Torsk på vårjackor

Är det något jag har överdrivet mycket utav i garderoben som jag inte har så stor användning av, är det vårjackor! Alltså jag köper mängder av jackor året om men som jag bara kan använda vår/höst och ibland bara på sommaren. 

Som denna smultronröda skönhet som jag är helt kär i! 

  

På jakt efter cupcakes!

Så himla sugen på cupcakes. Så sugen att jag måste ut och jaga, orkar inte ställa mig och baka.. 

Jag ska ändå hämta ett paket med lite smått och gott från Nelly.com så jag ska jaga något sött i samma veva. 

Ett bra tips mot sötsug tycker jag annars är bär och frukt. Jordgubbar, apelsinklyftor och körsbär/bigarråer är mina favoriter. Det ska jag proppa kylen med i sommar! Mums!

  

Olagligt att smsa under bilkörning

Den 1 december 2013 trädde en ny lag i kraft här i Sverige som innebär att det är förbjudet att bl.a. Smsa medan du kör bil. En sjukt bra lag om ni frågar mig! Jag tycker även att det borde vara helt förbjudet att prata i mobilen under bilkörning såvida det inte är en nödsituation (112 läge dvs).

Den här lagen verkar dock inte gått fram till alla!? Varje dag ser jag folk sitta och fiffla med mobilen i filen bredvid mig. Liksom säkert 3 av 5 sitter och pratar med mobilen i handen. Totalt respektlöst mot andra tycker jag! Redan när jag fick mitt körkort sa jag till folk som ringde - jag kör så får ringa dig sen. Om jag har headset i så kan jag dock prata om jag hittar dit jag ska osv. Så körningen går lite per automatik. Men även det undviker jag hellre. 

När jag var 15 år var jag med i en fruktansvärd bilolycka och vänner till mig har gått bort i bilolyckor. Det är något som händer hela tiden och inget att leka med! Min olycka hade dock inget med mobiltelefon att göra, men idag så sker ungefär en fjärdedel av bilolyckor pga att någon håller på med sin mobil. Det säger väl allt? 

Visa respekt när du sitter bakom ratten. Det är inte bara ditt liv utan andra förare såväl som medpassagerare och annat folk som rör sig på vägarnas liv du kan ha i dina händer. Tänk på det! 

  

100 Code avsnitt 9

Igår såg jag avsnittet av 100 Code där jag spelar Sofia Sala. Någon som sett det? Lite väl mycket som syntes i vissa scener kanske, men det hörde till. 

Avsnittet regisserades av bästa Lisa James Larsson. 100 Code är en svensk/amerikansk kriminalserie med Michael Nyquist och Dominic Monaghan i huvudrollerna. 

  

  

Omfg!

Att H&M årligen gör härliga designer samarbeten har aldrig varit något som höjt ett ögonbryn hos mig. Tills nu! 

Den 5 november släpper nämligen H&M en kollektion i samarbete med BALMAIN! Alltså ZÅ spännande! Jag älskar ju verkligen Balmain så det här väntar jag på med spänning! 

  

Såhär blev hårfärgen 

En varm och mjuk ombre färgade jag till. Frisören använde sig av det nya medlet Niophlex från Id Hair. Det är en produkt som används i blekmedlet för att blekningen inte ska slita på håret och vet ni vad? Det funkar verkligen! Mitt hår är hur mjukt som helst trots det ljusast upp flera nyanser i topparna. Jag som använde extensions samt blekte håret i många år, har fått kämpa för att mitt hår ska återhämta sig från dom åren och det är först nu håret både känns friskt, riktigt mjukt och växt ut bra. Nu har det gått cirka två år sedan jag hade i extensions. Därför är jag otroligt noggrann med att inte slita ut mitt hår igen. 

Jag rekommenderar alla som bleker håret, mycket som lite, att be din frisör använda Niophlex! 

   
 

Happy day! 

Idag har varit en riktigt bra dag. Morgonen började på jobbet och där var jag tills fem-tiden. Sen hem och där fick jag ett telefonsamtal med en riktigt rolig nyhet! Berättar mer om det sen… 

Anyway, är superduper trött så vi kollar Vänner i sängen. Alltså att man aldrig tröttnar haha! Det var som en kompis (Chris) sa – Det blir bara bättre och bättre. Och det är så jäkla sant! Mer och mer tycker jag att varje litet karaktärsdrag och replik är rent ut sagt genialisk! 

Gillar ni ”Vänner”?

  

Damn dramaqueens

Är det något jag avskyr så är det dramaqueens som tror att hela jorden snurrar runt dom, som inte har någon respekt och tycker att dom själva ska särbehandlas. Det är aldrig deras fel, dom skyller alltid ifrån sig och det är bara SÅ synd om dom! 

Känner ni igen typen? 

Sådana typer har jag medvetet valt att sortera bort från mitt liv för många år sedan. När jag då och då får tvingas beblanda med dom ändå så blir det riktigt svårt att bara ”hålla sig borta” och vara tyst. För jag accepterar folk som är respektlösa, ljuger och snackar skit. Jag gör det bara inte. 

Det är lite småtankar jag haft denna vecka som jag vill dela med mig utav, då jag, tyvärr, ibland blir tvungen att handskas med en äkta dramaqueen…  

 

Vänder baken mot dom ;)