Bara ben 

Är det något vi tjejer längtar tills med sommaren, så är det att få slippa dra på sig så mycket kläder och istället få gå med bara ben i snygga shorts, söta kjolar och heta klänningar. 

Eller hur? 

Sen är det självklart typ tusen saker till man längtat hela vintern efter…

  

House hunting!

I helgen blir det house hunting deluxe! Tre visningar på rad blir det och det är radhus, parhus och ett hus. Så vi får se! Parhuset ligger på samma gata som min kompis Bellos har köpt på. Hur underbart vore inte det, att bo på samma gata som en nära vän?! Det har jag inte gjort sen jag och Katta bodde grannar (husen bredvid varann) på Råbykorset i Västerås för x antal år sedan. 

Oj, vilka minnen jag fick upp nu från tiden då jag och Katta var grannar. Fan vad kul vi hade! Jag kommer ihåg en gång när Katta kom upp till mig med typ 3 tröjor, något drickglas och en gaffel (asså va!?) haha! Saker jag glömt! 

Jag och Katta när jag jobbade på en tatueringsmässa i Västerås:

   
 

Starka klara hårfärger 

Jag är så himla sugen på att färga håret i en riktigt stark och klar färg! Typ royalblue eller violett. Så rått! Älskar det! 

Problemet är ju att du behöver bleka ditt hår för att få den klara färgen. Annars blir den tex blåa färgen lika mörk som färgen jag har nu. Alltså en riktigt mörk blå, knappt märkbar i detta mörkbruna. 

Jag har ju endast tonat håret senaste typ 1-2 åren och det har verkligen varit värt att låta håret vila. Nu känns mitt hår skönt, mjukt och friskt. Det känns äkta liksom. Och det bästa är att det är helt äkta också! Så det vill jag ju såklart inte förstöra. 

Såå, jag tänker – mötas halvvägs? Dip dye, slingor eller dylikt. 

Tåls att tänka på eller hur!? 

Vilken hårfärg tror ni jag skulle passa bäst i?

  

Cleaning day

Alltså, hur tråkigt att städa och sortera massor och massor (jag skojar inte, massor) av kläder. Och skor. När det går serier som Vänner (nej jag kommer aldrig tröttna och JA jag har sett varje avsnitt minst 5 ggr). 

Men det måste göras! 

En liten paus då och då, för snacks, skadar ju ingen ;-).

 

 

Dags att rycka upp sig!

Jag har legat hemma och varit så sinnessjukt sjuk de senaste dagarna. Speciellt igår. Vaknade 17 gånger inatt och kände mig smått oövertygad om jag skulle överleva till morgonen. 

Men det gjorde jag. Hör och häpna. Morgonen var sjukt seg och jag kände mig, om möjligt, ännu värre. 

Men sen hände nåt! Efter mycket om och men packade jag in Börje i bilen och tog mig till ängen. Börjes favoritplats. Oavsett hur jag mår så måste han motioneras och min rygg gör så förbaskat ont direkt jag legat ner en dag för mycket (som man såklart gör när man är sjuk) och då finns det inget bättre än att röra på mig! Nu klarade jag faktiskt inte att gå så lång sträcka så dessvärre blev det bara 20 min. Men dom minuterna i den sköna solen gjorde sist. 

Så nu ska det städas. Jag har hållt på att sortera kläder som ska skänkas i dagar nu och jag får psykos på alla påsar och lådor som är framdragna. Är man sjuk så tycker jag det bara blir som en inre stress av att det är stökigt och allt känns bara värre. 

Ordning och reda runt sig skapar alltid ett lugnare och mer fokuserat inre. Yep, det är min filosofi. För mig funkar det.

Aja, puss!
Idag rockar jag röda läppar från YSL pur couture nr 50, en tisha från Replay och jeans från inte fan vet jag. 


 

Grattis Pappa

Nu är vi på väg till pappsen med tårta. Väl på plats väntar mina fastrar som jag inte sett på länge, så det ska bli supertrevligt!

Jag kan inte fatta att pappa fyller hela 70 år!!! Jag är så himla tacksam för all tid vi får tillsammans och det finns ingen jag ser upp till mer än min kära pappa! Han är en sann hjälte, en legend och det vet alla som känner honom. Min älskade pappa, jag är så stolt över att vara din dotter. Du är helt otrolig! (Det är min mamma också för den delen, vis och klok som få)

  

100 Code

Ni har väl inte missat att kriminalserien 100 Code med Dominic Monaghan och Michael Nyquist i huvudrollerna finns ute på swefilmer nu?

Avsnittet jag är med i kommer snart också då ”min” regissör Lisa James Larsson’s avsnitt precis har börjat visats. Hon regisserar f.o.m. Avsnitt nr 7, tror jag. 

Jag säger till när mitt avsnitt är ute. Här är lite bilder från mina inspelningsdagar.