Vid Medal Plaza

Så här ser det ut på Rådhuset i Hälsingland, Söderhamn som just håller på att förvandlas till Medal Plaza för matförsäljning, uppträdande och medalj-utdelning. Som ni ser är det inte klart men det är ett imponerande arbete som är i gång. 

Filmen Trumbo

Ännu en film jag såg för någon vecka sen är Trumbo. Jag som sällan kollar på film och tittar jag ser jag helst på svenska filmer.

Trumbo är en verklighetsbaserad film om den legendariska manusförfattaren Dalton Trumbo vars liv förändras under den amerikanska kommunistjakten. Filmen var bra och hemsk. Hemsk medtanke på att det har hänt på riktigt och inte bara för Trumbo. Slutet är så fint och gripande. Det är då en inser att det var på riktigt. 

Filmen Hugo

Jag såg en sån bra film förra vecka. Filmen Hugo. Har ni sett den?

Hugo är en äventyrsfilm, regisserad av Martin Scorsese. Filmen fick flest Oscarnomineringar vid Oscarsgalan 2012 och jag förstår det. Sen är så skicklig och bra gjord. Jag brukar inte gilla sådana här äventyrsfilmer men det här var bra. Helt klart värd att se igen.

Är det något unikt med hamburgare?

Jag läste att något unikt kommer till Söderhamn. Vet ni vad det är? En ny lokal restaurang som kommer att servera hamburgare. För mig är det inte särskilt unikt med tanke på att nästan varenda krog förutom Kina och något thaihak i stan erbjuder hamburgare på menyn. Känns det unikt? Men samtidigt är det roligt att det dyker upp något nytt med lite nya idéer.  

Vem serverar hamburgare:

Eat & Meet (högrevsburgare), Kalles Gatukök, Trädgårdsbaren (Angus burgare), Krysset, Dragonen, Kungsgårdens Pizza, McGees, Venezia, Arton.78, Citygrillen, Olerys, Burger Land och McDonalds. 

Det bästa med att det finns så många alternativ på hamburgare i Söderhamn är att du har möjlighet att prova på flera ställen innan du bestämmer dig för vad som är bäst. Jag vet vart jag finner min favorit.

Budo & fitness- Du erbjuds 10% på din beställning 

Budo & Fitness är Sveriges ledande företag med specialinriktning på produkter för kampsport- och gymträning.  Nedan har ni exempel på erbjudande med 10% på er beställning om ni använder er av kod: FinestMajsan


Budo & Fitness Green Line är en serie noga utvalda kosttillskott för Dig som är lite extra medveten och som värdesätter kärnvärden såsom miljömedvetenhet, ekologiskt och vegan samt allergier eller intoleranser.

Du erbjuds 10% vid beställning när du skriver kod: FinestMajsan (vid checkout)

– Click – More info – Mera info 

Innan det var det Swoosh, innan det fanns Nike, det fanns två visionära män som banat väg för en revolution i sportskor som omdefinieras branschen. Grundades i Oregon 1972 och har sedan Dess i det närmaste blivit synonymt Med sportkläder. Dam-, Herr- och barnkläder av högsta kvalitet och med trendig design. Nike tilltalar alla, från framgångsrika idrottsmän till glada amatörer och personer som helt enkelt bara vill ha bekväma och trendiga kläder. 
– 10% på din beställning, kod: FinestMajsan 

– 10% på din beställning, kod: FinestMajsan 


– 10% på din beställning, kod: FinestMajsan  

Vinter-SM och Vinterkalaset – Söderhamn 2017

Det är helt fantastiskt uppe på Hällåsen just nu och det bästa är att det kommer att hålla i sig.

Det är en imponerande skidväg, nästan världsklass. 

Jag tror det här är det som kallas för Södergrenslingan? Den är alltså 10 km lång. Herregud. Jag har åkt lilla Vasaloppet eller vad det hette förr men den var nog bara på 2 km eller 1,3?

När solen börjar gå ner så är det underbart. Lite som utomlands men i ett vinterlandskap. 

Köp din entré biljett här

Mera info om Vinterkalaset

Passa på att köpa ett Vinterhäfte 

Vi ses på Eat & Meet, Hällåsen och Medalplaza.