Paradise Hotel final på Café Opera!

Kom hem från Kiruna i går, varpå jag åkte direkt till Östermalm där jag mötte upp Daphne för Swiss Clinic pressvisning. Senaste veckan har varit full rulle och tyvärr är bloggen det som prioriteras sist. Har så mycket annat som händer. Det som tar mest av tiden är jobbet, men jag älskar det.

Har varit en helt maxad dag från morgon till nu. Telefonen har ringt stup i kvarten. Klockan är snart 22 och jag har ännu inte hunnit ringa tillbaka till folk.

Är på väg till Café Opera där Finest har anordnat Patadise Hotel finalen. VIP-insläppet började dock 22 men då stod jag i min hall och krigade mot spegeln.

Ska möta upp min gamla Robinsonkollega Erik Swedberg.

Ringde precis på tfn och han avbokade. Jag hann precis tänka ”ok, jag vänder hem” innan han sa att han skämtade. Har velat i flera dagar på om jag ska gå i kväll eller inte. Men nu är jag på väg.

Finalen förhandstittade jag på tidigare i dag, skrev en tidsinställd artikel på HÄNT som kommer att publiceras i anslutning direkt efter finalen. Måste erkänna att finalen var jäkligt bra. Slutade följa PH efter 6-7 avsnitt, men fasiken vilket bra slut!

Nä, nu är jag framme. Tror ni inte min gylf gick sönder nyss. Paradise Hotel here i come. Har dock gjort värre entréer i mina dar haha

IMG_5313.PNGå

IMG_3129-0.JPG

Vimmelbilder från Olearys julbord

Förutom att vi åt ett fantastiskt julbord med både klassiska rätter som sill, julskinka, lax och lite mer åt det amerikanska hållet typ O´Learys chili och BBQ ribs, så var dessertbordet dukat med Chocolate brownies, polkakuddar och makarons.

När alla var mätta och belåtna och kanppt orkade röra sig var det högtid att förbränna lite med deras aktiviteter. Vi fick prova på aktiviteter som bowling, golfsimulator, bilracing och skytte för att nämna några.

Pris för bästa bowlingserie lottades ut och med oss hem fick vi en härlig goodiebag när vi lämande O´learys Norrtull.

Goodiebagen innehöll bowling på O´Learys Norrtull, beauty pearls från Swiss Clinic, Aloe Vera drycken, Gildas ansiktsmask, Ekologiskt knäckebröd från Polar bröd, Depens fransar, tandkrämsset av Brilliant Smile och prover från Bonny Bonny.

Tack EM Event för ännu en lyckad tillställning. Längtar redan efter nästa inbjudan till nästa projekt :-)

Fler bilder här

Vimmelbilder från kvällen tagna av Julia Viklund, Finest.se IMG_3152.PNG

IMG_3150.JPG

IMG_3151.JPG

IMG_3149.JPG

IMG_3147.JPG

IMG_3145.JPG

IMG_3148.JPG

IMG_3146.JPG

IMG_3144.JPG

IMG_3143.JPG

IMG_3141.JPG

IMG_3142.JPG

IMG_3138.JPG

IMG_3137.JPG

IMG_3140.JPG

IMG_3139.JPG

IMG_3136.JPG

IMG_3135.JPG

IMG_3134.JPG

IMG_3133.JPG

IMG_3130.JPG

IMG_3128.JPG

IMG_3127.JPG

IMG_3131.JPG

IMG_3126.JPG

IMG_3122.JPG

IMG_3121.JPG

IMG_3123.JPG

IMG_3129.JPG

IMG_3105.JPG

IMG_3095.PNG

IMG_3101-1.PNG

Årets första julbord: Olearys Norrtull

I går bjöd EM Event in till julbord på Olearys Norrtull. Tillsammans med mina bloggkollegor avnjöt jag oslagbar god mat, trevligt sällskap och en
massa roliga aktiviteter i form av racing, bowling, lerduveskytte och golv. Vilken fantastisk anläggning! Rekommenderas starkt som AW med jobbet för er som är vilsna i julbordsvärlden. Funderar starkt på att köra ett till julbord där i år.

Mest uppskattat på det serverade julbordet var den skurna biffen. Den tog mig till kötthimlen för ett par sekunder. Tyvärr blev jag avbruten i min matorgasm av att Vanessa påminde mig om hur det stackars djuret lidit strax innan sin död, bara för att tillfredsställa mig. Hon har visserligen en poäng, men jag älskar verkligen kött. Perfekta julbordet för mig.

Roligast på julbordet var givetvis Per-Robin. Han är liks rolig som knäpp, något som uppskattas av mig.

