STARTA EN BLOGG!
14819
Bloggar

Eftersnack – Alla hjärtans dag.

Kategori : Övrigt

Skribent: Administrator / 15 Feb 2017 / 0 kommentarer

Efter lite löpträning kände jag att en utgång vore välförtjänt. Vid elva hämtade Eric Astering upp mig. Självklart lyssnade vi på lugna favoriter och sjöng till diverse ballader. Tillsammans med Lina Collin, Lisa Licheri, Sophie Nierenburg och Madeleine Åkerblom tog vi oss till Soap Bar. Vi möttes upp av en glad och skrattande Tommy Köhler som tog med mig till baren. Han tyckte tydligen att jag skulle ta mig några järn. Jag har tydligen blivit vuxen, jag gav bort järnet till Johan Knopf och beställde en Jack och Cola. Hur många vuxenpoäng är det tro?

Vackra Sofie Stenberg kom för att krama om mig och berätta att hon tyckte om min jacka. Självklart var den röd, kvällen till ära.
Alexander Letterhag och Jolina Waldo gled in efter att ha ätit middag med mamma Letterhag. Hur romantiskt är inte det?

Klockan var strax efter halv ett samtidigt som vakterna vinkade av mig och mitt sällskap. ”Mitt sällskap” låter aningen speciellt men jag gillar det!

Akke stod i dörren till Solidaritet och välkomnade mig med en kram. Han bad mig dessutom att hälsa till Sandra Gjelset att hon var elak som inte kom dit för att hälsa eller ens kunde ringa och önska en trevlig alla hjärtans dag. De ska nämligen gifta sig. Sägs det.

Musiken från Darwin och Backwall fick mig att nästan springa upp för trappan. Men kom ihåg att jag hade tränat, så jag avstod.

Duon Katarina Sparring och Carolina Martin bjöd på drinkar och som tack fick Sparring en ros som jag hade ”hittat” på Soap Bar. Då visade flickorna någon dans som var alldeles för komplicerad för mig. Vi, eller snarare jag, jämförde bröststorlekar. Varför jag valde just dessa två tjejer vet jag inte. Tycker jag om att förlora? Eller vill jag bevisa för någon att jag är en bra förlorare? Ibland är jag lite av ett mysterium.

Ett mysterium är inget mot för vad en viss blond killkompis till mig var igår. Det första han sa efter att ha grabbat tag i mig var ”skriv för i helvete inte att jag är ute, imorgon är jag nämligen sjuk.” Han har koll.

Dajana Drottgren och Tina Houvinen kom för att dunka mig i ryggen. Jag blev tillsagd att berömma Dajanas hår, hon hade klippt sig, vilket jag självklart gjorde. Man är väl väluppfostrad?

Piff och Puff, eller Nordine och Krona som de också kallas, hängde vid baren. Nordine såg för första gången på länge uppriktigt glad ut när jag kom för att hälsa. Att han hatar mig har jag från och med igår släppt. Att jag fortsätter hälsa på en människa som jag har trott hatar mig verkar inte så logiskt. Men det är mig det handlar om, jag är inte så logisk.

Andra jag lyckades få syn på var; John Dahlbäck, Don Tomaso, Raul Blanco, Petra Johannesson, Peder Fogstrand, Chris Lac, Alex Letterhag, Jolina Waldo, sthlmsfinest egna maskott Ace Maroney och turturduvorna Marie Plosjö och Gustav Anestam – som i och för sig gick hem ganska tidigt…

Village sprang jag in i Emma Thorsell, hon sa att jag var söt – den ni! Men det fick mig att fundera. Vart var alla killar som skulle springa efter mig och fråga om jag inte ville fira alla hjärtans dag med dem? Men det var andra som fick till det. Micke Vestlund och Jens Assarsson stod och såg söta ut vid baren, Caroline Madden och Caroline Danielsson pussades för kameran, Lina Collin och Peder Fogstrand såg ut att byta nummer och vid dj-båset stod ett par och bytte saliv.

Till min räddning kom Lisa Licheri. Jag presenterade henne som min dejt. Helt plötsligt var vi omringade av killar. Men då ville vi inte längre prata med dem. Vi fortsatte med vårt påhitt, men vi gick lite längre. Vi sa att vi bodde tillsammans och var otroligt förälskade.

Vi berättade hur jobbigt det var att inte kunna gå ut som ett par, för ingen trodde på oss när vi berättade att vi var tillsammans. Till slut, tyckte alla synd om oss. De sa att vi gärna fick ringa om vi ville prata ut med någon som var hetro. Ja, det var snällt?

Raul Blanco kom fram för att säga hej då. Ibland slås jag av hur lång han är. Igår gjorde jag det. Självklart påpekar jag det varje gång. Någon måste berätta det för honom och jag har tagit på mig den rollen.

Village fylldes med folk och musiken blev gladare. Folk sjöng med och stämningen var på topp. Att det fanns vacker konst med kärleksmotiv från Maja Braun utplacerade i lokalen gjorde allt ännu bättre. Fast bäst av allt var nog att Anna Hibbs råkade kliva mig på tån. Tyvärr missade hennes vän Micaela Moreno min andra tå.

