STARTA EN BLOGG!
14628
Bloggar

Eftersnack: Vilken gaykändis blev nekad?

Kategori : Övrigt

Skribent: Jackeline Perez / 14 Mar 2017 / 0 kommentarer

Förra helgen träffade jag barnkändisen Samuel Haus som vuxit upp och fyllt hela 18 år. Han är inte längre någon liten pojke som i Tsatsiki-filmerna, numera består hans helger av en massa galna fester – han både dricker och röker.

Eftersom jag hade en crush på ‘Tsatsiki’ när jag var liten, bestämde jag mig förra helgen att komma honom så nära att jag fick gå ut och festa med honom. Samuel tackade ja till att vara min dejt den här helgen. Han tog dessutom en kompis med sig så jag landade på två dejter. Jag är smått otrolig.

Vi möttes vid svampen på Stureplan för att gå mot Café Opera – jag hade gärna velat ta en taxi, men pojkarna erbjöd sig att bära mig. Så varför inte?

Cafét fick jag veta en del hemligheter om denna skådespelare, vissa saker avslöjar jag, andra inte. På Rose blev jag förvånad över att Jonas Bergström, lämnat flickvännen Prinsessan Madeleine hemma. Och på Village möttes jag av en trevlig vakt som kan förhandla. Baby J bidrog som alltid med bra musik i min stil, denna kväll hade Village dessutom två kaptener i dj-båset….

Café Opera

Strax innan midnatt möte jag upp Samuel ”Tsatsiki” Haus och hans vän Alexander Andrae. Vi började kvällen på Café Opera, där stämningen var lugn vid ankomst. Samuel Haus var snabb med att fixa ett bord till oss och skumpan började anlända från olika fans till vårt bord. Samuels största fans under kvällen var Erik och Stefan, som tyckte att jag Samuel skulle bli ett fint par – en bloggare och en skådespelare. Frågan är om jag ens har någon chans? Skulle Samuel våga vara ihop med nån som bloggar om allt?

Minuterna efter vår ankomst kom Jonas Ghauri med bästa vännen Jonas Lichter och höjde tempot på Cafét. Efter en halvtimme var Café Opera fullt av folk som dansade till skön house från dj-båset.

Vid baren stod William Värnild och iakttog hur Haddy Jallow dansade något vågat med sin väninna. Samuel och hans vän kunde inte stå emot skådespelerskans höfter och började sakta närma sig Haddy och hennes väninna på dansgolvet.

Andra som syntes på Cafét var: Nisse Holm, Fredrik Rodger, Jessica Duveblad, Robban Wåtz, Gustaf Enblad, Andreas Brovinger, Marcus Sääsk, Christian Rönnqvist, Victor Philipsson, Filip Tegnér m.fl.

Rose

Utanför Rose mötes jag av en glad Alex Talaeé som välkomnade mig in. Det hade redan hunnit bli fullpackat på vackra Rose. Jag rörde mig mot baren, där jag mötte någon turist som vill bjuda mig på en drink, vilket jag tackade nej till – jag betalar helst för min egen. Är det inte ganska omodernt som tjej att låta sig bjudas? Turisten såg förvånad ut och jag lämnade honom för dansgolvet där alla dansade till ”What a feeling” i houseversion som Dj Lole Flodqvist spelade. Och någon som verkligen levde sig in i musiken var Martin Björk som verkade ha en alldeles speciell känsla för den där låten…

Rose övervåning var der det en lugnare stämning, jag ställde mig där för att iaktta alla partymänniskor därnere. Fick syn på Erika Johnson och Rebecca Simonsson som stod och dansade runt ett bord som hade fler skumpaflaskor än något annat bord. Vid tjejernas bord spottades även en mycket glad Robert Hållstrand
Någon annan som också var på ett strålande humör var Prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström som denna kväll valt att festa med sina vänner och lämnat Prinsessan hemma. Eller var hon kanske ute med sina tjejkompisar? Jag hoppades innerligt att jag skulle snubbla över Prinsessan lite senare på kvällen…

Andra som syntes på Rose var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Village

Samuel Haus vän hade druckit lite för mycket. Så när vi skulle förbi repet fick jag ansvara för att denna karl endast drack vatten för att vi skulle bli insläppta. En mycket bra uppgörelse. Vilka fantastiska vakter. Naturligtvis höll jag mitt ord eftersom vi gärna ville fortsätta vara tre i detta partygäng.

Gick fram till Dj-båset för att hälsa på Baby J som hade med sig en gäst, Dj Al Azif. När man kommer i närheten av Baby J så bjuds det ganska omedelbart på shots. Den som utsattes mest igår kväll var Al Azif som fick ett par stycken tills hans såg riktigt nöjd ut!

Isabella “Blondinbella” Löwengrip stod och dansade med Petra ”Shecity” Tungården, bästa vännen Maria och assistenten Emelie. De måste haft en tjejkväll eftersom inga pojkvänner syntes till. Detta gjorde att många killar vågade sig fram till Bella Jag hade kunnat mörda för att veta vad killarna sa till den framgångsrika bloggerskan. Började de med att säga ‘jag älskar din blogg’? Hur approachar man Blondinbella som kille och lyckas säga nåt vettigt? Måste nog lära mig att läsa läppar! Bella såg ganska oberörd ut så Nils ‘Storstadspojken’ har inget att oroa sig för.

