Ett endaste ord….

God natt. 

Ögonen måste få slås ihop nu

alla tankar , dom är mina, dom flesta.  

Innan dagen har gjort sitt ska jag samla alla våra tankar där ingen kommer åt dom. Där ska dom få ligga tryggt. Tills jag behöver dom imorgon igen. 

Och då! Då sätter vi igång!  

Stort ska det vara!

Jag är faktiskt inte så mycket för smycken. Klockor älskar jag iof, det är snyggt, stilrent och praktiskt helt enkelt. Klocka bär jag ofta, speciellt när jag jobbar eller springer på ett möte. 

Annars använder jag inte smycken ofta och när jag väl gör det satsar jag på att smycka ut endast ett område åt gången. Allt beroende på outfit. Jag kan tex plussa på stilen med att lägga till ett gäng armband på ena armen, ett långt halsband till rätt topp, ringar i olika storlekar eller ett par riktigt stora örhängen.

Som dessa örhängen som jag köpte på River Island på Oxford Street i London. Jag övervägde mellan dessa XL ringar och ett par lite mindre men fortfarande stora. Så jag frågade kassörskan vilka jag skulle ta. ”Hmm.. I like it big”, svarade hon, haha och så fick det bli! Jag älskar dom verkligen! Ska det vara så ska det vara! Speciellt när man bara använder ett smycke åt gången som jag gör. 

 
Bild från idag. Örhängen River Island, byxdräkt Forever 21. 

Ny dag nya tag!

Dags att skrida till verket!

Jag har fullt med jobb under min egentligen sista semestervecka, eftersom jag jobbar deltid i ett parfymeri och resten av tiden med mitt eget företag, har jag ju egentligen aldrig 100% ledigt. Idag står mitt egna företag på schemat! Det är så himla mycket som behövs göras och som skall göras. Men en sak i taget! 

  

Barndomsvänner

  
Från början var detta faktiskt min storasysters kompis, men då det bara är ett år emellan mig och syrran (ja nästan 2 år med tanke på jag fyller sista dagen på året och hon i mars) började vi umgås i lite samma kretsar i tonåren. Tillslut blev detta helt enkelt min bästis och så har det förblivit. 

Love.

Work it baby!

Morning! ❤️

Idag står det jobb på schemat, i fetstil om man säger så. Jag har verkligen längtat efter att fylla ut kalendern till max med ett fullspäckat schema, efter lediga dagar. Även om jag haft otroligt mycket att göra dagarna ut och in med en så stor flytt och jag har även gjort ett par inspelningar, varit i London osv. Under mina två ”semester” veckor, men jag har ändå varit på ”paus” och haft dagar då jag latat till det rejält, precis som sig bör på en semester he he.

Nu är jag iaf igång igen och bokar upp vad jag kan. Vi börjar med ett högt tempo idag! 

  

Grattis trubblet ❤️

Det spelar ingen roll var vi befinner oss i världen eller i livet. Det kommer alltid vara du och jag på ett sätt som bara just du och jag förstår. Våra själar är inte bara tvillingar, utan också sammanflätade på ett oförklarligt sätt för alltid.

Hoppas din födelsedag är magisk! Jag önskar inget annat än att jag kunnat fira den med dig idag. Men fira den ska vi, en annan dag bara ;). 

Älskar dig för alltid min lojala, vackra och busiga katt ❤️.

  

Sköna augustidagar

Augusti är verkligen min favoritmånad. Det är alltid bra väder i augusti. Mer eller mindre iaf. Idag är det dock växlande molnighet, men ändå såpass varmt att jag kan vara ute i en liten playsuit (kort byxdräkt) utan att frysa.

Idag ska vi ta en riktig långpromis med vovvarna vid vattnet. Dom älskar vatten båda två! Sötnosarna. 

Först ska jag dock fortsätta med mitt lilla evighetsprojekt min walk in closet. Haha! 

  

Hemma!

Det spelar ingen roll om man flyger kort eller långdistans, det är lika skönt att komma hem varje gång ändå! Håller ni inte med? För det är ju lika bökigt oavsett! Först ska du ta dig till en flygplats, sen checka in, gå igenom säkerhetskontrollen och sen när du väl landat ska du gå igenom passkontroll, vänta på resväskor och sedan ta dig från flygplatsen. Då känns det så extremt skönt att sen få komma hem! 

Nu ska jag ta en dusch, dra på mig mjukiskläder och laga något enkelt att äta, sen mysa i sängen till netflix. Alltså mjau vad underbart! :) 

Mycket bilder från provhytten nu men jag har inte hunnit överföra några bilder från kameran än, men det kommer.

  

I provrummet

Jag är ju den som är så mycket för söta outfits och dom här gölliga klänningarna, direkt. Jag tycker liksom att jag är lite för ball för att dom ska klä mig helt enkelt he he ;). Men klänningen nedanför föll jag faktiskt pladask för! Den är en sån typisk söt klänning, tycker jag, men tänka sig att jag ändå älskar den!