Dör vi nu?

Barnen kanske blir av med sin assistans. Försäkringskassan tycker att 2 timmar om dagen/barn är rimligt att ha assistans så resten av dygnet är de jag som förälder som ska ta hand om barnen. Alltså 22 timmar/dygn. Jag kommer inte att få sova, äta, gå på toa, handla mat eller jobba. Mina barn kommer att dö. Även jag. Vem ska ta hand om de andra barnen? Köra de till dagis & skola?
Vem ska betala hyran så vi har tak över huvudet?
Hur mycket kan kommunen ge oss i timmar? Kan vi vinna en överklagan?

Snälla hjälp mig.

Jag är utmattad. Jag orkar inte med mer dåliga saker.

Over and out ✌

Fortsätt läsa

Jag är rädd

Jag vet att jag inte gör något fel med mina barn, men jag är livrädd att de ska ta Mina barn ifrån mig! Vem är inte de liksom?!
Mina barn förtjänar inte det här. Varken alla påhopp med hittepå saker eller att ha en mamma som mår dåligt över allt just nu.
Jag vet faktiskt inte vad jag gör om jag blir av med dem. Jag orkar inte kämpa för att folk ska hitta på så elaka saker om mig.
Jag har kämpat som fan för att få ihop de med alla barnen, iaf sen Tyr och Lex föddes och nu får jag skit för de. Tack för hjälpen!

Om jag ‘vinner’ så ska de firas med att åka på en resa med alla barnen och assistenterna. Ska åka långt från stan och bara njuta!

Tack & bock

Fortsätt läsa

Grova anklagelser!

Varför hittar man på så grova anklagelser? Jag skulle ALDRIG slå mitt barn! Jag skulle aldrig låta mina barn gå hungriga eller skitiga.
Jag förstår inte hur man kan anklaga någon till något sådant elakt. De stämmer inte. De kallas för falsk tillvitelse, alltså förtal. De innebär att när (om) du vågar erkänna själv eller om jag ska behöva få andra vägen så kommer du att få en polisanmälan på dig. JAG vet vem du är och för att du ska slippa en anmälan så tycker jag att du ska erkänna själv. För då kan jag kanske lyssna på hur du tänkte när du anmälde mig.
Jag är ledsen över de du gjort och jag är även förbannad över alla falska påhopp.
Tack och bock

Fortsätt läsa

Skulle du klara en vecka?

Tror ni att jag har valt mitt liv såhär? Tror ni att jag har valt att få handikappade barn?
Skulle du klara av en vecka i mina skor så ber jag dig att kontakta mig! Jag har inte valt att ha ett sånt svårt och jobbigt liv men jag har valt att kämpa för de liv jag har fått.
Min liv är inte en dans på rosor som en del tror.
Att jag kan lämna mina barn hemma är ju en lyx enligt en del. Jag VILL kunna ta mina barn, sätta dem i bilen och göra massor med saker med dem. Men jag kan INTE det!
Vad är de för lyxigt med att ha assistenter hemma dygnet runt? Förklara de för mig tack!

Jag är tack och lov så pass social att de stör inte mig att ha ‘främmande’ personer hemma hos mig, uanför mitt sovrum varje dag och natt!

Jag är tacksam över att jag får den hjälp jag får och jag är jävligt tacksam över hur min fästman klarar av att leva med mig i denna ständiga oro..

Fortsätt läsa

När får myndigheter bestämma över föräldrar?

I vilket sammanhang får myndigheter/sjukhuset gå över huvudet på en förälder?
Mina barn far inte illa och de vet sjukhuset. Så hur långt får de gå innan sjukhuset/myndigheter kan bestämma att barnen behöver korttidsboende?

Ligger under utreding nu om de ska få ta mina barn till kortis eller om jag ska lämna mitt hem oftare. Vem bestämmer varför jag behöver avlastning mer än jag? Jag bestämmer väl när jag mår dåligt av att ha assistenter hemma? Jag vet väl när jag behöver lämna mitt hem?!

Väntar på svar också från försäkringskassan om vi fortfarande är berättigade att ha assistans. Klart vi är de men försäkringskassan tycker att de är viktigare att spara på pengar än att låta mina barn överleva.

Tyr & Lex behöver vård och tillsyn dygnet runt. De har trach som de andas i. De kan alltså inte göra sig hörda. De har knapp på magen, de kan alltså inte äta via munnen. De kan varken sitta, krypa eller gå så våra knän och en yogamatta på golvet är deras bästa vänner. Världens gladaste barn och de vill ta bort deras trygghet från dem. Fyfan.

Fortsätt läsa

Bytt efternamn

Jag bytte efternamn härom dagen, heter numera Lisa Andersson Allarud.
Känns bra att heta från både mamma och pappa.

Vi fick inte huset vi hade hittat. Ska de vara så svårt att hitta ett hus som ska passa oss. Om någon sitter på ett hus som ni vet ska hyras ut eller nåt så är vi intresserade. De ska vara minst en 5a på minst 150kvm. Helst större men vi vet att de är svårt att hitta.
Vi önskar ju att kunna bygga eget hus så så vi alla får plats. Vill bli sambo nu! Blir så krånligt att vara särbo, eftersom vi har barn från båda håll så blir de svårt att ‘sova över’ hos varandra. Inte så att jag kan ta med mig tvillingarna till Jonny heller. Nä, dags att skaffa våningsängar så alla får plats överallt haha

Hjälp mig gärna på traven, fråga frågor som jag kan svara på 🙂

Fortsätt läsa

Familjen annorlunda

Ja vi är 8 barn och 2 vuxna. Två av barnen kan vi aldrig ta med oss, om vi inte bara ska ta en promenad eller nåt.
Det är ett projekt att åka och handla, vi måste alltid ha två bilar och alla vill ju såklart sitta fram. De brukar komma överrens om att om en åker fram på vägen dit och en åker fram på vägen hem. De är iof bara de tre stora som sitter fram.
I affären är de lite mer spännande, alla har ju olika åsikter om vad vi ska äta, vad som är äckligt och vad som är gott.

Jag längtar till den 28/6. Då ska vi åka till ullared. Jag, min bror och hans tjej. De väntar barn så de ska nog köpa en del grejer till bebisarna. Jag ska köpa till andra roligheter.

Fortsätt läsa

Ny här

Hejsan! Jag är helt ny här på Finest. Ska bli spännande och se vad som finns här.

Mitt namn är Lisa, jag är 32 år och har 4 barn.

Lowe föddes år 2010 med raketfart, vägde 3030g och var 49cm lång. Min första förlossning och den tog 4.5 timma.

Sen har jag tvillingarna Tyr & Lex. De föddes i vecka 25+6 år 2013 via akutsnitt, de vägde 760g och 765g och var 31cm & 32cm långa. De är svårt handikappade och de har assistans dygnet runt. De fick trach när de var 5 månader och kommer att ha de en lång tid framöver. De kan varken krypa eller gå. Lärde sig att sitta lite smått i knäet själva för ca 2 månader sen.

Tuss kom medigångsättning år 2015, hon tog längst tid. 10,5 timma. Hon vägde 3215g och var 49cm lång.

 

Jag är förlovad med Jonny, han har också 4 barn.

Oliwer, född 05.  Felicia, född 07. Elias, född 06 och Alwin, född 09.

Vi är alltså 8 barn, 2 föräldrar och 18 assistenter.

Hoppas jag ska trivas här. Tack för mig 🙂

Fortsätt läsa