Men galnast på julbordet var Daphne som hade med sig en selfie-stick. Ja, jag erkänner. Som bloggare vill jag självfallet ha en egen sådan, men jag älskar att hon packat med sig den i handväskan.

IMG_3095.PNG

IMG_3107.JPG

Bästa bilden står killtrion för. Att leka med maten har fått en helt ny innerbörd

IMG_3078.JPG

IMG_3076.JPG

IMG_3095-0.PNG

IMG_3076-0.JPG

IMG_3101-1.PNG

IMG_3084.PNG

IMG_3114-0.JPG

IMG_3082.JPG

IMG_2904.JPG

Resan hem från helvete!

Behöver jag skriva mer än att hemresan från stan tog fyra timmar. Känner att jag inte ens klarar av att tänka tillbaka på hur vi tog oss hem. Rusningstrafik, felkörning, olycka på E4:an och så en liten, liten krock på det. Men vi lever! Jag och tjejerna.

Äntligen framme i Märsta blev jag avsläppt påwww.krogenlitetill.se. där gubben väntat snällt på mig i över en timme med restaurangens specialitet: älgköttbullar.

Mums! IMG_2918.JPG

Lenovo yoga challenge event med Finest!

side

Jag och Anders på inspelningen.

I förra veckan ringde Anders Adali till mig och frågade om jag ville agera sidekick i hans tv-program. En krimserie som han håller på att spela in tillsammans med OTW-produktion. Produkten av detta kommer att visas på tv i februari, utan att avslöja för mycket kan jag informera er om att programmet kommer att slå stort. Ni kommer att älska det. I nästa vecka ska vi presentera en ny programide som vi spånat på. Den är grym.

1416532589-766

Alexander Erwik och representanter från Nolovo

När Finest Event& PR bjöd in till pressträff för Lenovo Yoga Tablet 2 Balance gym, fick Anders agera min sidekick denna gång. Eftersom han yogar dag och natt så tänkte jag utnyttja hans expertis och vinna just en Lenovo. Vi var (jag) så taggade. Han gjorde en headstand och jag har inte en aning om vad jag gjorde. I en märklig konstellation stod jag med benen mot väggen tills allt blod samlats i huvudet och jag var nära på att svimma. Tyckte att min prestation skulle ge mig en vinst, men när jag sedan såg de andras tävlingsbidrag insåg jag att inte skulle vinna.

Im

Youtubeklipp på plattan och ASHTON KUTCHER


 
Jag har ju både en samsung och en Ipad, men denna surfplatta blev jag grymt imponerad av. Den har förutom grym batteritid, en kamera, mic, dual stereo högtalare, en usb port, minneskort och den väger knappt någonting. Den kan användas i fyra användningslägen- stående, hållen, lutande eller hängande.

Säger som Liz Sjölander när hon insåg att surfplattan ÄVEN hade en inbyggd PROJEKTOR i sidan av den tunna plattan: wow, vilken grej, i gonna twerk for it. 

Grattis till Emma Thorsell och Gustaf Ollas, som kammade hem en varsin grym Lenovo surf-platta. De vinnande bidragen hittar ni HÄR och under hastaggen Lenovo och Balancetraining. 

le gra

Men som ni ser på bilderna var mitt bidrag ingen vidare hit haha men en sak är dock säker. I gonna work for it and buy one.

Två andra favoriterbidrag var dessa två, Lisas och Anders.

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 13.12.52

Goodiebagen innehöll Panos Överraskningar.

Tack Finest, Balance och sist med inte minst för en trevlig kväll. Med oss hem fick vi inte en – utan två goodiebags med bland annat produkter från både Lenovo och Panos. 

1416532498-766-132x881416532472-766-132x88

shooo7

shooo3

Andra Goodiebagen var fylld med nyttigheter och andra härliga saker från Lenovo.

shooo1

Anders Adali och jag.

shooo5

Här ser ni mig i bakgrunden kämpa med mitt tävlingsbidrag.

shoo6

Anders i sin egen lilla värld.

 

 

 

HeaderFinest

Jag söker dig!

Ursäkta min ofrivilliga blogg-paus. Som ni märker har Finest fått en ny look. Vi har gått över till wordpress – ÄNTLIGEN! Men nackdelen är att jag inte har någon koll alls på hur saker fungerar. Försökte lägga upp en provisorisk header, men det gick åt helvete. Har aldrig någonsin under mina fyra år som bloggare gjort en egen header.

