Grå sminkning

image image image image

Hej alla fina!

Hoppas att ni har en bra dag och njuter av att det är helg. Jag har en lite konstig dag, känner mig låg. Behöver få upp min energi så att jag orkar jobba inatt. Så himla jobbigt med dagar när allt bara känns tungt och fel. Det är lite för mycket runt mig för tillfället. För mycket negativa energier som jag måste försöka ta tag i.

Jag hade ingen inspiration alls när jag skulle sminka mig. Men drog till ett grått eyedust från Make up store. Det var sjukt länge sen som jag använde. La en grå/svart skugga i ytterkanten på ögonlocket. Jag har som vanligt lagt en highlight under brynbenet och i ögonvrån. Det är den ljusaste highlightern i Glow kitet som heter Sun dipped från Anastasia. En så himla fin highlighter.

Ögon/Eyes

The Balm: Eyeprimer

Morphe brushes: 35D

Anastasia: Glow kit ”Sun dipped”

Isadora: Waterproof perfect contour kajal

Maybelline: Gel eyeliner

Loréal: False lash winged mascara

Läppar/Lips

Nyx: Retractable Lippencil ”Plum”

Make up store: Läppstift ”Photo”

Bas/Base

Make up store: Ultra light foundation ”Espressino”, ”Machiatto”, Loose powder ”Cafe au lait”

Bh cosmetic: Blushpalett

Pixi: Contourpalett

Makeup revolution: Ultra créme Contourpalett ”Dark”

Anastasia: Glow kit ”Nicoleguerrio”

Mac: Fix+

Du är fantastisk precis som du är ❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.