Skön dag med la familia

Idag vad vi varit och hälsat på pappsen min. Jag har inte hunnit vara där nu på ett tag pga renoveringen och en ny hund osv.

Förut var jag ofta där varje vecka (pappa bor typ 14 mil norr om Stockholm). 

Anyway, pappa älskade Stina och hon älskade honom. Så kul! Stina ville gosa hela tiden med honom. Mys! 

Today:  

Dagarna som gått

Såja, tänkte catcha up lite med er av vad jag sysslat med senaste dagarna.

Jag har fortsatt inreda huset med fokus på vardagsrummet och nu är det verkligen bara några fåtal saker kvar. Tex fönsterbrädena behöver lite deco och soffan lite fler och högre kuddar. Annars är renoveringen klar därinne med en designtapet (Matthew Williamson) i silver/taupe som en fondvägg och nordic Oak golv, samt en ruta under trappen med vit dekorsten.  

En kompis från Västerås har också varit och hälsat på och följt med ut med vovvarna. Stina (den äldre adoptivhunden) bantar ju så det blir många, långa och sköna promenader. Vi bakade kladdkaka (utan ägg, kan slänga upp receptet i ett annat inlägg) med lite mandelsmör i och unnade oss som folk så fint vill kalla det haha. Jag unnar mig något nästan varje dag därför låter det lite kul när just jag säger så thihi. Men jag rör också väldigt mycket på mig.  

 När jag vinkat av kompisen blev det en lång dag av jobb framför datorn och ett ganska snabbt men viktigt jobbsamtal med en vän som jag också gör en del jobb med, om ett samarbete vi kokat länge och väl på…
  
Sen var det fredag och då blev det bara lite enkelt morgonjobb, sen myste vi med tacos framför Idol. Alltså waauw, vilka talanger dom fått med i år. Jag har verkligen flera favorit. Simon och Amanda ligger väl högst upp – vilka totala ROCKSTARS. Sen har vi goa Martin, Magnus och Axel. Enorma talanger alla fem och magiska röster jag skulle kunna lyssna dagarna i ända på. Jag tycker för övrigt att det var extremt tråkigt att Adam Torssell åkte ut, förra veckan fick man verkligen se hur otroligt musikalisk han är och jag ville verkligen se mer av honom. Det finns några unga tjejer jag tycker borde rykt istället då dom inte känns riktigt redo, då menar jag faktiskt inte Ida, utan två andra. Vad tycker ni?

 

Så fullt upp

Jag har verkligen inte hunnit med bloggen det senaste. Eller vet ni vad? Där måste jag rätta mig. Man har tid om man tar sig tiden. Och det är vad jag inte har gjort. Jag har haft fullt upp, stundvis glömt bloggen och på kvällarna när jag haft tid att skriva några kortare inlägg och istället tidsinställa dom så de sprids ut kommande dag/dagar, har jag prioriterat familjemys och god mat. Det är sanningen. 

Men nu är min lilla ”jobbstudio” snart klar. Den är redan färdigbyggd men ett bord saknas och ett par tillbehör för att få till allt och datorn ska lagas klart. När allt väl är klart kommer jag att använda studion som ett slags kontor för bland annat bloggen. Med andra ord kommer jag lägga fler timmars jobb med bloggen. 

Med det sagt, min lilla usla ursäkt ha ha, kan jag säga att inlägg om dessa två dagar som utelämnats ur bloggen kommer dyka upp imorgon/idag lördag. 

Godnattispussar! ❤️

 
  

Sköna onsdag ❤️

Idag har jag bara tagit det lugnt! Jag har jobbat lite smått hemifrån sen bara städat och fixat lite. Gick in på gymmet men det blev inte mer än ca 20 minuter styrka. Sen tog vi en timmes promenix med vovvarna. SÅ himla skönt! Det var ju soligt idag igen. Hoppas det håller i sig. Älskar såna höstdagar! 

Nu har vi precis ätit middag här hemma, jag gjorde en enkel spagetti med vegetarisk bolognese. Nom nom nom. SÅ smarrigt!

 

Misslyckade selfies..

Jag har aldrig varit mycket för att ta kort på mig själv. Tror nog jag är motsatsen till de flesta i mitt yrke. MEN selfies har ändå visat sig vara ett extremt enkelt komplement till både bloggen och instagram. Så nu försöker jag påminna mig att ta selfies ofta till Bloggish. Men det är inte alltid dom blir bra på första försöket direkt.

Hittade ett par misslyckade när jag skulle rensa mobilen.

  

Höstmysigt

Jag är verkligen inte mycket för vintern men hösten kan verkligen vara riktigt mysigt med alla vackra färger ute och kvällar med massa tända ljus och varmt te. 

Älskar att inreda hemmet efter årstider också. På hösten tar jag fram mängder med doftljus, tänder upp massa små lampor så det blir mysbelysning och ställer fina höstbuketter på bordet.

MYS!