image

Givenchy Wedge Boots

Har legat i soffan hela eftermiddagen och klickat hem grejer. Det var så längesen jag shoppade på impuls via iPhone. Har beställt hem en jäkla massa saker som jag inte egentligen inte vill ha eller behöver – allt för att kompensera dessa Givenchy Wedge Boots som jag efter moget övervägande inte klickade hem. Menjag har fan inte gett upp hoppet på de än. 20 000 spänn och de är mina. Vardag aldrig sett några snyggare skor. Bara måste ha!

Det finns 2 regler för att leva i harmoni

 

imageimage

Boken vars titel jag inte minns, befinner sig just nu i köket utan ett par vandrande ben. Återkommer gällande boktitel och författare i morgon då jag dessvärre inte tänker orka använda mina ben heller något mer i kväll.

Av en händelse dök just denna sida upp när jag bläddrade igenom boken. Fick mig att inse att jag är på senare tid blivit en lyckligare person som vet när det är dags att ducka för negativa influenser och kunna skilja mellan viktiga bollar och de som tyvärr bara består av dramatik. Andras dramatik dessutom.

Bara den grejen att jag jämt, JÄMT, har min Iphone på ljudlöst har bidragit till mycket harmoni i min vardag. Livet blir så mycket enklare. Testa en vecka och du kommer inte att ångra dig.

 

Uppdaterad: Boken heter ”Hetsa inte upp dig över småsaker, 100 sätt att hindra småsaker från att ta att ta överhanden”, författare Richard Carlson

Älskar bokens inledande läxa gällande harmoni:

1. Hetsa inte upp dig över småsaker
2. Allt är småsaker…

Fullsatt Café Opera när Gladys Del Pilar firade 25 år som artist

Helgen avrundades med ett besök på Café Opera där Gladys Del Pilar firade 25 år som artist. Tacka har vi Snipe Management som stod för kvällens festligheter med mingel, live-uppträdanden, goodiebags och en härlig atmosfär.

Samtidigt var det premiär för mina fina vänner Johan Larsson och John Valencia som lanserat en egen champagne vid namn ”Pure Love” av samma sort som min favoritskumpa, Marilyn Monroe champagne.

På plats fanns min farligt snygga Finest-kollega Liz Sjölander som hade med sig sitt entourage för webb-tv som hon gör för Swiss Clinic.

Blir så jäkla glad när jag ser framgång bland mina kollegor. Det känns som om allt håller på att falla på plats för de flesta av oss. Det var inte längesen som människor runt omkring mig gick runt och inte visste vad de skulle göra. Senaste halvåret känns det som att de flesta av oss hittat sin plats och det glädjer mig enormt. Alla jobbar med olika saker men försöker hjälpa varandra på olika sätt och vis trots olika branscher. Finest-familjen har aldrig känt så trygg och gynnsam som den är nu. Och välkommen Annica Englund!

Galenskapens positiva sidor

Det här med att börja ta det lugnt och stressa av har stigit mig helt åt huvudet. I förrgår bestämde jag mig för att nu jävla är det slut på allt jäktande hit och dit. Det har gått jättebra. Alldeles för bra. I morse klev jag inte ens av tåget i t-centralen. Hann helt enkelt inte. Den ni. Vaknade upp av att dörrarna stod öppna och skulle precis stängas. Jag hade lätt kunnat spänna alla muskler i kroppen, ta ett djupt andetag och voltat ut från pendeltåget som Sonic the hedgehog. Istället tänkte jag ”fan”, andades ut, slöt ögonen och såg det positiva i händelsen: tre minuter till skulle jag få vila ögonen. Den ni.

Att jag alltid ska vara så extrem. Jag ser lite på begreppet ”allt eller inget” likt perspektivet från en asperger. Antingen så gillar jag någonting väldigt, väldigt mycket eller så gillar jag det inte alls. Jag helt enkelt avskyr det. Samma sak när jag står inför nya utmaningar och uppgifter – antingen ger jag 100% eller ingenting alls. För en normal människa, hur en regelrätt vanlig person nu bör vara, uppfattas förmodligen mitt sätt som fullkomligt vansinnigt. Jag tänker inte motsätta mig den åsikten. Tvärtom.

Det sägs att gränsen mellan galenskap och genialitet är hårfin. Jag vågar erkänna att jag är galen. Besitter även modet att bekänna att det är en sjukt bra egenskap. Herregud, vilken normal människa skulle frivilligt, på knappt en timmes varsel, klivna in i Big Brother huset under en livesändning och bara improvisera, helt oförberedd och ovetande om vad hens egentliga roll där inne faktiskt är?

Jo, jag.

När jag klev ut ur taxin och in på Stockholm Studios lokaler hade jag en kvart på mig innan vi skulle gå live. För att förstå förvirringen som uppstod i mitt huvud när jag i den stunden fick höra att jag skulle in och agera jobbig reporter under en freeze, behöver här betonas att jag varken följt årets Big Brother och heller aldrig tidigare upplevt en freeze, varken in real life eller framför tv:n. Jag visste inte ens vilka deltagarna var eller vad de hette. Inte heller visste jag hur många de var där inne. 10 minuter senare gick jag in i huset och kokade soppa på en spik.

Det är fan höjden av craziness.

