Inte så smart.  

Jag tog massa bilder tidigare ikväll. Alla blev suddiga och jag fattade inte varför.  Tills Peter sa att linsen på kameran nog var skitig.  Jag sa att jag torkat av den.  På framsidan sa han.  Så torkade vi.  Hoppsan.  Vilka klara kort det blev 😂.  Smart tjej.  Så här får ni nya selfies.  Med en nytorkad lins.  

Blåmärken. 

Det är så typiskt mina ben.  Att få blåmärken utan anledning. Jag förstår inte varför!  Jag får ofta stora blåmärken utan att jag gjort nånting.  Och nu är det dax igen!  Rakt över hela låret och ont gör det.  Och jag har inte gjort nånting.  Skevt!  

Sleepover 

Hade en fantastisk sleepover hos min syster häromdagen.  Vi hade jättemysigt ☺.  Vi hann både med bio och Melodifestivalen med snacks.  Koka lingonsylt och fika och kika på hennes underbara barn i pulkabacken 💜. Jag måste sova över hos er oftare 💜  

Alla hjärtans dag. 

Igår var dt alla hjärtans dag.  Vad gjorde ni för trevligt då?  Jag fick exakt vad jag ville av min kärlek Peter, god mat i form av skaldjurspasta och fikabröd. Bojkottar blompatraskett. Jag gillar inte blommar, katterna käkar blommar och jag föredrar fikabröd 👌.  Själv var jag fantasilös och gjorde som resten av Sverige och köpte gelehjärtan till Peter. Men båda slapp blommor iallafall.  Det är viktigast.  Det är så fantasilöst. Tråkigt. Betydelselöst. Jag gillar inte ens blommor så snacka om opersonligt.