Floyd Mayweather Jr vs Manny Pacquiao – det här visste du inte om morgondagens fight!

I morgon är det dags för boxningsvärldens efterlängtade match mellan Floyd Mayweather Jr vs Manny Pacquiao som möts den 2 maj i en match i LAS VEGAS.

Jag tror min gubbe hade kunnat offra sin högerhand för att få befinna sig på plats och se fighten live. Men Viaplay sänder den live via streaming så tjejer vad händer i morgon? Känns som om det kommer vara på tok för mycket testosteron här hemma haha

1430286973-749Floyd Mayweather Jr vs Manny Pacquiao

Onödig fakta som bara en riktig sportnörd har koll på:

1. Idrottsvärlden har väntat på den här matchen – som kallas ”The fight of the century” – i flera år.

2. De är de två första boxarna som varit världsmästare i minst fyra viktklasser.

3.Det är den mest penningstinna matchen i boxningshistorien, med intäkter runt 400 miljoner dollar.

4. Mayweather Jr beräknas tjäna 120 miljoner dollar och Pacquiao 80 miljoner dollar.

5. Matchen förväntas att slå alla PPV-rekord, och kostar 90 dollar att se på PPV i USA. 499 kr i Sverige (Viaplay).

6. Biljetterna till matchen i MGM Grand Garden, Las Vegas, kostar från 1 500 dollar på läktaren till 10 000 dollar ringside.

7. Mayweather Jr har vunnit samtliga sina 47 proffsmatcher. Pacquiao har vunnit 57 av sina 64 matcher (två oavgjorda).

8. Matchen går i weltervikt (66,7 kilo) och på spel står VM-titlarna i organisationerna WBC, WBA och WBO. Dessutom får vinnaren ett exklusivt designat mästarbäste från WBC, av äkta guld och 100-tals smaragder, värt 1 miljon dollar.

9. Mayweathers tandskydd innehåller diamantdamm och guldflingor och är värt 25 000 dollar.

10. Mayweather Jr var i fjol den idrotttsstjärna som tjänade mest pengar 105 miljoner dollar.

11. Mayweather Jr bor i ett 22 000 kvadratmeter stor herrgård i Las Vegas.

12. 2012 satt Mayweather Jr 90 dagar i fängelse för att ha slagit sin före detta flickvän.

13. Mayweather Jr är känd för att gambla och ryktet säger att han satsade 10 miljoner dollar på Super Bowl 2013.

14. Pacquiao är politiker i sitt hemland och sitter i den filipinska kongressen.

15. Pacquiao äger ett eget basketlag – MP Hotel Warriors.

Och om du mot förmodan redan visste alla dessa, så high five.

 

Beautynet.se

Som trogen kund på Beautynet.se var det inga tvivel alls från min sida när jag fick förfrågan om ett samarbete för ett par år sedan. Som stolt sponsor införskaffar jag nästan allt för mitt hår via Beautynets webshop. 

magdalenadivinabeautynet

 Mina favoriter:

arganolja_beautynet

Bästa håroljan varje dag i veckan är Nashi Argan Oil.

argan_inpackning_beautynet

Är förtjust i hela Argan-serien. Favoriten är denna hårmask.

silverschampo_beautynet

Som ni kanske vet så är jag emellanåt blond. Det absolut bästa silver-schampot ja använt hittills är från Loreal.

magdalenadivina_toppik_beautynet

Drömmen för oss tunnhåriga. Toppik hårpuder  

Personifierad ADHD

Något man inte kan ta ifrån mig som reporter är att jag är jäkligt bra på att hitta jobb. Annorlunda, knäppa, roliga nyheter som sticker ut. I just detta fall var det ett rent hjärtejobb då jag  är personifierad ADHD – energiskt glad. Min fin-fina kollega Lotta Gray gav mig sån jäkla cred angående det att jag nästan blev rörd till tårar. Minns inte riktigt vad hon så, men nåt om att hon beundrade mig för att jag jämt var så positiv inställd till allt.

