En styrka innefrån dig själv?

Det går att förändra eller åtminstone prata med människor på ett mer förklarliga sätt. Jag tror det handlar om säkerhet och hur en själv vill forma normen. Häromdagen när jag pratade med en person som tyckte hen hade köpt tjejbyxor så frågade jag varför? Varför det ansågs vara tjejbyxor. Andra vuxna hade skrattat och sagt att det var så. Varför? Hur kan andra definera ett par byxor till ett kön? Var det ett underliv som visade på byxorna eller vad? Jag har i alla fall ägnat en liten tid av mitt liv och förklarat att alla kan använda allt. Det handlar om sin egen styrka innefrån. Kom ihåg styrkan innefrån. 

Sugen på att börja spela Volleyboll 

​Den 31/8 börjar vi ( IFK Söderhamn) med volleyboll!

Det ska vara roligt att idrotta och alla ska kunna få känna sig delaktig och välkommen oavsett kön. IFK Söderhamn arbetar för öppenhet där alla bör kunna känna en ingång till sport och att det kan vara en början på en dröm som en gång i tiden inte kändes möjligt eller något som en vill återuppta men hen kanske inte känner sig vara i rätt forum. IFK Söderhamn har en dörr öppen för alla. Om någon som vill börja har en fråga kring just detta, hör av er. 

Tider och info:

17.00-18.00 för damer/tjejer och för den som definerar sig som tjej

18.00-20.00 för herrar/killar och för den som definerar sig som kille

Välkommen till Staffanskolans gymnastiksal.

Ibland blir det en bra frukost

En perfekt start på frukost när det dessutom serveras laktosfri Yoghurt samt nykokta ägg på ca 5 minuter och en sådan där söt kaviartub som jag älskar. Åh. Jag älskar stora och långa frukostar, en tar sig alldeles för lite tid. Eller rättare sagt det var längesen jag fixade.