STARTA EN BLOGG!
16235
Bloggar

Eftersnack – Kenza firar studeten och Hugo Rosas talar ut

Kategori : Övrigt

Skribent: Jackeline Perez / 7 Jun 2018 / 0 kommentarer

Studentfirandet har satt igång över hela Stockholm, själv tog jag studenten den 29 maj och blev nedsprutad med champagne av mina nära och kära. Jag gjorde bort mig en gång för mycket. Men det är jag, det är min grej. Och jag har vant mig vid att leva med det.
Så en vecka efter att jag varit på alla mina vänners studentmottagningar blev jag olyckligtvis förkyld, på grund av regnet. Ni vet, svensk sommar. Men det hindrade inte mig från att gå ut. Jag har ingen aning om hur man gör när man vilar och håller sig hemma när man är förkyld. Kanske någon som kan lära mig?

Torsdagskvällen besökte jag Café Opera där Radio 107,5 firade ettårsjubileum. Nattklubbschefen var inte särskilt glad över att se mig. Varför, får ni veta snart.
Under fredagskvällen hann jag med ett snabbt stopp på Housetåget på Café Opera och och besökte sedan mitt andra hem Village, där bland annat en känd bloggare firade sin student. Och vad sa Hugo Rosas till mig angående hans blogg på Finest? Det får ni också veta snart.
Lördagskvällen var det en stor fest på Rose, där man bland annat kunde se tre snygga herrar bakom djbåset… Nu kör vi!

Radio 107,5 firar ett år på Café Opera
Vid 21.30 messade jag Emma Malmlöf och frågade om hon ville ses om en timme. Till svar fick jag ”Självklart. Varför inte. Ses 22.30!” Tyvärr fick hon stå och vänta, men tröttnade ganska snabbt och gick därför i för väg. När jag väl var på plats vid repet, en timme efter, var varken Emma eller Jonas Ghauri särskilt glada, men väl där inne i värmen var det glömt. Precis som jag hade trott, var det stora rummet redan fullt av folk.

Trots att Linda Rosing skrivit på sin blogg att hon inte kommer synas ute i vimlet under graviditeten fanns hon på plats. Jag kan förstå att hon denna kväll gjorde ett undantag, hennes kärlek, Peter Thelenius skulle stå på scen med gruppen Basic Elements och det kunde hon inte missa. När jag fick syn på dem gick jag fram och gratulerade med en kram (fick nästan hoppa upp med tanken på min längd). Hennes mage var söt, och hon visade stolt upp den. När jag frågade paret när det är dags för födsel, svarade de mycket glatt ”I slutet av året”.

På scenen stod Måns Zelmerlöw och uppträde, han bjöd på en fantastisk show och när han sjöng ”Cara mia” var det allsång på Cafét, som Bingo Rimér beskrev det. Efter Måns var det Basic Elements tur. Jag trodde först att det skulle bli idel 90-tals hit. Men när ”Touch you right now” spelades i en ny version, behövde jag inte längre oroa mig och dansade istället med.
Efter att ha krockat med Josefin Crafoord inne på damernas, spillt på Gathania Holmgren, tafsat på Mille Yousefali och skrattat med Soran Ismail kände jag mig väldigt nöjd med kvällen och bestämde mig för att spara lite krut till de kommande två dagarnas fester.

Fredag på Café Opera
Även på fredagen var det stor fest på Café Opera. Housetåget och Burn intense energy bjöd på en spektakulär show med liveuppträdanden till housemusik. Det var riktigt häftigt att se och höra! Tyvärr kunde jag inte stanna så länge eftersom jag hade lovat att gå vidare till Village.

Fredag på Village
Framme på Village träffade jag påRoberth Reiskog som sken som en sol när han fick syn på mig ”Jag har saknat dig” utbrast han. Okej det sa han kanske inte, men jag vet att han ville säga det.
Bakom båset satt Kenza Zouiten och vilade fötterna, klädd i en vit klänning med studentmössan på. Hon och hennes vänner hade lämnat sin slutskiva för att istället festa på Village. Vi dansade till musiken som Baby J spelade och efter en stund kom även Jonas Lichter och skakade rumpan med oss.

Min vän Maya Gunnarsson stod vid baren och spillde drinkar, Ellen Fjaestad ville inte vara sämre och började dra några shots efter varandra, Christopher Krusell var nog gladare än någon annan på Village. Han såg ut som en liten pojke som precis fått sitt första tv-spel. Det räckte med att kolla på honom och glädjen spred sig.

På väg ut från Village, blev jag stoppad av Hugo Rosas som ställde sig framför mig,
han tittade länge och till slut fick han fram ”Jackeline, ska du r-r-redan gå hem?”. Han var långt ifrån nykter, så jag bestämde mig för att utnyttjade situationen. Inte genom att få hem honom eller liknade, utan jag frågade om han ska fortsätta blogga på någon annan sajt eller inte. ”Nej, jag tänker inte blogga mer. Det tar allt för mycket tid” fick jag till svar. Så nu vet ni alla tjejer.
Efter att ha stått och pratat i cirka en halvtimme sa en av vakterna åt oss att lämna uteserveringen för att de skulle plocka undan så vi gick rakt över Norrmalmstorg för att äta frukost på Mc Donald’s.

