Ett sms som lyfter hela dagen 

Ni förstår inte hur glad jag blev över detta fina sms! Det är från en gammal kollega som jag inte har träffat på ett par månader nu. Jag har haft så fullt upp om dagarna och inte ens hunnit höra av mig efter jag slutat i september. Så från ingenstans kommer detta enkla men ack fina sms. Fina ni är ❤️. 

Pappas tatuering

Igår var jag ju och tatuerade mig hos min tatuerare – tillika vän – Manny. Han har gjort fem av mina (kanske tio, elva?) tatueringar. Denna gång blev motivet tre fåglar placerade bredvid en text som jag haft i flera år på armen. En text till pappa. Fåglarna ville jag ha då jag även valde att ha dem i hans dödsannons. 

En högst personlig tatuering med ett ofantligt värde. Tack Manny. 


By the way – har ni sett min biceps? 😉 

#tbt – behind the scene

För ett par veckor sedan visade jag lite bilder från 100 Code serien, där jag spelade Sofia Sala i ett avsnitt. Minns ni? 

Nu kör vi en #tbt i samma linje. Fast från andra hållet. Vi kör en behind the scene, från självaste inspelningsplatsen. Eller tja i make och stylistrummet var vi i allafall. 

Michael Nyqvist och Dominic Monaghan (känd från serien Lost och Sagan om ringen filmerna) hade huvudrollerna. Även magiska Aliette Opheim var på plats den dagen. 

Godnattis sötnosar! 

En gammal goding och tips på webbshop!

1395539

Jag kikade igenom gamla bilder och trilla över denna gamla goding på mig och Milla. Om jag inte minns helt fel så hade hon redan flyttat till Dubai vid den här tiden och var hemma i Stockholm på ett besök. Tror att vi är på Riche. Nedan är en bild från när jag hälsat på henne i Dubai.

1210048

Camilla öppnade nyligen upp en alldeles egen webbshop där du kan shoppa loss bland både kläder och accessoarer! Ni hittar butiken HÄR.

logo

Mössan på!

Nu ni, är det mössväder ute. Lite mysigt är det väl ändå? 

I skrivandets stund är jag påväg till Mall of Scandinavia för lite shopping och mys. Imorgon har jag intervju ett, av två, till nästa veckas nyhetsinslag. Ska bli riktigt kul för inslaget berör något jag själv tycker är riktigt viktigt! 

Att granska rapporter..

.. Som inte har skickats till mig.

Idag har jag verkligen jagat folk. Jag har bland annat ringt myndigheter för att begära ut rapporter men herregud vad alla ska slussa en vidare fastän jag egentligen redan pratar med rätt person. Dock har jag fått tag på riktigt intressanta personer kring det inslag jag vill göra.

Jag jobbar alltså med ett nyhetsinslag till skolan. Det är faktiskt ganska förvånande för mig själv att jag inte bara tycker att det är otroligt roligt med grävande journalistik, utan det visar sig att jag även är väldigt bra på det. När ens inre private investigator får visa sina kvaliteter. Lite så.

644560_3335314080040_452962283_n

Bilden har inget med inlägget att göra, jag tog det som fanns på datorn aight.