Knöl i bröstet.

Idag var jag ju på mammografin. Jag har ju en knöl i bröstet som jag har haft väldigt länge. I flera år dessutom. Den bara växer och växer och nu har den börjat göra ont. Jag har kollat upp den förut. År 2012 för att vara exakt med år. Så ja,den har hängt med ett par år. Men då var den ofarlig och kallades bindvävsknut. Och förmodligen skulle den kallas bindvävsknut idag också,men oron för mig finns ju där endå. Och eftersom att den inte har försvunnit,minskat eller dylikt,utan växt och nu även gör ont. Så,min vårdcentral skickade en remiss till mammografin. Så där var jag idag. 

Och tack och lov så trodde läkaren att det var en bindvävsknut även denna gång. Vilken lättnad. Då kan man stryka nåt ur min trasiga kropps oroliga register. Dock tog dom en biopsi med vävnad på bindvävsknuten för ett cellprov för säkerhetsskull. Man vet aldrig. Jag tror dock på godartad knut,men en röntgen har visat fel förut. 

 

Utöver mammografin och bröstknölar så har jag inte heller mått så bra de senaste dagarna. Jag har riktigt ont i magen,nedre delen av magen. Vet inte om den är tarmen,äggstocken,eller njuren,eller flera *delar*. Om jag kanske har nån cysta igen. Kanske urinvägsinfektion som gått till njuren igen eller nåt med tarmen då jag varit hård i magen i flera dagar,eller kanske flera saker samtidigt. Hur som så har jag jätte ont,mår illa,känner mig hängig,men värst är att jag har svimmat flera gånger,och även känt mig jätte yr flera gånger. Jag avvaktar lite,annars blir det väl läkaren IGEN! BLÄ! 

Cellprov. 

Skulle åka och ta cellprov idag.  Hade gjort mig redo och duschat och skulle bara kissa innan jag skulle gå bort till bussen. Då märker jag att jag fått mens.  Av nåt slag.  Hur typiskt?!  Då kan man ju inte ta cellprov.  Jag ska ju inte ens ha mens nu!  Jag äter ju medicin pga mina äggstockar så min mens ska ju vara regelbunden men endå kommer den hur som helst.  Blir galen!  Så det var bara att boka om tiden helt enkelt.  Så kan det gå…