Dagens sminkning

image image image image

Idag blev det en helt annan sminkning än det jag hade tänkt från början. Hade tänkt göra en lila sminkning. Men av någon anledning fastnade jag för den här rosa färgen. Så blir det rätt ofta för mig haha. Kul hur hjärnan funkar.

Jag har grundat med min eyeprimer från The Balm. Sen la jag den rosa skuggan från min Flaminglovepalett från Makeupaddiction cosmetic på nästan hela ögonlocket. Efter det tog jag Den ljusa bruna skuggan och la i globlinjen. Jag fortsatte med den mörkare bruna skuggan och la i yttre kanten av locket, samt suddade den uppåt. Under brynbenet har jag lagt en highlighter från Anastasia. Sen kände jag att det fattades något. Så jag tog lite av den röda skuggan ur samma palett och la över den rosa. Jag har avslutat med att lägga eyeliner och mascara. Brynen har jag fyllt i med en ögonbrynspenna från Paris Berlin.

Ögon/Eyes

The Balm: Eyeprimer

Makeupaddiction cosmetic: Flaminglovepaletten

Anastasia: Glow kit ”Sun dipped”

Paris Berlin: Brow defention BD1

Isadora: Waterproof perfect contour kajal

Loréal Paris: Super slim eyeliner, Volume million lashes So couture So Black mascara

Läppar/Lips

H&M: Läppenna

Isadora: Läppstift ”Crystal roasmauve”

Bas/Base

Make up store: Sculpt excellence foundation ”Cocoa”, Loose powder

Nyx: HD concealer ”medium”, Cheek & Contourpalett

Makeup revolution: Contourpalett

Anastasia: Glow kit

Ha en underbar fredagkväll! Du är värdefull ❤️

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.