STARTA EN BLOGG!
14327
Bloggar

Eftersnack – Alla hjärtans dag.

Kategori : Övrigt

Skribent: Administrator / 15 Feb 2017 / 0 kommentarer

Efter lite löpträning kände jag att en utgång vore välförtjänt. Vid elva hämtade Eric Astering upp mig. Självklart lyssnade vi på lugna favoriter och sjöng till diverse ballader. Tillsammans med Lina Collin, Lisa Licheri, Sophie Nierenburg och Madeleine Åkerblom tog vi oss till Soap Bar. Vi möttes upp av en glad och skrattande Tommy Köhler som tog med mig till baren. Han tyckte tydligen att jag skulle ta mig några järn. Jag har tydligen blivit vuxen, jag gav bort järnet till Johan Knopf och beställde en Jack och Cola. Hur många vuxenpoäng är det tro?

Vackra Sofie Stenberg kom för att krama om mig och berätta att hon tyckte om min jacka. Självklart var den röd, kvällen till ära.
Alexander Letterhag och Jolina Waldo gled in efter att ha ätit middag med mamma Letterhag. Hur romantiskt är inte det?

Klockan var strax efter halv ett samtidigt som vakterna vinkade av mig och mitt sällskap. ”Mitt sällskap” låter aningen speciellt men jag gillar det!

Akke stod i dörren till Solidaritet och välkomnade mig med en kram. Han bad mig dessutom att hälsa till Sandra Gjelset att hon var elak som inte kom dit för att hälsa eller ens kunde ringa och önska en trevlig alla hjärtans dag. De ska nämligen gifta sig. Sägs det.

Musiken från Darwin och Backwall fick mig att nästan springa upp för trappan. Men kom ihåg att jag hade tränat, så jag avstod.

Duon Katarina Sparring och Carolina Martin bjöd på drinkar och som tack fick Sparring en ros som jag hade ”hittat” på Soap Bar. Då visade flickorna någon dans som var alldeles för komplicerad för mig. Vi, eller snarare jag, jämförde bröststorlekar. Varför jag valde just dessa två tjejer vet jag inte. Tycker jag om att förlora? Eller vill jag bevisa för någon att jag är en bra förlorare? Ibland är jag lite av ett mysterium.

Ett mysterium är inget mot för vad en viss blond killkompis till mig var igår. Det första han sa efter att ha grabbat tag i mig var ”skriv för i helvete inte att jag är ute, imorgon är jag nämligen sjuk.” Han har koll.

Dajana Drottgren och Tina Houvinen kom för att dunka mig i ryggen. Jag blev tillsagd att berömma Dajanas hår, hon hade klippt sig, vilket jag självklart gjorde. Man är väl väluppfostrad?

Piff och Puff, eller Nordine och Krona som de också kallas, hängde vid baren. Nordine såg för första gången på länge uppriktigt glad ut när jag kom för att hälsa. Att han hatar mig har jag från och med igår släppt. Att jag fortsätter hälsa på en människa som jag har trott hatar mig verkar inte så logiskt. Men det är mig det handlar om, jag är inte så logisk.

Andra jag lyckades få syn på var; John Dahlbäck, Don Tomaso, Raul Blanco, Petra Johannesson, Peder Fogstrand, Chris Lac, Alex Letterhag, Jolina Waldo, sthlmsfinest egna maskott Ace Maroney och turturduvorna Marie Plosjö och Gustav Anestam – som i och för sig gick hem ganska tidigt…

Village sprang jag in i Emma Thorsell, hon sa att jag var söt – den ni! Men det fick mig att fundera. Vart var alla killar som skulle springa efter mig och fråga om jag inte ville fira alla hjärtans dag med dem? Men det var andra som fick till det. Micke Vestlund och Jens Assarsson stod och såg söta ut vid baren, Caroline Madden och Caroline Danielsson pussades för kameran, Lina Collin och Peder Fogstrand såg ut att byta nummer och vid dj-båset stod ett par och bytte saliv.

Till min räddning kom Lisa Licheri. Jag presenterade henne som min dejt. Helt plötsligt var vi omringade av killar. Men då ville vi inte längre prata med dem. Vi fortsatte med vårt påhitt, men vi gick lite längre. Vi sa att vi bodde tillsammans och var otroligt förälskade.

Vi berättade hur jobbigt det var att inte kunna gå ut som ett par, för ingen trodde på oss när vi berättade att vi var tillsammans. Till slut, tyckte alla synd om oss. De sa att vi gärna fick ringa om vi ville prata ut med någon som var hetro. Ja, det var snällt?

Raul Blanco kom fram för att säga hej då. Ibland slås jag av hur lång han är. Igår gjorde jag det. Självklart påpekar jag det varje gång. Någon måste berätta det för honom och jag har tagit på mig den rollen.

Village fylldes med folk och musiken blev gladare. Folk sjöng med och stämningen var på topp. Att det fanns vacker konst med kärleksmotiv från Maja Braun utplacerade i lokalen gjorde allt ännu bättre. Fast bäst av allt var nog att Anna Hibbs råkade kliva mig på tån. Tyvärr missade hennes vän Micaela Moreno min andra tå.

