Fast efter 30 sek.

banner-HBO

 

Jag bloggade tidigare om denna serie The Shannara Chronicles som då inte hade haft premiär ännu men nu har jag hunnit se första tre avsnitten. Alltså Waauw, jag var fast efter 30 sekunder, på riktigt. Med andra ord, jag var fast redan vid introt. 

Rekommenderas starkt.

Mitt förra inlägg var i samarbete, men detta är verkligen från hjärtat. Gillar du Sagan om Ringen trilogin, kommer du gilla denna. 

Min nya bibel

img_1341-1.jpeg

 

Jag somnar och jag vaknar med att läsa ett par sidor ur denna bok, som blivit som en slags bibel för mig. Khloè Kardashian skriver så öppenhjärtigt och ger så mycket konkreta tips på hur en vänder saker i livet till något positivt. Hon har precis samma inställning som jag själv har kring att allt handlar om hur du själv ser på saker och ting. T.ex. – Är glaset halvtomt eller halvfullt? Det tog år innan jag verkligen förstod vad det innebar och sedan började leva med det som ett slags motto. Mitt glas är alltid halvfullt. Positive thinking leads to positive things. 

Dock har jag behövt en påminnelse när jag gått igenom denna sorg och den här boken har visat sig vara perfekt för mig. Den pushar mig också till att träna varje dag, om än bara kortare pass vissa dagar, får boken/Khloè igång mig.

Rekommenderar den verkligen! Tror dock bara den finns att få tag på med engelsk text, fast Khloè skriver ungefär som hon pratar (inte lika många fuck dock 😉 ) så det är ingen svår engelska. Try it!

En helt ny riktning 

Vissa saker i mitt liv går nu åt en ny, men väldigt spännande riktning. Eller mja, inte helt nytt för mig då det lutat åt detta håll ett tag nu. Ändå blir det en ganska stor vändning.

Mer om det i en lite mindre förvirrande upplaga vid ett senare tillfälle. I början av våren inledda första steget.

Pussar

När Belle gjorde mitt hår

Här hade Belle satt in lockiga extensions, år 2013 kanske? Minns att jag trivdes riktigt bra i det håret! Hon är så himla duktig Belle

Men nu har jag ju inte haft i extensions sedan hösten 2013. Helt sjukt. Eller nja, så sjukt är väl inte just den grejen. Men att mitt hår växt så mycket är däremot riktigt ballt, om inte annat. Dock har jag behövt toppa det i några månader nu vilket inte blivit av och det gör att topparna bara klyver sig. Ska försöka åka förbi en salong imorgon! 

”Sista vintern i Sverige”

IMG_0040

En sak jag verkligen längtar efter att få slippa när våren kommer – alla kläder man måste böka på sig! Alltså vinterjackor och vinterskor… Hur bökigt? Jag vill gå runt i klänning eller jeansshorts och tischa vajer dag! Jag är ju ingen vinterperson, redan som barn förstod jag att det svenska vinterhalvåret inte var något för mig. Från 8 års ålder började jag varje vinter säga – ”nej det här är sista vintern i Sverige för mig”. Jag har tänkt en del på det i vuxna dar, alltså hur tänkte jag där? Vart trodde jag att jag skulle kunna åka? Where? Haha, men ganska ambitiöst ändå. 

Jag känner mig dock ganska nöjd med att spendera lite tid utomlands under vintern, behöver faktiskt inte flytta. 

Oldie’s från Visby

  
Den här bilden tog min bestie Belle när vi var i Visby för några år sen. Det vet verkligen en riktig bästisresa. Även om vi rest ihop till andra roliga städer och länder, så var just den Gotlands trippen extra rolig för det blev en riktig sån där riktig just bästisresa. Vi var överallt och ingenstans, hängde med både vänner och nytt folk, blev dyngraka med knäna fulla av blåmärken, upplevde enorma bokhyllor men vi garvade oss ändå igenom både dagar och nätter. 

En grym resa helt enkelt i äkta vänskapsanda.