STARTA EN BLOGG!
14321
Bloggar

Eftersnack: Vilken gaykändis blev nekad?

Kategori : Övrigt

Skribent: Jackeline Perez / 14 Mar 2017 / 0 kommentarer

Förra helgen träffade jag barnkändisen Samuel Haus som vuxit upp och fyllt hela 18 år. Han är inte längre någon liten pojke som i Tsatsiki-filmerna, numera består hans helger av en massa galna fester – han både dricker och röker.

Eftersom jag hade en crush på ‘Tsatsiki’ när jag var liten, bestämde jag mig förra helgen att komma honom så nära att jag fick gå ut och festa med honom. Samuel tackade ja till att vara min dejt den här helgen. Han tog dessutom en kompis med sig så jag landade på två dejter. Jag är smått otrolig.

Vi möttes vid svampen på Stureplan för att gå mot Café Opera – jag hade gärna velat ta en taxi, men pojkarna erbjöd sig att bära mig. Så varför inte?

Cafét fick jag veta en del hemligheter om denna skådespelare, vissa saker avslöjar jag, andra inte. På Rose blev jag förvånad över att Jonas Bergström, lämnat flickvännen Prinsessan Madeleine hemma. Och på Village möttes jag av en trevlig vakt som kan förhandla. Baby J bidrog som alltid med bra musik i min stil, denna kväll hade Village dessutom två kaptener i dj-båset….

Café Opera

Strax innan midnatt möte jag upp Samuel ”Tsatsiki” Haus och hans vän Alexander Andrae. Vi började kvällen på Café Opera, där stämningen var lugn vid ankomst. Samuel Haus var snabb med att fixa ett bord till oss och skumpan började anlända från olika fans till vårt bord. Samuels största fans under kvällen var Erik och Stefan, som tyckte att jag Samuel skulle bli ett fint par – en bloggare och en skådespelare. Frågan är om jag ens har någon chans? Skulle Samuel våga vara ihop med nån som bloggar om allt?

Minuterna efter vår ankomst kom Jonas Ghauri med bästa vännen Jonas Lichter och höjde tempot på Cafét. Efter en halvtimme var Café Opera fullt av folk som dansade till skön house från dj-båset.

Vid baren stod William Värnild och iakttog hur Haddy Jallow dansade något vågat med sin väninna. Samuel och hans vän kunde inte stå emot skådespelerskans höfter och började sakta närma sig Haddy och hennes väninna på dansgolvet.

Andra som syntes på Cafét var: Nisse Holm, Fredrik Rodger, Jessica Duveblad, Robban Wåtz, Gustaf Enblad, Andreas Brovinger, Marcus Sääsk, Christian Rönnqvist, Victor Philipsson, Filip Tegnér m.fl.

Rose

Utanför Rose mötes jag av en glad Alex Talaeé som välkomnade mig in. Det hade redan hunnit bli fullpackat på vackra Rose. Jag rörde mig mot baren, där jag mötte någon turist som vill bjuda mig på en drink, vilket jag tackade nej till – jag betalar helst för min egen. Är det inte ganska omodernt som tjej att låta sig bjudas? Turisten såg förvånad ut och jag lämnade honom för dansgolvet där alla dansade till ”What a feeling” i houseversion som Dj Lole Flodqvist spelade. Och någon som verkligen levde sig in i musiken var Martin Björk som verkade ha en alldeles speciell känsla för den där låten…

Rose övervåning var der det en lugnare stämning, jag ställde mig där för att iaktta alla partymänniskor därnere. Fick syn på Erika Johnson och Rebecca Simonsson som stod och dansade runt ett bord som hade fler skumpaflaskor än något annat bord. Vid tjejernas bord spottades även en mycket glad Robert Hållstrand
Någon annan som också var på ett strålande humör var Prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström som denna kväll valt att festa med sina vänner och lämnat Prinsessan hemma. Eller var hon kanske ute med sina tjejkompisar? Jag hoppades innerligt att jag skulle snubbla över Prinsessan lite senare på kvällen…

Andra som syntes på Rose var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Village

Samuel Haus vän hade druckit lite för mycket. Så när vi skulle förbi repet fick jag ansvara för att denna karl endast drack vatten för att vi skulle bli insläppta. En mycket bra uppgörelse. Vilka fantastiska vakter. Naturligtvis höll jag mitt ord eftersom vi gärna ville fortsätta vara tre i detta partygäng.

Gick fram till Dj-båset för att hälsa på Baby J som hade med sig en gäst, Dj Al Azif. När man kommer i närheten av Baby J så bjuds det ganska omedelbart på shots. Den som utsattes mest igår kväll var Al Azif som fick ett par stycken tills hans såg riktigt nöjd ut!

Isabella “Blondinbella” Löwengrip stod och dansade med Petra ”Shecity” Tungården, bästa vännen Maria och assistenten Emelie. De måste haft en tjejkväll eftersom inga pojkvänner syntes till. Detta gjorde att många killar vågade sig fram till Bella Jag hade kunnat mörda för att veta vad killarna sa till den framgångsrika bloggerskan. Började de med att säga ‘jag älskar din blogg’? Hur approachar man Blondinbella som kille och lyckas säga nåt vettigt? Måste nog lära mig att läsa läppar! Bella såg ganska oberörd ut så Nils ‘Storstadspojken’ har inget att oroa sig för.