– Du snackar aldrig skit om nån, du är jämt så jävla glad. Det måste vara din ADHD, sa hon.

Ja, jag snackar ofta inte skit om andra för jag är så jäkla självupptagen med mig själv. Det är fan det enda negativa med min diagnos. Och att jag jämt skjuter på saker, missar tåg, glömmer att stänga kylskåpet, ställer alltid p-skivan fel och betalar aldrig räkningar i tid.

”mm, tänker ni, det gör ju alla. Då har alla ADHD.

Yeas, precis! Vi alla har en släng av ADHD. Det är när ovanstående saker sker på rutin, dvs alltid händer, och en förändring i mönstret leder till så pass mycket stress att din vardag blir lidande som som man får en diagnos. Och min vardag blir påverkad av att missa tåget varje dag och aldrig betala räkningar i tid. Dock har jag sluppit detta då jag för ett par år sedan hittade en metod som hjälper. Flera metoder vill jag säga.

IMG_3095

Bild från i julas. Jag och Jimmy på årets första bloggjulbord som anordnades av EMevent på Olearys Norrtull och så Härliga Per-Robin i bakgrunden. Daphne på ett hörn.

Därför kändes viktigt för mig att lyfta fram det positiva med diagnosen. Hade det inte varit för min ADHD så hade jag inte varit där jag är i livet. Det är min energi, envishet och positiva anda som ständigt driver mig framåt. Jag är orädd och räds inte för att varken ta ett nej eller att misslyckas och jag gör det sällan.

En egenskap hos mig själv som jag älskar, på både gott och ont, är att jag aldrig tänker efter innan. Jag kör bara och hittills har jag inte fallit ned för ett stup. Skulle jag göra det i framtiden så har jag någon konstig förmåga att vända på saker och ring till det positiva. Jag skulle förmodligen sitta bland gudarna uppe i himlen på ett rosa littet fluffigt moln och tänka ”det gick iaf. fort.

Det är lite så jag fungerar. Ganska mycket så faktiskt.

Skärmavbild 2015-04-17 kl. 17.58.56

Vanligtvis brukar jag vara försiktigt när det kommer till att skriva nyheter och reportage om folk jag känner, men skulle jag avstå på grund av bekantskap så skulle det knappt bli några svenska artiklar alls, då jag känner ganska många. Men jobbet med Jimmy (ADHD-pappan) kändes så viktigt och dessutom var det då kul att göra det. Vi känner ju varandra sedan innan, men detta var första gången vi jobbade ihop.

Ja, ni kan ju tänka er. Jag överdriver inte när jag säger att det utdelades en ca 1 miljon ord under vår första kortintervju. Det var idéer som skapades, växte, vissa dog på vägen, andra levde kvar och blev resultatet till detta reportage.

Skärmavbild 2015-04-17 kl. 18.08.52

Jag och Jimmy tillsammans med komikern Yvonne Skattberg under en av hennes extrainsatta shower ”Alla har ADHD”.

 SHOWEN ALLA HAR ADHD

Måste nämna Jimmys underbara kontrollbehov och tjat av att allt ska bli rätt inför publicering och min underbara glömska och förmåga att skjuta fram på saker. Men här är resultatet.

HÄR KAN NI LÄSA ARTIKELN!

