommer de bli mindre då?? Näppeligen! Slutsats: Bara genom att JAG själv tar ansvar för MINA handlingar och gör VAL som ger de resultat jag vill ha – kan jag skapa de önskade resultat jag VILL ha! Det är inte svårare än så! Följdfrågorna är dock många som missar:

VAD behöver jag förändra i mitt liv, mina tankar, mina handlingar för att förändra mina resultat?

HUR ska jag göra?

VAR ska jag börja (=Göra en plan)

Så, ska du fortsätta att nöja dig med att bara klaga över det som inte är som du vill ha det, – eller ska du göra en plan för hur du ska gå tillväga för att förändra det? Valet är ditt! Valet är alltid ditt! Lycka till. With Love/Lili

Nytt år – nya möjligheter med attraktionslagen som verktyg

Nytt år – underbart! Jag älskar ett nytt oskrivet blad som bara väntar på att bli fyllt. Alla möjligheter visar sig och skaparlusten är stor! Jag kavlar upp ärmarna och tänker att ännu ett år där jag kan jobba på att kalibrera min tillvaro så den blir som jag vill ha den…

Så här på nyåret tänkte jag att jag skulle påminna er om hur attraktionslagen fungerar, så ni har det top of mind och slipper starta det nya året med att ha otur när ni tänker…:-) Eftersom Attraktionslagen är det viktigaste verktyget vi har för att skapa vårt bästa liv. Men om man är omedveten om den, kan den lika lätt bli vår absolut största fiende, eftersom den hela tiden jobbar ihop med våra tankar och känslor.

Och är det så att det du oftast fokuserar på är det du avskyr, det du är rädd för, det du inte vill ha, – då är det just dessa saker som du blir en magnet för, som du ofelbart kommer att dra in mer av i ditt liv, för det är så attraktionslagen fungerar. Att lika – attraherar – lika.

Så, är du redo nu för att ge dig ut på en resa i en kanske för dig helt ny värld. En värld full av möjligheter. För nu kör jag! Det enda jag ber dig – för att du ska kunna få ut det mesta möjliga av resan – är att du har ett öppet sinne och inte låter den kunskap du hittills besuttit – begränsa dig i det jag nu ska berätta.

LAGEN OM ATTRAKTIONSKRAFTEN,  LOA eller attraktionslagen som man också kallar den, är en universell lag. En naturlag. Och som alla naturlagar – så är den statisk. Gravitationskraften är en annan naturlag. Det är alltså denna typ av universell lag vi talar om här.

Allt i universum är vibrerande energi. Även våra tankar och känslor. Ju mer du tänker en tanke – ju mer vibrerar den. Och ju mer den vibrerar, ju mer magnetisk blir den och börjar dra till sig mer av det som ligger och vibrerar på samma vibrations frekvens. Det som liknar. För att förenkla det lite. Om du tänker dig själv som en magnet

De tankar du tänker mycket – blir mycket magnetiska. De du tänker lite – blir lite magnetiska. Och de du aldrig tänker – blir lika magnetiska som två träklossar…

Om vi tar ett vanligt exempel ur livet som många lever i ständigt, så ser du förhoppningsvis direkt vad man genom den och sitt mesta tanke- och känslofokus drar till sig mer av.  – Vad tror du att du aktiverar för energier och blir en stark magnet för om du hundra gånger om dagen tänker att du lider brist på pengar, att du inte har råd, att du oroar dig för hur du ska kunna betala månadens räkningar osv. och inte en gång tänker positivt gällande din ekonomi, att det endast är ett temporärt läge och inte en statisk situation och/eller inte fokuserar på dina möjligheter att förändra din nuvarande ekonomi… Hur djupt tror du att du själv cementerar din oönskade situation?! Tror du att du kommer att lösa den om ditt fokus är på situationen i sig, mer än den är på LÖSNINGARNA av situationen? Möjligheterna att lösa situationen …
Vi lever i ett inkluderande universum, vilket betyder att va bara kan bjuda in det vi VILL ha, och inte tänka bort det vi inte vill ha, eftersom så fort vi aktiverar en tanke – så blir den magnetisk och börjar dra till sig det som liknar.
Det finns inga negationer i varken vårt undermedvetna eller universum, så ordet INTE finns INTE förutom i vår vokabulär, vilket ställer till det duktigt för oss, eftersom det finns väl inget som vi fokuserar så hårt på som de saker som vi INTE vill ha i våra liv…

