För att dryga med dialekter… 

För att dryga med dialekter så låter Malmöborna kriminella, Göteborgarna låter som knarkare, Norrlänningar låter som bönder, Stockholmare som mesar, dalmål som ett jävla gnäll, Värmlänningarna låter som dom inte utvecklats klart än och gotlänska ska vi inte ens prata om, det förstår man ju inte.  

Men jag gillar dialekter!  Det är fint och charmigt 👌

För hur låter egentligen en bonde?  Eller en kriminell?  Men lite kul är det 👍👌👊   

Varför hälsar ni ens?  

Det är så mycket folk jag hyser fett mycket agg mot just nu!  Falska små råttor!  Det känns som att dom blockat mig från den lilla kontakt vi hade kvar och sen passar det sig att spela trevlig när man stöter på varann.  Jag tycker det är falskt.  Jag blir ledsen!  Ja, men kom inte och säg nu att dom kanske bara vill ha sina närmsta på Facebook tex.  Här pratar jag om exempelvis en gammal arbetskamrat där jag rykit från både Facebook och deras instagram utan någon som helst jävla anledning eller förklaring men dom har en jävla massa andra folk kvar från mitt gamla jobb som jag VET dom haft ännu mindre kontakt med.  Som bott utomlands i flera år eller slutade före mig och flyttade till en annan stad eller så.  Dom är kvar!  Alla gamla arbetskamrater är i princip kvar.  Men jag ryker.  Det är jämt så.  Varför är jag så lätt att ogilla?!  Jag är ett hot!  Thats why.  Jävla mellansmjölksvensson. Fan va less jag är nu. 

Jag ÄR faktiskt snäll.

 Men kom ihåg det ni som blockar mig överallt. Hälsa inte irl heller. Om ni ska vara så jävla muppiga och tycka att jag inte passar in i era sociala medier.  Nej men vet ni vad?  Då passar inte ni in i mitt riktiga liv, där ingår sociala medier. Så besvära er inte med ett Hej om ni känner er träffad.  

Kan ni ha alla gamla arbetskamrater på Facebook men inte mig där, då behöver vi inte ens se på varann om vi träffas på stan.  Kan du ha alla i släkten på Facebook men inte mig, så gäller samma sak.  Samma sak om vi engång varit vänner men numera är bekanta, så kan vi nu alltså begrava vänskapen helt och hållet om du kan ha alla bekanta på Facebook men mig plockar du bort.  Det anser jag vara en avslutat vänskap.  Likaså om du har alla gamla klasskompisar på Facebook men väljer bort mig.  Eller rentutav TAR BORT mig efter en redan påbörjad Facebook vänskap.  Hälsa inte ens på stan. Jag blir sårad av att se ”lägg till vän” när jag redan trodde vi var vänner.  Sen har vi alla vi känner irl gemensamt kvar som gemensamma vänner på Fejjan.  Det sårar!  Jag vägrar känna mig ensam och utfrusen längre!  Det räcker!  Det är inte BARA Facebook när vänskapskretsen är knapp. Men därför väljer jag också bort.  Väljer bort sånt som sårar.  Väljer att vara stark.  Och glad.  Och uppskatta dem vänner som betyder nåt.  

En svunnen tid. 

En svunnen tid.  Hahaha.  Dvs en varm sommardag.  Jag bara ser det på mig. På klädvalet.  En gammal bild.  Kollar igenom mina gamla bilder.  Det är kul att göra det ibland och se hur fan man såg ut 👍  

Fruktansvärt. 

3 privatpersoner och 1 polisman blev skjuten till döds i USA också!  Dem måste vi också hedra!  Deras nära måste vi också be för.  Även om det inte var ett terrorattentat utan ett vardagsbrott så måste vi minnas dessa fruktansvärda vardags mord och dess offer och deras anhöriga.  Här i Sverige skördas offer var och varannan dag i den här jävla kriminaliteten. Deras anhöriga är oskyldiga!  Dem ska vi be för 💜