Jag ser fram emot sommaren. Regnet är varmare då!

Att tänka positivt!

Jag tänker att:
Är kaffet inte påfyllt i automaten på jobbet så fyller jag på.
Är toalettpappret slut så byter jag.
Är mjölken slut så går jag och handlar.
Är blommorna inte vattnade så vattnar jag.
Är disken inte utplockad så plockar jag ut.
Är lampan på när alla har gått hem så släcker jag.

Om detta händer dagligen och alltid. Ja? Då får det vara så.

Som en långfilm!

Som en obotlig romantiker så är det jobbigt när en ser alla hjärtansbilder som florerar omkring. Eller äh, jobbigt är det inte, det är fint. Men det kan vara jobbigt att bli påmind över det som var så oerhört bra under flera år. Dom bästa sex år av mitt liv i ett förhållande. Vad har hänt sen dess? Gud, mitt liv är som en spännande dramaserie som sänds varje säsong år efter år.

Oj vad det går…..

Tiden bara rinner iväg och jag hinner knappt blogga. Det blev mindre sen min telefon bröjade strula och jag vet liksom knappt hur jag svarar eller skickar sms. Annars hade jag kunnat blogga från mobilen tid och otid. Det kanske är nån vänlig själ som vill hjälpa mig? Det är många saker som ligger på vänt och jag hinner inte allt som jag önskar. Eller jag hinner väl egentligen men jag har prioriterat.

Vad har jag prioriterat? Jadu, säg det? Jag vet längre vad jag håller på eller vet jag? Jag har kontrollen.

Har du?

Qx galan blir bara bättre och bättre!

Årets Qx-gaygala på Cirkus var den bästa galan jag nånsin har varit på. Jag tror jag dog flera gånger om. Jag snuddade vid Helena Bergström ryggdel och Hedda Stiernstedt gick jag förbi flera gånger om. Sist men inte minst så fick jag en bild med världens vackraste Sofia Ledarp. Den känslan slår alla prismottagningar. Jag vet ju hur det känns med tanke på år 2007. Glädje.

Som om det inte var nog dök både Mel C och Victoria Silvstedt upp och fina bästa Bernhard och hela gänget plus så många andra jag inte har träffat sen sekelskiftet. Tjugo år med Qx och galan blir bara bättre och bättre. Tack till alla som gör det omöjliga möjligt.

Tack.
* Ingen nämnd ingen glömd

#qxgaygala #gaygala #qxgala

Så kan det gå!

Jag inser att jag gjorde bort mig på en tillställning jag var på för nån vecka sen eller några?  En flaska skumpa och ett par fina kommentarer som bara jag kan ge. Nu i en tidning att hen är superkänd komiker och jag hade inte en susning. Så kan det gå.

Dominika startar skönhetstjänst I Treatya.com

Dominika Peczynski lanserar Treatya.com, en bokningstjänst för skönhetsbehandlingar i hemmet
 
Treatya.com är en plattform som matchar kunder med frisörer, makeupartister, nagel- och fransteknologer, injektionsbehandlare, massörer etc. och där behandlingarna utförs hemma hos kunden.
 
– Många skönhetsbehandlingar behöver inte utföras på salong eller klinik, säger Dominika. Det är ofta enkelt att vara mobil med produkter och verktyg.
 
För behandlare innebär tjänsten att de slipper vara knutna till en specifik adress eller specifika arbetstider.
 
– En egen salong är en stor investering som alla inte är beredda att ta och även de som arbetar på salong har obokade tider som de kan fylla upp genom Treatya.
 
Genom Treatya kan en behandlare arbeta helt flexibelt och mobilt. Man fyller själv i vilka tider man är ledig, som inte behöver vara de traditionella öppettiderna för en salong, och man sätter själv sina priser.
 
– Jag jobbar mycket och har två barn. Ibland kan jag se ut som ett penntroll i håret i flera månader utan att hinna göra något åt det. Och naglarna ska vi bara inte tala om. Jag har dessutom en liten son som inte är road av att följa med sin mor på salong. För mig är behovet av en tjänst som Treatya uppenbart, säger Dominika.
 
Genom Treatya kan kunder boka behandlingar inom kategorierna hår, makeup, ögonbryn/fransar, fotvård, naglar, massage samt injektioner med fillers.
 
Systemarkitekt för Treatya är Jesper Weissglas.
 

BOKA SKÖNHETS­BEHANDLINGAR HEM TILL DIG

 

 

Barn till prostituerad omhändertas

Okej!

En kvinna, en mamma, en människa i en by i Östra Göinge har fått sitt barn omhändertaget sedan det uppdagats att hon prostituerat sig i hemmet. Att sälja sex i Sverige är inte olagligt men att köpa är. För den som inte vet. Ganska absurt och ologiskt.

Sonen omhändertogs efter en orosanmälan till socialen. Omhändertagandet skedde utan att någon utredning gjordes. Så fruktansvärt agerande.

Jag blir så matt på detta samhälle så jag kan inte ens basunera ut något konstruktivt just nu. Men kanske borde börja lyssna på vad mamman och barnet har att säga innan en kan bedöma tillvaron och hela situationen.

källa.

Snart är vi där!

Dagarna bara rusar framåt och jag lär mig för varje dag att vara ödmjuk inför livet och allt vad som erbjuds eller inte. Timmarna bara glider framåt som en regndroppe från ovan, ljuset stiger och solen med den. Snart är vi där. Vår. Blommorna börjar fröa, träden grönskar, luktsinnet delar med sig av samhällets alla möjlig kryddor.