Jag hoppas att du börjar se ett mönster! Det är mycket att smälta! Framför allt är det säkert flera som behöver tänka igenom om de verkligen kan tro på det jag säger … Till er som tvivlar kan jag dock säga detta: Det spelar ingen roll vad du tror – attraktionslagen fungerar precis som den gör i alla fall, oavsett vad du tror… Vilket betyder att vi alltid – oavsett VAD vi än tror, ändå har allt att vinna på att se till att vi lär oss hur den fungerar så att vi inte använder den mot oss själva av ren okunskap!

Jag skulle vilja uppmuntra dig att reflektera över detta jag nu skrivit, och se om du kan få några aha-upplevelser gällande det som du hittills dragit in i din verklighet, det som du har haft att glädjas åt eller att tampas med. HUR har du hittills tänkt, fokuserat och känt i ditt liv, i dina positiva såväl som negativa upplevelser. Har det varit någon skillnad i ditt grundresonemang? I ditt mesta tanke- och känslofokus? Här kan du få otroligt viktiga fingervisningar om dina egna tankemönster och vad de ligger till grund för…

Inser du att du har ALLT ATT VINNA på att lära dig att kalibrera dina tankemönster och vill fördjupa dig i läran om attraktionslagen och öka upp självinsikten, så drar vi igång ett utvecklingskoncept för kvinnor baserat på min bok Jag blir vad jag tänker, där man anmäler sig tillsammans med sina väninnor/kollegor i v 2 och 4 i Sthlm. Blir du nyfiken och vill höra mer, – maila mig på lili@liliost.se så skickar jag info.

SKAPA dig nu en underbar vecka! Valet är ditt! Det valet är alltid ditt …
With Love/Lili

Sista inlägget 2015

2015 börjar lida mot sitt slut och det är god tid att summera det som varit och ta ut en riktning för det vi vill skapa. Mitt år har varit brokigt – milt sagt. Stora förändringar på det personliga planet, förändring av relationer. Jag har behövt stänga vissa dörrar för att kunna öppna upp andra. Jag har byggt nytt och avslutat gammalt. Ett uppbrottets år, men också ett vitaliserande år, där det bara finns möjligheter.

Jag har lärt mig mycket om mig själv detta år, men även lärt mig om andra. Om andras reaktioner, ovilja och ibland även rädsla för förändringar. Ett upplysande år med kunskaper som jag kommer kunna dra nytta av i resten av mitt liv.

Detta år har även min andliga sida fått större plats. Ett otroligt spännande arbete där jag går från insikt till klarhet. Ibland försiktigt trevande och ibland känns det som jag sitter på ett x2000…

En av de mest spännande effekterna med att jobba med andra människors förändring och utveckling, är att även jag är i ständig process. I ett ständigt växande, reflekterande och begrundande. Något jag verkligen tycker om och värdesätter.

Eftersom jag är nyfiken av naturen passar detta mig som handen i handsken. Att beträda ny mark. Att skaffa ny kunskap. Att växa som människa. Och eftersom jag även älskar att dela med mig, passar det även mig att få jobba med det jag gör. Att föreläsa, coacha, inspirera i ord, ton och bild och måla upp de möjligheter jag ser – även för andra.

Mitt 2016 kommer i ännu större grad innehålla just detta! Jag är så spänd inför att dra igång mitt nya utvecklingskoncept för kvinnor v 2 och 4. Något som både jag och fina Nina Rönnberg från Maxim Event som jag drar igång detta med, – tror på till 100%. Att utvecklas i grupp med sina väninnor! Ett fantastiskt sätt att stärka kvinnor och få kvinnor att stärka varandra såväl som sig själva! Maila mig på lili@liliost.se om du vill ha mer info.

