Det är jag och Snobben

Imorgon ska jag upp och jobba tidigt. Eller ja, tidigt för att vara mig. Har precis varit ute och sprungit lite med Börje och busat, men han är fortfarande döbusig! Haha! Han är helt andfådd för han springer upp och ner från sängen och bjuder in till lek och bus. Gullungen. 

Nu blir det ett avsnitt Vampire Diaries i sängen i mitt Snobben nattlinne. Känner mig som 8 år i det, haha. Ett bomullsnattlinne liksom. So sexy! Men HUR skönt!? – EXAKT! ;) 

Okej, nattis sötnosar! Damon Salvatore

Som skådespelare gillar jag mest Paul Wesley (spelar Stefan) Om vi ska snacka Vampire Diaries. Men som karaktär älskar jag ju Damon Salvatore. Alltså HUR kan man inte älska honom och hans klockrena kommentarer, badboy utåt med ett vackert hjärta inuti!? Middags tips!

Ikväll lagade jag hasselbackspotatis med vegetarisk schnitzel och stark tomatsås (självklart hemmagjord, avskyr fabrikat). Sen lite ruccola, majs, gurka och fefferoni (stavning oklar)

Riktigt mumsigt! Älskar att laga mat i ugnen. Bara skölja av och skära upp allt, krydda och lägga in i ugnen. Göra en lätt sallad och en sås. Super!

IMG_5557

Fyller kalendern

bild 1-16

Nu har jag plockat lite hemma och fixat och trixat med massa planering som får fylla upp dagar i kalendern.

Tänk det är redan mars!? Men jag är glad att det inte är typ maj. Ännu. Jag är inte redo än, haha. Jag jobbar lite för mycket, vill att mina ipl behandlingar är klara så jag kan sola mig brun och lite sånt larv. Haha!

Nu ska jag ta en paus från allt och kolla ett par Vampire Diaries avsnitt <3. Fy fan vad nice!!!

Klar med jobb 1

Klockan är inte ens 13 och jag är klar för dagen med jobb 1. Nu är det bara lite jobb från datan och jobbrelaterade efterforskningar att ta tag i. 

Vädret är ju superfint också! Önskar Börje tyckte om att promenera i området men han är för rädd häromkring. Vi kan bara gå typ runt huset eller åka till hans älskade äng som ligger bara 3 minuter med bil härifrån. Det är dock nåt knas med bilen så blir ingen äng idag. Vi får hänga mycket här utanför istället.  :-) 

Annars ska jag bara ta itu med lite ärenden och städa lite hemma.

Hoppas ni får en fin Måndag! Jag älskar ju måndagar. 

IMG_5696-0.JPG

Morning Glory

Alltså jag hatar att gå upp tidigt. Helt värdelöst haha. Nej, men ibland är det riktigt skönt. Men att gå upp 06, nej alltså det är inte för mig. Kl 08 det är helt okej, 06 är för tidigt.

 

Jag skulle upp vid sex imorse men vaknade strax efter fem och sen dess har jag varit uppe.

 

Först är jag på jobbet också. What!? Vi brukar alltid vara många på morgonen så jag blir lite småorolig.

 

Aja, dom kommer väl ;). Puss

IMG_6024

 

Snygga långklänningar

Minns ni denna blåsa som jag hade på något event förut och bloggade om?

Jag minns den, för jag älskar den! Långärmad figursydd långklänning med en hög slits. SÅ enkelt men SÅ snyggt! 

Jag tycker verkligen det är skitsnyggt att bära en maxidress. Finns i modeller för alla tillfällen, tycker jag. 

Här är en annan maxiklänning som jag gillar: 

Fredag full av jobb

Fredag Lovers, hur känns det då? Jag har ju faktiskt aldrig haft ett nio till fem jobb måndag till fredag, så för mig är det fredag när jag vill att det ska vara det. Oftast. 

Idag jobbar jag i butiken några timmar. Jag är nog hemma runt kl22 sen jobbar jag lördag, så blir ingen riktig helg för mig. 

Ska försöka springa i lite butiker på min rast och leta efter lite snygga serveringsfat. Har inget riktigt set hemma och jag tycker det är viktigt med en snygg dukning när man har folk hemma. Man äter ju lite med ögat ni vet  ;-) .

Ha en fin fredag hörni!

Vi hörs under dagen/kvällen, pussar!

IMG_1372

Ipl behandling 2

Idag var jag och gjorde min andra ipl behandling för att jämna till huden, främst vad gäller blodkärl. Alltså det är sjukt vad jag hoppar till när lampan kommer intill näsa och är såpass nära ögonen, trots skyddsglasögon. Började skratta flera gånger för det känns så larvigt. Men det är så mycket nerver runt de områdena som gör att man hoppar till och när man väl hoppar till så blir man ju rädd (som när någon skrämmer en) och börjar spänna sig så nästa gång hoppar man istället bara ännu högre när lampan blinkar till, haha!

För er som inte känner till ipl så är det en slags laserbehandling som kan utföras av olika skäl som ta bort pigmentfläckar, blodkärl, hudföryngring och även hår på kroppen (inte så ljust som jag har dock tyvärr). Det filters som används för mig är för blodkärl. Eftersom jag har en väldigt känslig hy och flera gånger bränt mig i solen så har huden blivit lite rosa runt näsan och så, vilket egentligen är små kärl. Jag har inga som direkt syns om man inte kollar väldigt noga.  Men även om andra inte ser det så stör jag mig på det och har gjort i flera år men aldrig tagit tag i, så nu är det dags! Hudvård i alla dess former är ju också ett stort intresse. Älskar när huden känns fräsh (och brun), speciellt på sommaren, då skippar jag allt smink och ser bara till att håret är nyduschat och välvårdat. Så himla skönt!

En ipl behandling som jag gör kostar lite olika från salong till salong, min kostar 990:- per gång och rekommenderas att göra minst fyra gånger. De flesta salonger tar nog runt omkring tusenlappen per gång.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla ett par avsnitt av netflix serien ”Saul”. Alla som, liksom mig, älskar Breaking Bad bör även se spinoff serien Saul. IMG_5857