Att glömma något viktigt

Bloggvärlden är en ytlig plats. Bakom min yta döljer sig en ganska glömsk person. Idag hade jag glömt något viktigt. Hann dock åtgärda det snabbt. Någon som kan gissa vad jag glömt? Ibland måste man bjuda på det finaste och största man har, nämligen sig själv. Ha en fantastisk fredag peeps!Onödig hets över ful klänning

dressgate.jpg

Vaknar upp och inser att hela min facebook har gått på något oklart trick om en klänning. Har vi inte bättre saker för oss att diskutera i sociala medier? Men all credd till hjärnan bakom detta trick eller vad det nu är. Hela världen skriver om det och även jag fast att jag bara tycker att det är onödig hets över en ful klänning.

 

torrt på mingelfronten

 

Det har varit riktigt torrt på mingelfronten på mig senaste tiden av diverse anledningar. MEN igår presenterades finalisterna i Finest Awards på Nordic light hotel så självklart styrde jag mig dit tillsammans med alla andra beloved finest bloggers. Hängde med godingarna nedan och Diabetesmannen är ju som jag hoppades nominerad som årets inspiratör bland annat, så honom måste ni rösta på i den kategorin samtidigt som ni röstar på mig som årets toppbloggare. För nu är röstningen ÖPPEN.

Ni röstar på oss här http://finest.se/elections/finest-awards-2015/

I love u.

1424747125-7812

Bloppis

bloppos

Okej. Håller på att storrensa hemma. Kan inte behålla allt som jag inte använder längre. Lägger ut det här så får ni maila mig på lisa__sjosten@hotmail.com om ni är intresserade. Ni betalar frakten. Puss

Skor strl 38 från bikbok 150 Kr (Nypris 599 KR)

_DSC1355

 Skor från Zara använda två gånger Strl 38 250 Kr (Nypris 499kr)

_DSC1356

 

Klänningar från Rarefashion, HM och Berhska strl 34 120 kr st

_DSC1367

Clutch Dolce & Gabbana (Fin på utsidan men har hängt med ett tag) 200 Kr

_DSC1357

Jacka från Zara strl M 350 Kr ( Nypris 1000 Kr)

_DSC1363

Silver Jacka från Zara aldrig använd strl S 200 Kr (nypris 500 Kr)

_DSC1364

Zebra kappa Sheinside strl 34 100 Kr

_DSC1370

Well Goodmorning

Hej Finisar! Har en superspännande dag framför mig. Solen skiner och jag känner på mig att den här dagen kan bli mer annorlunda än vanlig.

_DSC1286

Tack kära bloggläsare

Kära bloggläsare! Tack vare er är jag en av finalisterna i Finest Awards 2015 som årets toppbloggare. Är så oerhört glad och tacksam över att ni har nominerat mig. I morgon börjar röstningen. Ni rockar min värld! I Love you.

(null)

My Safety

Fick en rolig och god gåva från My Safety här om dagen. En choklad-dator med min blogg som framsida. Så fin! My Safety är en försäkring mot näthat. My safety hjälper till att polisanmäla, radera kommentarer och fejkkonton och bistår även med psykolog och juridisk hjälp. Så rätt i tiden i den oskyddade bloggvärlden som kryllar av troll.

Läs mer här: www.mysafety.se

(null)

(null)

att vakna besviken.

Fattar inte att man går på den varje gång. Känner mig lika lurad och det är samma visa varje jävla år. Vårkänslorna sprudlar, isen smälter, fåglarna kvittrar och man känner sig extra flörtig. Sen en söndag morgon drar man upp rullgardinen och möts av det där vita äckliga återkommande lagret med snö. Jag drog ilsket ner rullgardinen igen, kröp tillbaka i sängen med lite frulle och Pretty little Liars (vågar bara kolla på det dagtid now days). Stallet får vänta och snart kommer en hunkig elektriker hit och sätter upp lite lampor i lyan. Jaja, blir väl en bra dag trots snön.

_DSC1351