STARTA EN BLOGG!
14321
Bloggar

Eftersnack – Drottningen diggade Village

Kategori : Kändisliv, Övrigt

Skribent: Administrator / 21 Apr 2017 / 0 kommentarer

Helgen inleddes i torsdags på Solidaritet. Jag kände knappt igen mig när jag trippade in med mina svarta pumps. Det hängde vita tyger från taket och baren var omgjord. Efter en sekund eller två slog det mig att det inte var så konstigt. Solidaritet hade fint besök. Det var ingen mindre än Stéphane Pompougnac som spelade. Jag dansade mig varm vid baren och gjorde livet surt för Olle Fritz genom att beställa ett par skakade shots lite då och då. Den hobbyn är det fler som har. Özgür Can knackade mig på ryggen och sa ”vi måste sluta träffas såhär” sedan var det dags för shotrace. Andra som såg ut att kunna roa sig var; Shire Rage, Daniel da Silva, Jonas Lichter, Jonas Ghauri, Jesper Ahlbom, Tozer Islercelik, Jens Segrén, Mo, Diana Lindström, Raul Blanco, Karl OP, Alex Letterhag, Johan Ågren, Sandro Monte, Fredrika Johnson, Thomas Krona, Mille Yousefali med flera.

(forts.nästa sida)

Samtidigt på Village hände något utöver det vanliga. Robert Hållstrand fick denna torsdag kungligt besök. Fotograferna kämpade frenetiskt för att få en bild på gästerna som anlände. För det var verkligen inget alldalgligt entourage. Alla såg dessutom ut att ha riktigt roligt och Drottning Silvia diggade musiken som levererades. Hon hade så roligt att hon för ett ögonblick glömde bort att hon inte direkt var incognito. Och det var hon inte ensam om denna torsdag. (Här skulle jag gärna nämna mig själv, men väljer att lyfta fram andra – ödmjuk som jag är.) Några av de sällsynta och eftertraktade gästerna som valde Village var; Kungen, Christina och Anders Lettström (som bjöd in till Village med anledning av Anders 60-årsdag), Erik Penser, Pia Degermark, Patrik Brummer, Noppe Lewenhaupt, Tosse Magnuson, Aje och Batina Philipson, Tommy Rönngren, Jessica Andersson, Knut Rosensvärd, Per Taube, Peter Stam, Alexandra Charles, Johan von Holstein, Erik Thott, Anki Wallenberg, Denise Lopez, Pontus Nilvander, Grete Philipsson, Leif G.W Persson, Abbe Bonnier, Vicky Von Der Lancken och många, många, många fler!

(forts.nästa sida)

Att det var helgen innan löning märktes inte på Village. Det var tokmycket folk hela helgen och den här gången börjar jag med att namedroppa: Caroline Winberg, Nico Fredell, Magnus Uggla, Martin Björk, Martin Dahlin, Mårten Andersson, Stephen Simmonds, Tom Ahldin, Gustav Magnusson, Malin Gudmundsson, Jean Noel Lacoste, Isabel Adrian, David Lotfi, Jonas Ghauri, Jens Segrén, Lina Perned, Andreas Carlsson, Sandra Schmitz, Joanna Arnell, Louise Edman, Jonas Lichter, Carolina Graflund, Caroline Genmar, Emelie Mattsson, Rebecca Scheja, Ola Alvarsson, Diana Lindström, Victoria Hammargren, Nisse Holm, Cissi Klingberg, Michaela Kjellberg, Oskar Brewitz, Thomas Biernacki, Rasmus Dorsch, Richard Darwille, Isabelle Birke, Emelie Ehn, Peter Lindståhl, Carl Johan Dyrssen, Raul Blanco, Sara Camtrell, Josephine Julner, Myggan, Carin da Silva, Daniel da Silva, Helena Flodén, Patric Wagenkneckt, Fredrika Johnson, Martin Törnros, Olle Fritz, Calle Zetterstedt, Peder Fogstrand, med flera… det var så mycket att Finest hade två fotografer inne på Village ett tag under lördagen.

De flesta hade varit på Café Opera innan. Och givetvis hade jag och mina vänner dansat under kristallkronorna till tonerna av David Pirzadeh. Inte bara en gång hördes spontana jubel när han drog igång välkända houselåtar.

(forts.nästa sida)

Finestbloggaren Emelie Mattsson firade sin födelsedag på hyllan och där sparades det inte på krafterna. Champagnen och drinkarna flödade samtidigt som ett större sällskap körde ett nästan tjugo minuters långt shotrace.

Tillsammans med Bim Görling och Sanna Gustavsson höll jag ställningarna i Black Bar. Eller jag lyckades ta mig fram till Nordine Baraka ett par gånger för att beställa åtminstone.

