STARTA EN BLOGG!
16235
Bloggar

Eftersnack – kyparloppet

Kategori : Övrigt

Skribent: Administrator / 16 Sep 2018 / 0 kommentarer

Jag och min plus en, Sanna Gustavsson, smygstartade redan i fredags. Då var det nämligen sjömanstema på Blue Moon Bar. Jag stod inne i schlagerbaren och sjöng, dansade, uppträdde allmänt märkligt och hade så jävla roligt. Så det där med kryssningar, borde jag klara av utan problem. Tänkte jag.

Vi hade inte svårt för att trivas i sviten och när vi fick ett telefonsamtal från Fredrika Johnson att det vankades ansiktsbehandling uppe i SPA-avdelningen kände jag och Sanna att det där med kryssningar, det borde vi åka på oftare. Li Åwall ville väl vara värst och utbrast under behandlingen att hon mer än gärna skulle vilja bo på en Birka Paradise-båt.

Efter behandligen stod vinprovning och bad i olika typer av pooler på schemat. Jag hann med att testa Birkas ljus- och värmeterapi vilket jag verkligen kan rekommendera. – Hur skönt som helst!

Till middagen välkomnades vi av Diana Lindström som visade oss till bords. Där hamnade jag tillsammans med en av arrangörerna, nämligen Karl OP.

Honom hade jag aldrig tidigare pratat med vilket gjorde det ännu roligare att försöka ta reda på vad han var för någon. Och jag är verkligen imponerad. Supertrevlig kille som verkar ha råkoll, så arrangerar han fler event vet jag att de är bra. (Jag vet vad ni tänker – jag smörar exakt så mycket jag vill! Så släpp den tanken.)

Komikern Mårten Andersson var en annan som jag fick dela bord med. Han berättade om RAW och den kommande premiären. Jag tror till och med att jag lyckades lura till mig biljetter till den där någonstans mellan shotsen han fått av David Godvik (som uppenbarligen njuter av att få supa ned alla i sin närhet).

Finest har fått ett nytillskott bland bloggarna, Freja Kjellberg. Hon satt bredvid Mårten och hennes matbloggande vän Dasha Girine. Freja och Dasha berättade om hur det varit att jobba på Burmeister och vad de hade för planer framöver. Sedan kom David Godvik och hans shots in i bilden igen…

Det var samme man, med nya shots som välkomnade mig och Sanna upp till baren. Tillsammans med flickvännen Sandra Gropendahl tvingade David i oss shots så att vi skulle komma i kapp resten. Finest var tydligen dåliga på att dricka, som han själv uttryckte det.

Dj Niko från Café Opera hade lyckats få fart på dansgolvet men även på allt krogfolk jag såg längs med dansgolvet.

Behrang Eslami verkade trivas ombord på båten. Han blev vid ett flertal tillfällen så exalterad att han inte kunde lägga band på sig själv utan sprutade ned allt och alla i champagne. Det tyckte han var roligt.

Camilla Brinck fick tag på mina armar och tyckte att vi skulle dansa. Baby J från Village tyckte att jag behövde en lapdance och det var precis vad jag fick av honom. Dasha pekade på människor som Sanna skulle lämna shots till. Och Maarit som redan två timmar innan stängning försökte styra upp en efterfest, hon ville verkligen inte att det skulle finnas ett slut på kvällen. Alla såg ut att roa sig med andra ord.

En ytterst märklig men jävligt rolig kille jag träffade var Nicklas Jungstedts sidekick – ”Styret”. Styret tilltalade mig med för- och efternamn. Varje gång. Det kändes lite konstigt och jag började fundera på om det berodde på att han själv bara heter Styret, eller har han något mer namn? En annan konstig (men smickrande) sak var när Nicklas stod och ropade att jag var en legend. Hur många levande legender har ni träffat, va? – Nej, Nicklas din ironi, ditt hån och din humor som antagligen fanns med valde jag att inte lägga någon som helst vikt vid.

Krogmänniskor kan festa och det är inte alltid lätt att hänga med. Jag gjorde mitt bästa för att representera Finest och jag hann med att dansa på ett räcke, sno fotografens kamera, gå in på fel efterfest, i smyg trycka på knappar inne i dj-båset, byta om till en rosa mjukisdress och tofflor, samt dansa under discokulan.

Men vilka fick till det då? Vem gick hem med vem? – Ska jag vara helt ärlig har jag ingen som helst aning. Jag vet bara med säkerhet att jag och Sanna badade jacuzzi och drack champagne klockan fem på morgonen. Det sägs att Li Åwall och hennes vän Mimmi Thunberg bjöd in dj:n och hans vän som tycker om mitt efternamn för att göra detsamma.

