Fasar för att vakna imorgon…

Nu ska jag sova!  Fasar för att vakna imorgon.  Min knepiga sjukdom migrän/epilepsi/stroke attacker, den brukar hålla i sig längre än en dag och idag är första dagen.  Alltså har jag troligtvis den sjukdomen imorgon.  Men jag har INTE tid.  Har massor av viktiga planer imorgon som jag INTE kan ställa in.  Så jag fasar för att gå och sova då sjukdomen känns lite bättre nu än tidigare idag och jag är orolig att det är värre när jag vaknar!  Fasar för att sova och fasar för att vakna imorgon!  Vill inte ha denna helvetes sjukdom!  Jag har inte tid.  Inte heller lust att ställa in mer roliga saker i mitt liv pga denna helvetes sjukdom! 

”BAKOM VARJE PERSONLIGHET FINNS ETT FÖRFLUTET” ❤

Förlåt!

Förlåt att jag inte bloggat nåt idag men pga sjukdomshelvetet har jag legat avdäckat i sängen hela fucking dagen. Lyckades kliva upp på kvällen och lägga mig i soffan istället. Thats why. Då vet ni ;) 

wpid-20130823_230054.jpg

Förebyggande syfte…

En av dagens planer imorgon var ett besök hos kuratorn. Men eftersom sjukdomen från helvetet utan namn spökar och jag garanterat inte kommer må bra imorgon så avbokade jag det redan idag genom att skicka ett mejl. Men jag måste nog ringa imorgon också för säkerhets skull. Så less på att behöva ställa in allt i mitt liv! 

Skulle på förhandsvisning på filmen *Spy* med Sandra ikväll men det fick jag ställa in. LESS PÅ LIVET! 

 

Ofrivilliga pauser i livet…

Idag tänker inte jag tänka på dom som har det värre. Jag brukar tänka så. Jag brukar vara så generös. Men inte idag. Denna helvetes sjukdom utan namn som kommer precis när den vill och knullar mitt liv precis helt opassande och skrattar mig rakt i ansiktet. Så mycket saker som jag har fått missa och så mycket saker som jag ofrivilligt har fått ställa in pga denna helvetes sjukdom som läkarna inte ens efter snart 30 års forskning kan ge ett namn!

Jag har i princip tappat kontakten med vänner pga denna sjukdom. Vänner som slutat bjuda mig på diverse tillställningar för att dom inte orkar med att jag alltid är sjuk så fort det händer nåt roligt.

Att varje månad i hela livet under flera dagars tid behöva ignorera allt man har planerat och bara ligga i sängen med migrän/epilepsikramper dygnet runt och ingen vet varför. Inget kan bota det. Det är varken epilepsi eller migrän. Det är som stroke/epilepsi men endå inte, Ingen kan förklara.

Idag,imorgon och hela helgen har jag fantastiska planer,men vet inte om jag kan utföra allt eller ens nåt av det. Tillsammans med symtomen från helvetet medför det då även ett helvetes  depp. Man blir ledsen. Nedstämd. Jag bara gråter. Jag orkar inte leva såhär. Säger inte att det blir enklara med ett namn på skiten men lättare att förklara för världen. För alla människor. För jobb,vänner osv. Det är och har varit ett helvete att försöka få människor att förstå. 

Jag orkar inte pausa livet längre pga en sjukdom utan namn. Jag orkar inte ställa in en massa planer hela tiden. Jag orkar inte må så här. Varför ska man bara acceptera? Ja,man har väl inget annat val. 

Jag bara MÅSTE vara frisk imorgon. Det finns inget annat. FAN. 

Ögonbehandlingen.

image

image

image

image

Det är jag och 80+!  Ett ögondroppsteam lixom.  Här har ni min verklighet.  Droppligan.  Plus ögonsalvorna.  Juste.  Två sorters piller äter jag också.  Utöver alla andra mediciner.  Du kan kalla mig ”vandrande varet”.  Lol.  Det roliga är att sjukdommen är evig.  Tur jag har värre problem.

”BAKOM VARJE PERSONLIGHET FINNS ETT FÖRFLUTET” ❤

Vila i frid

image

Fina ”Zache”.  Blomman alltså.  Den fick heta så.  Jag fick den av svärmor dagen då Zache somnade in.  Då fick blomman heta Zache. I nästan ett år klarade han sig.  Fån att jag misslyckas med blommor jämt.  Inte nog med att den inte blommade och såg allmänt torr ut, så skådade jag små, små, små, ah jävulskt små larver/maskar i jorden.  Vita satar.  Vidrigt!  Fobi för sånt trams trots att dom var minimalistiska.  Dom kan ju växa!  Så tyvärr, Zache blev sopor.  Sorry.  Vila i frid 💛