Queen of the night

Äntligen är Lara här. Vi gick till Queen of the night, ett fantastiskt ställe som man bara måste uppleva. Går inte att beskriva med ord!  Efter middagen åkte till till The Box. Idag har jag varit helt slut och mår fortfarande inte bra. Hoppas jag vaknar pigg och kry imorgon för jag har sett fram mot fredag hela veckan:-)

Lara!

(null)

Motivationen är så nära noll det i princip går. Men jag lyckades i alla fal ta mig till gymet. Tränade i 45 minuter. Bättre än inget:-) Är inne i en mat-period och tänker konstant på vad jag ska äta. Att hitta nya recept på Pinterest är just nu min enda hobby !

 

(null)

Annars har det inte hänt så mycket här faktiskt. Jag börjar må lite bättre och ser fram emot helgen. Får nämligen besök av ngn speciell då:-)

(null)

Men idag landar Lara från Sverige och hon är också väldigt speciell för mig!!! Har väntat i många år och nu äntligen kommer hon!!! Jag har planerat in en hel del kul, vi kommer ha 10 dagar vi sent kommer glömma!

(null)

Recharge

 

 

 

 

 

 

 

 

(null)

Jag lyckades hitta svenska semlor och satte mig på tåget upp till Connecticut för att hälsa på mina svenska vänner i Greenwich! VI åt alldeles för mycket mat, drack gott vin och pratade business i timmar. Bättre än så blir det nästan inte:-)

I 2 dagar har jag nu varit hemma sjuk och mår pyton. Har feber, ont i magen och känner mig allmänt hängig. Som ett brev på posten kom det ett paket på posten från mina föräldrar med perfekt timing! Precis vad jag behövde!

 

(null)

Lite gott och blandat som jag behöver här borta:-)

(null)

Lyckades inte ta mig ur sängen på hela dagen. Nu har jag lyckats förflytta mig till TV-rummet. Marabou gör susen, det är som balsam för själen!

(null)

Dessa är visdomsord som jag suger i mig just idag. Whatever is meant to be will find its way!

 

(null)

 

 

Hjärtan

 

 

 

 

 

(null)

Alla hjärtans dag är nästan lite ångestfylld när man är singel. Men det har vi bot på! Vi firar att vi har varandra istället, Cicci, Danijela, Marielle & jag. Det är mina svenska flickor jag kan räkna med i alla väder. En för alla, alla för en!

(null)

(null)

Tyvärr kunde inte Marielle vara med för hon jobbade:-(

 

Jag ordnade små kärleks-påsar till mina brudar!

(null)

 

(null)

(null)

(null)

(null)

Detta kort skickade jag till någon speciell…

(null)

(null)

 

 

Valentines day

Jag vaknade till ett jättefint frukostbord och fick nyss ett blomsterbud med 100 röda rosor. Hoppas ni alla där hemma får känna värme, omtanke och kärlek idag!

(null)

(null)

Balans

 

 

 

 

(null)

Herre jesus vilken vecka jag har haft. Höga toppar och djupa dalar. Någon har klampat in i mitt liv och rört om en hel del. Det var längesedan jag blev så swept away av någons energi, närvaro, influens och persona. WOW. Men det har blivit himla krångligt redan. Vi har gråtit tillsammans, skrattat, äventyrat, rest, dansat, öppnat upp oss,  smidit planer och bråkat som bittra fiender. Allt i en enda salig röra. Jag försöker hitta en balans och sätta kurs.

Inte alltid så lätt att veta vad man vill…

Men i det stora hela mår jag bra. Njuter av livet och försöker fokusera framåt. Men så hade jag ett återfall i lördags. Allt det där onda som jag försöker lägga bakom mig spökar och sätter klorna i min styrka som jag tappert försöker bygga upp och hålla hårt i.

Som tur är kan man då ringa gruppsamtal till mamma, pappa, mina bröder och väcka min Cicci mitt i natten. Och som tur är har jag Marielle här som pysslar om mig!

