Middagsdags

Väntar på att mina fina vänner Bellos och Camilla ska komma innanför dörren. Vi har inte setts på alldeles för länge, så det ska bli så himla mysigt att ses. Jag har lagat middag och bordet är dukat. Nu väntar jag bara på sötnosarna.  

Inget tvång här inte..Haha! Börje vill SÅ inte vara med på bilden. Så himla sur blev han haha.

Börje var väldigt nöjd på kvällen eftersom jag handlat massa gottis till honom som han fått smaskat på innan sängdags (ja sen köpte jag ju tandborsten, nytt koppel och lite sånt som inte är lika roligt för han också…). Så nu ligger han nedanför mig på golvet utsträckt och gör ifrån sig höga belåtna stön ibland. Han är så himla söt när han låter så. Då vet man att han är nöjd! 

Aja, godnattis från oss iaf.

Blog like a blogger

Tja tja bloggen! Hur mår ni idag?

Jag gick upp vid nio och åt frukost. Istället för att äta en grymt fiberrik och nyttig frukost (som jag ändå aldrig gör) så käkade jag en skål med Coco Pops. Yes I did. 

Nu på lunchen så har jag ätit en apelsin och en kaffe med vanilj sojamjölk. Brukar inte äta så dålig lunch men tänkte gå upp och äta något lätt lite senare. Jobbar till sju så behöver lite mer energi ;).

Annars då? Jo, köpte en tröja på vero Moda när jag var ute och köpte min (stora) lunch. 

Det är min dag so far! PuuuussssssssDet är jag och Snobben

Imorgon ska jag upp och jobba tidigt. Eller ja, tidigt för att vara mig. Har precis varit ute och sprungit lite med Börje och busat, men han är fortfarande döbusig! Haha! Han är helt andfådd för han springer upp och ner från sängen och bjuder in till lek och bus. Gullungen. 

Nu blir det ett avsnitt Vampire Diaries i sängen i mitt Snobben nattlinne. Känner mig som 8 år i det, haha. Ett bomullsnattlinne liksom. So sexy! Men HUR skönt!? – EXAKT! ;) 

Okej, nattis sötnosar! Damon Salvatore

Som skådespelare gillar jag mest Paul Wesley (spelar Stefan) Om vi ska snacka Vampire Diaries. Men som karaktär älskar jag ju Damon Salvatore. Alltså HUR kan man inte älska honom och hans klockrena kommentarer, badboy utåt med ett vackert hjärta inuti!? Middags tips!

Ikväll lagade jag hasselbackspotatis med vegetarisk schnitzel och stark tomatsås (självklart hemmagjord, avskyr fabrikat). Sen lite ruccola, majs, gurka och fefferoni (stavning oklar)

Riktigt mumsigt! Älskar att laga mat i ugnen. Bara skölja av och skära upp allt, krydda och lägga in i ugnen. Göra en lätt sallad och en sås. Super!

IMG_5557

Fyller kalendern

bild 1-16

Nu har jag plockat lite hemma och fixat och trixat med massa planering som får fylla upp dagar i kalendern.

Tänk det är redan mars!? Men jag är glad att det inte är typ maj. Ännu. Jag är inte redo än, haha. Jag jobbar lite för mycket, vill att mina ipl behandlingar är klara så jag kan sola mig brun och lite sånt larv. Haha!

Nu ska jag ta en paus från allt och kolla ett par Vampire Diaries avsnitt <3. Fy fan vad nice!!!

Klar med jobb 1

Klockan är inte ens 13 och jag är klar för dagen med jobb 1. Nu är det bara lite jobb från datan och jobbrelaterade efterforskningar att ta tag i. 

Vädret är ju superfint också! Önskar Börje tyckte om att promenera i området men han är för rädd häromkring. Vi kan bara gå typ runt huset eller åka till hans älskade äng som ligger bara 3 minuter med bil härifrån. Det är dock nåt knas med bilen så blir ingen äng idag. Vi får hänga mycket här utanför istället.  :-) 

Annars ska jag bara ta itu med lite ärenden och städa lite hemma.

Hoppas ni får en fin Måndag! Jag älskar ju måndagar. 

IMG_5696-0.JPG

Morning Glory

Alltså jag hatar att gå upp tidigt. Helt värdelöst haha. Nej, men ibland är det riktigt skönt. Men att gå upp 06, nej alltså det är inte för mig. Kl 08 det är helt okej, 06 är för tidigt.

 

Jag skulle upp vid sex imorse men vaknade strax efter fem och sen dess har jag varit uppe.

 

Först är jag på jobbet också. What!? Vi brukar alltid vara många på morgonen så jag blir lite småorolig.

 

Aja, dom kommer väl ;). Puss

IMG_6024