RIP iPhone 

Vet ni vad som hände här om dagen då? Jo sörrni, Malena var så duktig att hon drämde ner sin iPhone rakt i ett stengolv. Med displayen rakt ner i golvet. Smack sa det, sen var det bara kross kvar av skärmen. Och jag som har tappat den otaligt många gånger utan att den har fått en skråma. Dessutom är det min fjärde iPhone och jag har gjort så med dem alla utan någon repa.

Aja, jag ska byta glaset. Det går visst på en halvtimme att få det gjort. Men ändå. Ser typ inget på den nu. 

Sommarkvällar 

Det finns egentligen inget riktigt syfte med det här inlägget mer än att jag har lata semesterdagar just nu. Svärföräldrar skämmer bort mig med god mat och vinglaset fylls på innan jag hunnit reagera. Sköna sommardagar helt enkelt. (PS. Idag somnade jag under fotbollmacth i dam-em på tv och vaknade av att jag gav ifrån mig skräckinjagande ljud). 

På min topp 5-lista

Finns det något vackrare än solnedgång? Kanske ett par saker men solnedgång hamnar lätt på min topp 5 i alla fall. 

Jag befinner mig just nu i småländska Gränna och beskådar denna vackra vy. Det blev en liten spontantripp ner hit. Nu ska jag smaska i mig en liten polkagris (de görs nämligen i Gränna) i smaken häxvrål. 

Njuter av sommaren 

.Att äta middag med den här utsikten är inte fy skam. Härlig mat, bra service och underbar atmosfär. Riktig sommarkänsla ute på Jungfrusunds restaurang, vid Ekerös hamn. Rekommenderar att ni tar ett besök dit om tillfälle ges! De har även flera vegetariska och veganska alternativ på menyn. 

Serietips!

Om du letar efter en rolig och ny komediserie, har jag något till dig! Netflix nya serie Friends from college, som handlar om sex gamla collegevänner som närmar sig fyrtio. Den innehåller både hemligheter och intriger på ett riktigt humoristiskt sätt. Serien är på åtta avsnitt och den är rolig från start men efter ungefär tre avsnitt blir den verkligen vansinnigt rolig!

Kan också ge er ett icke-tips, vad gäller netflix. Nämligen Gipsy som det görs så mycket reklam för. Jag trodde att den skulle vara spännande men det händer inte mycket i varje avsnitt och den är inte ett dugg spännande heller.

Filmtips!

Här kommer ett par nya filmtips från mig. För ovanlighetens skull tipsar jag om en dramafilm.

Lion. Den fantastiska filmen Lion är baserad på självbiografin A long way home. Filmen är otroligt stark och den är filmad i fantastiskt vackra bilder. I huvudrollen ser vi en av mina favoritskådespelare – Dev Patel (mest känd från Slumdog Millionaire).

I. T. Nästa film jag tipsar om är en thriller med Pierce Brosnan i huvudrollen och även underbara Michael Nyqvist i en biroll. Den här filmen tipsar jag mest om för Nyqvist prestation. Annars är den en mest okej thriller. Lite förutsägbar.

 

 

 

Visingsö

Här kommer lite fler bilder från veckan på Visingsö.

Turerna blev många ner till stranden, ibland två gånger om dagen. Men det kändes givet när vi bodde en kilometer från vattnet. Helt underbart! Dock hade vi lite otur med vädret, vissa dagar var ganska molniga och det blev ett par duggskurar.

strand visingsösstarnd

Vi åt och drack gott, lite för gott till och med. Jag gjorde läskande sangria-rose som vi drack i eftermiddagssolen. sangria

Självklart hade vi med oss våra bebisar – Börje och Stina. De älskar verkligen att leka på stranden. Stina vill att vi kastar pinnar ner i vattnet hela tiden och Börje vill bara bada. Gullungar!

IMG_0079stina1

Skönt häng hela veckan helt enkelt, med mycket skratt och härlig tid tillsammans. visingsö

En veckas avbrott 

Jag har precis kommit hem från en veckas semester ute på småländska Visingsö. Det har varit en vecka av strandhäng, god mat, sangria, kortspel och riktigt lugn. Min mobil har nästintill nada täckning där ute, att zoona ut från sociala medier blev därför ett välkomnat måste. Det visade sig nämligen vara riktigt skönt med en veckas avbrott från alla sociala medier. Jag hade med mig flera böcker och annan långläsning, vilket var fantastiskt skönt! En bra bok är fan livet!

img_9105.jpgd95c6ea8-4e21-41ab-9f06-bbb7772a79b7.jpg