Jag hoppas att ni tycker om det. Kan avslutningsvis skryta med att artikeln legat som toppläst på sajten sedan i torsdags. I samband med min artikel har Nyheter24 hört av sig till Jimmy och erbjudit honom att skriva en krönika på deras sajt. Den kan ni läsa HÄR

Aloe Vera Fight Camp 2015

Trötthet är den bästa huvudkudden, visste ni det? Har varit så orkelös senaste tiden. Inte nog med det så åkte jag på en förkylning i förra veckan som fortfarande spökar. Har inte riktigt tagit hand om mig själv som jag borde de senaste månaderna. Upptäckte det i senaste numret av Hänt i Veckan. Satt på kontoret och kikade på bilder så kom en bild upp på mig och Frank Andersson och där var de! En handfull grå strån på min hjässa. Jag har alltså gått och blivit gråhårig (förmodligen varit det ett tag dessutom) och det värsta är att jag upptäcker dessa i en skvallerblaska haha.

agnes-nicole

I går träffade jag Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter på Scandic Anglais där jag intervjuade henne om nya säsongen. I Love her!

Det tyder på att jag knappt tillbringar någon tid framför spegeln alls. Väldigt olikt mig, men måste erkänna att jag känner mig snygg ändå. Ja, ni vet ambivalenta Mags…

Thobias Thorwid

För en tid sedan fick jag förfrågan om att delta i Aloe Vera Fight Camp 2015 och det var precis den pushen jag behövde. Verkligen. Dagens NOBE Fight Camp gäng! Foto: Tobias Thorwid.

Dels för att jag verkligen behövde en push till att dra fram träningskorna och dels för att jag är en total torsk till Aloe Vera drycken. Tillsammans med ett härligt gäng profiler kör vi i samarbete med drycken stentuff gruppträning. Röda tråden är fighting, men upplägget bjuder in till nästan all slags träning. .

Ny vecka innebär ny PT, ny träningsgren och ny anläggning. Älskar konceptet. 

JohnI morse var vi på SATS hötorget där vi (inte jag dock. Kände mig inte alls i form trots att jag var på plats ombytt och allt) tränade med PT Nermin Hamsic. Efterår kom världens mysigaste frukostbud från Caf’é Lilla P.

Förresten, min fin-fina vän Anders Adali från tv-programmet ”Stoppa Tjuven” har hittat hit till oss på Finest som Topbloggare. Välkommen till Finestfamiljen brorsan. Nu är vi syskon på riktigt haha

Ni hittar hans blogg här

side

Jag och Anders under inspelningen av första avsnittet av ”Stoppa Tjuven”. Galningen drog med mig som side kick till honom i programmet. Fick agera hans kriminella medhjälpare på bästa sändningstid haha

 

Oops, I’m in trouble Putin!

image

Läste nyss en kul grej på sajten Hänt om att Ryssland förbjuder internetskämt där man gör narr av offentliga personer. President Vladimir Putin har ju sedan tidigare förgyllt min och många av mina FB-vänners vardag.

Det var för ett par veckor sedan som jag postade en rolig uppdatering på FB om Putin. Statusresponsen nådde oanade höjder och detta både av oss som gillar honom, men även anti-Putin människor hittade till denna tråd.

image

Gemensamt för alla var iallafall humorn. Tråden spårade ut totalt och än i dag träffar jag folk som nämner tråden skämtsamt och berättar att den på olika sätt förgyllt deras liv. Trots att det var många både gillade och kommenterade verkar en ännu större skara lyckats hålla sig borta från att lämna cyber-spår som avslöjar att de tagit del av statusen och i dag verkar det beslutet ha varit ett riktigt klokt då Rysslands regering just kommit ut med en ny lag där man förbjuder memes på offentliga person.

Med andra ord förbjuder Putin memes på sig själv.

image

Fast de bästa är när man ställer honom mot Obama.

image

image

image

image

image

image

Det finns en hel uppsjö med bilder av detta slag. Fler vågar jag nog inte posta haha

Jag undrar dock hur Putin ställer sig till denna sajt som publicerat 14 bilder där han är slående lik en nakenkatt. Love it.

Knarkets miljardindustri – vem tjänar mest på alla dessa missbruk?

