Vänner race 

Nästan varje kväll är det ”Vänner” race här hemma i sovrummet. Det går lite i perioder men just nu är det verkligen en sån period. Avsnitt efter avsnitt. Och det blir fan bara bättre. Hmm… Det känns som jag skrivit om det här innan? Haha! 

Anyway, just nu ligger jag alltså i sängen och kollar Vänner, samtidigt som jag kollar lite om en djurorganisation på iPaden.

Direkt jag la mig i sängen kände jag hur otroligt TRÖTT jag är idag! Har sovit dåligt flera nätter i rad nu. Men inatt hoppas jag få sussa lite bättre så jag känner mig på G när jag kommer till jobbet imorgon ;). 

Med andra ord – Vi hörs imorgon sötnosar! 

  
 

1 fårskalle, 2 fårskallar..

Osv. Ja, ni fattar vart jag är på väg va? 

Imorgon blir det en full dag. Upp med tuppen, ta hand om Börjisen, fixa och trixa sen iväg och jobba, sen hem och jobba lite mer hemifrån och även hinna packa lite. Därför kan jag inte somna, för jag behöver min sömn. Då får jag ingen. Alltid samma visa. tröttsamt.

Anyway, jag försökte ladda upp en vlogg idag istället, alltså en videoblogg. Men min dator har ju spårat av relativt oklara orsaker. Så det gick sådär. Får se om den kommer upp imorgon. Känns lite lättare att tjöta lite framför kameran än att sätta sig och skriva ihop ett inlägg ibland. Iaf innan jag tagit tag i att lämna in min Mac. 

Idag bokade jag även in ett snabbgig i Götet i helgen för jag vill verkligen träffa mitt trubbel December så jag får köra en 24h där helt enkelt, så vi får gosa och tjöta välbehövligt!

Aja, nu ska jag fortsätta räkna får. Eller små gulliga lamm. 

  

Massa uppdatering! 

Bloggar från mobilen i vanlig ordning numera. Alltså min dator har behövt rensas så jag med mitt dåliga tålamod köper den här Mac keeper som hela tiden dyker upp när man har en Mac med förfrågan att rensa datorn. Så jag drog fram kortet och köpte skiten och bara hoppades att det skulle funka bra att ”städa” datorn med deras hjälp. Tror ni det då? Nej, sen dess har den varit seg och konstig och det dyker automatiskt upp nya fönster med reklamsidor (wtf) exakt hela tiden. Jag har mailat dom men inte har jag fått något svar tillbaka.. Så jag får ta mitt dumma själv någonstans där jag kan få datorn fixad! 

Därav har mitt bloggande varit sådär va, på sistone. Men det ska fixas. Liksom jag ska köpa en ny lins till systemkameran så jag kan uppdatera med schysstare bilder när väl datorn blir fixad. 

Idag har jag för övrigt mått illa, liksom jag gjorde igår och i förrgår.. Vet inte varför men fick ringa till jobbet imorse och kolla om det gick att hitta en ersättare, det visade sig att det var så ”lugnt” att jag faktiskt inte hade behövts under de timmar jag skulle jobba ändå. Tur i oturen. Kanske. 

Nu på kvällen har illamåendet släppt lite (btw jag är inte gravid! Kroppen är bara trött och vill att jag lyssnar på den!) så nu har jag rensat från förrådet och lite sådant. Snart är det dags att flytta wuhu! 

Planerat en rolig resa till Beirut i höst också, inte varit där på så länge så det ska bli magiskt!!! 

  

Nytt från Nelly.com

Jag älskar verkligen att nätshoppa. Det känns alltid som att man får presenter när man hämtar paketen från posten tycker jag. Även fastän man själv har köpt allt. Håller ni inte med? Och vem älskar inte att få öppna massa paket thihi!

  

  

Torsk på vårjackor

Är det något jag har överdrivet mycket utav i garderoben som jag inte har så stor användning av, är det vårjackor! Alltså jag köper mängder av jackor året om men som jag bara kan använda vår/höst och ibland bara på sommaren. 

Som denna smultronröda skönhet som jag är helt kär i! 

  

På jakt efter cupcakes!

Så himla sugen på cupcakes. Så sugen att jag måste ut och jaga, orkar inte ställa mig och baka.. 

Jag ska ändå hämta ett paket med lite smått och gott från Nelly.com så jag ska jaga något sött i samma veva. 

Ett bra tips mot sötsug tycker jag annars är bär och frukt. Jordgubbar, apelsinklyftor och körsbär/bigarråer är mina favoriter. Det ska jag proppa kylen med i sommar! Mums!

  

Olagligt att smsa under bilkörning

Den 1 december 2013 trädde en ny lag i kraft här i Sverige som innebär att det är förbjudet att bl.a. Smsa medan du kör bil. En sjukt bra lag om ni frågar mig! Jag tycker även att det borde vara helt förbjudet att prata i mobilen under bilkörning såvida det inte är en nödsituation (112 läge dvs).

Den här lagen verkar dock inte gått fram till alla!? Varje dag ser jag folk sitta och fiffla med mobilen i filen bredvid mig. Liksom säkert 3 av 5 sitter och pratar med mobilen i handen. Totalt respektlöst mot andra tycker jag! Redan när jag fick mitt körkort sa jag till folk som ringde - jag kör så får ringa dig sen. Om jag har headset i så kan jag dock prata om jag hittar dit jag ska osv. Så körningen går lite per automatik. Men även det undviker jag hellre. 

När jag var 15 år var jag med i en fruktansvärd bilolycka och vänner till mig har gått bort i bilolyckor. Det är något som händer hela tiden och inget att leka med! Min olycka hade dock inget med mobiltelefon att göra, men idag så sker ungefär en fjärdedel av bilolyckor pga att någon håller på med sin mobil. Det säger väl allt? 

Visa respekt när du sitter bakom ratten. Det är inte bara ditt liv utan andra förare såväl som medpassagerare och annat folk som rör sig på vägarnas liv du kan ha i dina händer. Tänk på det! 

  

100 Code avsnitt 9

Igår såg jag avsnittet av 100 Code där jag spelar Sofia Sala. Någon som sett det? Lite väl mycket som syntes i vissa scener kanske, men det hörde till. 

Avsnittet regisserades av bästa Lisa James Larsson. 100 Code är en svensk/amerikansk kriminalserie med Michael Nyquist och Dominic Monaghan i huvudrollerna. 

  

  

Omfg!

Att H&M årligen gör härliga designer samarbeten har aldrig varit något som höjt ett ögonbryn hos mig. Tills nu! 

Den 5 november släpper nämligen H&M en kollektion i samarbete med BALMAIN! Alltså ZÅ spännande! Jag älskar ju verkligen Balmain så det här väntar jag på med spänning!