Dalai Lama sa vid ett tillfälle;-

Förändringen världen behöver kommer ske genom västvärldens kvinnor…

Jag och Nina vill göra vårt allra bästa att hjälpa till på den fronten med start i januari 2016. Vi kan inte göra allt – men vi alla kan göra något för att skapa en bättre värld. Vad vill DU förändra och/eller förädla 2016? Vad tar DU med dig och vad vill du lämna kvar från året som gått och vad vill du skapa i ditt liv 2016? Om inte DU tänker igenom detta och själv tar ut en riktning – blir det bara det som blir… – Och livet blir som ett skum på vågorna som kommer från någon annan som reflekterat, sorterat och gjort sina planer. Nöj dig inte med att hamna i någon annans farvatten, av lathet eller rädsla för att axla ansvaret för ditt eget liv – när du kan skapa fantastiskt! Happy new year – finaste medmänniska! Creare diem – SKAPA dagen <3

With love/Lili

Tur eller otur – Det är upp till dig att avgöra

Dagens blogg fick jag idén till alldeles nyss. Jag har jobbat från jag vaknar till jag somnar nu ett alldeles för lång period så jag är trött. Väldigt trött. Och behöver ta hand om mig själv över julen. Ska iväg och jobba volontärt idag på Kulturhuset men behöver inte vara där förrän lite senare så jag lyxar till mig idag på morgonen. Sov till 8 och äter frukost i sängen (min vardagslyx) ställde en skål med soygurt, bär och muesli och en kopp kaffe på nattduksbordet och skulle sätta mig till rätta och började buffa upp kuddar bakom ryggen. Slängde ut ena armen som träffade det helt fulla glaset med caffe latte som skvimpade ut över bordsskivan. HÄR pausar vi; – för det är detta som dagens blogg ska handla om. Ja, inte att jag skvimpade ut kaffe kanske, – men hur jag valde att SE på det.

Många, – kanske till och med de flesta skulle tänkt, – ÅÅÅÅÅH, vilken otur. Tänkt, – vilket skitsätt att börja dagen på, gått och hämtat en trasa och kanske lite irriterat börjat torka upp. Själv tänkte jag – vilken TUR jag har!!!! Att jag bara skvimpade ut lite kaffe. Tänk om den hade vält!!

Jag hade på mig ett par byxor med väldigt vida ben vid ett tillfälle när jag fortfarande bodde i hus. Var på väg ned i källaren, fastnade med ena foten i det andra byxbenet och började falla, – men lyckades hejda mig på vägen så fallet inte blev så farligt. Man kan tänka att jag hade en himla otur som föll ned för trappen… Men, – man kan även tänka VILKEN HIMLA TUR jag hade som inte slog mig halvt fördärvad…

När det händer oss ngt som det finns en glimt av positivt resultat i, så har vi alltid ALLT att vinna på att anstränga oss att se det. Eftersom attraktionslagen fungerar så att lika – attraherar lika. Och vår känsla är den som ligger till grund för vilken magnet vi blir och vad vi drar till oss mer av.

Känslan av att ha tur, är en klart bättre känsla att ha än att känna att man har otur, det tror jag att du kan hålla med mig om – därför, ju oftare du kan sätta på dig glasögonen där du ser uppsidan innan nedsidan av det som händer, ju mer har du att vinna på det! Och när du väljer att tänka att du hade tur snarare än otur nästa gång, – passa på att känna tacksamhet för detta också. För det är ett kraftfullt positivt verktyg för oss när vi jobbar med att jobba med attraktionslagen.

With Love/Lili

Jag blir vad jag tänker logga

VILL DU GÖRA 2016 TILL DITT BÄSTA ÅR NÅGONSIN??