När jag återvände till Dj-båset för ytterligare spaning kom Sibel Redzep som blixten, tog sina grejer och lämnade Village väldigt snabbt. Vad kan ha flugit i denna kvinna?
Precis innan jag lämnade Village fick jag syn på bland annat Adam Tensta och Per-Robin Gustafsson som var på ingång. Inte i samma sällskap dock. Den senare verkade ha problem med att komma in. Adam Tensta däremot gled in som den kung han är.

Andra som syntes på Village var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Erica Johnson Rebecca Simonsson, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk, Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Kvällens:

ParErika Johnson och Rebecca Simonsson.

Frågetecken – Lyckades Per-Robin Gustafsson komma in på Village?

Självklarhet – Att få skaka hand med Dj Al Azif. Och att jag av misstag kan fått med mig Samuel Haus halsduk.

Citat– ”Det är lugnt, jag är hård” – Samuel ” Tsatsiki” Haus svar, när jag sagt att han ska ta det lugnt med alkoholen. Hur tolkar man detta?

Snyggaste – Någon vid namn Jackeline Perez.

Överraskning – Att Samuel ” Tsatsiki” Haus fortfarande kan leva på pengarna från hans filmproduktioner.

Prestation – Att jag höll mig vaken trots torsdagskvällens fest på Finest-redaktionen.

Fundering – Varför ser Blondinbella alltid så osäker ut? Och varför hade Idol-Sibel så bråttom?

http://www.finest.se/perez

117_348_100_crop

Burn drinktips v 26

Flaming Cherry Bygg 3 cl tequila, 1 cl Cointreau, 1…

28 Jun 2007 / kommentarer

0
207_348_100_crop

Vinn biljetter till Monday Bar Summer Sessions med Scot Project

Stockholmsklubben Monday Bar har i sommar bjudit in några av…

24 Jul 2007 / kommentarer

0
675_348_100_crop

Dave Spoon @ Café Opera den16 december!

Vad inspirerade dig till att välja artistnamnet Dave Spoon? –…

13 Dec 2007 / kommentarer

0
reker

Tempurafriterad scampi med fruktssallad och wasabimajonäs

 "Vad ska vi äta ikväll?" - en fråga som känns…

8 Jul 2016 / kommentarer

11
semmelwraps

Så gör du semmelwraps

Många är överens om att en av de bästa sakerna…

12 Jan 2016 / kommentarer

2
8052_348_100_crop

Från Norge till L.A. Nu bloggar Anina på finest!

Hej Anina! Du har nu börjat att blogga hos oss…

9 Okt 2012 / kommentarer

0
795_348_100_crop

Vinn exklusiva biljetter till ‘No way to treat a lady’

Finest har kommit över 10 exklusiva biljetter till förhandsvisningen av…

24 Jan 2008 / kommentarer

0
559_348_100_crop

Inbjudan – Torsdagar på Solidaritet

Förra torsdagen var inget undantag. Och nu på torsdag 15…

12 Nov 2007 / kommentarer

0
970_348_100_crop

Eftersnack – Söndag 9 Mars

Utanför piskar regnet mot fönsterrutorna. Det är grått och jävligt.…

10 Mar 2008 / kommentarer

0
1882_348_100_crop

Inför European Porsche Racing Grand Finale!

Hur kom det sig att skådeplatsen blev just Solidaritet? Martin…

25 Sep 2008 / kommentarer

1

Hittade inga artiklar..

1502299155-11820

Recept: Härliga dumlesnittar fyllda med kola

Hos Finest toppbloggare Tessanbakar som alltid är full av inspiration…

17 Aug 2017 / kommentarer

4
JAG_EPACE_18MY_OnroadDynamic_130717_16

Jaguar släpper nya E-Pace – sexig, sportig design med en känsla av lyx

I samarbete med Jaguar Skribent: Susanne Härlin  Jaguar släpper nya E-Pace…

16 Aug 2017 / kommentarer

5
H28A3842ggg

Lifestyle Publishing expanderar

Vi på Lifestyle Publishing flög till Bodrum för att närvara…

15 Aug 2017 / kommentarer

7
superpuff till cafe opera

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från Café Opera >>

14 Aug 2017 / kommentarer

4
1502104729-13400

Toppbloggare besökte Time Attack Festival

I samarbete med Time Attack Festival Den 6 Augusti arrangerades…

9 Aug 2017 / kommentarer

15
1501621375-13810

”Han dumpade mig på sms och hade ny tjej efter 1 vecka”

Finest toppbloggare Emmy Winther har svarat på en läsarfråga på…

7 Aug 2017 / kommentarer

7
Cafe opera pufff

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

7 Aug 2017 / kommentarer

2
1501514863-10300-768x503

Frisören Linda Mikaelsdotter svarar på 3 vanliga hårproblem

Tappar du mycket hår? Varför får man kluvna hårtoppar egentligen?…

4 Aug 2017 / kommentarer

4
1500919957-9170

Kom över ditt ex – 6 tips

Hur kommer du över sitt ex? Finest toppbloggare Joakim Mattson…

3 Aug 2017 / kommentarer

10
1500829223-14968

Andrea Norrman: ”Att vara gravid är det häftigaste jag har varit med om”

Andrea Norrman bloggar om sin vardag och sin graviditet. Nu är hon…

3 Aug 2017 / kommentarer

9

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2

Jackie Ferm intar Finest.se

Jackie Ferm vann Paradise Hotel 2009 och kammade hem "Årets TV-personlighet" på Finest Awards 2010. Men enligt Jackie själv har hon lagt det där bakom sig, "nu är det nya tider för mig" berättar hon, och det firar hon med en ny blogg - här på Finest.se.

Maj 21, 2013