STARTA EN BLOGG!
15608
Bloggar

Eftersnack – Kunglig visit

Kategori : Övrigt

Skribent: / 21 Mar 2017 / 0 kommentarer

Bögmingel, transor, Prins Carl Filip och drinktjuvar, lördagens utgång blev en salig blandning av kaos och skratt.

Efter en helgs paus från krogen för min del tyckte jag att det var dags att köra fullt ut, trots feberyra och förkylning. Lite får man ju offra. Vi gjorde Olssons Skor, Café Opera, Rose samt Village osäkert igår. Eller, hur var det nu, vi höll ju inte ens på att bli insläppta på Village. Jag tror det klarnar för er under textens gång.

Och ja tjejer, ni är tillåtna att dregla till Prinsen, till och med killarna gjorde det igår. Nu kör vi!

Olssons skor

Långa välsvarvade ben, paljettlädda klänningar, färgglada utstyrslar och med stort hår intog transorna Olssons skor i entourage av Stockholms läckraste bögar, Fredrik Federley, Alexander Erwik, Tito Frez, Miss Inga och Majsan från Hanky.se.

The barbarellas hade premiär för sin nya show REW/FFD på Odenteatern och efterminglet hölls som ni kanske förstår på Olssons skor. Det pratades, skvallrades, minglades, det dracks gott och det beundrades. Jag kan dra slutsatsen, en bög = oemotståndligt doftande. Många bögar på samma ställe = andnöd. Det hårsprayades, fixades till, parfymerades och diverse andra moment för att fräscha upp en redan perfekt fasad. Alexander Erwik och hans kärlek, Andreas Lundin (läs:bombnedslag) var hur fina som helst tillsammans och fick mig att tänka på äkta kärlek. Jag gick ett varv i lokalen för att leta potentiellt pojkvänsmaterial, hittade inget intressant och nöjde mig med att stå och glo på the lovebirds, Erwik-Lundin ett tag.

Till mångas förtjusning var ”Tullips” på plats, aktiv supporter av finest samt en av våra bloggar, en färgglad brutta med ett stort leende. När jag hälsat på alla och klickat ett antal bilder på mingelglada ansikten kände jag att det var dags att bege sig vidare. Mitt sällskap drog det sista ur sin ölflaska och vi vandrade ut i vårnatten.

Café Opera

Inne på Cafét hade de möblerat om sedan sist, så mycket att jag inte ens hittade DJ-båset faktiskt men eftersom musiken både var pulserande och grym struntade jag i att göra någon närmare utredning av det hela. Mysteriumet kvarstår därmed. I mitten stod det bord jag inte sett till förut utplacerade, alla var upptagna eftersom det var riktigt mycket folk denna kväll. Likaså vid de ordinarie borden. På det lilla dansgolvet var det precis så att jag kunde ta mig fram. Dancemania, alla dansade, eller hånglade. Eller både och. Faktiskt.

Jag ställde ifrån mig mitt vattenglas på ett bord för att ta upp min kamera, men eftersom Cafét har världens sötaste bartender får jag vatten i drinkformat, dvs sugrör, is och lime. Detta resulterade i att en liten brunett snabbt håvade in mitt glas och började surpla, trots att hon mycket väl sett att jag för bara några sekunder sedan ställt ner det. Jag och Citty tittade på varandra, brunetten fortsatte surpla. Sedan fick hon ett konstigt uttryck i ansiktet, ”fan, det här är ju vatten, ush!” sa hon högt och ställde tillbaka glaset med en smäll. Vi dansade vidare, bort från den märkliga människan.
Tiden började rinna iväg och vi flanerade vidare.

Namn som syntes till denna kväll var bland annat : Jonas Ghauri, Jacob Ramberg, Sibel Redzep, och Filip Tegnér mfl.

Rose

Efter lite krångel och fel i tidsplanen var det en mindre än en halvtimme kvar innan det var dags för stängning på Rose. Det var så mycket folk och så lite tid att det inte var någon idé att gå in. Att ha missat det den här lördagen på Rose gjorde mig på lite dåligt humör. Som grädde på moset upplyste Alex Talaeé mig om vad jag missat och strödde lite salt i såren. Tack. Gästerna började strömma ut vid tre-tiden för att gå vidare till Village, så vi gjorde detsamma.

Gäster denna kväll var bland annat: Prins Carl Philip Bernadotte, Jan Åke Hanson, Fredrik von Essen, Christina Lundberg, Sabinje Von Gaffke, Eva Widner, Nico Fredell, Ihab, Oscar Engelbert, Filip Ljunberg, Johan Carlström, Annika Gavric, Daphne Leon, Erika Brattsell, Arsu Umut, Johan Thunmarker, Catarina Hurtig, Michaela Rothstein, Louise Garat, Madeleine Engelbert, Josefine Grane, Cissi Kardman, Kristian Blomqvist, Mårten Magnusson, Johan Edlund, och Josephine Charpentier.