Läste just en artikel om en ny forskningsrapport där ett norskt forskarpar hävdar att psykedeliska preparat som LSD och MDMA borde legaliseras. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig i denna fråga. Vill hemskt gärna läsa rapporten i sin helhet innan jag skaffar mig en fullständig uppfattning.

image

Vad som framgår i artikeln och är intressant, vilken du kan läsa här, är att forskarparet påstår att preparaten inte kan leda till hälsoproblem och risken till detta är lika stor som att cykla.

bycicle,moon,bike,bicycle,children,sky-98402ad4a047d261a212ed6098f4635a_h

ET Moon Bicycle Disaster Shirt Black Front Closeup

Men då kan jag säga av egen erfarenhet då jag testat både LSD och MDMA att det inte är en bra ide att få för sig att cykla med dessa substanser i kroppen, men det framgår heller inte vilken dosmäng forskarna byggt sin teori på. I kontrollerad dos och inte vid överdosering skulle nog en tur på cykeln kanske funka. Inte en aning och det är heller inget jag känner mig manad att utforska i praktiken. Ska jag vara ärlig så har jag heller aldrig varit särskilt förtjust i att cykla.

Däremot håller jag med i forskarnas påstående gällande att psykedeliska droger inte är beroendeframkallande. Om de tas i rätt dos och av psykiskt friska människor så är dessa faktiskt betydligt lindrigare än alkohol.

image

Inte heller visar denna forskningsrapport, enligt artikeln, på något känt samband när det kommer till fosterskador, vilket många andra droger bevisligen visat sig ha.

Unknownbaby

 

Men vad många glömmer är denna råttfälla…

imagesrott

En av forskarna som skrivit rapporten hävdar även att han botat sin alkoholism med just psykedeliska droger. Det finns många exempel på annat som detta ämne bidragit till positivt, men även också negativt när det används på fel sätt, på fel plats och av fel människor i fel miljö. Det finns många exempel på då när detta fått katastrofala följder.

Det finns en skröna som cirkulerat länge om en ung kille som tagit LSD och på något sätt fått för sig att han var en apelsin.

imagesorangeimagesback

Föreställ dig själv att du vore en apelsin – vad är det absolut värsta som hade kunnat hända dig?

th_funnyphotos38

Jo, att bli skalad såklart. Tänk dig själv, antingen kommer någon där med sitt finger och pressar detta rakt in i dig och gör ett hål, eller en ännu värre tanke – någon skalar dig med en sylvass kniv! Enligt rykten sprang denna kille runt förskräckt och skrek:

”NEJ, SNÄLLA, SKALA MIG INTE!” i ren panik. Förmodligen är han än i dag inlagt på psyk.

Att skriva om droger på detta sätt som jag tänker göra kommer förmodligen uppfattas som stötande för vissa, det är jag fullt medveten om, men innan ni dömer ut mig för att vara en förespråkare för olagliga droger, vilket jag egentligen inte är, vill jag försöka förklara att drogen även har positiva egenskaper – precis som de allra flesta andra droger – förutom alkohol och nikotin.

image

Psykedeliska droger som finns på den illegala marknaden i dag och som är en storvinst för många, inte minst makteliten som i slutändan gynnas av drogernas marknad i det hela stora, tillverkas inte via kontrollerade former. Som brukare vet du aldrig vad du stoppar i dig eftersom det du får i handen saknar bipacksedel med information av vad det innehåller.

Breaking Bad hemmalab knark

Majoriteten av alla droglabb är långt ifrån ”Breaking Bad” och Walter Whites.

Men naturliga svampar som växer i naturen kan liknas Cannabis Sativa och den naturligt växande opiumblomman där smärtlindrande medicinen morfin utvinns från.

