Paket.

image

Paket till mig ;). Jag brukar aldrig lyssna på telefonförsäljning.  Men denna gång lurade dom på bleka mig dessa!  Jag överväger till och med att INTE säga upp prenumerationen nu efter första leveransen som tänkt.  Kanske inväntar ett paket till iallafall.  Trots att det var dyrt per månad.  Jag är ju så jävla blek!  Och blivit rädd för solariet!  Cancerrädd!  Tror mer på betakaroten.

”BAKOM VARJE PERSONLIGHET FINNS ETT FÖRFLUTET” ❤

Värdelöst.

image

image

image

image

image

Jag har feber och huvudvärk och är hängig.  Mina ögon är inflammerade och gör ont som fan.  Jag skulle ha jobbat.  Solen skiner.  Men jag ligger här och mår piss. Blä och urk! 

”BAKOM VARJE PERSONLIGHET FINNS ETT FÖRFLUTET” ❤

Piss.

wpid-20150527_020153.jpgwpid-20150527_015631.jpg

Mina ögon mår piss! Jävla evighetsinflammation. Har haft detta i typ två år nu. Det är värre till och från och nu är det är period då det är värre! Jag har såååå ont i huvudet och mår illa och är svintrött. Orkar inte med detta! 

 

Less javisst.

Helvete vad less jag är nu. Feber och mår piss! Jag skulle ha jobbat. Solen skiner. Men jag ligger på soffan som en klubbad säl. Hatar att jag blir sjuk så ofta! Mina ögon är inflammerade som fan och huvudet dunkar. Jag har ont i magen och jag vill bara sova! BAJS! 

 

Gnällgård.

Nu ska jag bli gnällgård. Uscha vad jag har mått illa ikväll. Förstår inte! Trodde det skulle gå över efter lite kvällsfika,men icke! Vill inte må dåligt,jag har inte tid! Får se om jag mår bättre imorgon,vilket jag hoppas! Blir galen!