Hänt i Veckan kliver in i Big Brother-huset och ställer deltagarna till svars

Här kliver Hänt i Veckan in i Big Brother huset

Big Brothers hemsida

(Ap)p-bloggar

I går: Testar att mobilblogga via appen. Inläggen har på något vänster fastnat i cybervärlden. Har testat att avinstallera och återinstallera. Vi hoppas på framgång. Har Emelie här hemma. Det blev lite spontanapande på oss. Som vanligt med andra ord

jag och em

 

I dag: Åt helvete med den där satans jäkla mobilappen. Som ni förstår så funkade det inte. Men det var kanske likabra med tanke på hur vi ser ut på bilden. Blev tvungen att bjuda på den – igen.

jaaa

Ett genant brott

Har haft en ofrivillig bloggpaus sedan Finest gick över till WP. Bekväm som jag är har jag  lyckats få till mobilinlägg via appen då och då. Dessvärre har dessa inte kommit upp. Istället har de legat i cybervärden och snurrat. Lika bra det, för jag har inte haft så mycket energi att del med mig av. Dock har det inte varit lika tomt på den i verkliga livet.

Det tog mig en hel jul- och nyårshelg att inse vilken katastrofal hastighet jag färdats i senaste året. Åren. Hur jag åstadkommit allt jag lyckats med under så kort tid  är för mig ett mysterium. Samtidigt som jag gläds över det, inser jag att det inte varit särskilt sunt att färdas så snabbt som jag gjort.

Champagne, sena nätter, tidiga morgnar, utebliven sömn, alldeles för få gymbesök, stress och en alltid vibrerande smart phone har lett till att jag förlorat kontakten med den viktigaste karaktären i mitt universum; mig själv.

jaa2

Därför, att skriva blogg har under denna resa varit mer en börda än någonting annat. En gång i tiden var det kul riktigt kul, men dygnets 24 timmar räckte inte till.

Att säga att man inte har tid är en dålig ursäkt för viktigare valda prioriteringar, det är jag väl medveten om. Jag har helt enkelt gjort plats för annat i min vardag. Jag har fyllt dagarna med massa kul, dessvärre har jag inte haft den där lilla orken kvar att dela med dig av det här i bloggen. Jag önskar att jag hade haft det. Inte som ett kvitto på mitt härligt spännande liv, för händelserikt och lite udda är det. Det vill jag lova. Utan mer som en plats, ett dagboksforum där jag genom skrivandet sammanfattar alla hundramiljoner intryck som dagligen flyger runt i skallen min.  Att genom blogg spalta upp åtminstone en bråkdel av vad som försiggår inuti mitt huvud, leder mig till en viss inre ro.

jaaa

 

Mitt enda nyårslöfte från och med i kväll är därför att ta mig tiden, sätta mig ned i lugn och ro och posta minst ett blogginlägg varje dag. Att fånga dagen genom en cyberflykt på minst 10 minuter dagligen tror jag kommer göra mig gott. Annars vore det slöseri på min kreativitet och en skam mot mitt trotsiga driv. Det vore ett genant brott.

madonna

Unapologetic bitch

https://www.youtube.com/watch?v=rIZuKa-Rs4c

Kärringen slutar aldrig leverera. Hur kan man inte älska Madonna. Är helt stuck på hennes nya skiva. Speciellt ”Unapologetic bitch” – godis för mina öron!

”You know you never really knew how much you loved me ’til you lost me
Did you?
You know you never really knew how much your selfish bullshit cost me
Or fuck you
It might sound like I’m an…

It might sound like I’m an unapologetic bitch
But sometime you know I gotta call it like it is
It might sound like I’m an unapologetic bitch
But sometime you know I gotta call it like it is”

Magdalena Maggie Divina Khodr

Dagens shoppingskörd

Måndag, 29 december

Underbart skönt att vara tillbaka på jobbet. Måste vara en av få måndagar som jag uppskattat på bra länge. Fick massor gjort. Hoppade lunchen och tog en runda i Sturegallerian istället. Nackdelen med att arbeta mitt i smeten. Självfallet klev jag ut från Maroushka med par Miss Me jeans och en superfin ulltröja. På väg tillbaka till kontoret gjorde jag en snabbvisit på favoritbutiken Bitte Kai Rand vilket resulterade i en tusenlapp fattigare, men en stilren kjol rikare.

shopp

Inte nog med det så klickade jag hem en vit Zicho-tröja (unisex) och en Geographical Norway hoodie från Styleshop. Är helt förälskad i Geographical Norway. Förutom att de har världens snyggaste mjukisar så är de världens skönaste plagg att gå runt med. Kröp i mina shoppingfingrar nu när webb-butiken hade upp till 70% rea. Helt fantastiskt att jag bara lyckades hålla mig till enbart två plagg :-)

Trött på julmusik? tips på en grym ny låt!

Såg på facebook att några jag känner lyssnat på samma låt, självklart blev jag nyfiken och gick in på Spotify för att lyssna. Det i visade sig vara Martin Tungevaag, ni vet han som gjort Wicked Wonderland och Samsara som ligger på topplistan på typ 5e plats.

Denna låt är hans senaste och heter Vidorra, lyssna här: Martin Tungevaag – Vidorra

Martin-Tungevaag-Vidorra

Vad tycker ni? Jag tycker den är bättre än båda de andra.

Så om ni blir trötta på all julmusik just ni så rekommenderar jag denna :)