Livshjulet med Anna Hegestrand!

Ja jag vet, bloggen har blivit lidande då jag har haft mycket för mig. Tiden rusar iväg men nu är i alla fall inspelningarna av Kändishoppet över. Tack och lov måste jag säga!

Häromdagen gjorde jag en intervju med journalisten Anna Hegestrand. Anna har en podcast som heter Livshjulet, som går ut på att hon intervjuar en känd person utifrån livshjulets åtta tårtbitar. Varje tisdag kommer det ett nytt avsnitt och den här veckan är jag Annas gäst. Jag fick sätta betyg på de olika tårtbitarna i mitt livshjul, såsom kärlek, karriär, hälsa och personlig utveckling. Anna kom hem till mig och vi hade väldigt trevligt under den 50 minuter långa intervjun.

Här är länken till podcasten: http://livshjulet.libsyn.com/livshjulet-med-anna-hegestrand-lulu-carter 

Garvat..

.. så här mycket har jag väl sällan gjort på en resa.. Skulle jag berätta i detalj om allt och varför så skulle Ni förstå men jag kan inte avslöja allt.. det får komma i mina memoarer. Vi har sysselsatt oss kan man säga.. på alla möjliga sätt med bilturer och långa vandringar.. träffat gamla kompisar i byn och ätit magiskt god mat. Igår besökte vi Valldemossa, Furnalutx och njöt av gott vin på ett av mina små romantiska favorithotell på ön.. Ca’s Xorc (försök att uttala det korrekt..) 

Middag igår med Simon och Fiona som bor i Palma.. Kvällen blevo.. KUL!!

Nu sussa.. hemfärd imorgon. Alltid lika sorgligt att lämna denna magiska plats.. 

Vi bor på Hotel De’s Puig. Här har jag bott mången gång.. med många.. haha!! men tror aldrig jag skrattat så mycket som med detta resesällskap.. Hur som helst.. världens mysigaste hotell.

Tack Lena Lilljebjörn-Slott för alla skratt och Dina tålmodiga lektioner i hur man egentligen hanterar en mobil och alla dess funktioner fungerar HAHAHAHAHAH.. samt Instagram… TÅLMODIG är det minsta man kan säga att denna dalkulla äro. 

Ny vecka imorgon. Ge järnet!! Sov Gott kära Ni

Kramar

Lu


sex.. and rock’n roll…

.. brukar det ju vara där jag befinner mig nu. Detta har jag inget emot.. sex and rock’n roll menar jag.. men wow!!! vad jag njuter av lugnet och avkopplingen som råder här nu i april.. annat är det i augusti. Detta är perfekt. Precis vad Carter behöver. Lyssna nu.. idag gick vi tre mil.. från Deia till calan, från calan till ll’uc alcari och därifrån 3 timmar ner till Soller. Det suger skönt i ben och rumpa. Blir ingen utgång ikväll heller… Vi är för trötta. När vi väl kom till Soller efter 5 timmar var vi lite lätt uttorkade (då vi hade för lite vätska med oss) och så kom regnet.. inget duggande utan ett rejält skyfall.. haha!!! Vi var två dränkta katter som kom in på en liten restaurang vid torget i Soller där en full men snäll krogägare välkomnade oss med skrovlig röst och bara skrattade.. vi fick nämligen inte komma in på den något ”finare” krogen strax intill.. eftersom vi var för blöta… Kan ha en viss förståelse för detta då vi ”dröp”.. Baren hette Nadal och på barens bigscreen pågick det tennis.. gissa vem som spelade just där och då.. Såklart… snyggingen Nadal (som jag faktiskt haft den äran att få träffa under en Båstadvecka..) 

Lena, som var svimfärdig och lätt illamående efter 5 timmars vadring med för lite vätska åt en carbonara och jag själv en spansk omelätt. Gissa om vi njöt??

Nu ska vi snart sussa. Hoppas Ni mår topp och är snälla mot varandra.

Kärlek i lass!!!

från

Lu

Ps. The blond babe på bilden är Lena som hälsar, och ifall ni undrar varför bilderna jag lägger ut är snygga så beror det på att Lena är en fantastisk fotograf. Wish she was with me allways with her kamera!!!

Tack Lena Lilljebjörn Slott.. som numer går under namnet Mademouiselle Chateau… (suits her!)


 

Regn på Mallis…

..då ja.. Fast spelar ingen roll.. det bara duggar och är ändå 22 grader varmt. Vi har hunnit med mycket här uppe i Deia. Frukost på Sa Fonda. Kort besök på La Residencia. Lång vandring i ner till calan och upp igen. Suger skönt i både lår och rumpa. Behövligt!! Nu ligger vi i var sin soffa med var sin bok. Läser Peter Gröndahls bok. Både roande och tänkvärd. Otroligt fridfullt och skönt att vara här och vilken skillnad på tempot nu och i augusti. Då är det fest dygnet runt, nu är det rekreation.. Precis vad jag behöver. Jag tror att solen skiner på Er därhemma?? Åtminstone i Stockholm. Skönt!!

Hörs hela tiden…

Kramar från

Lu

Mallorca…

Sorry guy´s att jag inte hörts av på länge.. Har bara haft fullt upp med jobb av olika slag, rest lite och framförallt jobbat på boken. Så kul!!. Nu Mallis som sagt. Jag älskar den här ön!! Kom fram med Lena igår etermiddag och bor på underbara hotell Puro. Stort Tack till Mats Wahlström för all hjälp och trevligt bemötande här. Vi åt gott på La Boveda och tog en kort sväng på Abaco innan vi stupade i säng. Nu är det dags för lite shopping. Innan vi beger oss upp mot bergen och Deia. Det är skön sommarvärme här men lite molnigt så en tur på stan blir blir perfekt. Tack gulliga Peter Gröndahl för boken som låg på rummet när vi kom. Det blir skön kvällsläsning för mig i Deia. Återkommer snart med bilder.. går inte att lägga upp bilder just nu..

 Vad är det för fel Herr Erwik?? 

Och så löste det sig… Nu är vi i Deia.. Återkommer..

Kramar

Lu.

Vacker dörr till vårt badrum på Puro..

Lulu i Palma…

 

Å se det snöar..

… Det var väl roligt hurra..? NOT!!!! Tack gode Gud att jag ska vara en vecka i Deya på Mallis snart. Sol sol sol!!!!!! Ge mig värme och sol. Fast detta är ju fortfarande ett riktigt I-landsproblem Gott folk och med tanke på vilken njutbar helg och och födelsedag jag haft så ska jag verkligen inte klaga ett dugg… Trevlig middag på Ingarö igår. Tack härliga Catharina och CJ för en härlig kväll och en underbar middag… för att inte tala om frukosten. Och CJ’s broder Oscar som underhöll med fantastiskt pianospel i timtal. Jag är mållös av beundran.

Nu är Vi tillbaka med alla vovvarna hos Fredde på Skokloster och bara myser och som sagt.. snön vräker ner. Det gör inget.

Kramar i Lass/

Lu

Ps.. lite bilder från Mallis. Jag lääääängtar!!!!!!!!!!