Natti natt

Ligger i sängen och har lite svårt att somna, ovanligt… *Host host*

Funderar på oansenliga ting som… Att jag vill byta hårfärg. Alltså jag hittar inte ”min” hårfärg. Eller nja, jag hittar inget som känns rätt längre än några månader. Kanske ett halvår som bäst. Där är vi nu alltid. Med mitt hår. Igen. 

En ombre? En varmare ombre i lite röda toner men behålla det riktigt mörka upptill? 

Jag vet inte. Men helt blond tänker jag inte bli, det känns 00-tal på nåt vis. B liksom. No offence för er som är riktigt blonda, håller man det snyggt och välvårdat så kan det självklart också vara hur snyggt som helst! Men nu snackar vi också om vad som just jag ska trivas i och ingen annan. 

En mer cendré blond ton med kanske också lite ombre skulle jag absolut kunna tänka mig. Vägen dit från mörkbrunt är dock för slitsamt för håret att göra direkt. Jag har ju toning i håret, men det skulle ta ett år om inte mer att liksom ”tvätta ur” färgen och börja om på det skonsamma sättet. 

Nej, jag ska klura lite. Tills någon gång i maj har jag på mig! 

Okej, godnattis! 

    

    

Dags för chill!

Börje har släpat upp sin gosse svan i sängen och en mysig komedi rullar på tvn. Besöket av mäklaren gick toppen och jag fick massa beröm för inredningen, hon trodde till och med att jag jobbade med inredning (i framtiden mejbi bejbi hehe). 

Så himla skönt att krypa ner i sängen nu! Hoppas ni har en fin kväll! 

Mjau pussar! 

  

Välkommen April!

Jag har prytt köksbordet och köksfönstret med lite gula tulpaner idag, när det blivit april och allt! 

Snart kommer mäklaren hit också för en värdering. Spännande!

Måste slänga iväg ett grattis till världens bästa och gulligaste morfar också! 

  

”Titta vad den har växt”

Så säger jag ungefär varje morgon när jag tittar på min kruka med chili som står i köket. Den växer massor men jag har liksom ingen aning hur den ska bli, men jag börjar misstänka att den kommer växa på höjden och att krukan är NÅGOT för liten! Haha. Jag som absolut inte har gröna fingrar, men jag får väl lov att försöka plantera om den. 

Any tips?  

 

Dags att sälja!

Vet ni hur trött jag är? Alltså, det är ett skämt! Jag är så sjukt orkeslös. Idag är det fint väder också så jag och Börje ska ta en lång promenad på ängen, men helst vill jag bara ligga ner. Har haft en svår huvudvärk senaste dagarna också. Är det bara den långa vintern som spökar? 

Anyway, jag behöver min energi för att plocka lite här hemma. You know why? Jo, för imorgon kommer mäklaren hit och värderar lägenheten. Zå spännande!  8-) 

Det är ju ingen fotografering eller så, så jag ska bara städa och plocka undan lite av Börjes grejer typ. Sen när det är dags att fotografera och sen för visning då jäklar ska jag homestyla deluxe! 

Aja, pussar så länge!

IMG_4585

Håret bara växerDen här bilden tog jag i höstas när jag, December och Emilia gjorde ett gig på en klubb i Uppsala. Alltså typ ett halvår sen.. Och vad mitt hår har växt! Tycker ni inte?! 

Skitkul! Ett halvår till så är jag nog på den längd jag vill komma till. För långt tycker jag så lätt kan se risigt ut så jag ska försöka hålla det friskt och välvårdat och på en fräsh längd! 

Mjau! 

Tips för skällande hundar?

Börje skäller mycket när han hör ljud i trappen, morrar och skäller och är väldigt vaktig mot mig. Vilket inte är speciellt ovanligt med en hund med en traumatisk bakgrund. De kan lätt bli extremt mammiga/pappiga och lite småbesatta av deras ägare i rädsla av att förlora deras nya trygga familj. Men speciellt roligt med en hund som skäller tycker väl ingen att det är? Jag har aldrig haft problem med skällande av mina tidigare hundar och vad jag fått för tips är att totalt ignorera, att det är det enda som funkar i längden, men det är inte alltid lätt om det sker sent på kvällen när någon granne kommer hem.  

 Någon som har något annat bra tips?

 

 100 Code

Vad är bättre att göra en regnig dag än att träna och sen kolla serier? 

Jag kollar 100 Code som finns att streama två avsnitt på swefilmer nu. Den ska visas senare i år på kanal 5 men vem orkar vänta? Jag kommer vara med i ett avsnitt mer mot slutet med Lisa James Larsson som regissör. 

Jag hade bara en scen med Michael Nyqvist och Dominic Monaghan men jag hann träffa dom flera gånger och hyser stor respekt för dom båda. Mikael var speciellt stöttande i den väldigt påfrestande scenen vi har ihop och dom båda berömde mig och kramade mig när vi var klara. Men det var roligt även om det var påfrestande. Kommer berätta mer om det när det visats på tv för att inte spoila något.