Header.jpg

 

Har jag en snäll själ som vill hjälpa mig att göra en ny header. Enkel design. Jag söker dig som vill hjälpa mig. Maila mig magdalenadivina@live.se

 

Kom just hem från en lång arbetsdag. Betat av två intervjuer, varav ett hemma hos-reportage. Ligger just nu i soffan och klickar hem lite kläder från Styleshop.

 

 

Redo för Gladiatorerna!

Ååååh vad irriterande. Skrev ett långt inlägg som försvann när jag skulle posta det. Jäkla Solna-tunneln! Skriver motvilligt ett nytt inlägg…

Låg och snoozade duktigt sen 05 i morse. Kom till jobbet 10 sekunder innan stämpelkkockan avvisade min ankomst. Och i platta skor. Måste ha varit månader sedan jag gick utanför dörren i annat än klackar. Kom på mig själv tippa på tå genom t-centralen haha

Har känt mig helt död i dag, som om jag överlevt på tågpåkörning. En X2000. Sen väl på jobbet spårade min Mac ut och jag kunde inte komma åt bildarkivet. Typiskt när det är lämning av vimlet för Musikförläggarns pris 2014 – ett rent bildjobb. Men dagen blev genast bättre när Neda dök upp för en lunch på Tures. Tyvärr fick jag en ”gummimussla” i min fisk- och skaldjursgryta. Musslan visade sig vara en sönderkokad plastkork och dagen kändes genast dyster igen, men vilken service. All cred till personalen som skötte det snyggt och kompenserade mig. Visst, det var jävligt vidrigt, men sånt händer på alla restauranger. Det är hur restaurangen väljer att bemöta misstaget som definierar hela stället. Och de skötte det utmärkt.

Sprang på fina kändisfrisören Bobby Oduncu och drog med honom upp och visade honom redaktionen. Så kul att se att han lyser och är lycklig igen!

Annars hände inte mycket. Har fixat och trixat inför Gladiatorernas hinderbana som jag ska testa på måndag. Kan ni föreställa er mig i gladiatorerna? Haha fy fan vad jobbigt!

När jag finner den, har jag allt jag någonsin önskat mig i livet

Självfallet och som alltid, blev min kväll inte som planerat. Men å andra sidan, vem fan planerar nu för tiden. Som om det fanns tid över till sånt. Önskar att det gjorde. Men jag är glad och jäkligt tacksam över att jag fick tid över och lagade en middag. Visserligen en sen sådan vid kl 21, men sån härlig känsla att få stänga av för en liten, liten stund och försvinna in i matlagningen. Kan inte minnas senast jag tog mig den tiden att tillaga min egen mat och äta den utan att slänga i mig den. Vardagslyx med stort V som jag nuförtiden aldrig hinner med.

Ibland känner jag för att dra i handbromsen, men påminns om att det faktiskt är såhär jag vill leva mitt liv. Precis så här föreställde jag mig att jag en dag skulle leva det. Nästan iallafall.

Saknas ett par miljoner på kontot, en eller två nedgrävda någonstans om jag någonsin skulle få för mig att äkta assholet jämte mig i sängen och vi senare en dag skulle skiljas. En plan B är aldrig fel.

Ett magnifikt Scarface hus, en Diablo Lamborghini och en hel våning bestående av en walk in closet. Och viktigast av allt – välmående, lycka, och ro. Annars är jag där. Bortsett från dessa materiella saker är jag nöjd med livet. Saknar bara lite av den där ron. Friden i kroppen och lugnet i själen.

Saknar den där inre rösten inombords som aldrig talar. Den där tigande tystnaden som vrålar harmoni. När jag finner den, har jag allt jag någonsin önskat mig i livet.

Magdalena Maggie Divina

Dags igen – whitenow


Magdalena Maggie Divina och Ola Brising

Tiden verkligen bara rinner iväg. Har inte lyckats göra något vettigt sen jag kom hem från jobbet. Helt plötsligt är klockan 12 snart och läggdags.

Klickade hem ett tandblekningskit från Whitenow i förra veckan som jag hade tänkt testa i kväll, men ska göra ett försök i morgon istället. Det var ett tag sedan jag blekte tänderna, närmare bestämt på Victus Clinic-eventet som EM event hade i början av sommaren. Just det! Måste höra av mig till Victus så att jag kan börja min fettreducerings-behandling. Har inte haft tid för det. Full rulle som vanligt, men det hade varit najs att loosa bukfettet lagom till julledigheten. Tror behandlingen tar ca 6-8 veckor. Och jag måste komma igång med träningen igen. Helt enkelt ta mig den tiden. Gud, får ångest bara jag tänker på tid. Dygnet har verkligen alldeles för få timmar för mig.