En kamera blev två 

Posted in DAILY

När jag la upp kameran på blocket igår, samtidigt som jag skrev med en eventuell köpare så pillade jag på kameran för att verkligen testa en sista gång om den var helt död. Jag laddade batteriet fullt, bytte minneskort och gjorde återigen en systemåterställning och vips så var kameran som vanligt igen! Den var alltså lagad. Tog direkt bort annonsen från blocket och nu sitter jag här med två kameror och har lite svårt för att bestämma mig om vilken jag ska behålla. Jag tycker att den stora kameran tar bättre bilder än den lilla men den lilla är ju så otroligt smidig.. beslutsångest delux! Tror i alla fall att jag ska sälja den lilla kameran och se vad man får för den. Känns inte nödvändigt att ha två kameror hemma när jag hellre har lite mer pengar. 

Lämna en kommentar

Sälja kameran 

Posted in DAILY

Nu har jag bestämt mig för att sälja kameran som jag köpte för inte så länge sedan. Den har funkat hur bra som helst men helt plötsligt så blev skärmen svart och nu har den bara legat i tre veckor ungefär. Tänkte att jag skulle försöka sälja den för 700:- till den som orkar laga den. Den går ju att fota med men man måste kolla i det lilla hålet istället för på stora skärmen. Man kan ju i alla fall hoppas på att få in lite pengar, annars åker den i sopporna. 

Lämna en kommentar

Mini bands

Posted in NEW IN, TRAINING

Ingen har väl missat den senaste trenden inom träningen. Nämligen mini band som används dels när man tränar rumpan för att få bättre kontakt men kan även användas till mycket annat också! Jag har precis fått hem mitt band efter tre veckors väntan så nu är jag väldigt spänd på att få träna med detta band. Jag har otroligt svårt för att få kontakt med rumpan så ska bli spännande att se om detta funkar för mig! De verkar ju funka för alla andra så vi får väl se. Är i alla fall riktigt taggad på att köra ett pass med mitt band! Har ni använt dom? Funkar dom för er? 

Lämna en kommentar

Update of my life

Posted in DAILY

Hej på er, ni fina som fortfarande finns kvar här. Ni vet ju att jag har väldigt svårt för att bestämma mig för vilken portal jag ska blogga på. Jag har länge bloggat på Nouw men har aldrig riktigt trivits där. De är något som inte känns helt rätt på den portalen. Man är som en i mängden på den portalen och det är svårt att kunna växa. För att blogga på Nouw måste man ha en väldigt speciell blogg, ett roligt liv, en hobby som alla gillar att läsa om. Här på Finest känns det som att man kan vara sig själv, här kan man blogga om vad man vill och hur man vill, man blir sedd. Det enda jag inte är helt nöjd med här är designen, jag vill ha mer design att leka med och då måste man betala en stor summa pengar. Jag tänkte i alla fall fortsätta uppdatera här nu ett tag och se hur de känns. Jag hoppas att ni vill fortsätta läsa om mitt liv. 

Så vad har hänt i mitt liv på senare tid? Absolut ingenting. Förutom att jag har hittat en ny kärlek till träningen. Spenderar 2-4 dagar i veckan på gymmet och när jag inte är på gymmet så jobbar jag. Roligare än så är det faktiskt inte. Jag försöker även äta nyttigare nu och undvika socker. Ska även köra några veckor glutenfritt för att se om min kropp mår bättre av det. 

Lämna en kommentar

Enkel twixkaka

Posted in FOOD

Här om dagen så bestämde jag mig för att baka något gott. Jag försöker ju att tänka på hur mycket socker jag äter men ibland kan man inte motstå. Jag har bestämt mig för att unna mig något gott varje lördag men jag ska fortsätta att tänka på hur mycket socker jag äter. Bestämde mig i alla fall för att bara en twix kaka. I receptet så behövs digestive kex, kolasås, lite smör och sedan någon choklad som täcke. Du börjar med att krossa alla kex tillsammans med 50g smör och 150g kolasås. Jag valde att ringla över både kolasås och chokladsås mellan botten och täcket av choklad. Därefter smälter du chokladen och lägger som ett täcke och sedan in i frysen i en timma. Sedan ska du låta det stå i kylen tills du vill servera. Jag måste säga att detta blev super gott men som ni hör så är det en riktig sockerbomb. Jag kan verkligen rekommendera att göra denna.

201706130559093338_sbig 201706130559099813_sbig 201706130559101219_sbig

Lämna en kommentar