Det var inte bara jag som hade trevligt, även Peter Pluntky, hockeyexperten och före detta Djurgårdsspelaren Håkan Södergren, Sandra Silver, Huylia Satir, Natti Ponsbach, Caroline Rehn, Mats Wahlström, Uffe Karneman och designern Rodi Heinz.

På vägen ut träffade jag Freddie Jidlow. Han gick först bara förbi mig så jag undrade varför han inte hälsade. Svaret blev ganska fint. ”Du har gjort likadant flera gånger, jag har sett dig ute men du hälsar inte! Jag tänkte att det var för att du bloggar.” Fin logik. Börja blogga, sluta hälsa.

Vi blev vänner igen och kramades. Det slutade faktiskt med en puss på munnen.Det var väl inte så illa? Mission Accomplished som de skulle ha sagt till mig om jag var en soldat. Det är jag inte som tur är. Därför kunde jag sätta mig tillsammans med de andra i bilen och åka hemåt. Ibland är det riktigt bra att ha en granne som heter Eric Asstering.

Lisa Licheri och jag fick sitta i baksätet. Vi försökte sammanfatta kvällen men det blev mest en massa skratt. Fast det är enligt mig en bra sammanfattning. En glad kväll som slutade med att jag fick min puss.
Hannah gick ut för att hitta kärlek och fick en puss. Det är inte illa!

Bingo; ‘Kissie började ju direkt bråka när hon såg videon’

Se finest specialgalleri med bilder från inspelningen: Klicka här >>…

20 Jun 2012 / kommentarer

0

Nu har vi utsett vinnarna!

Nu har vi utsett fem lyckliga vinnare, som får biobiljtter…

30 Jan 2015 / kommentarer

13

De bästa drinkarna hittar du på Tjoget!

Ni är landets bästa bartenders, stort grattis! - Stort tack!…

14 Maj 2013 / kommentarer

0

Krönika: Den värsta sortens svartsjuka

Mars 2009 Jag hör inifrån badrummet att min mobiltelefon ringer…

14 Maj 2009 / kommentarer

0

‘Fan vad falsk jag var!’

Ikväll sänds ytterligare ett avsnitt av humorserien 'den sista dokusåpan'…

20 Mar 2012 / kommentarer

0

Vinnare schlagertävling!

Imorgon lördag är det dags för den stora finalen av…

12 Mar 2010 / kommentarer

0

Nöjespanelen Göteborg

Det har varit Fashion Weeks by Berns i Stockholm under…

5 Feb 2010 / kommentarer

0

Vad kokar på Bygget i Åre?

Varför ska man åka till Åre? - Vi har bra…

25 Feb 2008 / kommentarer

0

Tipsa om Göteborg

Tipsa oss om händelser, event och personer i Göteborg! Mejla…

5 Sep 2009 / kommentarer

0

Ny Ekovodka? Den är KANON!

Och vilket ställe då. Efter cirka 45 minuters trevlig busstur…

2 Okt 2009 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

Behind the scenes – Bröllopsfotografering med Hanna & Sara Montazami

Förra veckan arrangerade Lifestyle Publishing en stor bröllopsfotografering ute på…

19 Sep 2017 / kommentarer

10

Säkra din biljett till en färgsprakande fest i Göteborg

I samarbete med Lifestyle Gala Awards Kom på årets mest…

15 Sep 2017 / kommentarer

3

Se Finest toppbloggare Platin Carlson i TV-rutan

Platin Carlson är toppbloggare på Finest, ikväll ser du henne…

11 Sep 2017 / kommentarer

5

Lifestyle Publishings influencers minglar med Joel Kinnaman!

Igår hölls en stor privat fest ute på Lidingö, självklart…

7 Sep 2017 / kommentarer

6

Andrea Norrman: ”Det jag får höra som gravid”

Andrea Norrman bloggar om sin vardag och graviditet, nu har…

6 Sep 2017 / kommentarer

1

Sanna Ansaldo: ”Därför är jag vegan”

Sanna Ansaldo har sedan en tid tillbaka varit vegetarian, nu…

5 Sep 2017 / kommentarer

11

Höstens stora skönhetstrend: Vågiga ögonbryn

Något som har blivit populärt snabbt och som kan komma…

5 Sep 2017 / kommentarer

4

Amanda Franzen: ”Det smäller och folk springer i ren panik”

Amanda Franzén går ofta på fotbollsmatcher då hennes pojkvän Gustav…

4 Sep 2017 / kommentarer

7

Emma Jennies förskräckliga upptäckt: ”Jag har kastat alla pengar i sjön”

Bloggerskan Emma Jennie har ett stort intresse för shopping och…

1 Sep 2017 / kommentarer

9

Är du Joakim Mattsons framtida flickvän?

Joakim Mattsson är en kille med stil som bloggar om sitt…

29 Aug 2017 / kommentarer

13

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2