När ska tårarna ta slut!?? Tog en sömntablett, somnade om och vaknade till en ny dag med ett leende på läpparna.

(null)

Detta är något jag jobbar på. Att uppskatta de som älskar mig det gör jag till 100%. Jag hjälper alltid de som behöver mig och jag tycker själv att jag ger alla en andra chans. Förlåtelse är A & O. Men att glömma de som valt att lämna mig är en kamp jag kämpar dagligen.

Det gör så ont inuti. Det är med blandade känslor jag försöker vinna denna fight. För det mesta är jag ledsen men sedan kommer det stunder av ilska. Jag är så förbannad. Varför ska inte jag förtjäna nåd? Det är så orättvist och jag önskar inte detta på min värsta fiende. ALLA förtjänar en andra chans. Jag är så less på att känna mig oönskad, utstött och ratad.

(null)

Försöker ta utlopp för min ilska på gymet. Det är skönt att sätta i hörlurarna, rock på högsta volym och röra på fläsket. Känns bra efteråt!

(null)

(null)

(null)

Har egentligen inte någon budget för shopping just nu men unnade mig ett par coola handskar jag hittade på nätet. De kan jag ha glädje av när jag ska ut och slå alla motgångar och frustrationer på käften.

What doesnt kill you makes you stronger.

Superbowl!!!

Jag har haft den roligaste veckan i hela mitt liv tror jag. WOW!

Superbowl i Arizona. Bland det galnaste jag varit med om. Smälter fortfarande alla intryck, möten, känslor och upplevelser.

Vi bodde i ett fantastiskt hus uppe på en höjd med utsikt över hela Phoenix. 2 Pooler, jaccuzi, biosalong och 6 sovrum!

 

(null)

(null)

(null)

Här är vi på Playboys fest på W Hotel. Kryllade av bunnies:-)

(null)

(null)

I lördags var vi på Maxims party. Var by far det coolaste eventet jag någonsin varit på. Går knappt att beskriva…

(null)

(null)

Billboards fest på en privat flygplats inuti en hangar. Usher uppträdde

(null)

(null)

(null)

På Maxims party uppträdde Fabolous

(null)

På själva superbowl sunday hade vi ett tailgateparty som Nick Cannon hostade

 

(null)

(null)

I måndags blev jag kidnappad av someone special till Laguna Beach. Vi tog en roadtrip till Kalifornien från Arizona. Tog ca 6 timmar i bil. De bästa 6 timmarna på läänge! Just nu leker livet och jag njuter av varje sekund. Life is good!!

(null)

(null)

(null)

(null)

VI bodde på Montage hotell i Laguna Beach

(null)

 

 

(null)

Nu är jag tillbaka i New York och på gymet igen!

 

(null)

Im back!

Som ni märkt har min motivation varit obefintlig. Jag gillar inte det nya wordpress, min dator har virus och jag önskar att bli lyft mer av Finest. Men nu gör jag ett försök här igen! Att ni lämnar kommentarer och skriver att ni saknar mina inlägg ger mig en gnista att skriva lite till er!

(null)

Kika och Sean var här över nyår! Här är vi på ”Daniel” innan tolvslaget för en drink

 

(null)

(null)

 

Vi var alla 3 trötta och hade ont i fötterna så vi hoppade in i en taxi och åkte hem för att skåla in nya året!

(null)

(null)

Fröken Axmacher har lyckats släpa sig till gymet igen!

(null)

En dag tog jag med Kika och Sean för att flyga stridsflyg! Jag fegade ur i sista sekund. Är alldeles för flygrädd så Sean Banan fick åka istället!

(null)

(null)

Skål!!

 

(null)

 

(null)

(null)

Jobbar på att bli mer flexibel:-)

(null)

För 2 veckor sen hade vi ”snöstorm”. SOm vanligt överreagerar amerikanerna och stänger av hela stan.

(null)

 

(null)