STARTA EN BLOGG!
21248
Bloggar

Eftersnack – fredag

Kategori : Övrigt

Skribent: Hannah Zingmark Sandra Gjelset / 18 Feb 2018 / 0 kommentarer

Klockan 21.37 öppnade Mikael Edström dörren för två frusna flickor. Vi var ditbjudna på en drink. Klockan 00.19 steg samma flickor på bussen vid Jarlaplan och någon minut senare var vi framme vid Stureplan.

Först tänkte vi vara lite crazy och börja kvällen på Solidaritet. Så blev det inte. Vi måste ha fått något i drinken för helt plötsligt var vi på väg att helt och hållet bryta vårt schema. Blue Moon Bar blev första stoppet. Vakterna hälsade oss hjärtligt välkomna och Thomas ”Valpen” Bolander höll på att trilla omkull när vi kom för att beställa av honom i baren. Han lyckades få fram ”hur kommer det sig att vi får så fint besök” samt ”vad vill ni ha?”. Duktigt av honom. Därefter fick vi chansen att prata lite med Finestfotografen Viktoria Dahlberg, riktigt duktig och trevlig tjej! När vi stod och pratade med henne kom någon och tog tag i Hannah, hon höll på att smälla till honom men hejdade sig när hon upptäckte att det var hennes plastbror, Calle Rubarth. Han och hans vän Calle tog med oss in i schlagerbaren. Där dansade och sjöng folk hej vilt! De stod på bord och soffor – vi blev faktiskt riktigt sugna på att hoppa upp brevid.

Tyvärr rann tiden iväg och skulle vi hinna med fler ställen var det bara att springa vidare. Nästa gång ska vi försöka att stanna längre, för det var riktigt bra stämning!

Vidare mot Solidaritet och slut på schlager. På övervåningen träffade vi Tommy Köhler och flickvännen Sophie Stenberg som kom direkt från Connoisseur fine wine and champagne gala. Det syntes på deras vackra kläder. Vi pratade nog lite väl mycket girl-talk för Tommy gick och beställde i baren istället för att säga sin mening om tandblekning, balklänningar och smink. Kanske inte så konstigt att han tröttnade?
Klockan blev 01.37 innan vi bestämde oss för att hinna med Café Opera innan stängning. Vi sa hej då till Kristina Ahlström och Ace Maroney som stod och såg söta ut vid baren.

Utanför Cafet var det vid 02.00 lång kö. Korta som vi är lyckades vi nässla oss förbi och var snabbt inne i matsalen där festen var i full gång! Let’s Dance-gänget hade tydligen fått fart på hyllan och det syntes att det hade smittat av sig. Daniel Da Silva kom springandes och berättade att han i över en timme hade agerat dj. Han kan tydligen mer än att bara dansa. Vi fick även träffa hans söta flickvän som var och hälsa på i Stockholm. Daniels vackra syster, Carin Da Silva, var såklart på plats precis som alla andra från Let´s Dance. Vi ville höra hur Tony Irving prata så vi gav oss ut på jakt efter honom. Tyvärr var han som bortblåst

Istället sprang vi in i Patrick Ekvall, Sara Lumholdt, Malou Von Sivers, Yvonne Ryding och söta Sara Varga. Tyvärr hann Sara försvinna innan vi kom fram till henne. Så istället lät vi oss inspireras av Daniel Da Silva. Vi skulle fixa oss en dj-karriär. Sagt och gjort. Helt plötsligt sänktes musiken. Det var inte Sandra. Absolut inte. David Pirzadeh kom springandes, drog ned byxorna på sig själv och undrade vad vi sysslade med? Vad vi sysslade med? Vi hade åtminstone byxor på oss…

Andra som hade kläder på sig på Café Opera var: Johan Petré, Lars Wallin (som såklart hade snygga byxor på sig), solbrända Jonas Ghauri, Tozer, Michaela Kjellberg, Ann Wilson, Robin Cagnell, Rebecca Scheja, Mio Sallanto, Matte Carlsson samt finestfotograferna och turturduvorna Arba Kokalari och Andreas Alfredsson.

Tillsammans med Dajana Drottgren och Tina Houvinen promenerade vi över till Village på Norrmalmstorg. Klockan hade då hunnit bli 03.05. Vi var inte ensamma om att vilja gå dit då, som vanligt var det kaos. Då är det tur att Robert Hållstrands nyårslöfte var att bli snällare mot oss som jobbar för finest. Andra som följde vårt goda exempel och gick från Cafet till Village var; Johan Petré, Lars Wallin, Jonas Ghauri, Michaela Kjellberg och ett par dansande snyggingar från Let´s Dance.

Philip Wadenius hade tagit med sig Tommy Köhler och Sophie Stenberg från Solidaritet. Även Raul Blanco gjorde dem sällskap. Hannah tyckte att Sandra skulle slå Raul. Annars slår hon bara pojkar som är yngre. Det gick sådär. Vi avslutade det hela med att vrida lite på hans bröstvårtor. Det var inte uppskattat så vi ger oss själva godkänt på den misshandeln.

Vid 03.45 spelades ”Release Me” och vi blev tvungna att inta dansgolvet. I dj-båset hade Alex Taleé fått sällskap av Jonas Lichter, fast han verkade mer intresserad av att hångla än av att spela musik. Vi kan förtydliga det hela, Jonas och Alex hånglade inte med varandra. Vi vill inte ha några missförstånd i vårt eftersnack. Rätt ska vara rätt.

