En livslevande BÄVER simmade förbi!

Idag hände något helt otroligt på kvällspromenixen med vovvarna.

Några gånger i veckan avslutar vi långpromenaden med att gå ner till vattnet så att hundarna får ta ett dopp om dom vill och dricka lite vatten innan hemgång. Det gjorde vi även idag, men idag hände något otroligt..

När vi var på väg nerför backen till vattnet så hörs en plums i vattnet, precis som någon hoppade i. Men vi såg inget och fortsatte ner. Hundarna tog sig ett snabbdopp och gick sen upp och bökade runt på stranden. Ni vet grävde lite gropar och sånt som hundar gillar att greja med, he he. Plötsligt ser jag hur något simmar från vassen och snett framför oss ut i sjön. ”Men shit ser du att det är något stort djur som simmar där??!” Utbrister jag. Samtidigt som jag säger det så ser jag vad det är.. ”Det är ju en fucking livslevande bäver som simmar rakt framför oss!!! OH MY GOD!!” Säger jag om och om igen. Jag blir helt till mig och skiner upp som en sol! För mig är det en av de kanske topp 10 ballaste sakerna jag sett i mitt liv! För mig var det magiskt! En livslevande stor och så satans söt BÄVER ute i det vilda! Simmande 2 meter framför oss. Det är inget man det varje dag direkt.. 

Magiskt.

  

Bilden är inte min utan hittad på och lånad från tidningenland.se 

Sämst är jag!

Minns ni att jag skrev för x antal månader sedan att jag skulle lämna in min Mac på lagning? För nåt skumt är det med den… Den liksom fryser, hackar osv. 

Anyhow, jag har fortfarande inte lämnat in den. Varför? Jo, för jag dels är lat och blivit väldigt bekväm med att jag kan blogga och kolla allt jag behöver ifrån mobilen eller min iPad, jag har även wi-fi på min systemkamera så jag kan föra över bilder direkt till mobilen. Sen har jag faktiskt haft sjukt mycket med flytt till ett hus, renovering osv osv. 

Månaderna har alltså gott och först igår när jag filmade en liten videoblogg slog det mig att jag behöver en dator för att ladda upp den! Vi har en stationär här hemma osv. Men jag behöver min egen där jag har rätt redigeringsprogram osv. Kameran jag filmade med har ju wi-fi men det funkar bara att föra över bilder till mobilen, inte film.

Så för att göra en lång jäkla historia kort, idag ska jag åka och lämna in den! Datorn alltså. Hä hä! Jag är sämst, I know. 

  

 

Stort ska det vara!

Jag är faktiskt inte så mycket för smycken. Klockor älskar jag iof, det är snyggt, stilrent och praktiskt helt enkelt. Klocka bär jag ofta, speciellt när jag jobbar eller springer på ett möte. 

Annars använder jag inte smycken ofta och när jag väl gör det satsar jag på att smycka ut endast ett område åt gången. Allt beroende på outfit. Jag kan tex plussa på stilen med att lägga till ett gäng armband på ena armen, ett långt halsband till rätt topp, ringar i olika storlekar eller ett par riktigt stora örhängen.

Som dessa örhängen som jag köpte på River Island på Oxford Street i London. Jag övervägde mellan dessa XL ringar och ett par lite mindre men fortfarande stora. Så jag frågade kassörskan vilka jag skulle ta. ”Hmm.. I like it big”, svarade hon, haha och så fick det bli! Jag älskar dom verkligen! Ska det vara så ska det vara! Speciellt när man bara använder ett smycke åt gången som jag gör. 

 
Bild från idag. Örhängen River Island, byxdräkt Forever 21. 

Ny dag nya tag!

Dags att skrida till verket!

Jag har fullt med jobb under min egentligen sista semestervecka, eftersom jag jobbar deltid i ett parfymeri och resten av tiden med mitt eget företag, har jag ju egentligen aldrig 100% ledigt. Idag står mitt egna företag på schemat! Det är så himla mycket som behövs göras och som skall göras. Men en sak i taget! 

  

Barndomsvänner

  
Från början var detta faktiskt min storasysters kompis, men då det bara är ett år emellan mig och syrran (ja nästan 2 år med tanke på jag fyller sista dagen på året och hon i mars) började vi umgås i lite samma kretsar i tonåren. Tillslut blev detta helt enkelt min bästis och så har det förblivit. 

Love.

Work it baby!

Morning! ❤️

Idag står det jobb på schemat, i fetstil om man säger så. Jag har verkligen längtat efter att fylla ut kalendern till max med ett fullspäckat schema, efter lediga dagar. Även om jag haft otroligt mycket att göra dagarna ut och in med en så stor flytt och jag har även gjort ett par inspelningar, varit i London osv. Under mina två ”semester” veckor, men jag har ändå varit på ”paus” och haft dagar då jag latat till det rejält, precis som sig bör på en semester he he.

Nu är jag iaf igång igen och bokar upp vad jag kan. Vi börjar med ett högt tempo idag! 

  

Grattis trubblet ❤️

Det spelar ingen roll var vi befinner oss i världen eller i livet. Det kommer alltid vara du och jag på ett sätt som bara just du och jag förstår. Våra själar är inte bara tvillingar, utan också sammanflätade på ett oförklarligt sätt för alltid.

Hoppas din födelsedag är magisk! Jag önskar inget annat än att jag kunnat fira den med dig idag. Men fira den ska vi, en annan dag bara ;). 

Älskar dig för alltid min lojala, vackra och busiga katt ❤️.