STARTA EN BLOGG!
14410
Bloggar

Eftersnack: Vilken gaykändis blev nekad?

Kategori : Övrigt

Skribent: Jackeline Perez / 14 Mar 2017 / 0 kommentarer

Förra helgen träffade jag barnkändisen Samuel Haus som vuxit upp och fyllt hela 18 år. Han är inte längre någon liten pojke som i Tsatsiki-filmerna, numera består hans helger av en massa galna fester – han både dricker och röker.

Eftersom jag hade en crush på ‘Tsatsiki’ när jag var liten, bestämde jag mig förra helgen att komma honom så nära att jag fick gå ut och festa med honom. Samuel tackade ja till att vara min dejt den här helgen. Han tog dessutom en kompis med sig så jag landade på två dejter. Jag är smått otrolig.

Vi möttes vid svampen på Stureplan för att gå mot Café Opera – jag hade gärna velat ta en taxi, men pojkarna erbjöd sig att bära mig. Så varför inte?

Cafét fick jag veta en del hemligheter om denna skådespelare, vissa saker avslöjar jag, andra inte. På Rose blev jag förvånad över att Jonas Bergström, lämnat flickvännen Prinsessan Madeleine hemma. Och på Village möttes jag av en trevlig vakt som kan förhandla. Baby J bidrog som alltid med bra musik i min stil, denna kväll hade Village dessutom två kaptener i dj-båset….

Café Opera

Strax innan midnatt möte jag upp Samuel ”Tsatsiki” Haus och hans vän Alexander Andrae. Vi började kvällen på Café Opera, där stämningen var lugn vid ankomst. Samuel Haus var snabb med att fixa ett bord till oss och skumpan började anlända från olika fans till vårt bord. Samuels största fans under kvällen var Erik och Stefan, som tyckte att jag Samuel skulle bli ett fint par – en bloggare och en skådespelare. Frågan är om jag ens har någon chans? Skulle Samuel våga vara ihop med nån som bloggar om allt?

Minuterna efter vår ankomst kom Jonas Ghauri med bästa vännen Jonas Lichter och höjde tempot på Cafét. Efter en halvtimme var Café Opera fullt av folk som dansade till skön house från dj-båset.

Vid baren stod William Värnild och iakttog hur Haddy Jallow dansade något vågat med sin väninna. Samuel och hans vän kunde inte stå emot skådespelerskans höfter och började sakta närma sig Haddy och hennes väninna på dansgolvet.

Andra som syntes på Cafét var: Nisse Holm, Fredrik Rodger, Jessica Duveblad, Robban Wåtz, Gustaf Enblad, Andreas Brovinger, Marcus Sääsk, Christian Rönnqvist, Victor Philipsson, Filip Tegnér m.fl.

Rose

Utanför Rose mötes jag av en glad Alex Talaeé som välkomnade mig in. Det hade redan hunnit bli fullpackat på vackra Rose. Jag rörde mig mot baren, där jag mötte någon turist som vill bjuda mig på en drink, vilket jag tackade nej till – jag betalar helst för min egen. Är det inte ganska omodernt som tjej att låta sig bjudas? Turisten såg förvånad ut och jag lämnade honom för dansgolvet där alla dansade till ”What a feeling” i houseversion som Dj Lole Flodqvist spelade. Och någon som verkligen levde sig in i musiken var Martin Björk som verkade ha en alldeles speciell känsla för den där låten…

Rose övervåning var der det en lugnare stämning, jag ställde mig där för att iaktta alla partymänniskor därnere. Fick syn på Erika Johnson och Rebecca Simonsson som stod och dansade runt ett bord som hade fler skumpaflaskor än något annat bord. Vid tjejernas bord spottades även en mycket glad Robert Hållstrand
Någon annan som också var på ett strålande humör var Prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström som denna kväll valt att festa med sina vänner och lämnat Prinsessan hemma. Eller var hon kanske ute med sina tjejkompisar? Jag hoppades innerligt att jag skulle snubbla över Prinsessan lite senare på kvällen…

Andra som syntes på Rose var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Village

Samuel Haus vän hade druckit lite för mycket. Så när vi skulle förbi repet fick jag ansvara för att denna karl endast drack vatten för att vi skulle bli insläppta. En mycket bra uppgörelse. Vilka fantastiska vakter. Naturligtvis höll jag mitt ord eftersom vi gärna ville fortsätta vara tre i detta partygäng.

Gick fram till Dj-båset för att hälsa på Baby J som hade med sig en gäst, Dj Al Azif. När man kommer i närheten av Baby J så bjuds det ganska omedelbart på shots. Den som utsattes mest igår kväll var Al Azif som fick ett par stycken tills hans såg riktigt nöjd ut!

Isabella “Blondinbella” Löwengrip stod och dansade med Petra ”Shecity” Tungården, bästa vännen Maria och assistenten Emelie. De måste haft en tjejkväll eftersom inga pojkvänner syntes till. Detta gjorde att många killar vågade sig fram till Bella Jag hade kunnat mörda för att veta vad killarna sa till den framgångsrika bloggerskan. Började de med att säga ‘jag älskar din blogg’? Hur approachar man Blondinbella som kille och lyckas säga nåt vettigt? Måste nog lära mig att läsa läppar! Bella såg ganska oberörd ut så Nils ‘Storstadspojken’ har inget att oroa sig för.

