Så taggad på mycket jobb!

Nu har jag en hel del projektfrsnför mig som jag ska sätta tänderna i och sortera ut vad som är mest aktuellt och i vilken ordning! Jag gillar att ha många bollar i luften och ni som läst bloggen ett tag vet ju det redan. Men senaste tiden har jag fått prioritera annat och inte jobbat lika intensivt, men nu börjar jag äntligen lösa vissa pusselbitar för att balansera olika delar av livet. Som Börjisen tex. 

Anyway, det känns så skönt att börja få tillbaka både inspiration och drivkraft och se vilka jobb och projekt som ligger framför mig och lägga en plan. 
Wuup! Älskar att ha många Bollar i luften, som sagt! 

Pussar! PS Rosie tänker på dig ikväll <3 

  

Ett stort grattis till mitt fina hjärta!

Idag fyller min fina vän Jessica år och hon förtjänar faktiskt ett inlägg här.

Ett stort grattis önskar jag dig och att du, Milla och Cissi med flera firar kungligt i värmen. Det förtjänar du!

Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Glädje och sorg, skratt och gråt. Vi har festat så det skriker om det tillsammans men likväl har vi våra djupa samtal och vackra stunder som inte handlar om något annat än ren vänskap. Vi har haft påfrestelser och prövningar från oväntade och olojala håll som försökt skada vår vänskap men i slutändan endast förstärkt den. Ja, vi har gjort det mesta tillsammans helt enkelt. 

Jag älskar dig och min dörr är alltid öppen för dig. Behöver du mig så finns jag precis här ❤️. Det hoppas jag du alltid bär med dig. Mycket kärlek till dig och jag längtar så det pirras tills vi ses när du kommer hem! <3 Grattis min vackra vän!

  

70-tals inspirerad outfit

Såhär såg jag ut på gårdagens husvisningar. En 70-tals inspirerad outfit med utsvängda jeans, som är en riktig trend i vår och sommar. Mina är från Diesel. Solbrillor kunde jag ju valt mina pilot rayban’s, hade ju varit pricken över i’t, men jag valde faktiskt mina Victoria’s Secret brickor som jag ändå tycker ger en clean brytning på 70-talet. En vit tisha från Cubus och jacka i skinnimitation från Vila.  

Skorna syns inte med de är skoletter med träklack från Nly trend, en gåva från min faster Inger. 

  

 

Att räkna timmarna tills man ska upp..

Visst är det en rent ut sagt för jävlig känsla när man inte kan somna och redan vet att det kommer bli en fruktansvärt plågsam dag på jobbet?!  Som sen kommer sluta med att man går hem med huvudvärk och med svidande ögon ska försöka hålla sig vaken i några timmar för att det inte ska bli samma sak nästa natt.

Man räknar timmarna man har kvar att kunna få sömn på och hur (oändligt) många timmarna man sen ska hålla sig vaken. Ögonen bultar och huvudet lika så. Kroppen skriker efter sömn helt enkelt. Men har man sömnproblem så blir det inte lättare för det! 

Det är exakt där jag är just nu. Jag är extremt krävande mot mig själv jobbmässigt också, så jag kräver en hög nivå och det är fan inte så lätt när man inte fått någon sömn så huvudet bara dunkar och du får svårt att fokusera. DEN tanken är vad som stressar mig mer. 

Aja, bye bye hejdå sköna sömn. 

Imorgon ska jag berätta hur det gick på visningarna, haft så mycket idag att jag inte hunnit – visningar, fika hos Bellos och Adde, Börje promenix, fix hemma, middag osv osv.. Ja ni fattar. Imorgon. ❤️ 

Hur söt är inte den här skrynkelpannan då!? 

 

Husvisning 

Sitter i bilen påväg till tre stycken visningar på lite allt möjligt. Först en enplansvilla med stor tomt - hello rosbuskar längst hela tomten! 

Vi får se helt enkelt. Inte alls säkert något av ställena känns okej ens! 

Men spännande ;) 

  

Bara ben 

Är det något vi tjejer längtar tills med sommaren, så är det att få slippa dra på sig så mycket kläder och istället få gå med bara ben i snygga shorts, söta kjolar och heta klänningar. 

Eller hur? 

Sen är det självklart typ tusen saker till man längtat hela vintern efter…

  

House hunting!

I helgen blir det house hunting deluxe! Tre visningar på rad blir det och det är radhus, parhus och ett hus. Så vi får se! Parhuset ligger på samma gata som min kompis Bellos har köpt på. Hur underbart vore inte det, att bo på samma gata som en nära vän?! Det har jag inte gjort sen jag och Katta bodde grannar (husen bredvid varann) på Råbykorset i Västerås för x antal år sedan. 

Oj, vilka minnen jag fick upp nu från tiden då jag och Katta var grannar. Fan vad kul vi hade! Jag kommer ihåg en gång när Katta kom upp till mig med typ 3 tröjor, något drickglas och en gaffel (asså va!?) haha! Saker jag glömt! 

Jag och Katta när jag jobbade på en tatueringsmässa i Västerås: