Tjejkväll!

Igår blev det tjejkväll med Nine, Nina och Camilla! 🙂 Himla mysigt var det! Nina har jag kännt sedan gymnasiet och camilla är ju en av mina bästa vänner sedan 10 år så det blir många skratt och prat om gamla minnen. Så himla kul!

Dock valde jag att (i sista minuten) inte följa med ut, så när Jens körde oss till stan släppte han av mig hemma istället. Där satt Hans och Marie och drack lite vin med mamma så kvällen avslutades himla bra ändå! 

Skärp er tjejer!!

Fy fan vad jag blir trött på tjejer ibland! Igår när jag gjorde naglar på en tjej fick jag höra om en annan tjej i min kommun som hade snackat skit om två andra tjejer i kommunen som även dom gör naglar. Jag menar, varför?!

Vi jobbar med det vi ÄLSKAR nämligen att ge tjejer vackra naglar! Vi är inga konkurrenter, vi är kollegor anser jag. Aldrig i helvete att jag skulle snacka skit om andra som jobbar som nagelterapeuter! Jo det skulle väl vara om nån skulle sprida ut falska påståenden om mig, då blir jag förbannad. Eller möjligtvis attitydproblem. Men när det är uppenbar avundsjuka blir jag upprörd. Lägg av med sånt!! Hur tror du att kunden anser om ditt skitsnack? Tror du hon vill höra sånt?! Vad tycker kunden om dig efter att tvingats lyssna på ditt crap? Tror du hon kommer tillbaka till dig? Det tror inte jag. 

De kommer till salongen för att göra sig fina, få en egostund för sig själv, skratta prata och få ha en härlig stund. Inte lyssna på skitsnack och falskt skvaller! 

Till saken hör den att den här tjejen som snackade skit kastar verkligen sten i glashus. Tänker inte säga vad eftersom jag då skulle bli precis som hon. Och jag är bättre än så. 

Och de här tjejerna sitter med sina inramade diplom och ska kalla sig ”proffsiga”??


Naglar gjorda av mig. Så ni har nåt att skitsnacka om. Hahaa

Massor på gång!

Idag ska jag titta på en lägenhet! Äntligen känner jag efter att ha bott 2,5 år hos mamma pga ett puckat ex. Inte för att det har vart dåligt egentligen. Jag älskar min mamma och vi kommer väldigt bra överens. Men det krockar ibland när jag har mina nageltjejer här, eller om jag vill ta hem mina vänner och hon vill ha en lugn kväll osv. Aja, ni förstår vad jag menar. 😉

Äntligen kanske jag kan få mitt eget igen. Känslan av MITT boende. Folk är hemma hos MIG. Jag kommer aldrig mer bli sambo med någon! 

Ikväll åker jag till Jennifer i Kållered och sover över där, för imorgon har jag nåt SKITSPÄNNANDE på G! Avslöjar inget nu 😉 

Alltså vad hände?

Sitter med en kopp kaffe och ser på TV4s nyhetsmorgon och utanför öser regnet ner. Det är kanske 13 grader ”varmt”…

Vart tog sommaren vägen?! Jag tänkte rensa i mina gaderober för jag har massor jag inte använder. Känns som jag kan packa ihop sommarkläderna också. Fy fan va trist alltså! Det är bara början av augusti och det känns som höst! 🙁 


Lite naglar jag gjort. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta tag i dagen. 

Underbar helg!

I lördags var Jessica och jag på inflyttningsfest i Gråbo. Daniel och Christoffer fick äntligen till det trots att de bott där i ett halvår 🙂 Det var bara vi som kom från vår ort så resten av folket kände vi inte. Alltid lika kul att träffa nya människor! 


Värdparet står och grillar 10 kilo kött! 🙂


Vi körde femkamp efter maten. Längesen jag skrattade så mycket! 

så himla goa tjejer!

Christoffer öppnar presenter


Kvällen avslutades med champagne i deras underbara pool. 

Tack killar för en aslyckad kväll!!

Shoppat!

Idag drog vi in till Oldenburg. Trots att det var 30 grader varmt. Men vi har hittils bara hängt vid stranden, badpalatset eller uteserveringarna. Det var väldigt kul att lämna området lite. 

Här är föresten hur stort som helst!! Hela Weissenhausen Strand är som en egen ort!

Vi tog varsin dricka och åt lite mat (jag tog en sallad) och så gick vi i affärer. Köpte dessa skorna bla. Är LYCKLIG!!

Sex dagar kvar!

Sen åker vi på minisemester till Tyskland en vecka! 🙂

Det ska bli himla roligt! Det har varit mycket jobbande och annat, så jag kan verkligen bara ta det lugnt och ha kul! 🙂 

Imorgon ska jag ha ett möte, och sedan två kunder innan jag kan slappa! Om det inte ösregnar så åker jag nog till min älskade häst. Hon har haft ett litet sommarlov, och nu längtar jag efter henne. 


Naglar på Jessica 🙂 

Nu hejjar vi på Island! :)

De har inte bara den bästa hästrasen, de är ju skitduktiga på fotboll också! Såklart man hejjar på dom! 🙂 

Idag har jag haft tre kunder faktiskt. Borde lära mig att säga nej egentligen för nu börjar magen säga ifrån. Jag får ganska lätt magkatarr och just nu har jag jätteont i den. 

Igår var vi tillsammans hela familjen hemma hos mig och mamma. Det var jättemysigt! Och i fredags gick jag hem till Helena när jag jobbat klart. Vi hamnade senare på kvällen hos Peter och Å och jag var hemma runt ett-tiden. Det kändes dagen efter så jag är glad att det inte blev ännu senare! 

En väldigt bra helg har jag haft! 

Söta Saga <3