Shoppat!

Idag drog vi in till Oldenburg. Trots att det var 30 grader varmt. Men vi har hittils bara hängt vid stranden, badpalatset eller uteserveringarna. Det var väldigt kul att lämna området lite. 

Här är föresten hur stort som helst!! Hela Weissenhausen Strand är som en egen ort!

Vi tog varsin dricka och åt lite mat (jag tog en sallad) och så gick vi i affärer. Köpte dessa skorna bla. Är LYCKLIG!!

Sex dagar kvar!

Sen åker vi på minisemester till Tyskland en vecka! 🙂

Det ska bli himla roligt! Det har varit mycket jobbande och annat, så jag kan verkligen bara ta det lugnt och ha kul! 🙂 

Imorgon ska jag ha ett möte, och sedan två kunder innan jag kan slappa! Om det inte ösregnar så åker jag nog till min älskade häst. Hon har haft ett litet sommarlov, och nu längtar jag efter henne. 


Naglar på Jessica 🙂 

Nu hejjar vi på Island! :)

De har inte bara den bästa hästrasen, de är ju skitduktiga på fotboll också! Såklart man hejjar på dom! 🙂 

Idag har jag haft tre kunder faktiskt. Borde lära mig att säga nej egentligen för nu börjar magen säga ifrån. Jag får ganska lätt magkatarr och just nu har jag jätteont i den. 

Igår var vi tillsammans hela familjen hemma hos mig och mamma. Det var jättemysigt! Och i fredags gick jag hem till Helena när jag jobbat klart. Vi hamnade senare på kvällen hos Peter och Å och jag var hemma runt ett-tiden. Det kändes dagen efter så jag är glad att det inte blev ännu senare! 

En väldigt bra helg har jag haft! 

Söta Saga <3 

Har en dålig dag

Det är så himla trist när man börjar veckan med känslor, oro och ångest. Jag blir som en magnet mot allt negativt till slut. 🙁 

Egentligen borde jag inte gnälla här på bloggen men även jag kan ha dåliga dagar och livet är inte på topp jämt och ständigt. 

Funderar på att åka ner till varberg faktiskt. Lite miljöombyte är nog inte fel och det är nog vad jag behöver tror jag. Får se hur jag gör. 


Saknar min häst också. Det har inte blivit nån ridning alls hittils. Och deppdagar låter jag mig dras ner i eländet att jag får kämpa med att rycka upp mig. Ibland lyckas jag inte ens det och då mår jag skit över det. Som idag… 🙁 

Hoppas det blir bättre imorgon eller allra helst NU

Annorlunda helg…

Det blev en speciell helg. Fredagen var väldigt rolig men slutade lite tråkigt. 🙁 På lördagen tog vi igen det istället och det blev mycket bättre! 🙂

Idag har mamma och jag tagit en PW i motionsspåret. Underbart att svettas och få jobba lite!!

Imorgon blir det stallet och på kvällen Tabata med Hälsocenter. Det ser jag fram emot!


Några från gänget på Midsommarafton 🙂 

Min världsmästarhäst!

Nyss hemkommen efter ett ridpass med Flaekja. Minns inte när hon gick så här bra senast! 🙂 

Jag har inte hunnit/kunnat rida på två veckor så jag hade tänkt köra ett ganska lugnt pass idag men hon var pigg och full av energi och det märktes att hon var lycklig över att ridas så jag la på ett högre tempo faktiskt. Men bara fokus på skritt och trav. Det kändes som hon dansade!! Höjde ryggen, sträckte på överlinjen och sökte sig verkligen framåt nedåt. Jag var helt salig. Min underbara tjej! 

Hektisk vecka

Herregud vilken vecka jag hade förra veckan… Kattvakt, naglar och babyvaka. Fruktansvärt dåligt med sömn också. 

Mycket positivt med skratt vänner och familj men mycket oro tårar och ångest. Vill bara glömma den veckan och se fram emot denna med nya friska tag! 🙂 


Dessa gjorde jag på Therese igår 🙂 

Morgonritt!

Det blev en tidig ridtur igår. Helt underbart var det! Soligt vindstilla och 15 grader varmt. Helt idealiskt ridväder! Jag körde rätt hårt tempo med henne med mest galopp och tölt. Galoppen börjar bli så härlig nu. Mjuk och följsam istället för att bara rusa på. Och tölten kändes ok. Bitvis var den väldigt taktren men hon behöver underhållas för att inte tappa formen. 

Men väldigt nöjd iallafall!