Ny dag nya möjligheter …..

På Tisdag ska vi kolla på hus =) Får se hur de blir med det. Ett radhus =P Med tomt där hundarna kan vara, där ungarna kan vara , där vi kan ha pool o solstolar o göra fett mysigt.

Längtar o hoppas att de blir affär av detta. Vi får se.
Nu är jag ivarjefall trött på att bo i lägenhet i område där polisen åker flera ggr om dagen , där man ifrån lekparken bara ser alkoholister o narkomaner. Där man inte släpper ut barnen hur som helst pga att de bor för mycket folk nått hus bredvid som inte känns så OKEY!
Så härifrån ska vi , om de blir hus el lägenhet på bättre område , hus i annan stad el vad de blir de visar sig.
Trött på detta boende o kommer flytta ……

Önskar man vore miljonär , såå skulle man inte ens bo kvar här ……  SUCK!
Får hoppas på en Lotto vinst så man blir ekonomiskt oberoende , de skulle ju hjälpa en del hehe…
Utomlandsresa diskuteras med , frågan är bara vart man ska åka ?
Kommer att fixa pass åt barnen nu , så de e klart. Då är de lättare sen o bara åka.
Hoppas att ni mår fint mina läsare , ja kommer bjuda på lite bilder här nedan, Ni får gärna lämna en kommentar till bilderna om ni vill =)

Ha en fin dag // LK

Bröstförstoring !!

Nu har jag vart på min andra konsulation ang bröstförstoring =) Hos Örjan Gribbe på Proforma !
Jag har provat ut , o bokat OP tid nu. Den 30 Aug ska de ske. Jag ska lägga in 475cc bakom muskeln el 520…. Får se på OP dagen,, står o velar med storlek bara =)
Hur som helst så är ja glad  att ja kommit till skott med det äntligen o beslutat mig för att göra detta ! Känns helt ok.
Jag har alltid haft tankar kring bröstförstoring att man ska vara nöjd med det man har . Visst jag är inte helt missnöjd efter 6 barn , ammat dom alla o ändå är dom fasta o fina fortfarande , MEN det e de där me att dom känns inte lika spänstiga stora längre…. FAST det e ju inte alls konstigt. VILL bara ha större o så så jag gör OP o hoppas att jag ska trivas med mina nya bröst . =)

Nån här som gjort hos Örjan Gribbe ? O isåfall hur tyckte ni de va ? Va han som kirurg bra ?
Jag har kollat upp honom o han verka BRA !
De enda svåra är att veta vilken storlek som är bäst att ta .
Men som Örjan Gribbe sa, till min fina kropp kan ja bära vad som helst *flinar* TACKADE när ja fick alla komplimanger om hur mina bröst ändå kan va så fina trots 6 kids, fast inte bara brösten utan resten av kroppen med.

Och jag är FAN så tacksam kan ja säga , att jag trots 6 barn o 32 år gammal har en kropp som är fit , och som är som skapt att föda barn och ändå se bra ut i kroppen. Jag har inte fått en endaste bristning , direkt efter varje förlossning har jag sett ut som en 20 åring i kroppen. Väger 52 kg är 165 cm lång .
Aaa ni fattar ? Jag ska INTE klaga …..

Har gjort lite modell jobb o kommer att kasta upp lite bilder kring detta så fattar ni hur ja menar!
Bara TACKA gud att han lät mig vara perfa ända hit . O sen hur man ser ut när man är 40 de får man se då! Hehe…
Vill ju inte bli en dag gamlare än va ja är…. Har ja fått nån typ av ålderskomplex nu på sista tiden tro?
Hm , vad vet jag ? =)

Nähä gott folk , ta o kirra sig för utgång med kidsen då =) Så att de händer något idag =)

Kram o ta hand om er i de fina sommarvädret // LK

 

 

 

Jobbigaste natten *ever*

Inatt va nog den drygaste natten *ever* Lilla Tindra 8 mån va hopplös på att sova , pga tänderna så somna hon inte fören på morgonkvisten, trots att hon fick alvedon så vägrade hon att sova.
Asdrygt …….Men sånt som händer…..

 

Idag skiner solen & jag med den , härligt. Älskling har lagt sig , han är skiiiiittrött efter att vi vart vakna inatt rätt mycket ! Förstår , känner mig sj rätt slut. Skulle nog lätt kunna sova bort dagen , men de funkar ju inte !

Vad ska man hitta på idag tro? Blir nog ut me barna i nån park o kanske köpa me lite gott fika oxå. Bättre de än o bara sitta inne när vädret är så fint som idag =) Härligt.

Just nu letar vi febrilt efter hus , trött på att bo i lägenhet så här =P Vill ha trädgård , vill ha något eget att hålla på med o underhålla =) Blir sååå mycket roligare då !
Så vi får se vart de blir , beredd o byta stad om det e så , bara man hittar sin drömkåk så får de vara så gott som vart som helst ! Har ju bott på landet mycket o hus är min grej, skulle vilja ha en gård helst av allt , men sånt har man inte tid med . Så de får bli ett hus i ett villaområde el så.

Hundarna skulle nog gilla det med , att ha en tomt att gå ut på!

Vi får se hur de blir…. Idag ska ja ta ut kameran som ja laddat batterierna på under natten som varit , så ska ja ut o plåta lite idag =)

// Take care everyhopa // LK

Ny här så …. Får se hur spännande de blir =P

Då får man kika runt lite här då , tills man hittar dom mest intressanta bloggarna att läsa. Förutom min då förståss *flinar brett*
Jo vem är denna tjej då ? jo du , Lotta heter jag , en lycklig tjej med finaste familjen man kan önska sig. Jag är mamma till inte mindre än 6 barn ! Där minsta är 8 mån , äldsta är 12 år i Dec.
Inte sååå konstigt att man inte hinner med att stanna kvar på en o samma blogg hela tiden , då man inte har så lätt för att få tid till att sitta o blogga alltså =P Har ju haft ett par st, men heller inte trivits heller så de gäller ju att hitta rätt!

Vad tycker jag om o pysslar med ? När tid finns så fotar jag gärna , alltifrån himmel o jord.
Jag fick en grymt bra kamera av min sambo för nå år sedan , som jag är såå nöjd med. Även om de finns bättre 0)

Jag förutom umgås med mina barn o familj , shoppar gärna ….. Mycket o ofta !! Om jag KAN!
Jag tycker om o köpa kläder , smink , barnleksaker till barnen , kläder till dom. De bästa jag vet är när mina barn mår bra o är nöjda. Då är ja NÖJD med dom ! =) <3<3<3
Att jag skaffade barn så tidigt i livet bero på att ja alltid sagt att ja ska ha många barn när ja blir stor. Min pappa hade 8 ungar , jag har 6 , skulle inte vara sämre …..Men känner ändå att 6 är en bra siffra!  Stoppar där !!

Såå nu ska ja leva bara, resa lite är tanken , ihop med familjen.
Helst av allt vill jag ha barnvakt en vecka för att åka med min älskling på en liten kärlekssemester!!

Att vara barnledig är de svåraste , även om bara 2 barn bor hos mig. Hm……….

Jag får se vad denna blogg kommer bjuda på , men kan säga att de blir mycket foto , mycket vardagssnack o sånt.
Kommer att försöka skriva så mycket o ofta ja kan här , även om ja inte kommer bli en superbloggare =P

El vem vet ??? Kanske tar finest med storm ??

Trevlig Fredag på er


 Bjussar på en bild på min son på 2.5 år , Tim <3