STARTA EN BLOGG!
15504
Bloggar

Eftersnack: Vilken gaykändis blev nekad?

Kategori : Övrigt

Skribent: Jackeline Perez / 14 Mar 2017 / 0 kommentarer

Förra helgen träffade jag barnkändisen Samuel Haus som vuxit upp och fyllt hela 18 år. Han är inte längre någon liten pojke som i Tsatsiki-filmerna, numera består hans helger av en massa galna fester – han både dricker och röker.

Eftersom jag hade en crush på ‘Tsatsiki’ när jag var liten, bestämde jag mig förra helgen att komma honom så nära att jag fick gå ut och festa med honom. Samuel tackade ja till att vara min dejt den här helgen. Han tog dessutom en kompis med sig så jag landade på två dejter. Jag är smått otrolig.

Vi möttes vid svampen på Stureplan för att gå mot Café Opera – jag hade gärna velat ta en taxi, men pojkarna erbjöd sig att bära mig. Så varför inte?

Cafét fick jag veta en del hemligheter om denna skådespelare, vissa saker avslöjar jag, andra inte. På Rose blev jag förvånad över att Jonas Bergström, lämnat flickvännen Prinsessan Madeleine hemma. Och på Village möttes jag av en trevlig vakt som kan förhandla. Baby J bidrog som alltid med bra musik i min stil, denna kväll hade Village dessutom två kaptener i dj-båset….

Café Opera

Strax innan midnatt möte jag upp Samuel ”Tsatsiki” Haus och hans vän Alexander Andrae. Vi började kvällen på Café Opera, där stämningen var lugn vid ankomst. Samuel Haus var snabb med att fixa ett bord till oss och skumpan började anlända från olika fans till vårt bord. Samuels största fans under kvällen var Erik och Stefan, som tyckte att jag Samuel skulle bli ett fint par – en bloggare och en skådespelare. Frågan är om jag ens har någon chans? Skulle Samuel våga vara ihop med nån som bloggar om allt?

Minuterna efter vår ankomst kom Jonas Ghauri med bästa vännen Jonas Lichter och höjde tempot på Cafét. Efter en halvtimme var Café Opera fullt av folk som dansade till skön house från dj-båset.

Vid baren stod William Värnild och iakttog hur Haddy Jallow dansade något vågat med sin väninna. Samuel och hans vän kunde inte stå emot skådespelerskans höfter och började sakta närma sig Haddy och hennes väninna på dansgolvet.

Andra som syntes på Cafét var: Nisse Holm, Fredrik Rodger, Jessica Duveblad, Robban Wåtz, Gustaf Enblad, Andreas Brovinger, Marcus Sääsk, Christian Rönnqvist, Victor Philipsson, Filip Tegnér m.fl.

Rose

Utanför Rose mötes jag av en glad Alex Talaeé som välkomnade mig in. Det hade redan hunnit bli fullpackat på vackra Rose. Jag rörde mig mot baren, där jag mötte någon turist som vill bjuda mig på en drink, vilket jag tackade nej till – jag betalar helst för min egen. Är det inte ganska omodernt som tjej att låta sig bjudas? Turisten såg förvånad ut och jag lämnade honom för dansgolvet där alla dansade till ”What a feeling” i houseversion som Dj Lole Flodqvist spelade. Och någon som verkligen levde sig in i musiken var Martin Björk som verkade ha en alldeles speciell känsla för den där låten…

Rose övervåning var der det en lugnare stämning, jag ställde mig där för att iaktta alla partymänniskor därnere. Fick syn på Erika Johnson och Rebecca Simonsson som stod och dansade runt ett bord som hade fler skumpaflaskor än något annat bord. Vid tjejernas bord spottades även en mycket glad Robert Hållstrand
Någon annan som också var på ett strålande humör var Prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström som denna kväll valt att festa med sina vänner och lämnat Prinsessan hemma. Eller var hon kanske ute med sina tjejkompisar? Jag hoppades innerligt att jag skulle snubbla över Prinsessan lite senare på kvällen…

Andra som syntes på Rose var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Village

Samuel Haus vän hade druckit lite för mycket. Så när vi skulle förbi repet fick jag ansvara för att denna karl endast drack vatten för att vi skulle bli insläppta. En mycket bra uppgörelse. Vilka fantastiska vakter. Naturligtvis höll jag mitt ord eftersom vi gärna ville fortsätta vara tre i detta partygäng.

Gick fram till Dj-båset för att hälsa på Baby J som hade med sig en gäst, Dj Al Azif. När man kommer i närheten av Baby J så bjuds det ganska omedelbart på shots. Den som utsattes mest igår kväll var Al Azif som fick ett par stycken tills hans såg riktigt nöjd ut!

Isabella “Blondinbella” Löwengrip stod och dansade med Petra ”Shecity” Tungården, bästa vännen Maria och assistenten Emelie. De måste haft en tjejkväll eftersom inga pojkvänner syntes till. Detta gjorde att många killar vågade sig fram till Bella Jag hade kunnat mörda för att veta vad killarna sa till den framgångsrika bloggerskan. Började de med att säga ‘jag älskar din blogg’? Hur approachar man Blondinbella som kille och lyckas säga nåt vettigt? Måste nog lära mig att läsa läppar! Bella såg ganska oberörd ut så Nils ‘Storstadspojken’ har inget att oroa sig för.