Pre-party summer -09 Burmeister & V.I.P ROOM på Rose
Rose vakten, Kim Elman, öppnade dörren och välkomnade mig för att sedan uppmana mig om att min man hade abonnerat övervåningen. Min man? När hann jag gifta mig?

Jag gick upp för trapporna till övervåningen för att se vem som plötsligt hade blivit min man. Där fick jag syn på Bingo Rimér som drack öl (han gör oftast det) och förstod direkt vem Kim menade med ”min man”. Men denna man är ju självfallet inte min man, utan Katrins Zytomierskas pojkvän. Även hon fanns på plats och såg till att sin pappa, Vladimir Zytomierska, hade kul under sin Sverigevistelse.
Vladimir var nog kvällens center of attention. Under mindre än fem minuter hann han ta bild med Sara Sommerfeld, Magdalena Graaf och självklart sin lilla Katrin.

Vimmelfotografen, Alexander Busnyuk frågade om han skulle ta bild på mig som spiknykter, eller vänta till senare. Jag tyckte inte det spelade någon roll så vi klickade några bilder på en gång som jag inte blev nöjd med och valde därför att vänta lite. Förflyttade mig genast till baren där det bjöds på goda drinkar som jag inte kunde låt stå där och bli varma. Efter en drink fick jag åter syn på vimmelfotografen och denna gång blev jag nöjd med bilden. Nu förstår jag varför det är lättare att fota mingel efter midnatt.

På nedervåningen stod det en äldre man och viftade med den största Taittanger-flaskan med hopp om att någon vacker dam skulle dra sig till honom. Olyckligtvis var alla upptagna med att dansa till musiken som Niclas Rahm, Jean Roch och Jonas Lichter spelade.

Snyggaste batmobilen? – Dagens klipp

3 Apr 2012 / kommentarer

0

Krönika: Saker jag lovat att inte blogga om

Många av de människor jag känner, känner mig som bloggtjejen.…

2 Jun 2009 / kommentarer

0

Supersulan!

På sommaren när strumporna åker av eller på vintern när…

25 Aug 2014 / kommentarer

0

Julbord @ Café Opera

Välkommen till Café Operas klassiska julbord 2011! En dignande buffé…

17 Okt 2011 / kommentarer

1

Love Generation tolkar ‘Someone like you’

Love Generation tävlar med låten Just A Little Bit i…

15 Feb 2012 / kommentarer

0

Tävla om gästlista till Contiez – Café Opera 27 november

18 åriga James ’Contiez’ Contes är namnet som döljer sig…

22 Nov 2013 / kommentarer

0

Eftersnack – Bröstchock

Det sägs att juli var en lugn månad i vackra…

9 Aug 2009 / kommentarer

0

Battle Of The Pole 2014

Se fler bilder här! >> Tillställningen hölls i Magasin 9…

27 Jan 2014 / kommentarer

0

Kapten Konsument

Läs inlägget HÄR.

5 Apr 2012 / kommentarer

0

Vimmel: Melt Bar

Under torsdagskvällen öppnade Stockholms första speakeasy bar, Melt Bar. Efter succén…

20 Feb 2015 / kommentarer

4

Hittade inga artiklar..

SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER!

SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER! Av: Tom Hjelte VAD…

3 Jan 2018 / kommentarer

9

Nyhet! Likör med smak av cognac – By Braastad

Sedan introduktionen på 70-talet har gräddlikören haft en speciell plats…

22 Dec 2017 / kommentarer

4

Café Opera Nightclub – New Years Eve

Café Opera Nightclub - New Years Eve Date: Sunday December…

18 Dec 2017 / kommentarer

8

Bilder från pressfrukost med Motiva Implants

Lifestyle World bjöd in utvalda profiler till en pressfrukost tillsammans…

14 Dec 2017 / kommentarer

2

TWINS WILL SUIT YOU!

Annonssamarbete med Twins TWINS ÄR GÖTEBORGS ÄLDSTA HERREKIPERINGSBUTIK, MED SNART…

30 Nov 2017 / kommentarer

8

Kapten Röd intar Globen i December

 Den 16 december intar Kapten Röd Globen, och alla biljetter…

5 Nov 2017 / kommentarer

11

Carl Edmond – För den nya generationen

Artikeln är ett Samarbete med Carl Edmond CARL EDMOND –…

2 Okt 2017 / kommentarer

11

Behind the scenes – Bröllopsfotografering med Hanna & Sara Montazami

Förra veckan arrangerade Lifestyle Publishing en stor bröllopsfotografering ute på…

19 Sep 2017 / kommentarer

35

Se Finest toppbloggare Platin Carlson i TV-rutan

Platin Carlson är toppbloggare på Finest, ikväll ser du henne…

11 Sep 2017 / kommentarer

30

Lifestyle Publishings influencers minglar med Joel Kinnaman!

Igår hölls en stor privat fest ute på Lidingö, självklart…

7 Sep 2017 / kommentarer

37