På nyåret drar jag igång utvecklingskonceptet Jag blir vad jag tänker som bygger på min bok med samma namn. Ett koncept där du tillsammans med dina väninnor gör en personlig utvecklingsresa, för att lära dig att skapa mer harmoni, mer liv i livet, förändra oönskade resultat, förädla det som redan är bra, skapa en gedigen självinsikt=det mest kraftfulla verktyget vi har att jobba med när det gäller att skapa något nytt och framförallt får du lära dig att jobba medvetet med det mest kraftfulla verktygen av alla, – Attraktionslagen. Bor du i Sthlm? Låter det intressant? Maila mig för mer info på lili@liliost.se (För er som inte bor i Sthlm, lugn – vi kommer ta ut konceptet på turné i Sverige till våren. Så maila mig gärna om det låter intressant, så vi vet vilka städer vi ska besöka)

Attraktionslagen och gamla prägligar

Vad har attraktionslagen med gamla präglingar att göra kanske någon tänker. Allt – vill jag svara då. Gamla positiva präglingar gagnar oss, eftersom positiva präglingar gör att vi förväntar oss positivt – eftersom vi har positiva referenser. Gör att vi känner oss positivt inställda till det som det gäller av samma anledning. Detta är alltså en vinnar- referens som blir till din aktiva magnet som drar till sig mer positivt. Mer som skapar positiva känslor. Och ger positiva resultat.

Negativa präglingar är lika kraftfulla, – fast får ett negativt resultat. Plockar man hela tiden fram negativa referenser hit till sitt nu, blir det här som de ligger och sänder och skapar vår magnet, – även om vår referens kanske kommer från något negativt som hänt långt bak i livet. Som gör att vi pga att vi aktivt använder referensen, fokuserar på det negativa, aktiverar en känsla av rädsla/oro av att det ska hända igen, förväntar sig att det ska bli svårt eller kanske t o m omöjligt med tanke på de gamla referenserna…

Många är inte medvetna om sina präglingar (referenser och valda sanningar), vilket gör att de heller inte kan jobba medvetet med att hightlighta dem som gagnar dem för att boosta användningen av dem, och jobba bort/byta ut dem som inte gör det. Det här är inget som händer av sig själv utan är, precis som jag just nämnde, – ett medvetet val vi behöver göra. Ett medvetet jobb vi behöver ta oss an, för att kunna skapa en positiv skillnad. I min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, (www.soderpalm.se) hjälper jag läsaren i varje kapitel att bli medveten om sig själv och sina präglingar, för att bli medveten om vad de ligger till grund för. Jag ger handfasta övningar som hjälper läsaren att skapa något bättre för sig själv. Ett otroligt spännande arbete att göra och ett spännande arbete var det även att skriva boken som gör denna process möjlig.

Idag vill jag tipsa dig om att bli nyfiken på att ta reda på vilka präglingar du går omkring och bär på som gör dig svag, ger dig oönskade resultat och håller dig en bit, – kanske t o m långt ifrån var du vill vara. Ta veckan på dig att skriva ned dem. Du kommer nog inte få till dig allt med en gång, men när du gör dig själv medveten om alla dina ”sanningar” du har som begränsar dig, så kommer det poppa upp saker när du minst anar det:-) Uppföljande uppgift får du nästa vecka. Nu kan du börja bädda för ett fantastiskt 2016.

Två viktiga frågor lämnar jag dig med idag:

Är du redo att skapa något ännu bättre?

Är du villig att göra jobbet, – (eller väntar du på att någon annan ska göra det åt dig? )

Go 4 it! With Love/Lili

Äntligen tid att skriva på nästa bok

När tiden fylls av jobb, familjelogistik och kvällar som fullständigt rinner förbi är det inte helt lätt att få sammanhängande tid att skriva, utan det har mer blivit fragmentariska skvättar… Det är inte bra när man skriver på en bok, eftersom den största tiden då går åt till att läsa det man skrivit hittills för att veta var man är… Nu sitter jag dock på tåget tillbaka till Stockholm efter att ha rymt hemifrån i fem dagar varav tre hela skrivdagar:-)  och har haft lyxen att kunna sitta timme ut och timme in och skriva så nu är det inte mycket kvar. Härligt! Förhoppningen är att den ska se dagens ljus i början av nästa år. Även denna bok kommer bli en självhjälpsbok fast med ett annorlunda spännande upplägg denna gång. Det kapitel jag just nu skriver på handlar om relationer. Överskriften är – det perfekta förhållandet.

