Har en dålig dag

Det är så himla trist när man börjar veckan med känslor, oro och ångest. Jag blir som en magnet mot allt negativt till slut. 🙁 

Egentligen borde jag inte gnälla här på bloggen men även jag kan ha dåliga dagar och livet är inte på topp jämt och ständigt. 

Funderar på att åka ner till varberg faktiskt. Lite miljöombyte är nog inte fel och det är nog vad jag behöver tror jag. Får se hur jag gör. 


Saknar min häst också. Det har inte blivit nån ridning alls hittils. Och deppdagar låter jag mig dras ner i eländet att jag får kämpa med att rycka upp mig. Ibland lyckas jag inte ens det och då mår jag skit över det. Som idag… 🙁 

Hoppas det blir bättre imorgon eller allra helst NU

Annorlunda helg…

Det blev en speciell helg. Fredagen var väldigt rolig men slutade lite tråkigt. 🙁 På lördagen tog vi igen det istället och det blev mycket bättre! 🙂

Idag har mamma och jag tagit en PW i motionsspåret. Underbart att svettas och få jobba lite!!

Imorgon blir det stallet och på kvällen Tabata med Hälsocenter. Det ser jag fram emot!


Några från gänget på Midsommarafton 🙂 

Min världsmästarhäst!

Nyss hemkommen efter ett ridpass med Flaekja. Minns inte när hon gick så här bra senast! 🙂 

Jag har inte hunnit/kunnat rida på två veckor så jag hade tänkt köra ett ganska lugnt pass idag men hon var pigg och full av energi och det märktes att hon var lycklig över att ridas så jag la på ett högre tempo faktiskt. Men bara fokus på skritt och trav. Det kändes som hon dansade!! Höjde ryggen, sträckte på överlinjen och sökte sig verkligen framåt nedåt. Jag var helt salig. Min underbara tjej! 

Hektisk vecka

Herregud vilken vecka jag hade förra veckan… Kattvakt, naglar och babyvaka. Fruktansvärt dåligt med sömn också. 

Mycket positivt med skratt vänner och familj men mycket oro tårar och ångest. Vill bara glömma den veckan och se fram emot denna med nya friska tag! 🙂 


Dessa gjorde jag på Therese igår 🙂 

Morgonritt!

Det blev en tidig ridtur igår. Helt underbart var det! Soligt vindstilla och 15 grader varmt. Helt idealiskt ridväder! Jag körde rätt hårt tempo med henne med mest galopp och tölt. Galoppen börjar bli så härlig nu. Mjuk och följsam istället för att bara rusa på. Och tölten kändes ok. Bitvis var den väldigt taktren men hon behöver underhållas för att inte tappa formen. 

Men väldigt nöjd iallafall! 

Babyvaka!

Omfg! Min lillasyster ligger på BB! Det är därför jag inte bloggat något. 

Hon har åkt på havandeskapsförgiftning så det har varit en planerad igångsättning sen i lördags. Det har mao gått 48 timmar nu 🙁 Inatt har jag sovit dåligt som fan. Orolig och spänd och när jag lyckades somna hoppade lilla Whisky upp på mig och började trampa och spinna. Gullisen. 


Nu händer det lite grejer iallafall; hon är på förlossningsrummet och inte på ett sjukhusrum. Hoppas det kommer igång nu så det här kan ta slut!! 🙁 

Fullsketen

Klockan är 07:39 och om 20 min ska jag iväg till mitt förråd och rensa bort lite grejer. När exet tyckte att jag skulle flytta packade jag bara ihop all skit utan att rensa. Nu är det dags att ta tag i det. Känns skönt ändå. Vill inte spara nåt som påminner om det fanskapet ändå. 

Ibland är det intressant att prata med kunderna medans man gör naglar på dem. Vi bor på en mindre kommun och många visste vem han var. Hahaa! Om han bara visste vad som sägs om honom! Karma is a bitch!!

Efter det ska jag jobba till nio ikväll. Fullt upp med andra ord! 


Naglar på mig själv härom dagen 🙂 

Tävling!

I samarbete med Gömda juveler och min blogg lottar jag ut en vinnare av denna asläckra baddräkt (och en liten överaskning också. ) 🙂

Det enda du behöver göra är att gilla detta inlägg på FB och dela det, så är du med i utlottningen!

Vinnaren meddelas måndag 30 maj!

Gömda Juveler har föresten massor med nya kläder för tjejer och super kanonrabatter! In och kika!

(Jag tjänar inte pengar på detta inlägget 😉 )

Läs gärna tjejer!

Dessa naglar sitter på samma tjej. De svarta är gjorda för över två månader sedan. Återbesöket blev nude med glitter och stenar och härom dagen valde hon röda. 

Jag har inget diplom (än) utan är självlärd ihop med en som HAR ett diplom. Jag använder endast proffsprodukter och är extremt noggrann om kundernas nagelband. 

Dina naglar är inga verktyg! När man har nagelförlängning ska man vara medveten om att man inte kan köra på hur man vill. Men å andra sidan har ju jag häst och jättelånga naglar. Det handlar om hur du använder dina händer! 

Jag vet MÅNGA diplomerade NTs som inte kan sitt jobb, så det handlar vetkligen inte bara om du har ett diplom eller inte!!

Kände att jag vill få sagt detta. Jag vet vad jag gör och jag KAN det jag gör. Och mycket snart ska jag skaffa mig mitt diplom (mest för att slippa skriva sånt här igen) 

Och en påminnelse till er ALLA: olja olja olja!! 

Jag älskar verkligen att göra naglar och jag älskar er härliga tjejer som har förtroendet att låta mig göra er så fina! 

Har vi tröttnat på Wahlgrens?

Jag tyckte faktiskt att Bianca var bäst ikväll! Hon är så duktig att hon är FÖR BRA för Lets dance! Brukar inte titta på skiten, om jag ska va ärlig, men iår gav hon mig en anledning att kolla!

Så snopet att hon inte vann!

Är Sverige trötta på Wahlgren-familjen? Kan det vara så? 


Gjorde dessa på Johanna idag. Tänk er: roooosa, guuuuld, glitter! Är det inte underbart att vara tjej?! 🙂 🙂 

Härlig ridtur


Har ni nånsin sett sötare öron?! 🙂 När de pekar framåt på det här viset är det ett tecken på en glad och lycklig häst. 🙂 Vi tränade inte speciellt mycket, utan det blev mest kondition. Viktigt det med ioförsig! 🙂 Hoppas kunna rida för min tränare på fredag dock. Tölten är väldigt oren och hon fuskar väldigt mycket och vill inte jobba riktigt rätt. Jag tror att vi har varit lite för mycket i skogen faktiskt. Men padocken är hemsk tycker jag och det är inte kul att träna där. 

Ikväll ska jag till Borås föresten på sturelsemöte med islandshästklubben Fakur för att diskutera ett derby som vi eventuellt ska ha till hösten! (Usch hemska tanke; höst!) 

Min älskade häst


Här står min underbara häst och väntar på att bli riden. 🙂

Ridningen gick sådär… Underlaget är katastrof som jag sagt tidigare. Gummiflisen hamnar inne i hennes boots och skaver, så jag kan inte träna med de längre… Och ena långsidan är livsfarlig enligt henne. Det kan komma upp farliga monster från den anslutande hagen och alla hinder som står i hörnet äter islandshästar till mellanmål uppenbarligen…

Det har blivit lite mycket i skogen sista tiden så vi får nog vara lite mer i padocken så hon vänjer sig. 🙁