Vin och julpynt!

Oj, vad tiden bara rusat iväg ikväll. Det blir så när man har roligt. Jag och Anna-Karin behövde verkligen en hel del catching up!

Efter mat och glögg gick vi över till vinet och massa skratt och catching up. Vilket i sin tur ledde till att granen, som vi skulle klä, fortfarande stod naken vid midnatt. Men nu är den klädd. Får visa er sen i bättre belysning, dessa bilder är från snapchat. 

Aja, nu är det dags att mysa ner sig i sängen! 

Vi hörs imorgon!

Pussar! 

  

Adventsmysa med Ak 

Hej hopp! Hur mår ni? 

Jag har en ledig helg, det är inte alltid jag har en heeeeelt ledig helg. Just nu pysslar jag lite hemma och ska snart köra lite tricks med vovvarna. Sen kommer min gamla roomie och kompis Anna-Karin, aka ak4 hit. Vi ska faktiskt adventsmysa deluxe. Ni vet klä julgranen (därför den inte är klädd på bilden), dricka olika sorters glögg, mumsa pepparkakor och hela rubbet. Hon ska sussa här också, vi har ju ett gästrum med en stooor säng som ska vara den skönaste ever att sussa i, har dock inte hunnit pröva den själv men ska göra det. Imorgon kanske vi tar en promenix med vovvarna, catchar up lite mer och lite sånt.

Vi hörs lite senare!

Pussar! 

   
   

Oldie but goldie

Åh, jag snubblade in på denna gamla bild igår. Eller gammal och gammal, allt är väl relativt. Tror den är ifrån tidigt 2013 eller sent 2012. 

Den här bilden är faktiskt en favorit och den underbara kjolen jag bär med två slitsar fram, tappade jag helt bort en tid efter plåtningen (kläderna jag bär var mina egna) och jag kunde inte hitta en liknande någonstans vid den tiden. Så surt. Men men. 

Fotograf var Mauro Lopez som jag plåtade med ofta och väl under dom åren!

576024_2684334725963_2111117172_n

 

Jobbplanering & annat fix

Goo morgon, go morgon mina vänner!

När jag tittar på den här bilden, som togs en solig dag i somras, längtar jag verkligen till sommaren. Men vet ni vad? Den är snart här. Det säger det bara shish, på gott och ont!

Vad ska ni göra idag? Jag ska fixa lite saker i min walk in closet. Typ sortera ut kläder som ska skänkas och kläder som ska säljas, städa lite och  sånt. Sen har jag faktiskt väldigt mycket jobbplanering och möten som ska bokas och allt ska struktureras upp. Om jag hinner ska jag också filma en makeup tutorial, min första tutorial i rörlig bild blir det. 

Nu ska jag göra en mumsig latte med vanilj sojamjölk. Vi hörs lite senare!

Pussar!

DSC00217

På jakt efter din nyårsklänning?

Till nyår tycker jag, som många andra, att det ska vara sparkle och glamour! Jag gillar också maxi klänning (långklänning) på nyårsafton, men jag hittade inte så många snygga.

Här kommer lite tips som iaf jag tycker är magiska till nyårsafton!

nelly1

1. Sexig maxi klänning med paljetter 899:- (denna finns även i silver) HÄR.

nelly2

2. Silvrig maxi klänning (finns också i svart) 699:- HÄR.

bubbleroom

3. Svart klänning med magiska detaljer i ryggen 259:- HÄR.

ginatricot

4.  En svart paljettklänning i en lätt oversize modell, 499:-  HÄR.

nelly3

5. Maxi klänning med djup urringning 699:- HÄR. 

 

 

Vilka köper ni julklappar till?

Nu är det några år sedan jag verkligen firade jul, men jag köper ändå julklappar till nära och kära då jag är väl medveten om att andra verkligen firar jul. Varför jag själv inte firar kanske vi kan ta en annan dag. Vi får se!

Antwhoosie, jag är nästan klar med julklapparna iaf. Jag köper till min familj och sen till nära vänner. Det är viktigt och samtidigt riktigt roligt att göra sina vänner glada (familjen också såklart men man får inte glömma vännerna). Jag är faktiskt, utan att skryta, riktigt bra på att ge presenter och visa uppskattning överlag. Jag tycker det finns så mycket jobbigt i världen och folk behöver lite extra uppbackning och uppskattning, gärna från oväntat håll eller i ett oväntat läge. Sånt gillar jag.

Vilka köper ni julklappar till? Tycker ni det är viktigt att ge spontana presenter?