London imorgon

Äntligen är det dags för en vända till London och hälsa på vänner. Det blir dock en riktig blixtvisit över helgen bara, men så skönt att komma iväg. Sen har jag ju några av mina bästa vänner där så det blir extra kul!

Här följer ett bildhav från några Londonbesök: 

IMG_9070IMG_9071525118_3851501624406_733953921_nIMG_3367554709_10153465663360153_1543179523_nFullSizeRender-3FullSizeRender-2

Grilltime!

Vilken sommardag det varit idag! Helt oroligt. Jag har varit ute i solen hela dagen. Har fotat lite hundar, här på tomten, som förhoppningsvis ska bli adopterade till ett forever home. Sen har det planterats – jajamensan, planteringsexperten är fortfarande igång ;-). Och nu grillas det på altanen. 

Dagar som dessa… ❤️

Årets första middag utomhus

Ikväll dukade vi middagen på altanen. Obeskrivligt efterlängtat och så himla nice! 

Vovvarna slappade i gräset istället för att leka som alltid annars. Dom var så trötta efter att ha lekt hemma hos bästa Jeanette och hennes vovvar hela dagen. Jag har varit och fixat en massa ärenden idag, pluggat och fixat mina fransar and that´s about it. 

Imorgon packar jag väskan för ett par dagar hos en av mina London bästisar. Det blir en riktig snabbis men ändå så himla skönt. London är en sån där stad jag alltid saknar, som har en bit av mitt hjärta. 

Aja, nu ligger vi  sängen och ska kika serier, godnattpussar! 

IMG_0278IMG_0266IMG_0263

Dricker med ögonen

Jag både äter och dricker verkligen till 50% (minst) med ögonen. T.ex. så blir saften (eller vad jag nu än dricker) så mycket godare i dessa söta glas med sugrör. Dom är från Cervera. Håller ni inte med om att det estetiska gör så himla mycket för aptiten (och smaken)? Allting handlar egentligen om reklam, att sälja in något. Därför läggs maten upp för ögat på fina restauranger, liksom i tv-reklamer och andra reklamkampanjer. Det är intressant det där, tycker jag. Nu ska jag iaf dricka min gottiga körsbärssaft ur mitt gottiga glas. 

IMG_0211

Dagens kontor

Att sitta och sola samtidigt som en skriver uppdrag, är verkligen lyx. Det blir så himla varmt på altanen också, men jag tycker bara det är helt underbart. Soldyrkare. Ska dock försöka sluta tjata om vädret nu i varje inlägg. Men ni som läst bloggen ett tag vet nog att jag är lite allt eller inget. Jag snöar in extremt på något sen tröttnar jag och snöar in på något annat.

Aja, nu ska jag hälla upp en vanilj latte med sojamjölk, Så himla mums mums! Sen skicka in texten jag precis blev klar med, men först ska den korrekturläsas.

Underbara maj!

Nu är det ett jäkla tjöt om vädret härinne, men jag måste ju fråga om ni har sett väderrapporterna för denna vecka? I Stockholm (och i stort sett hela Mellansverige) ska” det fortsätta vara sol hela veckan och till helgen hela 21 grader!!! Nu är inte jag i Sverige denna helg men jag är ändå alltid optimistisk för fina vårdagar :D!

I skrivandes stund är det 16 grader och sol här, klockan är 11.25. Igår var det 17 grader. Alltså gaaah I just Love it! Vill ha bikiniväder nju.