”Jag älskar dig mer än mig själv” är det fulaste vi säger till varandra

Visst ser vi denna vackra mening ofta? Vid första anblick är den så fin. Så äkta. Det bara flödar meningar som denna i sociala medier. Vi tror att det är kärlek. Men hur fint är det egentligen? Hur fint är det mot sig själv att skriva så?

Jag vill aldrig mer älska någon som inte älskar sig själv. Det är bestämt sen länge. Precis som att jag bestämde att ingen skulle få älska mig förän jag själv gjorde det. Har du brist på kärlek till dig själv, hur fan ska du orka älska någon annan på riktigt då? Jag har under många år trott att någon annan alltid skulle göra mitt liv komplett. Att någon annan skulle rädda mig från otryggheter och motgångar. Men det kunde ingen. Bara jag själv kunde. Det tar tid, många vägar kan korsas och hjärtan kan krossas innan man inser detta. Men man kan inte ge respekt, tillit och ovillkorslös kärlek till någon annan på riktigt innan man känner det för sig själv.

Det finaste man kan göra är att ge sitt hjärta rakt ut till en annan människa. Och det värsta som kan hända är att det hamnar i fel händer. Ta tillbaka det då. Plåstra om, vårda, boosta, bygg upp. Det finns finare händer att lägga det i. Händer som förtjänar din Respekt, tillit och din ovillkorslösa kärlek.

Puss från mig och Samatha ❤️

Skärmavbild 2015-08-07 kl. 16.27.23

 

Till er tjejer som ofta säger denna förbjudna mening: Tänk om för i helvete

Det finns många tjejer som säger det. Jag har säkert själv slängt ur mig det back in the days om jag haft en vän som betett sig fittigt. ”Tjejer är så komplicerade – därför har jag bara killkompisar” och ”det här är anledningen till varför jag bara umgås med killar” Största bullshits-meningarna någonsin! Är detta en tanke som slår dig ofta så följ mitt råd – gör slut med den tjejkompis som ofta får dig att tänka såhär. Tänker du detta väldigt ofta kanske du borde rannsaka dig själv? Varför känner du ofta såhär? Kanske är du själv komplicerad så in i helvete?

Eller det värsta scenariot – är detta något du bara slänger ur dig när du umgås med killar för att vara äckligt inställsam? SLUTA GENAST ISÅFALL.

Jag har visserligen många brutalt fantastiska och helt underbara killkompisar i mitt liv. Men fy fan vilka rysningar jag får när jag tänker på de kvinnor jag har runt omkring mig. De är mina bästa speglar, stöttepelare och världens bästa hejarklack som alltid vill att jag ska nå mål. Bästisar, systrar, stallvänner, mammor och kollegor – jag är förevigt tacksam för att ni är just som ni är.

Om du känner med dig att du brukar säga detta ofta, tänk då på att du faktiskt smutskastar kvinnan för att ställa dig in hos en man. Tänk om, rannsaka och hitta nya fantastiska kvinnor att bli vän med. Big fucking punkt.

Skärmavbild 2015-07-28 kl. 23.14.01

Till er tjejer som klagar på vädret och har lite smårutten hjärtkänsla

Det har varit för mycket moln den här sommaren jag vet det. Jag orkar inte bry mig så mycket om det längre. Men fan vad det har sprudlat av hjärtesorg runt omkring senaste tiden. Bland vänner, i kommentarer här osv och överlag rätt så mycket dålig självkänsla lite här och var. Det bryr jag mig om. Kan vi försöka sätta upp några enkla regler i era liv.

– Var med de som får dig att skratta mest

– Du behöver inte sova så mycket som du tror

– Spring ej tillbaka till något som krossat dig

– Våga göra det du inte vågar (jätteofta helst)

– Var stolt för i helvete

– Var aldrig ett andrahandsval

– Man får dricka öl och rosé varje dag om man vill

– Att va spontan behöver vi väl inte ens ta upp?

– Skaffa tinder

Ta makten över din sommar och börja idag. Puss

   

 

Därför hörs vi inte mer 

Ni vet. Sommarn kommer emellan. Man vill ha så lite förpliktelser som möjligt och leva så kravlöst som det går.  Jag är verkligen sämst på att blogga just nu. Vill bara leva.  

    
    
    
    
    
    
    
   

Jag sörjer

Om ni undrar varför jag inte bloggar just nu så är det pga sorg. Jag sörjer en människa som har bevisat sig ha en sida jag inte gillar. Och då blir det liksom delete och tårar från minnet.  Jag har vetat länge att det skulle bli så här. Men jag hade aldrig vågat gissa hur hårt jag skulle ta det.

Jared Leto – du har förlorat en plats i mitt hjärta nu när jag sett trailern för Suicide Squad.

Skärmavbild 2015-07-17 kl. 14.40.39

Where all the magic happens

Det kommer ske mer magi här än i mitt sovrum. Det är här jag ska jobba på dagarna, skriva på nätterna (kanske dricka rödvin) och äta lyxfrulle varje dag. Slet med detta bord igår. Det är något visst med att skruva i hop möbler – älskar det och hatar det. Min pappa hade rivit sig i håret och fått stresspanik om han såg mig. Plattan för datorn var ej förborrad, så det fick jag fixa med en syl och hammare. Vägra vänta är mitt livsmotto. Nu ska jag ägna mig åt Boom hela dagen. I natt skrev jag en lista om Tinder, läs den här.

_DSC3353 _DSC3354 _DSC3355 _DSC3358