Snygga långklänningar

Minns ni denna blåsa som jag hade på något event förut och bloggade om?

Jag minns den, för jag älskar den! Långärmad figursydd långklänning med en hög slits. SÅ enkelt men SÅ snyggt! 

Jag tycker verkligen det är skitsnyggt att bära en maxidress. Finns i modeller för alla tillfällen, tycker jag. 

Här är en annan maxiklänning som jag gillar: 

Fredag full av jobb

Fredag Lovers, hur känns det då? Jag har ju faktiskt aldrig haft ett nio till fem jobb måndag till fredag, så för mig är det fredag när jag vill att det ska vara det. Oftast. 

Idag jobbar jag i butiken några timmar. Jag är nog hemma runt kl22 sen jobbar jag lördag, så blir ingen riktig helg för mig. 

Ska försöka springa i lite butiker på min rast och leta efter lite snygga serveringsfat. Har inget riktigt set hemma och jag tycker det är viktigt med en snygg dukning när man har folk hemma. Man äter ju lite med ögat ni vet  ;-) .

Ha en fin fredag hörni!

Vi hörs under dagen/kvällen, pussar!

IMG_1372

Ipl behandling 2

Idag var jag och gjorde min andra ipl behandling för att jämna till huden, främst vad gäller blodkärl. Alltså det är sjukt vad jag hoppar till när lampan kommer intill näsa och är såpass nära ögonen, trots skyddsglasögon. Började skratta flera gånger för det känns så larvigt. Men det är så mycket nerver runt de områdena som gör att man hoppar till och när man väl hoppar till så blir man ju rädd (som när någon skrämmer en) och börjar spänna sig så nästa gång hoppar man istället bara ännu högre när lampan blinkar till, haha!

För er som inte känner till ipl så är det en slags laserbehandling som kan utföras av olika skäl som ta bort pigmentfläckar, blodkärl, hudföryngring och även hår på kroppen (inte så ljust som jag har dock tyvärr). Det filters som används för mig är för blodkärl. Eftersom jag har en väldigt känslig hy och flera gånger bränt mig i solen så har huden blivit lite rosa runt näsan och så, vilket egentligen är små kärl. Jag har inga som direkt syns om man inte kollar väldigt noga.  Men även om andra inte ser det så stör jag mig på det och har gjort i flera år men aldrig tagit tag i, så nu är det dags! Hudvård i alla dess former är ju också ett stort intresse. Älskar när huden känns fräsh (och brun), speciellt på sommaren, då skippar jag allt smink och ser bara till att håret är nyduschat och välvårdat. Så himla skönt!

En ipl behandling som jag gör kostar lite olika från salong till salong, min kostar 990:- per gång och rekommenderas att göra minst fyra gånger. De flesta salonger tar nog runt omkring tusenlappen per gång.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla ett par avsnitt av netflix serien ”Saul”. Alla som, liksom mig, älskar Breaking Bad bör även se spinoff serien Saul. IMG_5857

En slängkyss

IMG_1871Slänger iväg en kyss till er! Lite Onsdagspepp. Lill-lördag och allt. 

Jag är idag och jobbar i butik med make-up och hudvård. Love it. Har så himla härliga kollegor på det stället jag är på nu. Min jobb-bästis Chrille står jag närmast, men alla är verkligen underbara och fått sin plats i mitt hjärta. Dina är också en supersnygg kollega som jag jobbat med för flera år sedan så vi har ju en historia och hon blev min fadder (både officiellt och inofficiellt) när jag först började där. Jag jobbar ju inte så mycket i butik då jag inte riktigt har det som huvudsyssla, men det är så himla kul att få komma in ibland och röra sig bland alla underbara produkter, få hjälpa kunder att hitta det dom verkligen behöver och se hur glada dom blir när de får se resultatet. Men jag gillar lika mycket att rulla upp ärmarna och ta i bland pallar av varor på lagret, ställa upp allt snyggt i butiken och se över vad som ser mest säljande ut. Sen mina kollegor. Dessa underbara tjejer! 

Nej, nu ska jag fortsätta stöka runt i butiken ;). Detta är faktiskt ett tidsinställt inlägg hihi. 

 

Varning alla hundägare!!!

Någon(/några) sadistisk(a) idiot(er) har slängt ut bacon med gömda fiskkrokar i för att locka hundar att äta så de skadar sig svårt!

Se upp när ni är ute med hundarna! Inte bara för detta utan se alltid upp om din hund står och nosar bland något för det finns så (jävla) mycket idioter som vill skada våra djur. Hundar som katter som andra djur som våra egna barn. Vem som helst kan i princip bli offer till sadistiska idioter. Folk som vill skada. Folk som njuter av att andra, både djur och människor, far illa och skadar sig. 

TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN OM FISKEKROKEN I BACONET.

Ut från duschen och ner i myskläderna!

4-bildsserie 2014-07-16 kl. 20.42 #4

 

Hej, hur mår ni sötisar? Jag myser framför tvn nyduschad i myskläder. Det har varit en så nyttig dag som började hos Teri, min sömnterapeut. Jag har tänkt massor, bollat lite med bästisen Belle och gjort en liten plan gällande en sak jag funderat mycket på senaste tiden. Senaste månaderna faktiskt. Mer om det vid ett senare tillfälle, kanske. 

Fick hem paket idag med lite nytt jag beställt, kläder, överkast och lite annat. Köpte även en innebur till Börje då det är dags att vänja honom med en trygg ”mysplats” som han tillslut ska få vara i när han är själv hemma. Till att börja med. Framförallt har man en bur för att hunden ska vara i säkerhet när han är själv hemma om hunden får panik. Buren invänjs först som en trygg och mysig plats, så det kommer ta ett par veckor innan vi ens prövar gå utanför dörren. Idag har han inte varit in i den mer än att hämta någon godis lite snabbt. En dag i taget. 

Någon som har några andra bra tips för hundar med svår separationsångest?