Finns det tro? Absolut! Men du och din partner behöver själva göra jobbet! Många gånger tror man att det liksom ska komma av sig själv, men ett bra förhållande behöver ständigt jobbas på. Ständigt kommunicera på ett bra sätt. Ständigt utvärdera och omvärdera det som händer och inte händer, för att skapa ett förhållande som utvecklas åt rätt håll.

Om du just nu lever i en relation, hur tycker du att den fungerar? Känner du dig sedd, hörd, respekterad och bekräftad? Och ser, hör, respekterar och bekräftar du din partner?

Hur kommunicerar ni? Med vilken attityd möter ni varandra? Står ni på samma sidan mittstrecket som ett team som har – att landa väl ihop – top of mind, eller står ni oftare på varsin sida och kämpar om att vinna batalj efter batalj mot varandra?

När jag lyssnar på folk runtomkring som varit tillsammans många år så skräms jag alltför ofta av den attityd och den respektlösa ton som alltför många har mot varandra. Vad är det som händer i ett förhållande och i huvudet hos de som är i förhållandet när det plötsligt blivit något som hör till vardagen att vara spydiga, anklagande och allmänt vidriga mot varandra? Varför? Vad vinner man på det? Vad skapar man för känsla i magen? För varandra…? Runt omkring sig??

För mig är det fullständigt ofattbart att man väljer att vara kvar i den typen av förhållande. Och om man nu älskar sin partner, att man inte är mer rädd om sitt förhållande och bådas väl och ve – än så… Har man dessutom barn ihop, – vad får de för uppfattning om hur man pratar med varandra och hur ett förhållande ska se ut??

Idag vill jag ruska om dig lite grann och be dig att fundera på hur DITT förhållande ser ut. Hur pratar ni med varandra? Hur pratar DU med din partner? Vad väljer du att se? På vad hos din partner ligger ditt största fokus? Lever du i en harmonisk, positiv, vänlig relation eller känner du igen dig i min beskrivning ovan? Om du svarade att du känner igen dig, – vill du verkligen fortsätta ha ett sånt förhållande?? Jag säger inte att du måste gå hem och separera, men jag kan definitivt ge dig ett hett tips att k-o-m-m-u-n-i-c-e-r-a!!!

Fortsätter ni göra på samma sätt – kommer ni fortsätta få samma resultat. Är det en god nyhet?

With Love/Lili

Ett kvinnligt utvecklingskoncept 2016

Godmorgon.

Idag är en alldeles speciell dag. Det är dagen efter vi gick ut med ett nytt kvinnligt utvecklingskoncept, där jag under dagen igår fick in över hundra kvinnors intresseanmälan. SÅ kul!

Jag skrev såhär:

KVINNOR I ALLA ÅLDRAR!
I början av 2016 drar vi igång konceptet JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Ett personutvecklingsprojekt byggt på min bok med samma namn. Du anmäler dig tillsammans med 2-7 av dina väninnor vilka kommer bli ditt kraft team under denna utvecklingsresa, där du inte bara får fördjupade kunskaper om attraktionslagen, utan även om dig själv, ditt fokus och dina tanke, – känslo och handlingsmönster. Så du på ett livsförändrande sätt på djupet förstår hur du hittills jobbat med LOA och hur du framåt kan göra det på ett pro-aktivt sätt som gör dig till en stark magnet för allt det du vill attrahera i ditt liv! För, – Varför nöja dig med ok, när du kan skapa fantastiskt?! Inboxa mig om du är intresserad av att göra 2016 till ditt bästa år hittills!