Village

Det blev lite trassel vid insläppet eftersom ingen av de vanliga vakterna stod ute och jag hade tydligen, helt magiskt försvunnit från gästlistan. Typiskt, men när problemet var löst var det precis som vanligt, grymt bra folk, grymt drag. Citty Olsson och jag tog ett varv på övervåningen, drack öl respektive Ramlösa, dansade in otaliga gånger i Hasse Brontén som utan tvekan hade kvällens största leende. I hörnet på övervåningen satt Prins Carl Philip Bernadotte med vänner och med en hel skara livvakter. Gick ned för att upptäcka att det var ovanligt mycket folk på det nedre dansgolvet. Citty flanerade iväg och jag slog mig ned med Finest fotografen Robin Hultman i Rosa rummet.
Vardagspratade om allt och inget när jag plötsligt tappar bort mig i min mening. Jag ser hur Robin följer min blick som fastnat på den förbigående killen som sätter sig längst in i hörnet. Snygg mumlar jag och Robin garvar åt min tunghäfta. Skådespelare mumlar jag vidare och inser att jag lika gärna kan avsluta den påbörjade dialogen med Robin eftersom jag inte ens kommer ihåg vad vi pratade om. Ner kommer Citty, förväntar mig att hon ska slå sig ned bredvid oss men går rakt förbi oss fram till snyggot i hörnet. De verkar känna varandra, Robin lämnar mig och jag blir presenterad för Jonas Bane. Han bjuder på Champagne och Rosé och vi talar allmänt om livet och framtidplaner men när klockan började närma sig femslaget gick vi upp igen för att dansa tills musiken stängdes av och ljuset åker på.

Gäster denna kväll var bland annat: Jan Åke Hanson, Carl Johan Legert, Sibel Redzep, Stefano Catenacci, Christos Neo, Sabinje Von Gaffke, Eva Widner, Ihab, Kristoffer Ahlbom, Stephen Simmonds, Catarina Hurtig, Alexander Klingstedt, Johan Carlström, Annika Gavric, Mårten Magnusson ochDaphne Leon mfl.

Kvällens:

Par – The lovebirds, Erwik-Lundin.

Frågetecken – Hur gör man för att inte se full ut när man är nykter? Ser jag nykter ut när jag är aspackad? Varför blev just jag tilldelad denna typ av omvänd psykologi…

Självklarhet – Bästa bartendern på Cafét, han vet vad jag vill ha. Vatten, lime, två sugrör. Hardcore eller hur?

Citat – ”Du ser lite väl glad ut för att bara ha druckit Ramlösa hörru…” – Vakt på Village.

SnyggasteLila rumpa, se bild till vänster.

ÖverraskningSibel Redzep är en riktig partyprinsessa. Tummen upp för denna sångfågel!

Prestation – Att inte erhålla ett astmaanfall i detta moln av väldoftande essenser på Olssons skor.

Fundering – Vart tog Dj-båset på Cafét vägen?

Inbjudan – StoneBridge and Friends

Det är med stor stolthet Café Opera välkomnar StoneBridge and…

26 Mar 2008 / kommentarer

0

Willow – Bortom Stureplan

Hur kom ni på namnet Willow?
 - Vi har helt…

6 Dec 2012 / kommentarer

0

Eftersnack – fredag 25 april

Klockan 00.42 hoppade jag ur taxin och in i Jonas…

27 Apr 2008 / kommentarer

0

Eftersnack – bortskämda bloggare

En lyxigkväll och flärdfull förfest i Dieselbutiken på Biblioteksgatan 9…

29 Mar 2009 / kommentarer

0

Klubbkollen: En oförglömlig helg

DJ White Snow I fredags ställde Café Opera till med…

5 Sep 2012 / kommentarer

0

Intervju – Wyclef Jean

Hur mår du? Jag mår bra, allt har gått hur…

1 Jul 2013 / kommentarer

0

Mary N’diaye; Akon gillade min musik

Hej Mary! Vad kul att det går så bra för…

15 Nov 2012 / kommentarer

0

Daniel Paris släpper bok

Besök Daniels blogg på finest! Hallå Daniel Paris, ska du…

10 Aug 2011 / kommentarer

0

”Jag var helt väck av lustgas, smärta, trötthet, lågt blodsocker”

Upplevelsen av en förlossning är individuell och olika för alla.…

13 Nov 2015 / kommentarer

9

De bästa drinkarna hittar du på Tjoget!

Ni är landets bästa bartenders, stort grattis! - Stort tack!…

14 Maj 2013 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

Bilder från pressfrukost med Motiva Implants

Lifestyle World bjöd in utvalda profiler till en pressfrukost tillsammans…

14 Dec 2017 / kommentarer

1

TWINS WILL SUIT YOU!

Annonssamarbete med Twins TWINS ÄR GÖTEBORGS ÄLDSTA HERREKIPERINGSBUTIK, MED SNART…

30 Nov 2017 / kommentarer

6

Kapten Röd intar Globen i December

 Den 16 december intar Kapten Röd Globen, och alla biljetter…

5 Nov 2017 / kommentarer

10

Carl Edmond – För den nya generationen

Artikeln är ett Samarbete med Carl Edmond CARL EDMOND –…

2 Okt 2017 / kommentarer

11

Behind the scenes – Bröllopsfotografering med Hanna & Sara Montazami

Förra veckan arrangerade Lifestyle Publishing en stor bröllopsfotografering ute på…

19 Sep 2017 / kommentarer

33

Se Finest toppbloggare Platin Carlson i TV-rutan

Platin Carlson är toppbloggare på Finest, ikväll ser du henne…

11 Sep 2017 / kommentarer

30

Lifestyle Publishings influencers minglar med Joel Kinnaman!

Igår hölls en stor privat fest ute på Lidingö, självklart…

7 Sep 2017 / kommentarer

37

Andrea Norrman: ”Det jag får höra som gravid”

Andrea Norrman bloggar om sin vardag och graviditet, nu har…

6 Sep 2017 / kommentarer

21

Sanna Ansaldo: ”Därför är jag vegan”

Sanna Ansaldo har sedan en tid tillbaka varit vegetarian, nu…

5 Sep 2017 / kommentarer

32

Höstens stora skönhetstrend: Vågiga ögonbryn

Något som har blivit populärt snabbt och som kan komma…

5 Sep 2017 / kommentarer

14