Till er tjejer som ofta säger denna förbjudna mening: Tänk om för i helvete

Det finns många tjejer som säger det. Jag har säkert själv slängt ur mig det back in the days om jag haft en vän som betett sig fittigt. ”Tjejer är så komplicerade – därför har jag bara killkompisar” och ”det här är anledningen till varför jag bara umgås med killar” Största bullshits-meningarna någonsin! Är detta en tanke som slår dig ofta så följ mitt råd – gör slut med den tjejkompis som ofta får dig att tänka såhär. Tänker du detta väldigt ofta kanske du borde rannsaka dig själv? Varför känner du ofta såhär? Kanske är du själv komplicerad så in i helvete?

Eller det värsta scenariot – är detta något du bara slänger ur dig när du umgås med killar för att vara äckligt inställsam? SLUTA GENAST ISÅFALL.

Jag har visserligen många brutalt fantastiska och helt underbara killkompisar i mitt liv. Men fy fan vilka rysningar jag får när jag tänker på de kvinnor jag har runt omkring mig. De är mina bästa speglar, stöttepelare och världens bästa hejarklack som alltid vill att jag ska nå mål. Bästisar, systrar, stallvänner, mammor och kollegor – jag är förevigt tacksam för att ni är just som ni är.

Om du känner med dig att du brukar säga detta ofta, tänk då på att du faktiskt smutskastar kvinnan för att ställa dig in hos en man. Tänk om, rannsaka och hitta nya fantastiska kvinnor att bli vän med. Big fucking punkt.

Skärmavbild 2015-07-28 kl. 23.14.01

Till er tjejer som klagar på vädret och har lite smårutten hjärtkänsla

Det har varit för mycket moln den här sommaren jag vet det. Jag orkar inte bry mig så mycket om det längre. Men fan vad det har sprudlat av hjärtesorg runt omkring senaste tiden. Bland vänner, i kommentarer här osv och överlag rätt så mycket dålig självkänsla lite här och var. Det bryr jag mig om. Kan vi försöka sätta upp några enkla regler i era liv.

– Var med de som får dig att skratta mest

– Du behöver inte sova så mycket som du tror

– Spring ej tillbaka till något som krossat dig

– Våga göra det du inte vågar (jätteofta helst)

– Var stolt för i helvete

– Var aldrig ett andrahandsval

– Man får dricka öl och rosé varje dag om man vill

– Att va spontan behöver vi väl inte ens ta upp?

– Skaffa tinder

Ta makten över din sommar och börja idag. Puss

   

 

Därför hörs vi inte mer 

Ni vet. Sommarn kommer emellan. Man vill ha så lite förpliktelser som möjligt och leva så kravlöst som det går.  Jag är verkligen sämst på att blogga just nu. Vill bara leva.  

    
    
    
    
    
    
    
   

Jag sörjer

Om ni undrar varför jag inte bloggar just nu så är det pga sorg. Jag sörjer en människa som har bevisat sig ha en sida jag inte gillar. Och då blir det liksom delete och tårar från minnet.  Jag har vetat länge att det skulle bli så här. Men jag hade aldrig vågat gissa hur hårt jag skulle ta det.

Jared Leto – du har förlorat en plats i mitt hjärta nu när jag sett trailern för Suicide Squad.

Skärmavbild 2015-07-17 kl. 14.40.39

Where all the magic happens

Det kommer ske mer magi här än i mitt sovrum. Det är här jag ska jobba på dagarna, skriva på nätterna (kanske dricka rödvin) och äta lyxfrulle varje dag. Slet med detta bord igår. Det är något visst med att skruva i hop möbler – älskar det och hatar det. Min pappa hade rivit sig i håret och fått stresspanik om han såg mig. Plattan för datorn var ej förborrad, så det fick jag fixa med en syl och hammare. Vägra vänta är mitt livsmotto. Nu ska jag ägna mig åt Boom hela dagen. I natt skrev jag en lista om Tinder, läs den här.

_DSC3353 _DSC3354 _DSC3355 _DSC3358

8 anledningar till varför tjejer raderar Tinder

När en tinderkille du ej likeat ändå ler igenkännande mot dig på krogen. Du: *springer fram och tacklar honom åt vänster*

När killen du dejtar och messar med är ”aktiv just nu” (man vill skriva: hur mycket bekräftelse behöver du din lilla motherfucker?)

När någon skriver: ”Tjena Gullet” ( 1. Jag är inget gull 2. Hade du varit SÅ intressant att jag hade velat prata med dig så hade jag skrivit först)

När man råkar likea någon av misstag så blir det alltid match.

När någon säger ”såg dig på tinder” irl (man tänker: jo jag såg dig där, men eftersom att vi ej har matchat så ska vi ej prata om det.)

När man inser att Tinder ej läker ett brustet hjärta.

När man Tindrar i sin egna stad och inser att de enda snygga killarna du ser är dina bästa vänner.

När någon man valt bort lägger till en på FB.

55b4d52fc280cda284876b0e0ff0e9b2

 OBS, Denna lista är ej endast baserad på egna erfarenheter. Är ingen supertindrare, så försök inte hitta mig. Men Joel Kinnaman, du kan maila mig på FB.
Ha de, hej.

Mama to the rescue

Eftersom att jag är lite smått invalid med ögonen så kom Hampus och min gemensamma mamma ut idag och tömkörde Hampus. Så jäkla bra då han verkligen behöver röra på sig.. Trots lite okontinuerlig ridning och vilopauser så är han jämnstark och mjuk. Bästa vi! <3

_DSC3349 _DSC3352

Han har fått mig att skratta hela juni – så sviker han mig

Juni har varit en sämre månad för mig och skrattet har suttit långt inne. Men varje dag har han fått mig att skratta och sagt kloka saker. Nu sviker han mig för nyheter hela juli. Alltså blir jag från och med idag ensam på Boom redaktionen.  The lonely boomer forever. Dennis är singel btw och typ den bästa killen i världen (bara maila om ni vill ha hans nummer).

Skärmavbild 2015-07-03 kl. 16.14.27Skärmavbild 2015-07-03 kl. 16.14.50  11721012_10205790752942395_1026241751_o 11259126_10205790752782391_88596187_o

Lökar bort

Jobbar hemma idag och lökar allvarligt talat bort här i lägenheten. Tack och lov bjuckade Ebba på Chiapudding med iskall frukt till i morse. Kaffet är inte ens njutbart, förstår ni hur illa det är då. Känner på mig att det kommer åska i veckan. (väderguden).

_DSC3101