När jag återvände till Dj-båset för ytterligare spaning kom Sibel Redzep som blixten, tog sina grejer och lämnade Village väldigt snabbt. Vad kan ha flugit i denna kvinna?
Precis innan jag lämnade Village fick jag syn på bland annat Adam Tensta och Per-Robin Gustafsson som var på ingång. Inte i samma sällskap dock. Den senare verkade ha problem med att komma in. Adam Tensta däremot gled in som den kung han är.

Andra som syntes på Village var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Erica Johnson Rebecca Simonsson, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk, Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Kvällens:

ParErika Johnson och Rebecca Simonsson.

Frågetecken – Lyckades Per-Robin Gustafsson komma in på Village?

Självklarhet – Att få skaka hand med Dj Al Azif. Och att jag av misstag kan fått med mig Samuel Haus halsduk.

Citat– ”Det är lugnt, jag är hård” – Samuel ” Tsatsiki” Haus svar, när jag sagt att han ska ta det lugnt med alkoholen. Hur tolkar man detta?

Snyggaste – Någon vid namn Jackeline Perez.

Överraskning – Att Samuel ” Tsatsiki” Haus fortfarande kan leva på pengarna från hans filmproduktioner.

Prestation – Att jag höll mig vaken trots torsdagskvällens fest på Finest-redaktionen.

Fundering – Varför ser Blondinbella alltid så osäker ut? Och varför hade Idol-Sibel så bråttom?

http://www.finest.se/perez

Jackie Ferm intar Finest.se

Hej och välkommen till oss på Finest! - Åh, tackar…

21 Maj 2013 / kommentarer

0

Middag i Stockholm – 5 bra tips (som inte kostar skjortan)

Helgen är här och vad passar inte bättre än att…

18 Nov 2016 / kommentarer

7

Itrim hjälper dig att uppnå resultat och hålla dem

Sponsrad artikel   I början av ett år är det…

9 Feb 2016 / kommentarer

12

Se Backstreet Boys med toppbloggaren Dani Karlsson

Finestbloggaren Dani Karlsson har två biljetter över till Backstreet Boys…

3 Dec 2009 / kommentarer

0

Eftersnack! – Girls night out!

Helgen bjöd på något för varje smak. För det första…

29 Jan 2010 / kommentarer

0

Gunilla: ‘De har ingen, stil, vett och etikett!’

– Men vilka snygga naglar du har, jättesnygg färg! Med…

3 Okt 2012 / kommentarer

0

Finestbloggare stylas om av känd duo!

Hur var ert första möte med Trinny & Susannah? -…

15 Aug 2013 / kommentarer

0

Salong Betong firar 4 år

Finest vill härmed sända ut ett meddelande från Salong Betong!…

7 Sep 2012 / kommentarer

0

Christian Malm drinktipsar

Namn: Cristian Malm Ålder: 24 år Civilstatus: Sambo Bor: Ovanpå…

27 Dec 2007 / kommentarer

0

Eftersnack – Bingo Rimér kramas

Det första snökaoset har nått Stockholm. Skridskobanan i Kungsträdgården har…

22 Nov 2008 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

TWINS WILL SUIT YOU!

Annonssamarbete med Twins TWINS ÄR GÖTEBORGS ÄLDSTA HERREKIPERINGSBUTIK, MED SNART…

30 Nov 2017 / kommentarer

6

Kapten Röd intar Globen i December

 Den 16 december intar Kapten Röd Globen, och alla biljetter…

5 Nov 2017 / kommentarer

10

Carl Edmond – För den nya generationen

Artikeln är ett Samarbete med Carl Edmond CARL EDMOND –…

2 Okt 2017 / kommentarer

11

Behind the scenes – Bröllopsfotografering med Hanna & Sara Montazami

Förra veckan arrangerade Lifestyle Publishing en stor bröllopsfotografering ute på…

19 Sep 2017 / kommentarer

33

Se Finest toppbloggare Platin Carlson i TV-rutan

Platin Carlson är toppbloggare på Finest, ikväll ser du henne…

11 Sep 2017 / kommentarer

30

Lifestyle Publishings influencers minglar med Joel Kinnaman!

Igår hölls en stor privat fest ute på Lidingö, självklart…

7 Sep 2017 / kommentarer

37

Andrea Norrman: ”Det jag får höra som gravid”

Andrea Norrman bloggar om sin vardag och graviditet, nu har…

6 Sep 2017 / kommentarer

20

Sanna Ansaldo: ”Därför är jag vegan”

Sanna Ansaldo har sedan en tid tillbaka varit vegetarian, nu…

5 Sep 2017 / kommentarer

32

Höstens stora skönhetstrend: Vågiga ögonbryn

Något som har blivit populärt snabbt och som kan komma…

5 Sep 2017 / kommentarer

14

Amanda Franzen: ”Det smäller och folk springer i ren panik”

Amanda Franzén går ofta på fotbollsmatcher då hennes pojkvän Gustav…

4 Sep 2017 / kommentarer

27