Det var inte bara jag som hade trevligt, även Peter Pluntky, hockeyexperten och före detta Djurgårdsspelaren Håkan Södergren, Sandra Silver, Huylia Satir, Natti Ponsbach, Caroline Rehn, Mats Wahlström, Uffe Karneman och designern Rodi Heinz.

På vägen ut träffade jag Freddie Jidlow. Han gick först bara förbi mig så jag undrade varför han inte hälsade. Svaret blev ganska fint. ”Du har gjort likadant flera gånger, jag har sett dig ute men du hälsar inte! Jag tänkte att det var för att du bloggar.” Fin logik. Börja blogga, sluta hälsa.

Vi blev vänner igen och kramades. Det slutade faktiskt med en puss på munnen.Det var väl inte så illa? Mission Accomplished som de skulle ha sagt till mig om jag var en soldat. Det är jag inte som tur är. Därför kunde jag sätta mig tillsammans med de andra i bilen och åka hemåt. Ibland är det riktigt bra att ha en granne som heter Eric Asstering.

Lisa Licheri och jag fick sitta i baksätet. Vi försökte sammanfatta kvällen men det blev mest en massa skratt. Fast det är enligt mig en bra sammanfattning. En glad kväll som slutade med att jag fick min puss.
Hannah gick ut för att hitta kärlek och fick en puss. Det är inte illa!

2520_348_100_crop

Mammut!

På tisdagseftermiddagen samlas pressen på Filmhuset på Gärdet där Lukas…

21 Jan 2009 / kommentarer

0
2240_348_100_crop

Vinn julklappar från TRIWA

Den nya kollektionen TRIWA har fått sitt namn genom en…

2 Dec 2008 / kommentarer

1
8940_348_100_crop

”Mitt andra hem slaktas” – Samir Badran

Mitt andra hem slaktas! Samir senaste inlägg idag handlade om…

21 Jul 2014 / kommentarer

0
2579_348_100_crop

Hotellet drinktipsar!

Äntligen helg! Och oavsett om du ska på fest eller…

30 Jan 2009 / kommentarer

0
7215_348_100_crop

Beach 2011: Vinn kom i form-paket

Du har väl inga planer på att hänga i vassen…

28 Apr 2011 / kommentarer

0
8084_348_100_crop

Vem var snyggast på Bondpremiären?

Gynning och Alexander - stiliga som få! Det eleganta paret…

26 Okt 2012 / kommentarer

0
unnamed

Sanna Gibbs är Julia!

Det är en tidlös kärlekshistoria som spelats över hela världen, om…

21 Jan 2015 / kommentarer

5
2789_348_100_crop

Eftersnack: Vilken kändis spottades med förlovningsring?

Att alla väljer att gå ut helgen efter löning kommer…

28 Feb 2009 / kommentarer

0
4871_348_100_crop

Veckans drinktips: Pure Green Mule

Pure Green Mule 1 del Pure Green ekologisk vodka 4…

11 Dec 2009 / kommentarer

0
8292_348_100_crop

Emma Igelström ‘hoppar’ på finest!

Som simmare har Emma Igelström många VM-medaljer på sitt cv.…

6 Mar 2013 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

hårtips

5 HÅRTIPS

Bloggerskan Linda Mikaelsdotter delar alltid med sig av fantastisk hår…

24 Maj 2017 / kommentarer

8
P90202947_highRes_global-campaign-for-_0_4

TÄVLING – Vinn en helg med en MINI Cabrio!

Tävling i samarbete med Bavaria Vinn en helg med en…

24 Maj 2017 / kommentarer

10
vimmel

Bloggarnas hemliga natt med Tre Kronor ”Det var hur kul som helst”

Igår kom Svenska landslaget i Ishockey till Stockholm och några…

23 Maj 2017 / kommentarer

6
1495293948-13237

Tips för att lyckas med dina nya vanor

Som nybörjare är det lätt att man snöar in sig…

22 Maj 2017 / kommentarer

3
Cafe opera puff helgen

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

22 Maj 2017 / kommentarer

1
bild cover

Mingelbilder från Lifestyles event hos WINK

Torsdagen den 18/5 bjöd Lifestyle Publishing in till ett härligt…

19 Maj 2017 / kommentarer

7
1494354852-13810

”En fuckboy kommer inte förändra sig för dig”

Emmy Winther får ofta kommentarer och frågor om kärlek, hon…

17 Maj 2017 / kommentarer

4
nicolineee

Tips – Få naturligt vitare tänder

Få naturligt vitare tänder Bloggerskan Nicoline Hedlund har ett bländande…

15 Maj 2017 / kommentarer

8
bilder milk

byMILK öppnar webbshop

Sponsrad artikel byMILK öppnar webbshop Varumärket byMILK som lanserades förra…

15 Maj 2017 / kommentarer

5
1439842509-10300-300x300

Så får du tillbaka ditt glansiga hår

Så får du tillbaka ditt glansiga hår! Några veckor efter…

11 Maj 2017 / kommentarer

3

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2

Jackie Ferm intar Finest.se

Jackie Ferm vann Paradise Hotel 2009 och kammade hem "Årets TV-personlighet" på Finest Awards 2010. Men enligt Jackie själv har hon lagt det där bakom sig, "nu är det nya tider för mig" berättar hon, och det firar hon med en ny blogg - här på Finest.se.

Maj 21, 2013