Drömmen

Måste typ nypa mig i armen varje kväll numera. Dagsljus, mjuka vägar och fräsch häst. Var ute och trimmade på vägarna ikväll och kom tillbaka 20:20 och då blev det precis mörkt. Livet känns plättlätt och magiskt! Tack för det våren. Fashion dont live here anymore

Att fylla 27 innebar bye bye fashion. Eller om det var jobb-bytet som gör att jag är lite mer chill med mina kläder. Okej ibland klär jag upp mig. Men oftast kör jag milda looken. Skulle kännas konstigt att glida runt här i höga skor och utsvängda byxor liksom..

_DSC0254 _DSC0257 _DSC0258

Att ta sig tid och chilla

God frukost framför nyhetsmorgon är en av mina favoritstunder i livet. Gör alltid mitt bästa för att hinna det numera. Det sätter hög kvalité på dagen. Så här sitter jag nu och chillar med en laxmacka. Kommer väl få gå med blött hår till jobbet. Men hellre det än ingen laxmacka!

DSC_0260 DSC_0261 _DSC0268

Det kändes så rätt just då

Att kröka till 06:00 kändes som en så bra grej i lördags. Trodde att jag hade åldrats. Men tydligen inte. Vi hade sjukt kul iallafall och jättemysigt på dagen också med familjen. Fick ett nytt vardagsrumsbord av dom så blev en impulsride för att köpa matta och gardiner osv. Så innan middagen och förfesten osv så satte jag upp 4 par gardiner. Det var ju moget? Ni ska få se sen, det blev så fint!

_DSC0222 _DSC0223 _DSC0228 _DSC0233 _DSC0235 DSC_0245 DSC_0248  DSC_0252 DSC_0253 DSC_0254 DSC_0257

What a lovely weekend

Har haft bästa helgen och födelsedagen med de här två. Stall, långa frukostar, goda middagar, fix i lägenheten och stökiga efterfester. Kunde inte fira på ett bättre sätt. Mer om de senare! Nu ska jag kicka igång dagen på Sveriges bästa arbetsplats.Bra jobbat Lissy 26 år

Igår var sista dagen som 26 åring. Mitt år som 26 åring har varit minst sagt händelserikt.  Men framför allt framgångsrikt. I bloggen har ni ju fått se ALLT nästan. En blandning av perfekta frukostar, outfitbilder, ridning, tävlingar, modelljobb, galor och en och annan viral krönika. Jag har varit singel, jag har bytt jobb, flyttat och gjort massa stora förändringar för mitt välmående. Mitt år som 27 kommer innebära stor satsning på karriären och ridningen. Det är inte så nice att bli gammal men oerhört skönt att mogna. Tack för att ni följer min resa. Snart firar även vi 10 år. Älskade blogg!

En hyllning till världens mest sålda Hamburgare

Ingen har väl missat att Mc Donalds sponsrade skidlandslaget i år? Deras underställ stack minst sagt ut i mängden. I veckan hade de en stor visning i Gallerian där de visade deras häftiga kollektion. Regnrockar, underställ, sängkläder med big macs på, så coolt. Big Mac är min favvo burgare. Och man kan köpa kläderna här: http://bigmacshop.se.Bilder lånade av Annica englund

Hur fan ska man bli som morsa då?

Det här är typ det värsta jag vet. Lite Blod på min bebis och jag får hjärtat i halsgropen. Okej nu var det inte så farligt och om jag ska erkänna så pillade jag på det och då såg det lite värre ut. Men det slår mig varje gång Hampus har en liten skråma att jag oroar mig över hur jag ska bli som morsa. Kommer jag liksom gråta mer än dom när dom slår sig? 

Finest Awards & Tack alla ni

Finest Awards på Cafét igår. Vilken succé! Dessvärre vann jag ej min kategori. Men är så himla glad och stolt över att ni har röstat på mig. Det var några som kom fram och sa att de hade röstat VARJE dag. Då vill man ju nästan gråta lite. Jobbade även på galan med prisutdelningen och vid rödamattan. Efteråt tog jag några välförtjänta shots med mina kollegor, bloggkollegor och vänner. Efterfesten var väldigt rolig! Och jag var nästan besviken över att jag numera är vuxen och måste ta ansvar. Åkte hem kl 02:30 och klev upp 06:30. Kan inte längre dra 10 järn och stänga White room. Men på lördag kanske?

På röda mattan gick jag med min favorit PR prins William Värnild. ❤️

1427328909-746