Tävling!

I samarbete med Gömda juveler och min blogg lottar jag ut en vinnare av denna asläckra baddräkt (och en liten överaskning också. ) :)

Det enda du behöver göra är att gilla detta inlägg på FB och dela det, så är du med i utlottningen!

Vinnaren meddelas måndag 30 maj!

Gömda Juveler har föresten massor med nya kläder för tjejer och super kanonrabatter! In och kika!

(Jag tjänar inte pengar på detta inlägget 😉 )

Läs gärna tjejer!

Dessa naglar sitter på samma tjej. De svarta är gjorda för över två månader sedan. Återbesöket blev nude med glitter och stenar och härom dagen valde hon röda. 

Jag har inget diplom (än) utan är självlärd ihop med en som HAR ett diplom. Jag använder endast proffsprodukter och är extremt noggrann om kundernas nagelband. 

Dina naglar är inga verktyg! När man har nagelförlängning ska man vara medveten om att man inte kan köra på hur man vill. Men å andra sidan har ju jag häst och jättelånga naglar. Det handlar om hur du använder dina händer! 

Jag vet MÅNGA diplomerade NTs som inte kan sitt jobb, så det handlar vetkligen inte bara om du har ett diplom eller inte!!

Kände att jag vill få sagt detta. Jag vet vad jag gör och jag KAN det jag gör. Och mycket snart ska jag skaffa mig mitt diplom (mest för att slippa skriva sånt här igen) 

Och en påminnelse till er ALLA: olja olja olja!! 

Jag älskar verkligen att göra naglar och jag älskar er härliga tjejer som har förtroendet att låta mig göra er så fina! 

Har vi tröttnat på Wahlgrens?

Jag tyckte faktiskt att Bianca var bäst ikväll! Hon är så duktig att hon är FÖR BRA för Lets dance! Brukar inte titta på skiten, om jag ska va ärlig, men iår gav hon mig en anledning att kolla!

Så snopet att hon inte vann!

Är Sverige trötta på Wahlgren-familjen? Kan det vara så? 


Gjorde dessa på Johanna idag. Tänk er: roooosa, guuuuld, glitter! Är det inte underbart att vara tjej?! :) :) 

Härlig ridtur


Har ni nånsin sett sötare öron?! :) När de pekar framåt på det här viset är det ett tecken på en glad och lycklig häst. :) Vi tränade inte speciellt mycket, utan det blev mest kondition. Viktigt det med ioförsig! :) Hoppas kunna rida för min tränare på fredag dock. Tölten är väldigt oren och hon fuskar väldigt mycket och vill inte jobba riktigt rätt. Jag tror att vi har varit lite för mycket i skogen faktiskt. Men padocken är hemsk tycker jag och det är inte kul att träna där. 

Ikväll ska jag till Borås föresten på sturelsemöte med islandshästklubben Fakur för att diskutera ett derby som vi eventuellt ska ha till hösten! (Usch hemska tanke; höst!) 

Min älskade häst


Här står min underbara häst och väntar på att bli riden. :)

Ridningen gick sådär… Underlaget är katastrof som jag sagt tidigare. Gummiflisen hamnar inne i hennes boots och skaver, så jag kan inte träna med de längre… Och ena långsidan är livsfarlig enligt henne. Det kan komma upp farliga monster från den anslutande hagen och alla hinder som står i hörnet äter islandshästar till mellanmål uppenbarligen…

Det har blivit lite mycket i skogen sista tiden så vi får nog vara lite mer i padocken så hon vänjer sig. :( 

Neon-naglar!

Fast dagen började med att jag och Jessica åkte och solade! :) Brände mig nog lite för jag kände inte hur stark solen var när det blåste. (Nu är kl 19 och det är 23 grader varmt!) :)

Sedan var jag tvungen att åka hem för jag skulle fixa naglarna på en tjej. Under tiden jag väntade hann jag fixa mina egna. :) Eller en hand åtminstone. 


Neon raspberry. Hur underbar är den inte?

Tyvärr kom inte kunden. Och hörde inte sv sig heller. Sånt gör mig så jävla sur!!

Naglar från igår!

Ingen rast ingen vila! Hahaa! Men jag äääälskar ju att göra naglar och ser det bara som ett nöje :) Vi var hemma vid fyra på eftermiddagen. Men jag var inte speciellt trött heller. (Klapp på axeln) 

   
Vi stannade givetvis på Gränna och köpte godis. Det här stället hade hur mycket som helst! Köpte en polkagris som smakade vanilj. Jösses vad god den var! 

   

Här är Carolines nya naglar. Hon hade nog 3 mm utväxt så det var defenitivt dags för refill. 😉 Visst blev de fina? 

 

Och så återbesök för Carolines vän. Hon ville ha vita naglar och så kortade jag ner dem säkert 3-4 mm för de var låååånga. Löst glitter uppepå topcoaten. De glittrar hysteriskt fint!  
  

Två avbokningar…

Blir så jävla ledsen!!!

När man som jag jobbar med kunder som kommer på bokade tider så är det väldigt irriterande när de i sista minuten hör av sig och avbokar. Och tro mig, vilka ursäkter de kan komma med! Jag har hört det mesta! 

Fy fan vad ledsen jag blir!!!

 

Gjorde dessa på Jossan i söndags. Kanske fjärde återbesöket. Färggelen är Stylish grey från Semilac

Horze har ett erbjudande nu!

Handla för minst 800:- så får man 200:- i rabatt samt fri frakt!

Hittade dessa två bland annat. En kattlåda som är anpassad för hörn! Hur smart som helst ju :) Och billiga kattransporter för en hundralapp. Tusse (mammas katt) har bajsat och kräkts i sin transport. Kanske lika bra att köpa en ny?

  

 Vet inte hur man länkar till dom genom att klicka på bilden, så lägger deras adress HÄR! 

Glöm inte rabattkoden HZSPRING :)

Vilken ytlig blogg jag har!

Hahaa! Har märkt att mina inlägg domineras av naglar, hår, shopping, fester och sist hästar. Tidigare var det typ tvärtom 😉 Men att göra naglar är en stor del av mitt liv och nåt jag äääälskar att göra, så varför inte blogga om det? :) Det är desutom taskigt väder ute sen några dagar, och ni som känner mig vet att jag hatar nederbörd. Hoppas verkligen att det blir bättre till ikväll, så jag kan rida dag. Har inte ridit på två dagar nu! 

  
Dessa gjorde jag på Katharina tidigare idag. Jag är kär i färgen!! Frappe heter den och är från märket Semilac. Jag har köpt några lack därifrån, och lär köpa alla de har! Är helt såld på det! :)