STARTA EN BLOGG!
14649
Bloggar

Intervju: Carolina Gynning

Kategori : Blogg, Kändisliv

Skribent: Fredrika Johnson / 28 Okt 2017 / 0 kommentarer

Du ska starta en ny sajt?
– Ja det är mitt nya projekt som jag håller på med just nu. Konceptet är Fredagsbilagan goes ELLE. Jag bloggade hos en konkurrent till Finest innan, men jag gillade inte att bli förknippad med deras andra innehåll som jag inte kunde styra över själv. Jag är ett kontrollfreak och vill inte att mitt varumärke ska förknippas med saker som inte jag tycker om. På PlanetGynning.com kommer jag själv välja ut coola människor och saker som jag vill förknippas och jobba med. Och vi kommer att ha tydliga samarbetspartners som är synliga. Problemet för många andra, Blondinbella till exempel, har ju varit att hon inte velat berätta vilka företag hon jobbat med, vilket är olagligt. Jag kommer att flytta min blogg till PlanetGynning.com. Sajten lanseras torsdag 29 oktober. Det känns jävligt stort och jävligt coolt!

Hur har det gått för din första bok, Ego Girl?
– Den har sålt 150 000 ex, vilket är jättestort för att vara Sverige. Det är skithäftigt när jag tänker på hur många som faktiskt har gått och köpt och läst min första bok!

– De flesta exen var tyvärr i pocketform, men så är det alltid. Ur ett rent ekonomiskt perspektiv så skulle jag såklart önska att folk gick och köpte de inbundna böckerna.

Och nu har du precis släppt Ego Woman, ganska lagom till jul, tror du att det blir årets julklapp?
– Jag kan tänka mig att jag slåss med andra duktiga kändisar, men jag tror absolut att jag kommer att ligga högt! Den sålde slut första dagen och låg etta på Bokus i två veckor. Jag blev faktiskt lite sur på Nordstedts bokförlag över att de bara hade tryckt upp den i 7000 ex, men nu har de tryckt upp massor med fler och den säljer skitbra, till stor del genom bloggen.

Det går jättebra för din parfym också?
– Den är en jävla hit! Faktiskt ännu större än boken. Det är en lätt doft med mysk i botten och blommor och citrus. Den ligger etta på Åhléns, jag kan nästan inte fatta att det är sant. Gynning, Chanel, Armani och Christina Aguilera, hur fan hände det? Nu känner jag att det är dags att flytta från det här landet.

Du har mycket vänner i Los Angeles, är du sugen på att flytta dit?
– Ja, men jag tror på att göra England först, det känns lite för stort att dra ända till USA nu. Sverige är min bas och jag tycker att det är skitkul att jobba med svensk TV, men det hindrar inte mig från att jobba med andra saker också, så min ambition är att flytta över allt jag har skapat här till England och sen till USA. Vi får se hur det blir, men jag har ingenting som håller mig kvar i Sverige.

Har du något på gång i England redan nu?
– Jag håller på och jobbar på att hitta bra agenter och styr upp. Den svenskan som är mest känd i England är Ulrika Jonsson och hon har ju gått ut och berättat att hon är inkontinent, så då är det ju perfekt timeing att jag kommer och tar över. Man kan ju inte ha en programledare som kissar på sig…

Du målar också?
– Genom min karriär så är den här den mest produktiv hösten jag haft. Boken, parfymen, mitt nya program Dagens man och den 26 november har jag en konstutställning tillsammans med min mamma i Malmö. Det har inte blivit mycket tid över för annat.

Då är det svårt att hinna med ett lyckligt förhållande?
– Jag är inte som andra kvinnor, många prioriterar ju kärleken över allt annat. För mig kommer alltid jobbet i första hand. Det är inte så vanligt att tjejer resonerar så, däremot är det vanligt att killar prioriterar sin karriär. Men för mig är det extremt viktigt att göra karriär.

Apropå förhållanden, vad var det som hände med Mattias Trotzig?
– Jag vill inte prata om vad som hände, men jag är singel och jag tycker att det är väldigt sorgligt för han är en skitfin kille och vi hade det superfint på många sätt. Så det är klart att jag är ledsen och det kommer jag säkert att vara ganska länge, så jag har inga planer på att ragga upp någon ny kille. Det känns inte aktuellt med kärlek just nu utan jag koncentrerar mig på jobb istället.

Men du skrev i bloggen att på söndagar är det jobbigt att vara singel?
– Ja jag fick en ordentlig snyting av söndagsångest och kände mig som världens ynkligaste människa. Jag känner någon sorts skyldighet mot mina bloggläsare att visa att även jag som är så stark kan må dåligt. Annars skulle det ju vara väldigt konstigt? Jag är inte en stålkvinna. Men sen nästa dag mådde jag jättebra. Det är väl så när man gått igenom en separation att det svänger lite upp och ner?