När jag återvände till Dj-båset för ytterligare spaning kom Sibel Redzep som blixten, tog sina grejer och lämnade Village väldigt snabbt. Vad kan ha flugit i denna kvinna?
Precis innan jag lämnade Village fick jag syn på bland annat Adam Tensta och Per-Robin Gustafsson som var på ingång. Inte i samma sällskap dock. Den senare verkade ha problem med att komma in. Adam Tensta däremot gled in som den kung han är.

Andra som syntes på Village var: Philip Bergström, Louise Ringström, Veronica Arph, Erica Johnson Rebecca Simonsson, Stephanie af Klercker, Hjalmar Teander, Robin af Burén, Carolina Gahn, Ebba Klingspor, Martin Björk, Nico Fredell, Coci Philipson, Eva Widner, Annika Gavric Dag Werner, Svante Tegnér, Mattias Trotzig, Claes Persson, Niclas Snell, Philip Berggren, Roger Mais, Arsu Umut, Christina Lundberg, Erica Silverhjelm, Henrik Nobel, Nenne Engdahl, Carl Johan Legert, Filip Tegnér m.fl.

Kvällens:

ParErika Johnson och Rebecca Simonsson.

Frågetecken – Lyckades Per-Robin Gustafsson komma in på Village?

Självklarhet – Att få skaka hand med Dj Al Azif. Och att jag av misstag kan fått med mig Samuel Haus halsduk.

Citat– ”Det är lugnt, jag är hård” – Samuel ” Tsatsiki” Haus svar, när jag sagt att han ska ta det lugnt med alkoholen. Hur tolkar man detta?

Snyggaste – Någon vid namn Jackeline Perez.

Överraskning – Att Samuel ” Tsatsiki” Haus fortfarande kan leva på pengarna från hans filmproduktioner.

Prestation – Att jag höll mig vaken trots torsdagskvällens fest på Finest-redaktionen.

Fundering – Varför ser Blondinbella alltid så osäker ut? Och varför hade Idol-Sibel så bråttom?

http://www.finest.se/perez

4830_348_100_crop

Erwiks julkalender: Vinn vinterns bästa DVD-paket

Finest chefredaktör är julens mest generösa. I Alexander Erwiks julkalender…

8 Dec 2009 / kommentarer

0
9066_348_100_crop

FINEST BÄST UTKLÄDDA!

Se alla helgens vimmel bilder här!

3 Nov 2014 / kommentarer

1
1428_348_100_crop

Snoop till Sverige!

Förra gången världsrapparen besökte Sverige skapade han löpsedlar då han…

23 Jun 2008 / kommentarer

0
8502_348_100_crop

Vinnare: THE HOST

Finest.se i samarbete med Noble Entertainment ger dig chansen att…

5 Aug 2013 / kommentarer

0
1784_348_100_crop

Korsetten, för alla trendriktiga!

Korsetten är inte längre ett plagg du bär under dina…

2 Sep 2008 / kommentarer

0
7850_348_100_crop

Mean ‘badass’ moviestars i J-Sons nya musikvideo!

J-Sons blogg på finest >>

18 Maj 2012 / kommentarer

0
3776_348_100_crop

Eftersnack – Russian pride!

Pride-festival och gayvecka, det ska firas ordentligt och med stolthet.…

31 Jul 2009 / kommentarer

0
1489_348_100_crop

Romantiskt och färgglatt hos Whyred.

Roland Hjort, designer på Whyred, har verkligen tagit fram en…

2 Jul 2008 / kommentarer

0
4232_348_100_crop

Sveriges hetaste läppar

Sveriges mest attraktiva läppar tillhör Carola Häggkvist och Mikael Nykvist,…

28 Sep 2009 / kommentarer

0
3043_348_100_crop

Tävla med Nokia & Salem al Fakir

Under en månad, mellan 25 mars och 28 april, anordnar…

7 Apr 2009 / kommentarer

0

Hittade inga artiklar..

1498296229-6916

Johanna Sjöö söker resekompisar

Finest toppbloggare Johanna Sjöö är på jakt efter en eller…

26 Jun 2017 / kommentarer

7
H28A0678

Bilder från gårdagens lanseringsevent för märket Poise Pattern

Se alla bilder från gårdagens lanseringsevent för märket Poise Pattern…

22 Jun 2017 / kommentarer

7
Skärmklipp 2017-06-21 15.56.46

Allt du behöver inför midsommar!

På fredag är det midsommarafton och Finest-redaktionen passar på att…

21 Jun 2017 / kommentarer

6
1498031696-6916

Johanna Sjöö: ”Varje dag gick ut på att jaga någon annans liv”

Johanna Sjöö driver en livsstilsblogg där hon varje dag uppdaterar med…

21 Jun 2017 / kommentarer

4
solspray

VIP-erbjudande på Finest: 50% på Spraytan inför midsommar!

I samarbete med Mandy Medical Har du drömt om att…

20 Jun 2017 / kommentarer

4
img_0125

Amandas pojkvän spelar premiärmatch i U21 fotbolls EM

Amanda Franzén bloggar om sin vardag och lite annorlunda livsstil…

19 Jun 2017 / kommentarer

9
Helgen på cafe opera

Helgen på Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

19 Jun 2017 / kommentarer

4
co

Se senaste bilderna från Café Opera

Se senaste bilderna från Café Opera >>

12 Jun 2017 / kommentarer

5
erika_large

Få ett vitt leende med Belissas tandblekning för hemmabruk

Sponsrad artikel Har du alltid drömt om det där perfekta…

11 Jun 2017 / kommentarer

10
img_9557-768x919

Intervju med Ellie som driver modebloggen Citycatwalk

Varmt välkommen till Finest och Lifestyle Ellie! Hur känns det…

9 Jun 2017 / kommentarer

8