Om man tänker efter så har varje drog ett syfte inom den vetenskapliga medicinen i dag. Substansen Amfetamin används i dag i hostmedicin, astmamedicin, narkolepsi, bantningsmedel och i ADHD-medicin.

image

Kokain är framställt från kokaplantan och har sedan länge används inom vården som lokalbedövning vid ögonoperationer. I dag föreskrivs denna i Australien för smärtlindring vid mun- och lungtumörer. Den används även i viss utsträckning i mindre doser vid operationer av slemhinnor då det har en avsvällande effekt som hämmar blödningar.

image

År 1929 tog man bort kokain ur Coca Colas recept. Man kan fråga sig varför företaget från första början valde att ha detta starkt uppiggande och beroendeframkallande medel i överhuvudtaget?

coca cola cocain removed sugar illuminati

Cannabis Sativa är en planta i naturen som i dag är ett godkänt läkemedel för ofrivilliga spasmer vid tex muskelsjukdomen MS och vid smärta. Dock säger Sverige fortfarande nej till att använda det som bruksmedicin.

LÄS OM SUSANNE ERIKSSON SOM DRABBADES AV MS OCH HITTADE RÄDDNINGEN FÖR SINA KRÄMPOR VIA CANNABIS – FÖLJDERNA BLEV, TROTS ATT HON VAR RULLSTOLSBUREN DÖMD 1 ÅR PÅ ANSTALTEN HINSEBERG.

Däremot används Cannabis flitigt inom medicinsk vård i dag och är även legaliserat i vissa städer i bland andra USA där det förekommer ett stort vinstintresse, både legalt och illegalt. I USA är medicinsk marijuana i dag legalt i 23 delstater, vilket har gjort det till en enorm industri för gräsodlare, dock via entreprenörer och privata investerare som gjorde denna marknad möjlig via privatisering där endast företag får odla och sälja Marijuana till befolkningen.

Medical-Marijuana-Store-326x235

Vad dessa ovanstående droger har gemensamt är att de i små doser har stor medicinsk betydelse.

Så min fråga är följande: på vilket/ vilka sätt har tobak och alkohol haft en medicinsk betydelse positivt för oss?

image

I dag används Nikotin i Insektcider i t ex bekämpningsmedlet Imidakloprid. Förutom att Nikotin används av oss människor som frivilligt inandas dessa gifter och bidrar till denna miljardindustri, är Nikotin det verksamma ämnet i så kallade Skendödspistoler. skendödspistoler.

Alkohol används inom vården i dag som desinfektionsmedel och handsprit. Ämnet som är bestående av bland annat Etanol är med andra ord avsatt inom medicinen endast för att användas utanpå huden – inte invärtes i kroppen.

image

Någon som hört talas om Ayahuasca? Det är en uråldrig psykedelisk dryck som används av schamaner och bland indianfolket i medicinskt och religiöst syfte.

Det jag vill säga med detta inlägg är att cannabis öppnar upp medvetandet, psykedeliska droger hjälper oss att öppna upp våra sinnen och se klarare förutsatt att detta leds under en erfaren guide som t ex. en schaman eller, vid en eventuell legalisering, någon med mycket goda egenskaper inom psykiatri.

Däremot är det bevisat att alkohol krymper hjärnan, gör oss dummare och får oss att tappa omdömet. Och detta sker vare sig vi konsumerar det med en erfaren person inom psykiatri eller inte. Vår omdömesförmåga förblir lika usel ändå. För mig räcker det med en ytterst liten mängd champagne.

campagne

Alkohol är den farligaste drogen för att denna tjänar inget syfte för kroppen invärtes mer än att ge denna skador och det faktum att den är helt laglig och därför accepterad gör den ännu mer hotfull.

Jag anser inte att man ska legalisera fler droger. Det räcker med vad alkoholen och tobaken gör med människan. Mänskligheten behöver inga fler åkommor, besvär och beroenden som sakta men säkert dödar oss. Vill vi ha fler som flödar fritt på marknaden?

i'm not an addict maybe thats a lie k's Choise drug song

Nej, men, det här må låta en aning motsägelsefullt, men så länge alkohol är legalt anser jag att man bör avkriminalisera andra droger. Missförstå mig rätt – inte legalisera – men helt klart avkriminalisera.

