Ostkaka! 

Är hos svärmor och myser med hennes katter då hon tyvärr ligger på sjukhus 💜.  Krya på dig svärmor!  Jag och Peter passade på och åt och fika och kolla på film här så att katterna fick extra mycket sällskap.  Ostkaka blev det för min del 👌 

Läs detta! 

Pausa i 2 minuter och läs detta:

1. Låt oss säga att det är 07:25 och du är på väg hem, efter en exceptionellt hård dag på jobbet.

2. Du är verkligen trött, upprörd och frustrerad.

Plötsligt börjar du uppleva smärta i bröstet som börjar stråla i armen och käken upp och in i hjärtat. Du är bara cirka fem kilometer från närmaste sjukhus till ditt hem.

4. Tyvärr vet du inte om du kommer att kunna orka så långt.

5. Du har fått HLR-träning, men killen som höll i kursen berättade inte hur man gör det på sig själv.

6. Hur man överlever en hjärtinfarkt när man är ensam, eftersom många människor är ensamma när de drabbas av hjärtinfarkt och befinner sig utan hjälp. Den person vars hjärta slår hårt och börjar känna sig svag, har bara cirka 10 sekunder på sig innan man förlorar medvetandet.

7. Men man kan hjälpa sig själv genom att hosta upprepade gånger och mycket kraftigt! Ta ett djupt andetag före varje hostning och hostan bör vara djup och långvarig, som när man hostar upp slem från botten av bröstet. Andning och hostning bör upprepas varannan sekund och pågå tills du kommer till sjukhuset eller tills hjärtat börjar slå normalt. 

8. Djupa andetag gör att syre kan erhållas i lungorna och hoströrelserna höjer hjärtat och blodet cirkulerar. Trycket på hjärtat hjälper också till att återställa normal hjärtrytm. På så sätt kan offer för hjärtinfarkt komma till sjukhuset för att få den rätta vården.

9. Låt oss säga att många andra människor är intresserade av detta ämne. Du kan rädda ditt eget liv !!!

10. Kardiologer säger att om alla som får detta brev var villig att skicka det till 10 personer, kan vi räkna med att vi kommer att spara minst ett liv.

11. I stället för att skicka skämt, snälla … hjälp spara liv genom att dela det här meddelandet.

12. Dela vidare! ❤

Farsdag! 

Detta är min lilla pappa ❤.  Och denna blomma skickade jag och min syster till våran pappa i ett blombud dagen till ära, farsdag.  Eftersom vi bor i Sundsvall och han bor i Stockholm och vi inte kunde fira och ära våran fina pappa på plats.  Så ett blombud och ett samtal fick duga!  ❤ 

Jättesjuk. 

Jag har min krampsjukdom så jag mår riktigt skit.  Jag har krampat och spytt hela dagen. Är så less på denna sjukdom!  Orkar inte mer.  Det känns som att jag ska dö emellanåt…