Men man kan vara lyckligt singel?
– Ja, jag hoppas det. Jag har nog bara inte riktigt hunnit vänja mig än.

Apropå singlar, berätta om ditt program Dagens man?
– Det är ett dejtingprogram i modern tappning. Det är jättekul att folk verkligen finner varandra och det är coolt att se att det är så många otippade par. Det är ett väldigt roligt program som sänds på TV4+ klockan 21.00 på onsdagar.

Du la nyligen upp bilder i din blogg där du var helt osminkad. Det kändes lite WOW för jag har bara sett dig superpiffig på TV, events och fester…
– Min mamma tyckte att jag var så vacker utan smink, så jag tyckte att det var kul att visa upp en annan sida av mig.

Kommer du byta image och bli mer naturlig?
– Jag skiter lite i vilket, men jag tycker att det är väldigt kul med smink. Jag har så många olika sidor, jag vet inte hur jag kommer ändra mig, jag har olika perioder, olika dagar, olika klockslag…ska bli spännande att se vad som händer, det vet jag inte ens själv, men jag kommer aldrig att gå ifrån den jag är.

Tror du att du kommer att blondera dig igen?
– Det kommer jag säkert, men inte nu, då skulle mitt hår trilla av och då skulle min frisör börja gråta.

Du är väldigt öppen och ärlig i bloggen, finns det något du känner att du inte skulle kunna skriva om?
– Till exempel anledningar till att relationer tar slut eller förhållanden till vissa människor, det handlar mest om att jag inte vill lämna ut andra människor. Bloggen är lite som terapi, men har man med för mycket ångest så drar man ner sig själv. Jag mår bättre genom att skriva att jag är glad och livet är toppen. Men ärligt talat, med det här pissvädret, vem är egentligen glad? Jag vill ha en positiv känsla i min blogg, annars blir det ju jättedeppigt.

Är det något du skrivit som du ångrat i efterhand?
– Ja det finns massor av saker jag skrivit eller som jag sagt i media, men så är det i ett kändisskap.

Hur tacklar du elaka kommentarer?
– För det första så hinner jag inte läsa alla, för jag har en kille som sitter på mitt kontor och raderar all skit. Han tar inte bort sådant som är ifrågasättande, men allt som är elakt och negativt. Det är klart att jag blir ledsen av att läsa elaka kommentarer, det blir väl alla människor och jag vill inte läsa sådant, det drar bara ner mig.

Men du får väldigt mycket snälla kommentarer, det måste vara kul?
– Jag får max fem procent elaka kommentarer, folk är så fantastiskt snälla mot mig. Det är jättekul!

I din blogg får man en bild av Carolina Gynning som är mjuk och snäll, du skriver puss och kram till dina läsare. Men ibland när vi har sett dig i TV så har det varit en hårdare tjej som är ganska kaxig med vassa armbågar?
– Det beror lite på vad det är för program och hur producenterna styr det.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
– Jag tror att jag är väldigt snäll, men samtidigt har jag gått igenom livets hårda skola. Jag flyttade utomlands när jag var väldigt ung och jag har gått igenom oerhört mycket skit så jag har blivit ganska tuff och ambitiös. Samtidigt är jag en sökare och en kreativ konstnärssjäl. Jag har väldigt många olika sidor vilket ibland kan vara ett problem för jag har svårt att känna mig lugn.

Om man har överskottsenergi är det bra att träna…
– Jag tränar i perioder när jag har tid, men jag vill inte ha en stor kropp så jag undviker styrketräning och kör mest yoga.

Händer det att du får bloggtorka?
– Absolut, då brukar jag hämta inspiration från mina kollegor, eller surfar in på Aftonbladet eller Finest och kolla om det hänt något intressant som jag kan skriva om.

Vilka bloggar läser du själv?
– Jag gillar att ha koll på de som ligger över mig på bloggportalen, det är inte så många så det brukar gå snabbt och skumma igenom.

Vem är den kändaste personen du haft sex med?
– Det är nog Calum Best, det kan man läsa om i min första bok Ego Girl.

Vad gillar du för typ av killar?
– Jag gillar killar som är väldigt ambitiösa, sen så faller jag för om de har något som är väldigt speciellt. Jag gillar kreativa killar som har en passion och brinner för något. Jag har dejtat massa musiker till exempel.

Vad gör du om du inte får som du vill?
– Skriker tills jag får min vilja igenom. Jag har svårt att ge med mig och skita i att få min vilja fram. Annars hade jag aldrig kommit så här långt.

Tycker du att svenska tjejer är för mesiga?
– Jag tror att vi svenska tjejer har blivit mycket tuffare med åren. Men svenskar är ju ett ganska mesigt folk överlag. Jag gillar italienare och deras sätt att leva. Jag tycker att det är härligt att se en gammal tant gråta på gatan, de vågar visa känslor på ett helt annat sätt.