Alex Von Wovern gjorde oss sällskap och visade upp sina danstalanger. Han tyckte att vi borde dansa lite ”porrigare”. Sagt och gjort, Sandra ska man inte utmana. Fast det gick inte riktigt som hon ville. Att hamna på golvet var inte meningen. Men det sa vi inte till Alex. Han såg nämligen nöjd ut.

Andra nöjda och glada gäster denna fredagskväll var;
Peter Magnusson, Thomas Biernacki, Carolina Gahn, Janina Boss, Carl Johan Dyrssen, Nina Akabari, Amanda Berg, Ellinor Sandberg, Paul Tilly, Sarah Nilsson, Caroline Genmar, Frida Wall, Emmi Honkasalo, Keda Nilsson, Homan Gol, Robin Cagnell, Kristian Mirsch, Sandra Andersson, Wladimir Schenke och Peder Fogstrand.

Det sista som hände på Village sammanfattade vi på ett papper:

04.25 – Hannah får en komplimang. (Händer tydligen så sällan att det är värt att skriva ned.)
04.26 – Hannah får en puss på handen. (Varför låter vi ett okänt fyllo göra så?)
04.26½ – Hannah får en andra puss på handen. (Varför låter vi honom fortsätta?)
04.27 – En kille raggar på Sandra. Han rapar henne i örat. (Hur kunde vi få en rap i örat till att han raggade?)

Penelope adderar glamour till Lindex vårkollektion

Skådespelerskan Penelope Cruz behöver ingen närmre introduktion. Med en oscarstatyett…

15 Apr 2013 / kommentarer

0

En Viktlös Krönika

Jag tycker att det är viktigt och bra att samhället…

11 Okt 2013 / kommentarer

0

Hassle till Göteborg

Ingen har väl undgått 21-åringen slår igenom världen över nu…

28 Aug 2009 / kommentarer

0

Krönika: Vilka är det egentligen som tittar på skräpteve?

Kulturredaktioner runtom i landet, samt olika, mer eller mindre etablerade…

31 Maj 2010 / kommentarer

1

The Brass Bar

Jonas Ghauri, Gustaf Enblad och Filip Tegnér står bakom Nobiskoncernens…

15 Mar 2012 / kommentarer

0

Veckans Nöjespanel!

1.) I måndags hölls den årliga Guldbaggegalan på Cirkus och…

15 Jan 2009 / kommentarer

0

Därför skulle modellen aldrig söka till Top-Model

Tora Flink skriver i sin blogg: "Jag bara känner att…

24 Sep 2014 / kommentarer

0

Inför Housetåget – premiären!

Finest.se har tagit ett snack med Andreas Karlsson, projektledare och…

30 Mar 2009 / kommentarer

0

Tävla med: Only God Forgives

Det är snart dags för ännu en Ryan Gosling-film. Denna…

14 Maj 2013 / kommentarer

0

Veckans Göteborgskrönika

Ta Idol som exempel och addera mig. Där har du…

19 Sep 2009 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

BLI FÖRST ATT SE JOEL KINNAMAN SOM CARL EDMOND!

BLI FÖRST ATT SE JOEL KINNAMAN SOM CARL EDMOND! Klockmärket…

20 Mar 2018 / kommentarer

5

Dessertlikör med smak av Semla!

Nu kommer uppföljaren till succén dessertlikör med smak av kanelbulle &…

8 Feb 2018 / kommentarer

9

OPI lanserar SS18 – Lisbon Collection by OPI

OPIs kollektion för våren/sommaren 2018 speglar en stad som rymmer…

8 Feb 2018 / kommentarer

8

Tävla och vinn dina favoriter från Rosenserien!

Tävling i samarbete med Rosenserien Tävla och vinn dina favoritprodukter…

26 Jan 2018 / kommentarer

19

SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER!

SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER! Av: Tom Hjelte VAD…

3 Jan 2018 / kommentarer

15

Nyhet! Likör med smak av cognac – By Braastad

Sedan introduktionen på 70-talet har gräddlikören haft en speciell plats…

22 Dec 2017 / kommentarer

11

Café Opera Nightclub – New Years Eve

Café Opera Nightclub - New Years Eve Date: Sunday December…

18 Dec 2017 / kommentarer

19

Bilder från pressfrukost med Motiva Implants

Lifestyle World bjöd in utvalda profiler till en pressfrukost tillsammans…

14 Dec 2017 / kommentarer

11

TWINS WILL SUIT YOU!

Annonssamarbete med Twins TWINS ÄR GÖTEBORGS ÄLDSTA HERREKIPERINGSBUTIK, MED SNART…

30 Nov 2017 / kommentarer

21

Kapten Röd intar Globen i December

 Den 16 december intar Kapten Röd Globen, och alla biljetter…

5 Nov 2017 / kommentarer

18

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2

Jackie Ferm intar Finest.se

Jackie Ferm vann Paradise Hotel 2009 och kammade hem "Årets TV-personlighet" på Finest Awards 2010. Men enligt Jackie själv har hon lagt det där bakom sig, "nu är det nya tider för mig" berättar hon, och det firar hon med en ny blogg - här på Finest.se.

Maj 21, 2013
2