Lunch 

Då sitter jag på min vanliga bloggplats när jag jobbar i parfymeriet. Jag har ju ingen mottagning inne på kontoret därför får jag sitta i korridoren utanför om jag ska blogga liksom haha! 

Jag har precis ätit eko pasta till lunch och massa sallad. Jag jobbar länge idag, lite tråkigt när mina svärföräldrar är hemma hos oss och renoverad köket. Däremot är jag ledig hela helgen och det ska bli så skönt att köra en helg med inredning och familjemys!

Aja, nu måste jag in och jobba! Pussar!

  

Bästa jobb-komplimangen

Igår jobbade jag i det parfymeri jag jobbar ett par dagar i veckan, där säljer jag alltså makeup och hudvård. Ofta får jag höra ”tack för jättebra service” innan kunden går, vilket ger mig otroligt mycket motivation att fortsätta försöka ge den bästa servicen och ”vara mig själv” i mitt sälj. Igår fick jag dock en extra fin komplimang.

Jag hjälpte en tjej på kanske 22 år med flera makeup produkter och jag ställde många frågor som jag alltid gör (det är inte alltid kunden vet vad denne egentligen behöver) och det slutar med att hon köper ett gäng produkter och jag skickar med ett prov på en produkt jag tror hon skulle gilla. Innan hon går säger hon ”Jag måste bara säga att jag aldrig har fått ett så bra bemötande och service någonsin, jag vill verkligen att du tar åt dig av det”. Åh, vad glad jag blev, vilket jag också sa. Men jag ville också säga ”vad jag behövde det” och förklara hur enormt mycket det ger mig, men det hade varit oprofessionellt att bli så privat. Det jag blev så glad var att hon sa någonsin och det kändes verkligen som hon menade det. Att toppa hennes alla köpupplevelser betyder massor och jag behövde höra det. Ibland kan det nämligen vara sådant tjöt om snabb försäljning och att bara sälja, sälja, sälja. Medan jag är från den gamla skolan som säljare. Jag är inte ute efter ett högt kvitto, jag är ute efter EN ÅTERKOMMANDE KUND. För en kund som fått en bra service och framförallt rätt produkter för just denne (alltså inget som säljs på bara för att sälja) den kunden kommer tillbaka. Det är så en affärsrörelse får och behåller sitt goda rykte och gör sig konkurrenskraftig, enligt mig. Och jag tror verkligen att jag har rätt. Ett företag ska inte bara gå bra för stunden utan stå stadigt för framtiden.

Anyway, jag blev bara så glad och tacksam när jag får bekräftelse på att jag ska fortsätta vara som jag är i arbetet. Tack fina tjej!

IMG_6533

 

Tips på rumpträning!

Tänk hur stort och faktiskt ”inne” det har blivit med kurviga kvinnokroppar, såsom breda höfter till en markant midja och en putig rumpa – desto större desto bättre.

Jag tycker att det är tråkigt att det blivit en sådan extrem kroppshets och tex kurviga höfter eller en timglasmidja är ju inget du kan träna dig till. Men att påverka din kropps utseende genom det du kan göra med träning är däremot något jag ser som positivt då träning är något vi alla behöver för vår egen hälsas skull. Det är också roligt att se hur du blir starkare, mer uthållig och samtidigt får ett snyggt resultat! 

På instagram finns det määängder av konton med träningstips och jag hittade denna lilla bild med tips på @skinnyfoxdetox dock tycker jag inte den sidan är att rekommendera om du är ute efter träningstips, den visar, som du hör på namnet, mer ”smaltips”. 

Putet på rumpan är ju faktiskt något vi kan påverka lite med träning. 

Jag minns när jag var liten och min kompis jämt sa att jag har ”ank-skärt” vilket jag avskydde. Jag önskade mig verkligen en platt med fint formad rumpa. Med åren lärde jag mig dock att älska min putiga bakdel och det är det viktigaste – att en är nöjd själv. 

Kom ihåg det – ALLA kroppar är vackra på sitt eget sätt ❤️men ett hälsosamt leverne bör vi alla sträva efter av just hälsoskäl ❤️. 

   

Produktiva dagar är ❤️

Idag hann jag en hel del ärenden och annat innan jag åkte iväg för att jobba tills kvällen. Jag vaknade med ett riktigt fokus. Stack hemifrån för att hämta min dator som varit på lagning – den crashade helt. Fick bra service btw. Tänkte maila dom om det. På vägen till Netonnet körde jag en telefonkonferens och efter Netonnet hann jag till Ikea för att köpa lite små saker. Sen stod klockan på ‘dags att jobba’ och där r jag nu. Har precis haft lunch, åt vegetarisk lasagne och nu dricker jag en soja vaniljlatte.

Pussar! ❤️

  

Braids

Nu syns det visserligen inte på bilden men jag har en inbakad fläta i luggen, jag lovar haha. 

Anyway, jag har varit på utbildning om nyheter från Biotherms hudvård och YSL makeup, nu på morgonen, som fortsatte med jobb. Nu har jag precis ätit lunch och det är dags att jobb vidare. Ville bara kika in här en snabbis.

Ha en fin dag <3 

 

God morgon

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Även om jag mår ganska bra ||trots jag är sinnessjukt trött då jag sovit i tre timmar och nu har 12h framför mig med jobb, bilkörning och ärenden. Kommer gå sönder. Sömn betyder verkligen allt för din fokus och att vara 100% – ig || är det faktiskt med lite sorg jag idag åker till jobbet. Jag har ju berättat att jag jobbar några h på ett parfymeri där jag guidar kunder bland hudvård och makeup. Där har jag kollegor i olika åldrar och vissa fullkomligt älskar jag medan ett fåtal kommer jag inte överens jobbmässigt med. That is life! Men så har jag även två tjejer som jag även umgåtts med utanför jobbet och även hörts mycket med på tlf. Såna personer man kommer ha kvar i sitt liv även utanför och efter detta jobb. För att korta ner denna redan långa Story så ska en av mina * dom två jobb-bästisarna* sluta. Eller hon SKA inte sluta, hon HAR slutat. Redan. Jag jobbade inte hennes sista dag heller och nu är hon borta… Sorgligt. Jag trivdes verkligen med henne. Vi visade en ömsesidigt respekt mot varann både i jobb och annat. Vi var lojala och vi var glada att få jobba ihop när vi väl fick det. Vi kunde skratta åt saker vi behövde skratta åt. Stunder som var tyngre på jobbet än vanligt, blir lättare med sina jobb bästisar så man iaf kan få prata ut och sen skratta. Det är så viktigt. 
Jag kommer verkligen sakna dig Chrille. Och hade jag inte vaknat utan knappt någon sömn och helt som bomull i skallen, hade jag formulerat mig bättre. Men jag tror du förstår vad det är jag vill säga.
I MISS YOU! Kan du komma hem till mig SNARAST! Så vi kan mysa, filma, kanske bubbla, och allt sånt. 

Hade min dator gått att ens slå på hade jag även lagt upp någon fin bild på oss här men nu är det ju inte så, så denna får duga.

  

Skön dag med la familia

Idag vad vi varit och hälsat på pappsen min. Jag har inte hunnit vara där nu på ett tag pga renoveringen och en ny hund osv.

Förut var jag ofta där varje vecka (pappa bor typ 14 mil norr om Stockholm). 

Anyway, pappa älskade Stina och hon älskade honom. Så kul! Stina ville gosa hela tiden med honom. Mys! 

Today: