Produktiv vecka

 

Den här veckan ar verkligen bestått av produktiva dagar. Kanske inte måndagen. Då var det så fint väder så jag får skylla på det, för den här gången. Men sen tog det fart. Jag har jobbat, skrivit på både uppdrag och eget projekt. Även hunnit med ansiktsbehandling hos Elita (berättar mer om det i ett annat inlägg), haft myskväll och tagit igen förlorad tid med en barndomsvän.

En väldigt lyckad vecka so far. Produktiva dagar kräver kreativitet. Den ska få flöda fritt. Även om jag också har fått ett nej på något jag ville, betydde det ett ja till något annat så jag ser även det med optimistiska ögon. Jag känner mig.. Levande. Ja, jag kan inte beskriva det mycket bättre än så. Levande. IMG_0765

Call it a late lunch?

Hur gott är det inte med jordgubbar, vattenmelon, körsbär med mera? Jag ska verkligen gotta ner mig hela sommaren med säsongens alla färska frukter och bär!

Det här fick bli min sena lunch. Vattenmelon och färska jordgubbar. En dag ska jag ha mig ett eget jordgubbsfält (fält – säger man så?)! Detta blev i varje fall en perfekt paus i skrivandet för lite energi. Nu ska jag in i skrivbubblan igen.

IMG_3327IMG_3330

 

Årets varmaste dag

Idag ska det vara en av årets varmaste dagar hittills, om inte den absolut varmaste. Iaf här i Stockholm. 

Jag jobbar (såklart) inomhus tills kl 18, som så många andra. Men ni som har turen att inte göra det – njut! För resten av veckan ska det vara runt 10 grader kallare och regn. Så hugg denna dagen direkt! Härliga måndag

Jag har nämnt det många gånger förr men det tåls att nämnas igen – jag älskar måndagar. Avskydde dock måndagar som barn/yngre, men nu älskar jag det. En ny fräsch vecka med nya projekt och nya möjligheter. 

Sen att det är 22 grader och blå himmel gör det till en helt perfekt start på veckan. Imorgon ska det bli 24 grader, men då jobbar jag. Början av nästa vecka ska bli lika fin som början på denna – Yaaj! 

Jag måste sortera ut plagg ur garderoben som ska skänkas, gör ju det med jämna mellanrum. Denna gången är det klänning som står på tapeten. Men när solen skiner som nu, kan garderobsgöra vänta ett par timmar. Visst?