Oldie but goldie

Åh, jag snubblade in på denna gamla bild igår. Eller gammal och gammal, allt är väl relativt. Tror den är ifrån tidigt 2013 eller sent 2012. 

Den här bilden är faktiskt en favorit och den underbara kjolen jag bär med två slitsar fram, tappade jag helt bort en tid efter plåtningen (kläderna jag bär var mina egna) och jag kunde inte hitta en liknande någonstans vid den tiden. Så surt. Men men. 

Fotograf var Mauro Lopez som jag plåtade med ofta och väl under dom åren!

576024_2684334725963_2111117172_n

 

Jobbplanering & annat fix

Goo morgon, go morgon mina vänner!

När jag tittar på den här bilden, som togs en solig dag i somras, längtar jag verkligen till sommaren. Men vet ni vad? Den är snart här. Det säger det bara shish, på gott och ont!

Vad ska ni göra idag? Jag ska fixa lite saker i min walk in closet. Typ sortera ut kläder som ska skänkas och kläder som ska säljas, städa lite och  sånt. Sen har jag faktiskt väldigt mycket jobbplanering och möten som ska bokas och allt ska struktureras upp. Om jag hinner ska jag också filma en makeup tutorial, min första tutorial i rörlig bild blir det. 

Nu ska jag göra en mumsig latte med vanilj sojamjölk. Vi hörs lite senare!

Pussar!

DSC00217

På jakt efter din nyårsklänning?

Till nyår tycker jag, som många andra, att det ska vara sparkle och glamour! Jag gillar också maxi klänning (långklänning) på nyårsafton, men jag hittade inte så många snygga.

Här kommer lite tips som iaf jag tycker är magiska till nyårsafton!

nelly1

1. Sexig maxi klänning med paljetter 899:- (denna finns även i silver) HÄR.

nelly2

2. Silvrig maxi klänning (finns också i svart) 699:- HÄR.

bubbleroom

3. Svart klänning med magiska detaljer i ryggen 259:- HÄR.

ginatricot

4.  En svart paljettklänning i en lätt oversize modell, 499:-  HÄR.

nelly3

5. Maxi klänning med djup urringning 699:- HÄR. 

 

 

Vilka köper ni julklappar till?

Nu är det några år sedan jag verkligen firade jul, men jag köper ändå julklappar till nära och kära då jag är väl medveten om att andra verkligen firar jul. Varför jag själv inte firar kanske vi kan ta en annan dag. Vi får se!

Antwhoosie, jag är nästan klar med julklapparna iaf. Jag köper till min familj och sen till nära vänner. Det är viktigt och samtidigt riktigt roligt att göra sina vänner glada (familjen också såklart men man får inte glömma vännerna). Jag är faktiskt, utan att skryta, riktigt bra på att ge presenter och visa uppskattning överlag. Jag tycker det finns så mycket jobbigt i världen och folk behöver lite extra uppbackning och uppskattning, gärna från oväntat håll eller i ett oväntat läge. Sånt gillar jag.

Vilka köper ni julklappar till? Tycker ni det är viktigt att ge spontana presenter? 

  

Jobb jobb jobb 

Då är det dags för jobb några timmar. Imorgon ska min bil lämnas in innan den säljs och en ny ska köpas, så har hållt på och fixa med massa sånt innan jobbet. 

Alltså jag är så sugen på att köpa en suv nu, men vi får se vad det blir.

Pussar!   

Veckans planer

Då är man nyduschad och har krupit ner i pyjamasen. 

Den här helgen har verkligen varit extremt lugn. Typ lite för lugn, men samtidigt behövdes det för jag har mått illa, haft ovanligt ont i mitt höger knä (har en kronisk knäskada för er som inte vet) och sen huvudvärk till och från på det. Menar inte att klaga, utan bara påpeka faktumet att det nog ändå var lika bra det blev lugnt i helgen. 

Anyhow, imorgon väntas en ny vecka och den kommer fyllas med:

❤️ Massa jobb

❤️ Träning i form av styrkepass tre-fyra dagar och sen powerwalk som vanligt dagligen.

❤️ Familjetid, ska träffa mamma, lillasyster och pappa i veckan.

❤️ Kvalitetstid med vänner.

❤️ Planeringsmöte med vän tillika kollega.

❤️ Nya naglar