Log out. Shut down. Do yoga

Förra fredagen avslutade vi på redaktionen med Hot Flow ( Yoga) på Du Calme. Det var det skönaste och det värsta jag någonsin gjort. Yogan bestod av 26 klassiska hathayoga positioner utförda i 40 gradig värme. Värmen är i syfte att efterlikna det indiska klimatet med dess gynnsamma effekter. Jag har aldrig någonsin slappnat av och svettats så mycket samtidigt. Jag blev både lite illamånde och yr under passet och det var tydligen vanligt. Ska testa snart igen när jag inte är lika stressad, trött och nyligen varit sjuk det kan tydligen påverka jättemycket. Hög mysfaktor iallafall och ett perfekt sätt att avsluta en vecka på. 

DSC_1493 DSC_1499 DSC_1510 (1) DSC_1515

 

Medvetslös och tömda konton

Ibland reflekterar man inte över tuffa dagar eller perioder. Man bara kör så kommer verkligheten ikapp en i efterhand. Jag insåg i morse att jag hade haft en tuff vecka när jag till slut vaknade 1 timme och 30 minuter försent av att min väckarklocka fortfarande ringde. Jag hade alltså inte snoozat i i timme och 30 minuter, jag hade inte ens hört alarmet. När jag väl vaknat ur min totalt utslagna och medvetslösa sömn så härjade jag runt hemma och kom till jobbet 25 minuter försent med tröjan ut och in. Det var min kropp som sa att det är dags att ta helg. Att fylla på sömnkontot, fylla på kärlek&vänskaps-kontot, häst&stall-kontot och berusnings-kontot. Sovmornar, bruncher, ridturer, vinkvällar står på schemat.

large

2 timmar kvar…

Vad ska ni göra?

 

First Snow & New Jacket

 

Jag kanske är ensam om att dra en lättande suck när första snön kommer. För mig innebär det mer ljus och mindre lera i stallet och jag vill helst ha massvis med snö. En ”äntligen” känsla infann sig när de stora flingorna ringlade ner utanför fönstret. Samtidigt kom min nya jobbjacka från Snoot.  SÅ himla lämpligt och så snygg är den!

_DSC0020_DSC0001 _DSC0005  _DSC0022

Att dela sitt hjärta

Att ha en medryttare, överlåta sin bebis på någon annan kan vara bland det svåraste som finns med att ha häst. För mig är det viktigast att han mår bra och har roligt när jag inte är där och självklart att någon med mycket kunskap ser efter honom. Ni vet att jag har en helt fantastisk familj som hjälper mig några dagar i veckan. Jag är så otroligt tacksam över det. Men igår slog det mig extra hårt när jag hade lektion för Ida som är 13 år och red på Hampus en liten stund efter att jag hade ridit. Jag kände sådan enorm tacksamhet över dom och över honom.
Hampus gjorde galoppfattningar från skritt i en jättefin form och där satt hon rakryggad och stolt med ett leende på läpparna. Var hon inte tillräckligt tydlig så gjorde han det inte, vilket gjorde att hon lärde sig. Och när han ”blev rädd för något” och hon i sin tur spände sig och blev rädd för honom så skärpte han sig. Jag blev påmind över hur mycket han har lärt mig under åren. Hans avspända form, hans gnista i ögonen, och öronen som lyssnar till henne, hon med det stolta leendet. Hon var jag för tio år sedan och jag är fortfarande lika stolt över honom. Varje dag.
Min kärlek till honom är gränslös. Och tacksamheten över det familjen Wicksell gör för oss lika så.
DSC_0406

HUR HÄRLIG?

Som vilken svenne som helst spenderar jag helst tid inomhus just nu. Man vill helst inte gå ut och tid samt inspiration till outfitbilder är lika med noll. Jag lever på gamla meriter idag. Våren. HUR HÄRLIG? När jag ser bilderna nedan så ser jag otroligt mycket glädje och gnista. Lite bristvara på det nu vintertid kan jag känna. Sen undrar jag: vart fan är den klänningen?!

DSC_2266 DSC_2269 DSC_2273 DSC_2275