Stressad

på gränsen till kollaps om jag ska vara ärlig. Samtidigt är jag så löjlig för det finns ingen snledning att stressa. Det blir inte bättre av att skynda ju…

Flytt, barnen, HÄSTEN och vännerna… Hur fan ska jag hinna med allt?! 🙁 

Hur många tjejer duschar på 10 min typ? Biter ihop käken. Måste ta theralen för att kunna sova. Krashad mage… 


Saknar dej…

Tjejkväll!

Igår blev det tjejkväll med Nine, Nina och Camilla! 🙂 Himla mysigt var det! Nina har jag kännt sedan gymnasiet och camilla är ju en av mina bästa vänner sedan 10 år så det blir många skratt och prat om gamla minnen. Så himla kul!

Dock valde jag att (i sista minuten) inte följa med ut, så när Jens körde oss till stan släppte han av mig hemma istället. Där satt Hans och Marie och drack lite vin med mamma så kvällen avslutades himla bra ändå! 

Underbar helg!

I lördags var Jessica och jag på inflyttningsfest i Gråbo. Daniel och Christoffer fick äntligen till det trots att de bott där i ett halvår 🙂 Det var bara vi som kom från vår ort så resten av folket kände vi inte. Alltid lika kul att träffa nya människor! 


Värdparet står och grillar 10 kilo kött! 🙂


Vi körde femkamp efter maten. Längesen jag skrattade så mycket! 

så himla goa tjejer!

Christoffer öppnar presenter


Kvällen avslutades med champagne i deras underbara pool. 

Tack killar för en aslyckad kväll!!

Shoppat!

Idag drog vi in till Oldenburg. Trots att det var 30 grader varmt. Men vi har hittils bara hängt vid stranden, badpalatset eller uteserveringarna. Det var väldigt kul att lämna området lite. 

Här är föresten hur stort som helst!! Hela Weissenhausen Strand är som en egen ort!

Vi tog varsin dricka och åt lite mat (jag tog en sallad) och så gick vi i affärer. Köpte dessa skorna bla. Är LYCKLIG!!

Har en dålig dag

Det är så himla trist när man börjar veckan med känslor, oro och ångest. Jag blir som en magnet mot allt negativt till slut. 🙁 

Egentligen borde jag inte gnälla här på bloggen men även jag kan ha dåliga dagar och livet är inte på topp jämt och ständigt. 

Funderar på att åka ner till varberg faktiskt. Lite miljöombyte är nog inte fel och det är nog vad jag behöver tror jag. Får se hur jag gör. 


Saknar min häst också. Det har inte blivit nån ridning alls hittils. Och deppdagar låter jag mig dras ner i eländet att jag får kämpa med att rycka upp mig. Ibland lyckas jag inte ens det och då mår jag skit över det. Som idag… 🙁 

Hoppas det blir bättre imorgon eller allra helst NU

Annorlunda helg…

Det blev en speciell helg. Fredagen var väldigt rolig men slutade lite tråkigt. 🙁 På lördagen tog vi igen det istället och det blev mycket bättre! 🙂

Idag har mamma och jag tagit en PW i motionsspåret. Underbart att svettas och få jobba lite!!

Imorgon blir det stallet och på kvällen Tabata med Hälsocenter. Det ser jag fram emot!


Några från gänget på Midsommarafton 🙂