STARTA EN BLOGG!
14321
Bloggar

Intervju: Carolina Gynning

Kategori : Blogg, Kändisliv

Skribent: Fredrika Johnson / 28 Okt 2017 / 0 kommentarer

Du ska starta en ny sajt?
– Ja det är mitt nya projekt som jag håller på med just nu. Konceptet är Fredagsbilagan goes ELLE. Jag bloggade hos en konkurrent till Finest innan, men jag gillade inte att bli förknippad med deras andra innehåll som jag inte kunde styra över själv. Jag är ett kontrollfreak och vill inte att mitt varumärke ska förknippas med saker som inte jag tycker om. På PlanetGynning.com kommer jag själv välja ut coola människor och saker som jag vill förknippas och jobba med. Och vi kommer att ha tydliga samarbetspartners som är synliga. Problemet för många andra, Blondinbella till exempel, har ju varit att hon inte velat berätta vilka företag hon jobbat med, vilket är olagligt. Jag kommer att flytta min blogg till PlanetGynning.com. Sajten lanseras torsdag 29 oktober. Det känns jävligt stort och jävligt coolt!

Hur har det gått för din första bok, Ego Girl?
– Den har sålt 150 000 ex, vilket är jättestort för att vara Sverige. Det är skithäftigt när jag tänker på hur många som faktiskt har gått och köpt och läst min första bok!

– De flesta exen var tyvärr i pocketform, men så är det alltid. Ur ett rent ekonomiskt perspektiv så skulle jag såklart önska att folk gick och köpte de inbundna böckerna.

Och nu har du precis släppt Ego Woman, ganska lagom till jul, tror du att det blir årets julklapp?
– Jag kan tänka mig att jag slåss med andra duktiga kändisar, men jag tror absolut att jag kommer att ligga högt! Den sålde slut första dagen och låg etta på Bokus i två veckor. Jag blev faktiskt lite sur på Nordstedts bokförlag över att de bara hade tryckt upp den i 7000 ex, men nu har de tryckt upp massor med fler och den säljer skitbra, till stor del genom bloggen.

Det går jättebra för din parfym också?
– Den är en jävla hit! Faktiskt ännu större än boken. Det är en lätt doft med mysk i botten och blommor och citrus. Den ligger etta på Åhléns, jag kan nästan inte fatta att det är sant. Gynning, Chanel, Armani och Christina Aguilera, hur fan hände det? Nu känner jag att det är dags att flytta från det här landet.

Du har mycket vänner i Los Angeles, är du sugen på att flytta dit?
– Ja, men jag tror på att göra England först, det känns lite för stort att dra ända till USA nu. Sverige är min bas och jag tycker att det är skitkul att jobba med svensk TV, men det hindrar inte mig från att jobba med andra saker också, så min ambition är att flytta över allt jag har skapat här till England och sen till USA. Vi får se hur det blir, men jag har ingenting som håller mig kvar i Sverige.

Har du något på gång i England redan nu?
– Jag håller på och jobbar på att hitta bra agenter och styr upp. Den svenskan som är mest känd i England är Ulrika Jonsson och hon har ju gått ut och berättat att hon är inkontinent, så då är det ju perfekt timeing att jag kommer och tar över. Man kan ju inte ha en programledare som kissar på sig…

Du målar också?
– Genom min karriär så är den här den mest produktiv hösten jag haft. Boken, parfymen, mitt nya program Dagens man och den 26 november har jag en konstutställning tillsammans med min mamma i Malmö. Det har inte blivit mycket tid över för annat.

Då är det svårt att hinna med ett lyckligt förhållande?
– Jag är inte som andra kvinnor, många prioriterar ju kärleken över allt annat. För mig kommer alltid jobbet i första hand. Det är inte så vanligt att tjejer resonerar så, däremot är det vanligt att killar prioriterar sin karriär. Men för mig är det extremt viktigt att göra karriär.

Apropå förhållanden, vad var det som hände med Mattias Trotzig?
– Jag vill inte prata om vad som hände, men jag är singel och jag tycker att det är väldigt sorgligt för han är en skitfin kille och vi hade det superfint på många sätt. Så det är klart att jag är ledsen och det kommer jag säkert att vara ganska länge, så jag har inga planer på att ragga upp någon ny kille. Det känns inte aktuellt med kärlek just nu utan jag koncentrerar mig på jobb istället.

Men du skrev i bloggen att på söndagar är det jobbigt att vara singel?
– Ja jag fick en ordentlig snyting av söndagsångest och kände mig som världens ynkligaste människa. Jag känner någon sorts skyldighet mot mina bloggläsare att visa att även jag som är så stark kan må dåligt. Annars skulle det ju vara väldigt konstigt? Jag är inte en stålkvinna. Men sen nästa dag mådde jag jättebra. Det är väl så när man gått igenom en separation att det svänger lite upp och ner?

Men man kan vara lyckligt singel?
– Ja, jag hoppas det. Jag har nog bara inte riktigt hunnit vänja mig än.

