IPHONE 3GS tävling

5000 sms i månaden! Och anledningen till att jag borde få mobilen är rätt simpel. Den är snygg. Därför vore det så fel om inte en SNYGG person fick ta emot mobilen också. Så skänk den till mig och jag ger den ett gott hem!

 

Checka in vettja! http://feber.se/teliamax25/

Debattartikel

Sheeena. På måndag nästa vecka är det dags att skriva en debattartikel! Jättekul påstår jag! Andra inte. Hahaha =)

Lite tips på det? Lämna en kommentar isåfall =)

Alice in Wonderland

MYSIG FILM! 

Åh det kändes som ett perfekt avslut på denna dag. Nu har jag äntligen fått sett den. Filmen alla snackar om! ALICE I UNDERLIVET. OJ ehm. UNDERLANDET.

Sevärd film absolut. !

 

//Mainframe

O_O QUE?!

HAT!?

 

Är det bara jag som börjar bli trött på de stora bloggarna? Det enda som skrivs i dem är massa jävla skitsnack.

OM fjortissar som förstorar brösten, OM Idioter som inte kan stå för sina åsikter angående Politik?! WTF säger jag bara. Deras lå intellektuella blogginlägg om whateverwhitetrash mode som är ”MODE” nu på stan. WHO CARES? Det är dags för en revolution. NER MED IDIOTERNA. För det är dags att vända det här.

In med lite fresh meat 😉 eller vad säger ni? Tycker allt att jag kandiderar jävligt bra. För en blogg ska vara intressant att läsa. Inte vad jag åt förra dagen på cafét! 

 

=) 

 

/Mainframe

Skola djävulens påfynd?

Skolan jag vet den är viktig…

Men bara för att den är viktig behöver man ju inte tycka att det är kul?! Eller. Jaja Whatever!?

Det är tur att man kan låta tiden fördriva på detta underbara sätt. TACK GODEGUD FÖR Youtube!

 

Hoppas ni får en lika trevlig dag som mig / Mainframe

PARANOID

Är det bara jag? Eller känner ni er övervakade med?

Jag har den känslan hela tiden. Att man är övervakad. Man får inte göra som man vill man får inte gå som man vill och man får inte se ut hur man vill. Jag är trött på sociala normer som kräver att vi ska hålla käften. Hur i HELVETE skall vi kunna utvecklas om det ända vi måste göra är att hålla käften? (fint att hålla käften kom direkt undervarandra).

 

Så låt se? Vad ska vi börja med att yttra oss om då?

Alltså jag har inget vettigt att säga egentligen. Jag blev bara så sugen på att starta en blogg efter jag sett filmen Metropia. Men redan nu känns det bara dumt. Vem fan vill läsa den här jävla skiten ändå? Nej precis inte en jävel. 
Och för att bli något stort inom bloggvärlden måste man vara en uppblåst bimbo eller antingen något annat efterblivet.
Och en sak är säker. Den här bloggen ska bli allt utom det. Efterblivet (eller jo lite efterbliven kommer den nog bli) alltså.

 

Dude wtf is this dude going to write about?

Jag har valt att vara anonym. Med anledning med att man inte behöver referera till mig som person om jag får för mig att skriva något knasigt. (HEJ DUBBELMORAL)Så mestadels kommer ni få konstiga filosofiska inlägg. Kanske något käckt ur mitt liv. Förmodligen en hel jävla del med youtube klipp. GALNA PRYLAR!? Och så vidare!

 

Jag önskar er alla en ny trevlig veckostart!

MVH/ Mainframe

Welcome!

Definiera en defenition.

 

Vem är vi? Vad är vi? Hur är vi? Jag har svårt att tro att vi bara existerar utan ett syfte. Har även svårt att tro, att en allsmäktig, gud styr oss.


Så svaret kvarstår vad är vi då? Jag kommer självklart hålla kvar vid svaret 42. Tycker den siffra tjänar sitt syfte bra. Kommer alltid vara svaret på alla frågor ändå.

Välkommna till mitt liv, Mainframe