Springa med viktväst!

Löppasset igår gick bättre än förväntat. Min Garmin 630 är avancerad och jag fattar inte allt än, men ändå mer och mer för varje gång. Jag kan iaf säga att det är riktigt roligt att springa med den!

Springa med en viktväst!!

Jag har fått ett nytt tips av Amandas pojkvän Thomas som är en van maraton löpare. Han sa att en viktväst är ett riktigt bra hjälpmedel för att förbättra sina tider med. Med hjälp av en viktväst belastar du kroppen hårdare än vanligt vilket främjar kondition och muskelutveckling. Det låter logiskt och riktigt smart tycker jag!

Jag har googlat lite på viktvästar och hittade denna sida. Blir nog att köpa en Iron Gym som de rekommenderar. En annan bra grej jag läste där är att när det kommer till löpning med en viktväst ska man ta det ”ganska” lugnt, då belastningen snabbt blir hög.

Tagga imorgon då det är hårdträning! 😀 😀 😀

Min Löparblogg 2016!

Hej och välkomna till min splitter nya blogg om löpning!

Jag ska ställa upp i Göteborgsvarvet (och även Falkenbergs stadslopp) nästa år, 2017. Jag har inte alls sprungit mycket innan dess, men jag älskar utmaningar och nya saker!

Träningsplanen!

Jag har nyligen köpt en pulsklocka, modellen heter Garmin Forerunner 630. Det är en superavancerad löparklocka. Den var riktigt dyr också, men det ser jag som en bra grej då jag verkligen känner mig tvungen att använda den MYCKET (dvs. springa).

Målet är att springa 4 ggr per vecka. Varav 1 gång är max tempo, dvs tävlingsnivå. Har läst att detta ska vara bäst enligt Runners World.

Kommer uppdatera här kontinuerligt. Önska mig lycka till nu! 🙂