Apropå singlar, berätta om ditt program Dagens man?
– Det är ett dejtingprogram i modern tappning. Det är jättekul att folk verkligen finner varandra och det är coolt att se att det är så många otippade par. Det är ett väldigt roligt program som sänds på TV4+ klockan 21.00 på onsdagar.

Du la nyligen upp bilder i din blogg där du var helt osminkad. Det kändes lite WOW för jag har bara sett dig superpiffig på TV, events och fester…
– Min mamma tyckte att jag var så vacker utan smink, så jag tyckte att det var kul att visa upp en annan sida av mig.

Kommer du byta image och bli mer naturlig?
– Jag skiter lite i vilket, men jag tycker att det är väldigt kul med smink. Jag har så många olika sidor, jag vet inte hur jag kommer ändra mig, jag har olika perioder, olika dagar, olika klockslag…ska bli spännande att se vad som händer, det vet jag inte ens själv, men jag kommer aldrig att gå ifrån den jag är.

Tror du att du kommer att blondera dig igen?
– Det kommer jag säkert, men inte nu, då skulle mitt hår trilla av och då skulle min frisör börja gråta.

Du är väldigt öppen och ärlig i bloggen, finns det något du känner att du inte skulle kunna skriva om?
– Till exempel anledningar till att relationer tar slut eller förhållanden till vissa människor, det handlar mest om att jag inte vill lämna ut andra människor. Bloggen är lite som terapi, men har man med för mycket ångest så drar man ner sig själv. Jag mår bättre genom att skriva att jag är glad och livet är toppen. Men ärligt talat, med det här pissvädret, vem är egentligen glad? Jag vill ha en positiv känsla i min blogg, annars blir det ju jättedeppigt.

Är det något du skrivit som du ångrat i efterhand?
– Ja det finns massor av saker jag skrivit eller som jag sagt i media, men så är det i ett kändisskap.

Hur tacklar du elaka kommentarer?
– För det första så hinner jag inte läsa alla, för jag har en kille som sitter på mitt kontor och raderar all skit. Han tar inte bort sådant som är ifrågasättande, men allt som är elakt och negativt. Det är klart att jag blir ledsen av att läsa elaka kommentarer, det blir väl alla människor och jag vill inte läsa sådant, det drar bara ner mig.

Men du får väldigt mycket snälla kommentarer, det måste vara kul?
– Jag får max fem procent elaka kommentarer, folk är så fantastiskt snälla mot mig. Det är jättekul!

I din blogg får man en bild av Carolina Gynning som är mjuk och snäll, du skriver puss och kram till dina läsare. Men ibland när vi har sett dig i TV så har det varit en hårdare tjej som är ganska kaxig med vassa armbågar?
– Det beror lite på vad det är för program och hur producenterna styr det.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
– Jag tror att jag är väldigt snäll, men samtidigt har jag gått igenom livets hårda skola. Jag flyttade utomlands när jag var väldigt ung och jag har gått igenom oerhört mycket skit så jag har blivit ganska tuff och ambitiös. Samtidigt är jag en sökare och en kreativ konstnärssjäl. Jag har väldigt många olika sidor vilket ibland kan vara ett problem för jag har svårt att känna mig lugn.

Om man har överskottsenergi är det bra att träna…
– Jag tränar i perioder när jag har tid, men jag vill inte ha en stor kropp så jag undviker styrketräning och kör mest yoga.

Händer det att du får bloggtorka?
– Absolut, då brukar jag hämta inspiration från mina kollegor, eller surfar in på Aftonbladet eller Finest och kolla om det hänt något intressant som jag kan skriva om.

Vilka bloggar läser du själv?
– Jag gillar att ha koll på de som ligger över mig på bloggportalen, det är inte så många så det brukar gå snabbt och skumma igenom.

Vem är den kändaste personen du haft sex med?
– Det är nog Calum Best, det kan man läsa om i min första bok Ego Girl.

Vad gillar du för typ av killar?
– Jag gillar killar som är väldigt ambitiösa, sen så faller jag för om de har något som är väldigt speciellt. Jag gillar kreativa killar som har en passion och brinner för något. Jag har dejtat massa musiker till exempel.

Vad gör du om du inte får som du vill?
– Skriker tills jag får min vilja igenom. Jag har svårt att ge med mig och skita i att få min vilja fram. Annars hade jag aldrig kommit så här långt.

Tycker du att svenska tjejer är för mesiga?
– Jag tror att vi svenska tjejer har blivit mycket tuffare med åren. Men svenskar är ju ett ganska mesigt folk överlag. Jag gillar italienare och deras sätt att leva. Jag tycker att det är härligt att se en gammal tant gråta på gatan, de vågar visa känslor på ett helt annat sätt.