Det bör och ska inte vara ett brott för människan att ha den rätten och friheten att vilja öppna sitt eget sinne via psykedelisk hjälp, om den så önskar göra detta via denna metod. Personligen tror jag mer på meditation, men alternativet bör finnas för den som önskar använda dessa svampar.

Skärmavbild 2015-04-12 kl. 16.48.49

Jag får känslan att makteliten hellre vill att våra sinnen förblir slutna och därför är alkohol en utmärkt drog att erbjuda befolkningen lagligt. Jag undrar om det kan ligga något i detta.

the truths hides from humans

Det som vidgar människans sinne är olagligt och det som sluter det och vetenskapligt krymper vår hjärna är konstigt nog fullt lagligt att konsumeras och detta i astronomiska mängder – för den som önskar.

sales tactic addiction drugs alcohol  

Is addiction an unfair sales tactic?

Fyra vägar till total eufori utan användning av olagliga substanser

1. All you need is love!

The Beatels slog huvudet på spiken genom ”All you need is love”. Om man tänker efter: av alla brev är kärleksbrevet det enklaste att skriva. Det enda som krävs är kärlek. Precis som The Beatels menar:
All you need is love. Love. Love. love. Men den kärlek, som kräver allt, är motsatt till kärlek.

image

 2. Häng inte upp dig på tiden!

Om vi inte slutar att oroa oss för framtiden och vägrar låta oss befrias från det förflutna, riskerar vi att gå miste om nuet. Kom hellre 5 minuter försent än 40 år för tidigt och glöm aldrig att det är när vi vill vinna tid som vi som mest förlorar den. Lev i nuet och ta ut batteriet ur klockhelvetet.

whatever_im_late_anyways_clock-r2418726313414ae7b6777ebca7a5f3f6_fup1y_8byvr_324

 

3. Use logic because it’s logic:
Allvarligt talat, om du har fått in en sten i din sko och stenen skaver foten – då behöver du i första hand varken meditation eller motion. Varken nyandlighet eller aromaterapi. Det du behöver är att snöra upp skon och – ta ut stenhelvetet. Ditt sätt att resonera
definierar vem du är. Innan du börjar ställa djupt existensiella frågor om livet – snöra upp skon och ta ur stenhelvetet så ska du se att att alla frågor kommer att bli betydligt mycket enklare att besvara. Befria dig från materiella ting, även de som inte skaver i praktiken.

muhammad-ali-athlete-quote-it-isnt-the-mountains-ahead-to-climb-that-wear-you-out

 

4. Happiness is an inside job.

Lycka handlar inte om vad man faktiskt har och inte har. Lycka handlar om individens förmåga att kunna känna livets värde. Känslan av otillfredsställelse kommer alltid inifrån och kan därför inte ersättas med materiella ting. Krediter gör oss varken rika eller lyckliga – förutom för en kort stund.

Den sanna lyckan i livet består i att kunna vara lycklig utan lycka. Det finns ingen väg till denna. Lyckan är själva vägen.

how-to-live-happy-life-albert-einstein1 happiness-is-an-inside-job-6

Om ovanstående punkter mot förmodan inte gör dig lycklig, vill jag lova att det fortfarande finns hopp. Ljuset i tunneln hamnade på mitt skrivbord häromveckan och trots att det är en falsk ingivelse, gav den mig ett lindrigt anfall av eufori.

image

Tack Make Up Store för en underbar box fylld med djup tillfredställelse. I denna hittade jag de tre kommande make up lookerna för maj, juni och juli månad; Story, Exotic chic och Scale.

…och förresten, kan inte sluta tänka på en grej:  om askungens sko passade perfekt, varför i hela fridens namn föll den då av?

ee3e06ded8d6b70c205665fc899e4486

En liten, liten scen ur universums arena – that´s us!

