Saga Becker har förändrat allt!

Saga Becker blev måndag 26 januari historisk.

- ”Den här kvällen kanske för många handlar om film. Men för mig personligen och för många andra handlar det om något som är så jävla större. Det vi har åstadkommit det här året är så jävla stort. Det har påverkat så många människor. Vi har förändrat människors liv. Det kan inget pris i världen toppa,  sade Saga Becker i sitt tacktal. ”

Jag kan bara instämma. Saga Becker förändrade väldigt mycket. När Petra Mede läste upp de nominerade så hade jag förinställt en text på RFSL Hälsingland och när namnet lästes upp så publicerades det ett stort grattis.

Det kändes i fingrarna att Saga skulle vinna och hon vann.  Årets bästa kvinnliga skådespelerska!

Det är bara inom en viss bransch?

Det känns som om det bara är inom en viss bransch folk får bete sig hur som helst,  för att det funkar så, för att folk ställer upp. Jag sitter och lägger ner tid samt förslag och annat som ingår och sen visar sig det något annat.

Jag känner mig så jä..a dum som tror gott om människan. När lär vi oss själv att vi inte ska vara så naiv eller dum? Om han/hon ställer en fråga så svarar vi väl ärligt. Vi kan inte utgå från att människan är dum i huvudet? Då skulle inget funka?

(Och ja. Jag skriver han/hon när han/hon inte definierar sig som något annat. Den som inte definierar sig som hen ska heller inte bli definierad som det)

Sluta fråga mig om råd om inget är bestämt. Sluta be om hjälp för att sen sno koncept och idéer. Det är taktlöst, oerhört dumt och fruktansvärt dåligt. Världen är inte så stor som det beteendet visar sig vara. Det slår oftast väldigt hårt tillbaks. Idioter!

Vackra Trönö

image

Jag vet inte hur många inlägg jag har om fina Trönö. Det är lika vackert som på sommaren om inte finare. Tänk att få driva ett litet spa/hotell/restaurang i lugna Trönö.

image

Om en skulle vara miljonär så bör det vara ett delmål. Inte göra om själva byggden utan utveckla. Drömmar och visioner får aldrig ta slut.