Kolla in asset

Den här mysiga bilden togs på ”Börjes äng” när vi var ute på långpromenad. Börje syns knappt för han sprang så snabbt att han blev helt suddig på bilden haha. 

Sen la jag faktiskt märke till att det blev en iaf halvbra vinkel på min rumpa (bortse från min annars otroligt lufsiga look, haha). Det är så sällan man medvetet tar ”profilbilder” på rumpan liksom. Alltså vilket oseriöst och genom onödigt inlägg, orka haha!

Anyhow, jag har jobbat många timmar idag och var redan helt slut när jag vaknade imorse (den är jobbig den..) så jag kommer typ somna snart. Kul fredag, haha! 

Mysiga kvällar

Att ligga i sängen och kolla på en riktigt mysig film medan det regnar lätt mot fönstret, är ändå rätt nice! 

Såg en så bra film nyss med bla Rachel Mcadams och Harrison Ford. Kan kolla vad den hette imorgon, men den var både rolig och sådär mysig så man blir glad. Mysfilm! 

Nu är det dags att sussa! Imorgon blir det en lång dag av jobb. Pussar American Horror Story

Jag är inne på säsong 3 av American Horror story och säsongerna blir faktiskt bara bättre och bättre. 

Jessica Lange är favoriten. Hon har varit en av mina absoluta favoritskådisar sedan jag såg filmen ”Frances” när jag var liten. Den handlar om filmstjärnan Frances Farmers liv och Frances spelas av en ung Jessica Lange. Jag tycker hon är helt fantastisk och jag blir helt trollbunden när jag ser hennes tolkningar av de olika karaktärer hon spelar i American horror story. Helt magisk är hon! 

Har ni sett American Horror Story? Vad tycker ni? Jag älskar varje säsong!Minglar i folkhavet

Då är jag och min fina prinsessa Rosie här på operaterassen där finest awards förmingel håller hus. Snart ska vi ner till café opera där prisutdelningen är.

Det är SJUKT mycket folk här, mer än förra året, nästan lite för mycket, men kul finest awards blivit så stort och omtyckt. Finest awards ikväll

Jaha, ikväll är det finest awards, det har ni säkert läst på de flesta bloggar redan? Haha.

Jag har INGEN aning vad jag ska ha på mig. Drog fram liiiite alternativ på sängen. Snart kommer fina Rosie, vi ska mysa lite innan vi drar. Jag har dock inte ens hoppat in i duschen ens. Kanske borde göra det nu? 

Btw. Hur fint är det inte med färska blommor hemma? Vi har nästan alltid det. Älskar färska blommor och snygga vaser. Denna är från Mio. Pennfodrals kjol

Jag älskar verkligen pennfodrals kjolar. Modellen är så himla feminin och framhäver ens kvinnliga former. Sedan kan det behövas en rejäl höjd på klacken om man är lite kort som jag. Fast ibland vill jag bara ha något ledigt och kör med ballerinaskor till det ändå. 

Jag har verkligen mängder av pennfodrals kjolar. Stor favorit. 

Kanske skulle köra på pennfodral till finest imorgon? Donno.. 

Vad tycker ni? Dock skulle jag inte köra på en sån slapp tisha till utan kanske något linne eller skjorta? Ekologiskt framför gift!

Flera dagar i veckan äter jag tomatsoppa till lunch. Halvfabrikat och jävligt, men ändå så jäkla mumsigt! 

När jag lagar mat köper jag ekologiskt så långt jag kan för jag vill inte äta en massa gift som sakta (men ack så säkert) dödar mig. Fast när jag kommer hem runt 22 flera dagar i streck och sen ska upp och jobba så hinner jag inte alltid laga mat och då får det helt enkelt bli en enkel soppa. Jag är ju vegetarian och en kräsen sådan, så inte lätt att hitta bra mat om jag inte lagar den själv. 

Men alltså HERREGUD vilket tråkigt inlägg – men vafan ät ekologiskt iaf!