Jens Segrén promenerade in vid halv två och möttes upp av en för kvällen mörkt klädd nattklubbschef, Jonas Ghauri. Jonas passade på att dra ett skämt om filmen ”Den där Mary” och efter den stunden älskar jag nog honom. Inte tack vare skämtet. Nej han skrattade åt sitt eget skämt och det är den typen av människor som jag älskar!En annan som jag nog älskar lite i smyg är Abbe Ibrahim. Trevligare människa får man faktiskt leta efter! Jag gillar er killar! (Smörar jag för mycket nu igen? Jag har svårt att förstå var gränsen går…)

Det ska inte glömmas att Café Opera delade ut sina åtråvärda Vip-kort i fredags. Att jag inte fick något är väl rätt självklart, ungefär lika självklart som att det lockade riktigt bra gäster! Några som syntes den kvällen var: Lars Wallin, Anders Rahm, Richard Herrey, Caroline Giertz, Nisse Holm, Marie Plosjö, Staffan Dahlberg, Genya Kihlberg, Emelie Spångberg, Louise Edman, Caroline Genmar, Frida Wall, Verona, Rasmus Dorsch och energiknippet Michaela Kjellberg -som tycker att jag är ROLIG!

Vilken jävla helg det har varit! Jag vill bara ha mer, mer, mer! Därför tänker jag ta mig i kragen, säga åt Bim att ringa en taxi för att ta oss till Cafét där det är dags för veckans dj-tävling. Det lär bli grymt!

8947_348_100_crop

Vinnaren är…

Frågan: Vilket år spelade Björn Skifs in covern på låten…

24 Jul 2014 / kommentarer

0
595_348_100_crop

The Shapeshifters @ Café Opera 25 nov

Är namnet Shapeshifters en hänvisning till era personligheter, musikala karriär…

22 Nov 2007 / kommentarer

0
482_348_100_crop

Eftersnack fredag

Vi började kvällen hemma hos Sandra med en god middag…

22 Okt 2007 / kommentarer

0
1982_348_100_crop

Janets mystiska sjukdom!

På sistone har det talats en hel del om Janet…

16 Okt 2008 / kommentarer

0
skrik

Bloggparets skräckupplevelse

En mardröm som blir verklighet för tusentals besökare i sommar.…

23 Apr 2015 / kommentarer

2
1445_348_100_crop

Festen börjar klockan 01!

När du känner att du har njutit tillräckligt av Göteborgs…

25 Jun 2008 / kommentarer

0
562_348_100_crop

Finest tipsar: The Donnas på Kulturbolaget!

På sitt sjunde album Bitchin återvänder The Donnas till sina…

13 Nov 2007 / kommentarer

0
39_348_100_crop

Vimmelproffsen som aldrig sviker!

Jag skulle nog inte påstå att de är superkända, men…

24 Maj 2007 / kommentarer

0
5260_348_100_crop

Vem är Sveriges bäst klädda?

Hanna Lindblad Hemsida: HannaLindblad.se Hur skulle du själv beskriva din…

4 Feb 2010 / kommentarer

0
6112_348_100_crop

Få Göteborgs finaste hy!

Spotless är ett nytt, komplett system produkter som både behandlar…

9 Jun 2010 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

vimmel

Bloggarnas hemliga natt med Tre Kronor ”Det var hur kul som helst”

Igår kom Svenska landslaget i Ishockey till Stockholm och några…

23 Maj 2017 / kommentarer

5
1495293948-13237

Tips för att lyckas med dina nya vanor

Som nybörjare är det lätt att man snöar in sig…

22 Maj 2017 / kommentarer

2
Cafe opera puff helgen

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

22 Maj 2017 / kommentarer

1
bild cover

Mingelbilder från Lifestyles event hos WINK

Torsdagen den 18/5 bjöd Lifestyle Publishing in till ett härligt…

19 Maj 2017 / kommentarer

7
1494354852-13810

”En fuckboy kommer inte förändra sig för dig”

Emmy Winther får ofta kommentarer och frågor om kärlek, hon…

17 Maj 2017 / kommentarer

4
nicolineee

Tips – Få naturligt vitare tänder

Få naturligt vitare tänder Bloggerskan Nicoline Hedlund har ett bländande…

15 Maj 2017 / kommentarer

8
bilder milk

byMILK öppnar webbshop

Sponsrad artikel byMILK öppnar webbshop Varumärket byMILK som lanserades förra…

15 Maj 2017 / kommentarer

5
1439842509-10300-300x300

Så får du tillbaka ditt glansiga hår

Så får du tillbaka ditt glansiga hår! Några veckor efter…

11 Maj 2017 / kommentarer

2
1462955890-13292

Chokladbollens dag – Recept

Idag (11 Maj) är det chokladbollens dag! Det firar vi…

11 Maj 2017 / kommentarer

10
IMG_8908

Klädföretaget Stella Blake upphör med försäljning av äkta päls

"Pälsindustrin är barbarisk och det känns skönt att ha ryggen…

9 Maj 2017 / kommentarer

11

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2

Jackie Ferm intar Finest.se

Jackie Ferm vann Paradise Hotel 2009 och kammade hem "Årets TV-personlighet" på Finest Awards 2010. Men enligt Jackie själv har hon lagt det där bakom sig, "nu är det nya tider för mig" berättar hon, och det firar hon med en ny blogg - här på Finest.se.

Maj 21, 2013