Xanté Sparkling & Pear – päronbubbel till höstens fester!

Xanté Sparkling & Pear – päronbubbel till höstens fester!
 
Nu är hösten här och vad passar väl bättre att bjuda vännerna på i höstmörkret än ett krispigt päronbubbel? Xanté Sparkling är ett mousserande vin som är smaksatt med päronlikören Xanté. Vinet har både låg alkoholhalt och sockerhalt – och funkar utmärkt som bubbel i välkomstglaset till höstens middagar och fester. Xanté Sparkling har en fräsch och fruktig smak och en doft av mogna päron.
 
I Xanté Sparkling & Pear har päronlikören Xanté av belgisk börd blandats med ett friskt mousserande vin från Emilia Romagna i Italien. Xanté introducerades på den svenska marknaden redan 1994 och har sedan dess varit en favorit på den svenska marknaden. Xanté Sparkling har en alkoholhalt på tio procent och en låg sockerhalt. Vinet innehåller bara 40 gram socker per liter.
 
Xanté Sparkling & Pear passar att dricka som den är eller till söta efterrätter. Det mousserande vinet serveras välkylt eller gärna med is i glaset.
Xanté Sparkling & Pear
Artikelnr: 77569
Pris: 99 kr
Alkoholhalt: 10%
 
Skål & trevlig helg

October Stockholm – Lip Topper

Lite otippat inlägg från mig men jag gör detta för den goda saken skull.

October Stockholm är ett svenskt makeupmärke som grundades förra året och de försöker stärka kvinnor på fler områden än genom skönhet så de skänker pengar per såld produkt till Rosa Bandet – året om.

Lip Topper från October Stockholm toppar Rosa Bandet Svenska makeupmärket October Stockholm utökar sitt sortiment, som hittills bestått av mjukgörande, matta och hållfasta läppstift i åtta vackra nyanser med läppglans,

Lip Topper, i två kompletterande nyanser, för att uppnå den optimala läpplooken. October Stockholms Lip Topper kommer i nyanserna Nude och Pink.

https://octoberstockholm.com/

Årets Snällkalender – Var med och sprid snällhet i jul!

Dags för årets Snällkalendern; en julkalender som utmanar dig att göra något snällt varje dag, hela vägen fram till julafton. Denna kalender är precis som förra året en förmån för Stiftelsen Friends och allt överskott från försäljningen går till dem.

Tillsammans kan vi sprida denna briljanta succé från förra året och göra det ännu mäktigare så fler får möjlighet att supporta och stötta. gilla idén

Bra att veta:

  • Kalendern säljs på alla Coop i hela Sverige och online via Friends gåvoshop.
  • Mer info finns på hemsidan (www.snallkalendern.se).

Har köket varit på rymmen?

För er som är nya läsare på denna blogg så har jag en god vän som heter Maria Hansson. Det är rätt ofta hon får mig att skratta fast jag egentligen inte vill. Hon har en sådan konstig humor men är jäkligt rapp och snabbtänkt.

Jag: Mitt ben har somnat
Maria: Men väck det då eller ställ väckarklockan!

Jag: Tror jag måste gå på bekvämlighetsfoajén (Toaletten)
Maria: Är det inte enklare om du sitter ner?

Igår hade en vän till henne skrivit:

”Äntligen börjar köket komma på plats”
Maria:  Eftersom du skriver, att köket börjar komma på plats, undrar jag om det  har varit på rymmen?

En lyxig ansiktsbehandling

Bokning: 070-6680484

Vill ni unna er en lyxig ansiktsbehandling eller varför inte ge bort lite lyx till en vän. Jenny Svanberg hudterapeut på Södersspa lottar ut en 60 minuters behandling.

För att ta del av denna unika chans:

1>> Gilla oss på facebook
2. Dela bilden
3. Skriv gärna en rad om varför just ni behöver
( Torsdag 2 november drar vi veckans vinnare)

Under hela novembermånad erbjuder Jenny Svanberg dessutom 20% på alla ansiktsbehandlingar och vaxningar. Novembermånad kan vara mörkt och lite dystert så vi lyfter upp med förmånliga erbjudande i höstmörkret.

