RED DRESS

Klänning från New Look, Dubai, skor från Zara och väska från Cubus.

Nytt: Tagit av gipset, bokat resa till USA, blivit snooorförkyld. Annars e allt som  vanligt!

2 BECOMES 1

Innan denna bloggen bloggade jag på blogg.se. Började blogga här efter en förfrågar från finest, men har inte helt kunnat släppa taget om min gamla blogg. Dubbel- bloggning känns onödigt, så nu tänker jag lägga fokus på min gamla blogg. Gillar layout och design bättre på den dessutom. Hoppas ni gillar den bättre också!!

Här är den: HTTP://LINDABABBY.BLOGG.SE

PIRATES IV

Jacka: Elin kling for H&M. Klännng: Cubus. Transparant lång väst: Erikshjälpen. Skor: Sam Edelman. Ryggsäck: Dubai- fynd.

Såg på Pirates i torsdags i Borås. Den var som förväntat, lagom bra. Tycker de sugit ut all de kan av hela pirat- handlingen nu… Det kommer inte kunna bli bättre än 1:an..

Igår tog jag mig runt göteborgsvarvet!! Ett halvt Maraton! Sick! Har aldrig sprungit mer än 1 mil i taget innan, så min kropp är i chock idag. Ont ÖVERALLT. Framför allt mina stackars knän (Som gav med sig och började göra ont efter 20 av 21 km.. Så onödigt..), men även i rygg och fötter. Nåväl. Karln är på jobbet, så nu ska jag kolla på film- utbudet på TV1000 och skypea klart med Malin!

Later!

SILVER VS GOLD

Provade att matha guld och silver i förrgår då jag efter övervägande bestämde mig att INTE sälja dessa guldiga shorts på tradera.
Shorts: Cubus, Skärk och tröja: Erikshjälpen. Skor: Sam Edelman

Idag ska jag ta mig runt 2,1 mil. Ska tvinga mig runt göteborgsvarvet. Joggande, gående, krypande; vem vet. Anmälde mig via jobbet för et år sedan. så får la göra ett försök iaf!

Ses där!