Uppenbarligen är det många som vill skapa en förändring i sitt liv 2016! Vi har ju en tendens till att vilja starta om inför varje nytt år. Själv gör jag det varje måndag, eller rättare sagt, varje dag faktiskt. För varje dag bär med sig en ny möjlighet. Ambitionerna att skapa en förändring till trots, – så är det alltför många som inte får till den önskade förändringen, för att för mycket saker ligger i vägen för dem. Inte runt dem, – men i deras huvud och i deras känslor. Det är det som vi ska ta tag i och ta bort genom detta konceptet för att initiera en varaktig förändring på insidan av kursdeltagarna och det ska bli SÅÅÅÅ kul att dra igång redan v 2 och 4. Tycker du att det låter intressant och vill veta mer, maila mig på lili@liliost.se

Det är intressant det där med personlig utveckling. Vi behöver det alla egentligen för att hela tiden växa som människor, men många skräms av tanken. Och ännu fler vill bara HA en förändring, – men vill inte GÖRA den… Otroligt många har läst min bok Jag blir vad jag tänker, men av dem som jag haft möjligheten att fråga, är det VÄLDIGT många som inte gjort övningarna… Spännande! Det finns en djup spärr hos många när det kommer till att lägga in den extra växel som behövs för att skapa en förändring. Med mitt koncept där man gör det tillsammans i grupp, hoppas jag kunna hjälpa folk att komma förbi den spärren. Vi behöver varandra för att ta oss förbi tror jag, för hade vi klarat ut det på egen hand, – hade vi redan passerat den…

Nu ska jag ut i min måndag och göra det jag älskar allra mest, – jobba med det som ger mig energi, coacha och föreläsa. Ta vara på dig och din dag. Den kommer som bekant inte tillbaka!

With Love/Lili

Vad har DU för självförstörande mönster/Self destroying patterns

You will find the english version below

Äntligen måndag igen:-)

Jag älskar måndagar! De ger mig alltid en känsla av att få börja om. Göra om – göra rätt.

Jag strävar alltid framåt, även om jag är noga med att njuta av mitt nu. För mig är det livsavgörande och energigivande att vara i ett personligt växande. Att på ett ännu djupare, bredare och mer omfattande sätt förstå hur saker och ting hänger ihop, så jag kan få kunskapen och aha-upplevelserna som krävs att skapa ett ännu mer fantastiskt liv.

En av de saker som jag länge förstått att jag måste öka upp kunskapen om för att nå de mål jag vill nå här i livet, är business generellt. Så jag har spenderat fredag-söndag förra veckan på en mastery weekend med Kane och Alessia Minkus, – Industry Rockstar. För att få insikter som kan ge mig den förändring jag söker. Det var en helg av många aha-upplevelser måste jag säga!! Ser du detta någonstans, – signa upp om du vill förstå något om din nuvarande situation, och få verktyg att skapa något ännu bättre. Jag får absolut inte betalt för att säga det, utan gör det för att det gav mig så otroligt mycket.

En av de saker som kom upp under helgen var något som gäller de flesta av oss, – självförstörande beteenden. Du vet, saker du gör eller inte gör mot dig själv fast du vet att det kommer ta dig ifrån dina mål, eller försvåra för dig att nå dem. Jag har definitivt lokaliserat några viktiga sådana hos mig själv denna helgen. Även om jag jobbar med personlig utveckling och är väldigt medveten om mina tanke- och känslomönster. Och om JAG har dem, har med all säkerhet DU några också! Så nu ställer jag frågan vidare till dig. Vad gör DU mot dig själv, som sabbar det du egentligen vill uppnå? Fundera en stund på om du kan hitta några sådana beteenden hos dig själv. Och framförallt, fundera på om du tänker fortsätta bära med dig dem framåt!!! Och vad som kommer att bli resultatet av det… Kommer det bli något som hjälper dig att skapa det drömliv som du VILL leva? Eller kommer det bara vara något som låser in dig ännu mer i ett oönskat resultatsträsk?

