STARTA EN BLOGG!
14819
Bloggar

Trion intar Solidaritet

Kategori : Musik/Klubb

Skribent: Administrator / 10 Feb 2017 / 0 kommentarer

Chris Serious

Du har DJ:at sedan hösten 2008. Om du jämför musiken som spelades på dansgolven då du började och den som spelas nu, ser du några skillnader?

– Ja, allmänt så förändras ju soundet någrolunda snabbt. Vissa låtar som spelas idag kan vara helt off en vecka senare, medan andra låtar håller i flera månader, och i vissa fall t.o.m år innan folk tröttnar på dem. För egen del känns det som jag har utvecklats en hel del på denna tid, man lär sig med tiden att höra musiken med nya öron och ställer högre krav. Mycket av det jag tyckte var ”så jävla bra” när jag jag började skulle jag aldrig spela idag.

Vilka influenser dominerar golven idag?

-Det beror på vilka slags golv vi pratar om. Ett tag trodde jag att hela house-trenden skulle mättas efter all hype den haft de senaste åren, men den verkar hålla ett hyfsat starkt grepp. Producenterna provar nya metoder på upplägg och byter stil, många vågar göra annorlunda grejer som ger utslag på listorna. Ena dagen kan man tycka: ”vad fan e det här?” för att nästa dag ändra sig och säga: ”helvete va’ bra”.

Vilken är den konstigaste request (musikmässigt) du fått?

-Det händer med jämna mellanrum, att folk kommer fram och önskar märkliga låtar. Oftast ser jag på dem innan de hunnit fråga att ”oj, här kommer någon med en konstig request”. Folk som önskar en helt annan typ av musik slutar aldrig att förvåna mig. De har varit på stället och lyssnat/dansat i flera timmar för att sedan komma fram och säga: ”jag vet att du inte har den här, men kan du inte spela den iallafall… Summer of 69!?”

Var ser vi dig om tio år?

-Ja det är inte helt lätt att svara på. Jag håller nog fortfarande på med musik på något sätt. Min far och mina två bröder håller alla på med musik, så det verkar vara någonting som ligger i släkten. Jag vill resa och spela mer utomlands, att kunna kombinera de två skulle vara det mest ultimata.

Dimitri Vangelis

Vad har din publik att förvänta sig i helgen?

-De kan förvänta sig en och annan osläppt bomb, samt en hel del av det senaste men kanske inte absolut mest välkända låtarna där ute. Och som vanligt en smula grekiskt damp samt folkfest i djbåset, alla är välkomna in!

Vad är den största tabben du gjort i DJ-båset?

-Oj (skrattar), var ska jag börja? Jag har väl säkert dragit ut skivan som spelar ett par 3 gånger, mixat in helt fel låt ett par gånger osv. Det drabbar säkert alla någon gång under karriären. Men det absolut jobbigaste som har hänt var när jag och Fred körde b2b en helt fullsmockad lördag (300-400pers) på Hotellet. Precis när vi kommit igång så råkade jag få med mig hörlursjacket när jag skulle byta hörlurar på 800mixern. Så lite motvilligt fick vi glatt spela utan hörlurar under 3h. Det gick i och för sig jävligt bra och vi fick improvisera med lite sjuka effekter samt förlita oss på en liten kass monitor som vi hade på den tiden. Det blev mycket skratt och shots den kvällen… Jag tror dessa saker sker alla från nybörjare till proffs, allt har väl att göra med hur pass nykter man är. Ehm… ehmm (hostar och harklar sig).

Bäst på golvet just nu?

-Allt är ju relativt, men just nu tycker jag att Disfunktion ft Max’C – In The Sunshine (Don Palm & Johan Wedel Remix) funkar jävligt bra, samt att det är en helt lysande produktion. En annan låt som och är tokgrym är från min gode vän SebJak, den heter Richard Grey & SebJak – Fallin (Stockholm City Mix). Min nya låt Dimitri Vangelis & Marcus Bits – T2 (Original Mix) bör ni nog också få höra på fredag! Störst jubel just nu är dock om man droppar Miami 2 Ibiza, den får igång vilket dansgolv som helst. Tråkigt svar, men så är det…

Fred Loving

Du har en inbiten förkärlek för house. Vilka skulle du säga är de största namnen bakom den musik du spelar just nu?
-Det är svårt att inte nämna våra svenska musikgiganter på housescenen just nu. Angello, Ingrosso, Axwell, Prydz och Avicii dominerar charts och dansgolv totalt! Så självklart smyger det sig alltid in en och annan låt från dem. En alldeles för underskattad DJ och musiker är Rasmus Faber. Jag hoppas Sverige snart förstår vilken musiker och entertainer han är! ’Musikalisk house’ som jag alltid mer än gärna blandar in i mina set.

Vad har du för förväntningar inför helgen?
-Mina förväntningar är ett fullsatt dansgolv och dj-bås. Det kommer garanterat vara lika livat i båset som på dansgolvet då Dimitri, Chris, Lichter och jag verkligen vet hur man festar och får igång publiken. Jag förväntar mig också på fullaste allvar att Dimitri kommer dansa folkdans i dj-båset och att Chris kommer klaga på det. Missa det inte!

