Landa i det annorlunda

Försöker lära mig för hundraelfte gången att varva ner och vila emellanåt men det är inte min starka sida riktigt. Hjärnan på högvarv som ger ut all energi till kroppen och jag håller helst på med allt på en och samma gång. Hjärtkontroll noll koll. Men tids nog är jag på banan igen.

Fick landa lite i Grekland förra veckan och det var en helt otroligt bra semester! Så fint hotell, med bara meter till både pool & hav, fantastiskt väder (förutom en molnig dag), bra sällskap, mycket nya människor, lite festande, sol & bad, underhållning på hotellet, sightseeing osvosv. Enda negativa var att veckan gick så ruggigt fort. Dagen innan jag åkte så var vi några från laget som åkte till Sunne för att heja på herrarna på deras match & under kvällen sen så firade vi fina Malin!! Jag fick avlägsna mig vid 21 på kvällen för att hinna åka till Landvetter, men det var super kul så länge jag kunde vara med ialf. 

Home sweet home var det i söndagskväll igen och vardagen körde igång direkt. Sysselsatte mig med tvätt & städ det första jag gjorde och sen kom min älskade lillplutt hem! 

Min muskel brast veckan innan jag åkte utomlands, så idag var jag iväg för en första behandling som inkluderade ”massage” = mer knåda sönder vävnader och ärrbildningar som bildats samt laserbehandling. FYYYYYYYYFAN vilken smärta. Skakade och skrek till vart om vartannat. Men det är ju bra så försökte hela tiden tänka positiva tankar men det var väldigt svårt, haha! Benet börjar bli väldigt blått och imorgon har jag troligtvis en väldig lårkaka. Helt normal reaktion iochmed att blödningen SKA ut. 

I tisdags var jag hos en läkare och fick reda på att jag måste opereras, vilket jag aldrig gjort tidigare kom jag på sen. Tycker det är så intressant att vara med på operationer samt att jag jobbar nära det & ser mycket av det osv så kopplade inte riktigt förens efteråt att det är jag som ska ligga där nästa gång. Men Jaja, det kommer bli hur bra som helst efteråt. Inte orolig alls, inte än ialf.

Förutom detta har jag stött på andra motgångar & tuffa saker så nu är jag sjukskriven för att kunna bearbeta & landa i detta. Det blev för mycket på en gång helt enkelt och det psykiska måendet kom som en smäll. Men jag satsar på att kunna arbeta nästa vecka. Tills dess försöker jag som sagt landa i allt, tänka, göra saker jag mår bra utav osv. Enda stället jag just nu mår bäst på är på fotbollsplanen. Så där har jag tillbringat mycket tid denna vecka & på söndag väntas det match, ja, jag blev helt godkänd för spel efter min behandling tidigare idag. Toppen på detta så försöker jag sluta snusa i samma veva, kan ha valt det sämsta tillfället någonsin, haha! Är inte helt snusfri men nästintill, mitt mål är att ha slutat helt den 5juni när jag börjar på nya jobbet. Har också fixat fransarna denna vecka, haft lagfotografering, kört rehab (vågade inte träna med låret först, logiskt) osvosv.. & natten som var så sov jag äntligen första natten utan att vakna fem gånger. Hoppas på samma lika denna natt & att vi lyckas ta en lång sovmorgon imorgon!! Alla mina tankar går just nu åt den starkaste människan jag känner, min förebild sen dagen jag föddes, som just nu ligger på sjukhus. Skickar all min styrka dit konstant.

Förövrigt var det årsdag igår för bilolyckan jag var med om 18/5-16. Kändes konstigt att kolla tillbaka på bilderna. Känns som att det var sååå längesen samtidigt som det känns att tiden har gått så sanslöst fort. Still walking tack vare den änglavakten jag hade med mig den dagen. 

Idag har jag haft en fantastisk dag med Liam & kvällen fortsätter i våran fredagsmys-anda. Kram på er! 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.