Kan du själv gråta öppet?
– I somras hade jag en period när jag jobbade alldels för mycket och jag hade en helvetesvecka framför mig, jag kan ha svårt att säga stopp ibland…och plötsligt kunde jag inte hålla fasaden uppe längre utan det brast för mig och jag bröt ihop på en uteservering. Alla vända sig om, det var inte kul… Jag var så jävla trött, helt utarbetad. Då ställde jag in allting jag hade inbokat en vecka framöver och vilade ut, och sen mådde jag bra igen.

Har du någonsin använt sex för at främja din karriär?
– Nej det har jag inte. Men jag har aldrig varit rädd för att prata om sex. I Sverige är vi oerhört politiskt korrekta och är du känd ska du helst inte prata om sex eller någonting annat som sticker i ögonen på folk, utan man ska vara ett helgon i media.

Vad gillar du för typ av sex?
– Jag skriver mycket om det i mina böcker, så det kan ni läsa om där!

1264_348_100_crop

Ashlee & Pete har gift sig!

Under lördagskvällen gifte sig Ashlee Simpson med Pete Wentz. Det…

19 Maj 2008 / kommentarer

0
8095_348_100_crop

DE ÄR FINEST NYA BLOGGARE!

Namn: Mi Pham Bor: Stockholm Gör: Frilansar som makeup artist…

31 Okt 2012 / kommentarer

0
8468_348_100_crop

Daniel Paris fick shoppa för 10 000:-, ”Jag kände mig som Pretty Woman”

En av de som röstade på Daniel var Helene, som…

9 Jul 2013 / kommentarer

0
Skärmavbild 2016-02-23 kl. 17.45.17

Unga mamman om gravidkilon, träning och kroppshets

Det där med att komma i form efter graviditeten är…

24 Feb 2016 / kommentarer

8
Skärmavbild 2015-08-18 kl. 14.14.21

Zlatans parfym ute i butik

I dagarna lanserades Zlatan Ibrahimovics egen doft i butik. Parfymen…

18 Aug 2015 / kommentarer

1
5347_348_100_crop

Paolo Roberto i bara mässingen

"Kolla vad jag kom över i min Karibien-mapp som inte…

16 Feb 2010 / kommentarer

0
2408_348_100_crop

Så firar stjärnorna nyår!

Magdalena Graaf Berätta om ett roligt nyårsminne? - Ett nyårsfirande…

30 Dec 2008 / kommentarer

0
1669_348_100_crop

Blogg: Pudlarna överallt just nu

The Poodles är högaktuella med den officiella OS-låten "Raise The…

9 Aug 2008 / kommentarer

0
2142_348_100_crop

Erika Johnson nyfiken på Kleerups…

Intresset för artisten Andreas Kleerup är minst sagt stort. Inte…

18 Nov 2008 / kommentarer

0
bang1

Matchen man väntat på i 20 år – så ser du den!

Den 2 maj är det dags för en match som…

29 Apr 2015 / kommentarer

3

Hittade inga artiklar..

vimmel

Bloggarnas hemliga natt med Tre Kronor ”Det var hur kul som helst”

Igår kom Svenska landslaget i Ishockey till Stockholm och några…

23 Maj 2017 / kommentarer

5
1495293948-13237

Tips för att lyckas med dina nya vanor

Som nybörjare är det lätt att man snöar in sig…

22 Maj 2017 / kommentarer

2
Cafe opera puff helgen

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

22 Maj 2017 / kommentarer

1
bild cover

Mingelbilder från Lifestyles event hos WINK

Torsdagen den 18/5 bjöd Lifestyle Publishing in till ett härligt…

19 Maj 2017 / kommentarer

7
1494354852-13810

”En fuckboy kommer inte förändra sig för dig”

Emmy Winther får ofta kommentarer och frågor om kärlek, hon…

17 Maj 2017 / kommentarer

4
nicolineee

Tips – Få naturligt vitare tänder

Få naturligt vitare tänder Bloggerskan Nicoline Hedlund har ett bländande…

15 Maj 2017 / kommentarer

8
bilder milk

byMILK öppnar webbshop

Sponsrad artikel byMILK öppnar webbshop Varumärket byMILK som lanserades förra…

15 Maj 2017 / kommentarer

5
1439842509-10300-300x300

Så får du tillbaka ditt glansiga hår

Så får du tillbaka ditt glansiga hår! Några veckor efter…

11 Maj 2017 / kommentarer

2
1462955890-13292

Chokladbollens dag – Recept

Idag (11 Maj) är det chokladbollens dag! Det firar vi…

11 Maj 2017 / kommentarer

10
IMG_8908

Klädföretaget Stella Blake upphör med försäljning av äkta päls

"Pälsindustrin är barbarisk och det känns skönt att ha ryggen…

9 Maj 2017 / kommentarer

11

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2

Jackie Ferm intar Finest.se

Jackie Ferm vann Paradise Hotel 2009 och kammade hem "Årets TV-personlighet" på Finest Awards 2010. Men enligt Jackie själv har hon lagt det där bakom sig, "nu är det nya tider för mig" berättar hon, och det firar hon med en ny blogg - här på Finest.se.

Maj 21, 2013