Klockan 10.00 rullades frukosten in i vår svit och klockan 12.00 serverades en brunch. 14.00 var det dags för den omtalade premiären av Kyparloppet. Jag höll på Café Opera, men vinsten gick till Café Milano. Efter loppet promenerade jag banan runt och det är bra mycket längre än vad man tror. Så en stor eloge till alla bartenders som orkade springa med en full bricka i handen.

Jag hade ett fantastiskt dygn ute till havs. Maten var god, hytten var suverän, ansiktsbehandligen toppen, festen var helt underbar men framför allt så var sällskapet helt sjukt bra! – Människor som gillar att festa och roa sig trots att det är söndag är bäst. Så är det bara. Aningen speciella, men jävligt sköna. En kille ur personalen var synnerligen imponerad. Han sa att han aldrig tidigare upplevt ett så bra drag.

Några av de som fanns ombord var:
Marie Plosjö, Meral Tasbas, Anthony Khamsei, Fantastic Four, David Pirzadeh, Linda Ekholm, Micke Vestlund, Jens Assarsson, Malin Jädergård, Phoebe Ohlzon, Arash Pendari, Åsa Österlund, Andreas Sjöblom och Knut Rosensvärd med familj.

Stort tack till alla och ett extra till Anthony som bjöd in mig, Karl OP och alla som stod för ett toppenarrangemang, Birka Paradise för en trevlig kryssning samt min rumskompis Sanna Gustavsson – vi får snart åka på kryssning igen och bada bubbelbadkar och dricka skumpa!

Veckans nöjespanel

1.) Det är nu bara fem dagar kvar till julafton.…

17 Dec 2008 / kommentarer

0

Eftersnack – lördag

Hur kan man få ett fem i tre ragg på…

4 Feb 2008 / kommentarer

0

Se Tokio Hotel Live!

Efter miljontals MySpace- och YouTube-visningar har Tokio Hotel tagit världen…

19 Feb 2010 / kommentarer

0

Tävla: En längre bränna med Maxosol

Vinn en ihållande solbränna från Maxosol Visst är det härligt…

20 Feb 2012 / kommentarer

0

Jackson 5 överraskade på Café Opera!

Igår blev en minnesvärd partykväll på Café Opera när världsartisten…

15 Feb 2013 / kommentarer

1

Vinn snygg sportväska fylld med Läkerol!

Läkerol fyller 100 år som varumärke och firar detta tillsammans…

2 Sep 2009 / kommentarer

0

Tävla med d.brand!

Bröderna David och Damon Pirzadeh tillsammans med Folke Engholm och…

2 Dec 2007 / kommentarer

0

Krönika: Att vara en supersingel

Det har pågått en debatt de senaste dagarna angående boken…

24 Mar 2009 / kommentarer

0

Alla vinnare på Kristallengalan!

Årets livstilsprogram: 'Lyxfällan' Årets kvinnliga programledare: Renee Nyberg Årets aktualitetsprogram:…

19 Sep 2007 / kommentarer

0

Eftersnack – Superhelgen!

Money rules the world...och nattlivet också för den delen.Klubbarna hade…

23 Okt 2009 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER!

SKAFFA EN NY FLAMMA I VINTER! Av: Tom Hjelte VAD…

3 Jan 2018 / kommentarer

9

Nyhet! Likör med smak av cognac – By Braastad

Sedan introduktionen på 70-talet har gräddlikören haft en speciell plats…

22 Dec 2017 / kommentarer

4

Café Opera Nightclub – New Years Eve

Café Opera Nightclub - New Years Eve Date: Sunday December…

18 Dec 2017 / kommentarer

8

Bilder från pressfrukost med Motiva Implants

Lifestyle World bjöd in utvalda profiler till en pressfrukost tillsammans…

14 Dec 2017 / kommentarer

2

TWINS WILL SUIT YOU!

Annonssamarbete med Twins TWINS ÄR GÖTEBORGS ÄLDSTA HERREKIPERINGSBUTIK, MED SNART…

30 Nov 2017 / kommentarer

8

Kapten Röd intar Globen i December

 Den 16 december intar Kapten Röd Globen, och alla biljetter…

5 Nov 2017 / kommentarer

11

Carl Edmond – För den nya generationen

Artikeln är ett Samarbete med Carl Edmond CARL EDMOND –…

2 Okt 2017 / kommentarer

11

Behind the scenes – Bröllopsfotografering med Hanna & Sara Montazami

Förra veckan arrangerade Lifestyle Publishing en stor bröllopsfotografering ute på…

19 Sep 2017 / kommentarer

35

Se Finest toppbloggare Platin Carlson i TV-rutan

Platin Carlson är toppbloggare på Finest, ikväll ser du henne…

11 Sep 2017 / kommentarer

30

Lifestyle Publishings influencers minglar med Joel Kinnaman!

Igår hölls en stor privat fest ute på Lidingö, självklart…

7 Sep 2017 / kommentarer

37