När jag återvände till Dj-båset för ytterligare spaning kom Sibel Redzep som blixten, tog sina grejer och lämnade Village väldigt snabbt. Vad kan ha flugit i denna kvinna?
Precis innan jag lämnade Village fick jag syn på bland annat Adam Tensta och Per-Robin Gustafsson som var på ingång. Inte i samma sällskap dock. Den senare verkade ha problem med att komma in. Adam Tensta däremot gled in som den kung han är.

Andra som syntes på Village var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Erica Johnson Rebecca Simonsson, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk, Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Kvällens:

ParErika Johnson och Rebecca Simonsson.

Frågetecken – Lyckades Per-Robin Gustafsson komma in på Village?

Självklarhet – Att få skaka hand med Dj Al Azif. Och att jag av misstag kan fått med mig Samuel Haus halsduk.

Citat– ”Det är lugnt, jag är hård” – Samuel ” Tsatsiki” Haus svar, när jag sagt att han ska ta det lugnt med alkoholen. Hur tolkar man detta?

Snyggaste – Någon vid namn Jackeline Perez.

Överraskning – Att Samuel ” Tsatsiki” Haus fortfarande kan leva på pengarna från hans filmproduktioner.

Prestation – Att jag höll mig vaken trots torsdagskvällens fest på Finest-redaktionen.

Fundering – Varför ser Blondinbella alltid så osäker ut? Och varför hade Idol-Sibel så bråttom?

http://www.finest.se/perez

8056_348_100_crop

Chris Sörman i ett mästerverk – På Café Opera

Hej, Chris! Visningen äger ju rum på Café Opera. Varför…

9 Okt 2012 / kommentarer

0
1074_348_100_crop

Eftersnack – fredag 4 april

Filip Tegnér fyllde år och valde att fira sin födelsedag…

7 Apr 2008 / kommentarer

0
3052_348_100_crop

Skärtorsdag på Peacock!

Johan Hermansson Tjalan Faik Sia Effet Josh Christoffer Falk Susanne…

7 Apr 2009 / kommentarer

0
8862_348_100_crop

Vad är det som är så roligt?

För att inte missa vad som är så kul, och…

22 Maj 2014 / kommentarer

0
7779_348_100_crop

Alla ville se Ola Salos rockopera!

Se bilder från vimlet! >> Se Ola Salo berätta om…

10 Apr 2012 / kommentarer

0
1136_348_100_crop

Våren är här!

Årets säkraste vårtecken: Café Opera bygger uteservering. Kom och fira…

22 Apr 2008 / kommentarer

1
1606_348_100_crop

Schlagerfeber på Blue Moon Bar

Under Prideveckan får Blue Moon Bar gästspel av Schlagerfeber. Gruppen…

25 Jul 2008 / kommentarer

0
2990_348_100_crop

Karl Lagerfeld tolkar Rosenthal i EGO

EGO är ett samarbete mellan porslintillverkaren Rosenthal och designern Karl…

30 Mar 2009 / kommentarer

0
4304_348_100_crop

Höstens heta ekoläppar

1. Lavera No 17, Rosaröd 100 procent naturlig med ekologisk…

7 Okt 2009 / kommentarer

0
7890_348_100_crop

‘Letade efter mina trosor och min stolthet’ – svenska kändisar om midsommar del 1

Camilla Jacobsen, Big Brother-stjärna Vad ska du göra på midsommar?…

11 Jun 2012 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

vimmel

Bloggarnas hemliga natt med Tre Kronor ”Det var hur kul som helst”

Igår kom Svenska landslaget i Ishockey till Stockholm och några…

23 Maj 2017 / kommentarer

5
1495293948-13237

Tips för att lyckas med dina nya vanor

Som nybörjare är det lätt att man snöar in sig…

22 Maj 2017 / kommentarer

2
Cafe opera puff helgen

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

22 Maj 2017 / kommentarer

1
bild cover

Mingelbilder från Lifestyles event hos WINK

Torsdagen den 18/5 bjöd Lifestyle Publishing in till ett härligt…

19 Maj 2017 / kommentarer

7
1494354852-13810

”En fuckboy kommer inte förändra sig för dig”

Emmy Winther får ofta kommentarer och frågor om kärlek, hon…

17 Maj 2017 / kommentarer

4
nicolineee

Tips – Få naturligt vitare tänder

Få naturligt vitare tänder Bloggerskan Nicoline Hedlund har ett bländande…

15 Maj 2017 / kommentarer

8
bilder milk

byMILK öppnar webbshop

Sponsrad artikel byMILK öppnar webbshop Varumärket byMILK som lanserades förra…

15 Maj 2017 / kommentarer

5
1439842509-10300-300x300

Så får du tillbaka ditt glansiga hår

Så får du tillbaka ditt glansiga hår! Några veckor efter…

11 Maj 2017 / kommentarer

2
1462955890-13292

Chokladbollens dag – Recept

Idag (11 Maj) är det chokladbollens dag! Det firar vi…

11 Maj 2017 / kommentarer

10
IMG_8908

Klädföretaget Stella Blake upphör med försäljning av äkta päls

"Pälsindustrin är barbarisk och det känns skönt att ha ryggen…

9 Maj 2017 / kommentarer

11

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2

Jackie Ferm intar Finest.se

Jackie Ferm vann Paradise Hotel 2009 och kammade hem "Årets TV-personlighet" på Finest Awards 2010. Men enligt Jackie själv har hon lagt det där bakom sig, "nu är det nya tider för mig" berättar hon, och det firar hon med en ny blogg - här på Finest.se.

Maj 21, 2013