Kan du själv gråta öppet?
– I somras hade jag en period när jag jobbade alldels för mycket och jag hade en helvetesvecka framför mig, jag kan ha svårt att säga stopp ibland…och plötsligt kunde jag inte hålla fasaden uppe längre utan det brast för mig och jag bröt ihop på en uteservering. Alla vända sig om, det var inte kul… Jag var så jävla trött, helt utarbetad. Då ställde jag in allting jag hade inbokat en vecka framöver och vilade ut, och sen mådde jag bra igen.

Har du någonsin använt sex för at främja din karriär?
– Nej det har jag inte. Men jag har aldrig varit rädd för att prata om sex. I Sverige är vi oerhört politiskt korrekta och är du känd ska du helst inte prata om sex eller någonting annat som sticker i ögonen på folk, utan man ska vara ett helgon i media.

Vad gillar du för typ av sex?
– Jag skriver mycket om det i mina böcker, så det kan ni läsa om där!

124_348_100_crop

Finest avslöjar – Plosjös besatta fan!

En frisörsalong i stockholm får besök av en ung tjej…

29 Jun 2007 / kommentarer

0
7729_348_100_crop

Välklädda EM-hjältar för Brothers

Foto: : Brothers / Tobias Lundkvist I dagarna lanserades Brothers…

9 Mar 2012 / kommentarer

0
8493_348_100_crop

DIAMOND DOGS gästar schlagerkvällen under PRIDE

I år har Diamond Dogs skapat en show tillsammans med…

30 Jul 2013 / kommentarer

0
3199_348_100_crop

Pillan, från bunny till Rock Star!

Pernilla Lundberg befinner sig just i Hollywood där hon verkar…

5 Maj 2009 / kommentarer

0
4167_348_100_crop

Playboy Mansion från insidan

Gå till bloggen!

21 Sep 2009 / kommentarer

0
392_348_100_crop

Charlott Strandberg om att spela skjutgalen amerikanska i ‘Rivierans guldgossar’

Charlott, varför får man inte missa Rivierans guldgossar? För att…

21 Sep 2007 / kommentarer

0
1838_348_100_crop

”Mr Big” avslöjar…

De flesta har sett "Sex and the City"-filmen och älskat…

15 Sep 2008 / kommentarer

0
1483369249-13810

”Börja inte dejta i seriösa syften förrän du är redo att vända blad”

Hur kommer man över någon och när är man redo…

3 Jan 2017 / kommentarer

2
finest

Intervju med syskonen Jhennifer & Jhullian – Finest nya toppbloggare!

 Vi välkomnar syskonen Jhennifer och Jhullian till Finest-familjen! Varmt välkommna…

26 Feb 2016 / kommentarer

9
love-1195987_960_720

Veckans krönika: Så kommer du över honom snabbare

Att bli dumpad av någon man älskar är bland det…

28 Okt 2016 / kommentarer

14

Hittade inga artiklar..

1502479228-13164

Tips på mamma och gravidbloggar

Vi  har många inspirerande mamma och gravidbloggar på Finest. Nedan…

18 Aug 2017 / kommentarer

5
fia

Kom igång med löpträning!

Bloggerskan Fia fick en kommentar som hon har valt att…

18 Aug 2017 / kommentarer

11
1502299155-11820

Recept: Härliga dumlesnittar fyllda med kola

Hos Finest toppbloggare Tessanbakar som alltid är full av inspiration…

17 Aug 2017 / kommentarer

5
JAG_EPACE_18MY_OnroadDynamic_130717_16

Jaguar släpper nya E-Pace – sexig, sportig design med en känsla av lyx

I samarbete med Jaguar Skribent: Susanne Härlin  Jaguar släpper nya E-Pace…

16 Aug 2017 / kommentarer

7
H28A3842ggg

Lifestyle Publishing expanderar

Vi på Lifestyle Publishing flög till Bodrum för att närvara…

15 Aug 2017 / kommentarer

8
superpuff till cafe opera

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från Café Opera >>

14 Aug 2017 / kommentarer

4
1502104729-13400

Toppbloggare besökte Time Attack Festival

I samarbete med Time Attack Festival Den 6 Augusti arrangerades…

9 Aug 2017 / kommentarer

15
1501621375-13810

”Han dumpade mig på sms och hade ny tjej efter 1 vecka”

Finest toppbloggare Emmy Winther har svarat på en läsarfråga på…

7 Aug 2017 / kommentarer

7
Cafe opera pufff

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

7 Aug 2017 / kommentarer

2
1501514863-10300-768x503

Frisören Linda Mikaelsdotter svarar på 3 vanliga hårproblem

Tappar du mycket hår? Varför får man kluvna hårtoppar egentligen?…

4 Aug 2017 / kommentarer

4