Bokning: 070-6680484
Östgötagatan 31, 116 25 Stockholm
hemsida: https://www.bokadirekt.se/places/s%C3%B6ders-spa-2006

Vi har alla ett värde !

Det är mycket som händer runtomkring. Upp som en sol och ner som en pannkaka? I i somras började jag välja mig själv. Det togs emot lite olika beroende på vem du frågar. När jag började välja mig själv så växte jag som människa även om jag förlorade fina saker på vägen. Det är väl en del av livet? Väljer jag mig själv så kan alla inte få plats om man inte förstår innebörden över vad jag menar och vilket behov som finns. Vi har ju alla olika behov och allt är inte anpassat efter en mall.  Vilket är tur?

Det fanns dagar och stunder jag var beredd på att ge upp och ge gett fan i alltihop och bara dra täcket över huvudet och inte välja mig själv. Att välja sig har ett pris. Det fanns stunder och fortfarande finns då jag känner mig villrådig, vilsen och kraftlös men det är väl då mitt egentliga arbete börjar. Den här känslan över att jag har ett värde över det jag gör och lägger ner min själ på, den känslan har jag aldrig tidigare haft eller kunnat känna eller ens säga högt. Jag har ett värde. Du har ett värde. Vi har ett värde. Jag kan stå upp för det.

Jag har mött mycket motgångar i livet men det är på senare år jag har börjat kunna förvalta dom jobbiga uppförsbackarna och vända på kakan och göra något bra. Det har inte varit lätt och det är fortfarande motigt men det är också bra. Det är som livet rent generellt. Ingenting fungerar självmant och allt har sin tid. Det är bara att sluta slösa värdefull tid på saker som jag inte kan påverka just nu. Det är såklart enklare sagt än gjort men allt har sin mening även om det är lite klyschigt uttryck.

Under den senare perioden har olika överenskommelser brutits och det vi har skakat hand på har bara varit tomma ord. Trots det har jag levererat som aldrig förr och jag har gjort det med glädje. Jag har ett samvete och det är rent.  Det bästa med brutna löften idag är att jag inte lägger mig ner utan jag står upp för mig och min egen integritet. Det är att ha ett värde.

Du har ett värde. Jag har ett värde. Vi har ett värde. 

Finalhelg på Växbo Krog 28/10-29/10

Det är dags för finalhelg!

Unna er en heldagsutflykt till Växbo.  Växbolin har utförsäljning och erbjuder förmånliga rabatter. Växbo krog kör sista à la carten innan julbordet. Ni erbjuds 20% rabatt på alla tre- rätters menyer lör 28/10 och sön 29/10.

– Växbo Krog är en restaurang byggd under jord, varm på vintern och sval på sommaren. En vacker fönsterfasad som ett ”vakande öga” ut över kvarndammen. Efter många år runt om i världen i många välkända kök gick en livslång dröm i uppfyllelse för krögaren Pär Johansson Jonsing när han fick chansen att driva en kvalitetskrog i Hälsingland. Han har byggt upp en nära relation till lokala matverkare som dagligen levererar de bästa råvaror som landskapet har att erbjuda. Lokalt producerat av högsta kvalitet är ett krav som leder till matlagning fylld med respekt, glädje och till slut ett fantastiskt resultat. Här möts mattradition och modern matlagning tillsammans, allt under människohänder.

Dela gärna vidare så alla för möjlighet att se våra fantastiska erbjudande.

phone: +46 (0) 278 – 666 185
mail: info@vaxbokrog.se
hemsida: http://vaxbokrog.se/arets-julbord/

Jenny Svanberg / Hudterapeut / Söderspa

Stressad i vardagen? Önskar du få koppla av en stund? Unna dig lite lyx och låt kroppen komma balans. Jenny Svanberg på SöderSpa erbjuder 20% på alla ansiktsbehandlingar & vaxningar under novembermånad.

Bokning: 070-6680484
Jenny Svanberg / Hudterapeut / Söderspa
https://www.facebook.com/Soderspaa/