Her choice to say nothing, says a lot.

Kände mig jävligt poppig och snygg när jag och Jenny tog dessa bilder. Nu sitter jag hemkommen i mjukisar, med håret i en fettig knut och har precis städat. Jag har varit på resande fot idag och även varit oerhört tankspridd. Därför har det varit svårt för mig att leverera något här. Ibland vill man bara skriva en massa saker och sen gör man det ändå inte. Hjärnan sätter en block och vissa saker kan faktiskt vara bra att hålla för sig själv. MEN kameran är packad med roliga fjällenpics så jag håller på att pilla med det nu. Pilla och fundera vidare.

H28A7936H28A7946 H28A7953 H28A7964 H28A7986

Foto: Jenny Gunnarson 

 

Backpics

DSC02385

Även om det var lite snöfall och dis emellanåt så har den här dagen varit fantastisk på alla sätt.. Nu dusch och basta innan middag på Högis! Ska försöka fota lite mer i morgon. Det var så svårt idag med ljuset.

DSC02303 DSC02318 (2) DSC02346 (2) DSC02381DSC02404

Like PROs

Är faktiskt lite förvånad över mina egna skills. Startade morgonen först ut i backen med familjen, nypistad svart (!!!) backe. Brädan går riktigt snabbt och hela familjen är proffs. Fantastiskt! Och nu dags för första biran. Livet!!

IMG_4013.JPG

Åkt Bil med SnaparN

_DSC0960

Nu är vi framme i Lindvallen, maten är handlad, brädorna är hämtade osv. Jag har slaggat hela vägen hit och terroriserat min lillasyster i vanlig ordning. SnaparN. Nu blir det tacos med familjen och tidig morgon i backen. Har verkligen sett fram emot den här helgen!

_DSC0970 _DSC0971

När vecka 5 är det nya vecka 9

Det bådade inte gått när pappa fällde kommentaren om helgens fjällenresa: ”Fy fan vecka 5 i Lindvallen, vilken jäkla succé. Det är ett jävla hålligång där med Rydell och Quick!” Antar att det innebär en lite äldre publik. Det gör egentligen ingenting. Har sett fram emot en lugn skidhelg med familjen. Grötfrukostar och först ut i backen. Sen fick jag höra att grabbarna från V.9 back in the days ska upp samma helg. Orkar inte vara kräkbakis i backen som förr. Och tänker heller inte skippa en dag o backen för att sen ta rouge i hela facet och gå med brädan till afterskin och supa sig dyngrak. Lite influenser av detta bara.

Bilder från förr då:

IMG_4011.JPG

IMG_4012.JPG

IMG_4009.JPG

IMG_4010.JPG

Aknefri stegvis

Ni som följt mig vet att jag kämpar en del med min hy och att jag äter antibiotika mot akne. Älskar när man lyckas få bukt på finnarna och just nu är jag nästan HELT ren i huden. Får ju såklart jättemycket hjälp inifrån med antibiotikan. Men jag har även blivit mer noggrann på utsidan också. Fick denna lilla borste från  Clinique för ett par månader sedan och har använt den två ggr i veckan sen dess. Och sen använder jag nattkräm och dagkräm från Eucerin. Det känns så ologiskt att tillföra fukt när man har oren hy. Men fukt och renlighet är verkligen A&O!

Obs! detta är varken ett samarbete med Clinique eller Eucerin.

DSC_0689