Ditt bästa minne som DJ?
-Måste vara när jag fick äran att spela på ’Tsunami Appeal’ i Australien. Hela Australiens DJ-elit spelade för charity och vi hade fullsatt fram till 07.00 på morgonen. Den stämningen vi hade den kvällen är ett minne jag aldrig glömmer. Kärlek för musik, dans och människor.
Sen kan ju andra kvällar också vara minnesvärda av andra orsaker, som t.ex. det Dimitri nämner om vår B2B kväll på Hotellet (skrattar).

Fredag, Soldaritet – 23.00 – 05.00

Intervju: Gatsby Bros

Släng dig ut - på Spotify Hur föddes Gatsby Bros?…

16 Jul 2012 / kommentarer

0

Grammis 2009: Och vinnarna är…

Årets vinnare Grammis 2010 ÅRETS ALBUM Thåström - Kärlek är…

16 Jan 2010 / kommentarer

0

PURE är tillbaka

Vad sker denna säsong på Pure? - Vi har under…

24 Aug 2010 / kommentarer

0

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

17 Okt 2016 / kommentarer

6

Intervju med DJ:n Felix Maxvall!

Hej Felix, allt bra? - Hej, allt är mycket bra.…

24 Nov 2009 / kommentarer

0

Intervju – The Attic

Ni har mixat låtar från superkommersiella popartister som A-teens, Marie…

24 Sep 2007 / kommentarer

0

Jessica Lee Mayfield: ”Jag gillar att vakna upp och kolla mig i spegeln och se en helt annan människa”

Vad gillar du Göteborg? Jag gillar Göteborg jättemycket, jag fick…

18 Aug 2009 / kommentarer

0

Winnerbäck släpper nytt album

”Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen”…

13 Jul 2009 / kommentarer

0

Intervju – Patric La Funk

Patric La Funk har bland annat skapat sig ett namn…

15 Nov 2007 / kommentarer

0

Senaste bilderna från Café Opera

Se alla bilder från helgen på Café Opera >>

8 Maj 2017 / kommentarer

7

Hittade inga artiklar..

Behind the scenes – Bröllopsfotografering med Hanna & Sara Montazami

Förra veckan arrangerade Lifestyle Publishing en stor bröllopsfotografering ute på…

19 Sep 2017 / kommentarer

10

Säkra din biljett till en färgsprakande fest i Göteborg

I samarbete med Lifestyle Gala Awards Kom på årets mest…

15 Sep 2017 / kommentarer

3

Se Finest toppbloggare Platin Carlson i TV-rutan

Platin Carlson är toppbloggare på Finest, ikväll ser du henne…

11 Sep 2017 / kommentarer

5

Lifestyle Publishings influencers minglar med Joel Kinnaman!

Igår hölls en stor privat fest ute på Lidingö, självklart…

7 Sep 2017 / kommentarer

6

Andrea Norrman: ”Det jag får höra som gravid”

Andrea Norrman bloggar om sin vardag och graviditet, nu har…

6 Sep 2017 / kommentarer

1

Sanna Ansaldo: ”Därför är jag vegan”

Sanna Ansaldo har sedan en tid tillbaka varit vegetarian, nu…

5 Sep 2017 / kommentarer

11

Höstens stora skönhetstrend: Vågiga ögonbryn

Något som har blivit populärt snabbt och som kan komma…

5 Sep 2017 / kommentarer

4

Amanda Franzen: ”Det smäller och folk springer i ren panik”

Amanda Franzén går ofta på fotbollsmatcher då hennes pojkvän Gustav…

4 Sep 2017 / kommentarer

7

Emma Jennies förskräckliga upptäckt: ”Jag har kastat alla pengar i sjön”

Bloggerskan Emma Jennie har ett stort intresse för shopping och…

1 Sep 2017 / kommentarer

9

Är du Joakim Mattsons framtida flickvän?

Joakim Mattsson är en kille med stil som bloggar om sitt…

29 Aug 2017 / kommentarer

13

Heta Artiklar

Stockholms 6 bästa bruncher

Vad passar bättre än att inleda semestern med ett par välbehövliga återhämtningstimmar tillsammans med familjen, väninnorna eller din kära partner under en härlig och lyxig brunch? Brunchen har gått från att vara någonting att unna sig då och då, till att bli en riktig helgklassiker. Då är det trist att bli besviken på trötta bröd och dålig service, men misströsta ej!

Trivago har listat 10 fantastiska bruncher runt om i Stockholm. Här får du tid att umgås med dina nära och kära under en lång och välkomponerad måltid (som du inte lagat själv, och slipper diska efter).

Juli 23, 2014
2

Jackie Ferm intar Finest.se

Jackie Ferm vann Paradise Hotel 2009 och kammade hem "Årets TV-personlighet" på Finest Awards 2010. Men enligt Jackie själv har hon lagt det där bakom sig, "nu är det nya tider för mig" berättar hon, och det firar hon med en ny blogg - här på Finest.se.

Maj 21, 2013