Kan någon skjuta Dan Bilzeran i skrevet?

Jag är så otroligt mätt på denna man. Med ett instaflöde fyllt av silikonsprängda bimbos, extrema vapen och bilar har han nu 9,1 milj följare. Även kallad the king of instagram. 9,1 milj tycker alltså att det är lugnt att objektifiera kvinnor och att vapen är coolt. För er som inte vet är han en pokerspelare och besitter ett feting arv. Alla dessa pengar gör det möjligt för honom att leva som universums största svin.
.
Texter som ”pussys are like money, you cant have enough” och ”IF you are thinking about to get married, just remember one vagina for the rest of your life” kryddar hans bilder där tjejerna åmar sig av åtrå. Bilden får 500 000 likes. *Spyr lite i munnen*
.
Och brudarna på bilderna då? Kan dom inte bara klä på sig och skaffa sig ett jobb? Alla dessa nakna rumpor och tuttar förstör för resten av hela världens kvinnor.

 

 

Bilder: Från hans äckliga jävla instagram som jag inte vill länka till

 

Gör det för att det är nice för honom..

Hoppning är som att ta den i ja. Ni fattar. Vissa flickvänner ställer upp på det för att det är nice för killen. Jag tycker att hoppning/gymnastikhoppning är ett obehagligt moment. Skräckinjagad förtjusning rätt igenom. Igår var vi med på hoppträning på hemma plan. Hampus var exemplarisk, jag blundade mest och släppte tyglarna. Så bra ryttare! 

 

TBT – våfflat hår och vrålhöga skor

Man får köra lite throwbacks nu när man börjat bli gammal och grå. Visningen på Berns med Loréal är lätt en av de roligaste visningar jag gjort. Hade en så kort Ida Sjöstedt klänning att de närmast catwalken kunde skymta mina skinkor. Men jag kände mig så cool ändå minns jag. När jag och mina rödtottspolare klev upp så kändes det typ som att vi ba: Hållkäften världen please. 

 

Tekniskt strul = drömmen för honom

Hade lite problem med jobbet igår. Vilket resulterade i att jag fick gå in och köra manuellt var 40:e minut hela eftermiddagen och kvällen. Jag rev mig i håret av frustation, typ. Nån som var supernöjd med detta var ju såklart Hampelmann. Han fick flertal långa oväntade skrittpauser under passet på ridbanan. Men tack Gud att jag uppenbarligen klarade av båda grejerna samtidigt, och kanske enda gången jag uppskattar att ha en häst som är chill och gillar pauser. Håller tummarna att FB har löst detta inför helgen. 

 

Bilder från det där hemliga

Eller the words is out. Det är ju inte så hemligt längre att vi håller på att spela in en heeeel serie på snapchat. Jag höll mig behind hela dagen och ledde inspelningen tillsammans med Julius. Kommer skriva när ni kan se serien, den blev helt galen. Nåt annat galet btw är det här avsnittet som jag förövrigt tycker är det bästa nånsin. Kolla in! 

  

       

Inspelning för hemlig uppcoming grej..

Alltså, hatar när folk (bloggare) skriver så där. ”Håller på med hemligt projekt” eller ”stort samarbete på g”. Man ba: Håll käften tills man får veta? Men iallafall. Idag ska jag och Jullan (förövrigt roligaste bloggaren jag vet) spela in en grej med massa roliga människor. Stay tuned! 

 

Film från vår start

IMG_1704.PNG

Hej babes! Till er som är intresserade finns nu en film från starten i söndags. Det jag fick mest kritik på var ju storleken på volterna (har tydligen svårt att räkna och bedömma avstånd) Det får jag skärpa mig med tills nästa gång!

Nytt mål: Alltid överlycklig

Jag vet att det kan bli väldigt tyst här emellanåt. Det är för att jag har fullt upp med att leva livet. Satsar stenhårt på jobbet (där även min projektanställning är förlängd) Ridningen och Hampelmann får mycket fokus och resten av tiden läggs på kärlek, familj och mat. Hampelmann fyllde 18 i lördags och vi styrde storkalas. Tävlingen i söndags gick förbaskat bra! Red på 63.2% och var nära en placering, hon som vann red på 67% nånting. Nästa gång då jävlar. Har fått blodad tand. Var överlycklig i söndags. Mitt nya mål i livet kanske? Alltid vara överlycklig. Är på god väg!