När jag coachar både i företag och privatpersoner, så hjälper jag folk att lokalisera sina självförstörare, sina tanke och känslomönster, och hjälper dem att re-programmera sig själva. Att börja fokusera på det som stärker dem, – istället för det som sänker dem, eller håller fast dem i ett oönskat läge. Sessions med mig innebär en massa självinsikt. En massa aha-upplevelser och kraftfulla verktyg att använda direkt för att styra om både det som är på insidan, såväl som det som händer på utsidan. En annan person som hjälper människor att re-programmera sig själva är Tony Robbins. Idag vill jag rekommendera dig att lyssna på detta youtubeklipp med Tony om just självförstörande mönster. Han pratar om pengar i detta klippet och känner du att du har alldeles för mycket pengar och att det inte gäller dig, kan du byta ut ordet pengar och ersätta det med något som känns mer angeläget i ditt liv. Det är inte saken i sig som det handlar om, utan om att ankra in nya präglingar i sitt system och hur man kan göra det med framgång. http://youtu.be/G2Vig1A2QVI

Livet går fort, dagarna forsar fram och vi vet inte hur många dagar vi har kvar. Så slösa inte med ditt liv, utan gör något aktivt för att skapa det absolut bästa liv som du kan tänka dig att leva! Go 4 it!

With Love/Lili

___________________________________________________________________________________________________

 

Finally monday again!

I love Mondays!

They always gives me the feeling of starting fresh. Do it again, – do it right! Im always striving foreward, even thouh I´m carfully aware of enjoying my NOW.

For me it´s vital and gives me momentum to focus on personal growth. To, – on a deeper, more profound way understand how things relate to eachother, som I can get the knowledge and all the AHA-moments I need to create an extraordinary life for myself.

One of the things I´ve being realizing for a while now, is that to be able to reach my goals in life, I need to increase my knowledge about doing business. So I signed up for Kane and Alessia Minkus Industry Rockstar mastery weekend this Halloween. To get the insights that can help me create the change I want to see. A weekend of many AHA-moments I can asure you! If you se them in your hometown or nereby, – sign up!! I´m not being paid to say this! I do it because it gave my so much!

One of the things I realized is that I immediately want to reach out with my coaching and mindchanging methods outside of Sweden, where I´ve had the most of my business until now. So, this is my first blog in english! YeeeyJ

One of the things that came up during this weekend, was something that apply to most people, – selfdestroying patterns. You know, things that you do och not do towards yourself though you know it´s going to extract you from reaching your goals or at least will make it much harder for you to reach them. I´ve definitly located som with myself this weekend, even though I work with personal development and am quite aware of my thought- and emotional patterns. And if I´ve got them, I´m quite sure that so have YOU! So I´m passing on the question to you, – What are you doing towards your self  that sabotages the things you want to achieve/reach/create? Think for a couple of minutes if you can find some selfdestroying patterns within you. And most of all, – think about if you are going to continue to let them destroy for you! And what is going to be the result of that! Is it going to be something that will help you create the life of your dreams, or is it going to be a state of mind that will lock you in even more in a swamp of un-wanted results…

When I coach people and in companies I help them to locate their selfdestroying patterns, their thoght and emotional patterns and help them to re-programme themselfs. To start focusing on the things that strenghtens them instead of the things that are making them sink like a rock, or is keeping them in an un-wanted place. Sessions with me involves a lot of self-revelation. A lot of AHA-momenst and strong tools to apply directly to be able to recreate what´s happening on the inside as well as on the outside. Like attracts like – and that´s crucial to understand.

Another person that helps people to re-programme themselves is Tony Robbins. Today I will recommend you to listen to this youtube clip about selfdestroying patterns. He is talking about financial problems in this clip, so if you hav way to much money already and don´t think it adresses you, just take on another subject that resonates with you. It´s not about the thing itself, but about anchoring in new beliefs in the system. And how you can do it successfully.

http://youtu.be/G2Vig1A2QVI

Life goes fast! Really flushes foreward like a wild stream, and non of us knows how many days we have left. So don´t waste you life! Do something active to make it the most magnificent life you could ever imagine to live!

I blog every Monday, – I hope you´ll come back <3

With Love/Lili