Jorden sedd som en liten, liten  prick från cirka 6 miljarder kilometers avstånd, fångad på bild den 14 februari 1990 av rymdsonden Voyager 1. Att se vår lilla planet i jämförelse med universums omfång bekräftar att egot är människans största fiende.

 

 

Look again at that dot. That’s here. That’s home. That’s us. On it everyone you love, everyone you know, everyone you ever heard of, every human being who ever was, lived out their lives. The aggregate of our joy and suffering, thousands of confident religions, ideologies, and economic doctrines, every hunter and forager, every hero and coward, every creator and destroyer of civilization, every king and peasant, every young couple in love, every mother and father, hopeful child, inventor and explorer, every teacher of morals, every corrupt politician, every ”superstar,” every ”supreme leader,” every saint and sinner in the history of our species lived there–on a mote of dust suspended in a sunbeam.

The Earth is a very small stage in a vast cosmic arena. Think of the rivers of blood spilled by all those generals and emperors so that, in glory and triumph, they could become the momentary masters of a fraction of a dot. Think of the endless cruelties visited by the inhabitants of one corner of this pixel on the scarcely distinguishable inhabitants of some other corner, how frequent their misunderstandings, how eager they are to kill one another, how fervent their hatreds.

Our posturings, our imagined self-importance, the delusion that we have some privileged position in the Universe, are challenged by this point of pale light. Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves.

The Earth is the only world known so far to harbor life. There is nowhere else, at least in the near future, to which our species could migrate. Visit, yes. Settle, not yet. Like it or not, for the moment the Earth is where we make our stand.

It has been said that astronomy is a humbling and character-building experience. There is perhaps no better demonstration of the folly of human conceits than this distant image of our tiny world. To me, it underscores our responsibility to deal more kindly with one another, and to preserve and cherish the pale blue dot, the only home we’ve ever known.

— Carl Sagan, Pale Blue Dot, 1994

 

 

 

 

 

Att bränna sin gubbe i kabinen – Nej, detta är inte ett sponsrat inlägg!

image imageDet var längesen jag hade en mysig eftermiddag hemma i mjukiskläder. Gubben i soffan och kycklingen i ugnen. (Tur att det inte blev tvärtom) Tänker på tanten som brände karln i ugnen och jag tror även hon åt av honom. Det skulle aldrig falla mig in att käka min pojkvän. Han är alldeles för senig för det. För mycket muskler och för lite fett. Inte värt arbetet.

Tänkte på er med tvångstankar, ni som inte kan släppa saker och gå vidare. Ni kommer fastna här och undra vilket mord jag syftar på, så jag tänkte vara schysst och underlätta för er, googla fram det och länka härifrån, så att ni slipper.

1. Mina Google-sökningar ser fan inte bra ut. Inte alls. Hade jag varit gubben min hade jag varit djupt oroad om jag råkade lägga vantarna på min iPhone.

2. Helt fantastiskt att min sökning ”Brände man i ugn” ledde till Kaminkungen.se och Eldningstips som första sökträff. Kaminkungen skriver att de ERBJUDER MÄNSKLIG VÄRME ÖVER HELA LANDET. De är dessutom väldigt miljömedvetna.

3. Artikeln avslutas med ”stapla veden med ömhet och glöd”.

Va fan. Hade man inte tänkt tanken innan, så gör man det nu. 190 lång – 100 pannor.

Nej, detta är INTE ett sponsrat inlägg. Tyvärr.

 

EDIT: 30 minuter efter att jag postat detta inlägg dyker gubben ned i sängen och börjat gosa med Peecious (vår ljusa nakenkatt) och mumlar något som låter som ugnen, varav jag utbrister, då jag med all säkerhet vet att han aldrig läser min blogg:

Vart fick du ugnen ifrån? Jag skrev precis ett inlägg om dig, om att jag skulle stoppa dig i ugnen.

Gubben tittar på mig, höjer på ögonen och utbrister frågande:

”Vad fan ska jag in där och göra?”

 

priceless, familjen Annorlunda.