Dille på turtleneck’s

Tjaaa, hur mår ni?

Jag mår great, tackar som frågar tackar som frågar. Eller nu ljuger jag. Ont i huvet och dåsig känner jag mig. Bergis en höstförkylning på g. Hoppas verkligen inte! Har inte tid för att vara sjuk. Jag tycker jag blir det alldeles för ofta nu för tiden. Eller ofta blir jag inte sjuk, men förut blev jag i princip aldrig sjuk, en förkylning om året kanske och lite ont i magbråcket på det. 

Anyway, idag jobbar jag i butik och blev också intervjuad för en tidning om mina 3 bästa julklappstips. Får se om jag kanske skriver om det här när det kommit i tryck. 

En annan sak. Vet ni vad jag fått totalt dille på? Ja Malena, turtleneck’s vi läste rubriken. Ja, exakt! Jag köper polotröjor i alla möjliga färger med ärmar, utan ärmar och trekvarts. Helt torsk på det är jag. Och HUR mys nu på hösten? 

Mjau!  

   

Dom är överallt..

När man ska ta en bild på sovrummet och dom här två springer förbi en på vägen in. Den ena (fetknoppen) flyger upp på sängen och rufsar till hela överkastet och den andra ställer sig rabiat i fönstret och blänger ut på fåglarna som sedan varskos en efter en. 

  

Make-up geek

Jag älskar ögonskuggspaletten jag använt här från make-up geek. *Deras produkter är inte testat på djur!*

Nu när jag inte har min dator kan jag tyvärr inte lägga upp högupplösta bilder och kan då heller inte få en inzoomad bild med bra skärpa. Jag ska visa er med bilder eller i en video när jag har min dator, för dom här högpigmenterade skuggorna är verkligen värda att visa! 

  

En livslevande BÄVER simmade förbi!

Idag hände något helt otroligt på kvällspromenixen med vovvarna.

Några gånger i veckan avslutar vi långpromenaden med att gå ner till vattnet så att hundarna får ta ett dopp om dom vill och dricka lite vatten innan hemgång. Det gjorde vi även idag, men idag hände något otroligt..

När vi var på väg nerför backen till vattnet så hörs en plums i vattnet, precis som någon hoppade i. Men vi såg inget och fortsatte ner. Hundarna tog sig ett snabbdopp och gick sen upp och bökade runt på stranden. Ni vet grävde lite gropar och sånt som hundar gillar att greja med, he he. Plötsligt ser jag hur något simmar från vassen och snett framför oss ut i sjön. ”Men shit ser du att det är något stort djur som simmar där??!” Utbrister jag. Samtidigt som jag säger det så ser jag vad det är.. ”Det är ju en fucking livslevande bäver som simmar rakt framför oss!!! OH MY GOD!!” Säger jag om och om igen. Jag blir helt till mig och skiner upp som en sol! För mig är det en av de kanske topp 10 ballaste sakerna jag sett i mitt liv! För mig var det magiskt! En livslevande stor och så satans söt BÄVER ute i det vilda! Simmande 2 meter framför oss. Det är inget man det varje dag direkt.. 

Magiskt.

  

Bilden är inte min utan hittad på och lånad från tidningenland.se 

Sämst är jag!

Minns ni att jag skrev för x antal månader sedan att jag skulle lämna in min Mac på lagning? För nåt skumt är det med den… Den liksom fryser, hackar osv. 

Anyhow, jag har fortfarande inte lämnat in den. Varför? Jo, för jag dels är lat och blivit väldigt bekväm med att jag kan blogga och kolla allt jag behöver ifrån mobilen eller min iPad, jag har även wi-fi på min systemkamera så jag kan föra över bilder direkt till mobilen. Sen har jag faktiskt haft sjukt mycket med flytt till ett hus, renovering osv osv. 

Månaderna har alltså gott och först igår när jag filmade en liten videoblogg slog det mig att jag behöver en dator för att ladda upp den! Vi har en stationär här hemma osv. Men jag behöver min egen där jag har rätt redigeringsprogram osv. Kameran jag filmade med har ju wi-fi men det funkar bara att föra över bilder till mobilen, inte film.

Så för att göra en lång jäkla historia kort, idag ska jag åka och lämna in den! Datorn alltså. Hä hä! Jag är sämst, I know. 

  

 

Stort ska det vara!

Jag är faktiskt inte så mycket för smycken. Klockor älskar jag iof, det är snyggt, stilrent och praktiskt helt enkelt. Klocka bär jag ofta, speciellt när jag jobbar eller springer på ett möte. 

Annars använder jag inte smycken ofta och när jag väl gör det satsar jag på att smycka ut endast ett område åt gången. Allt beroende på outfit. Jag kan tex plussa på stilen med att lägga till ett gäng armband på ena armen, ett långt halsband till rätt topp, ringar i olika storlekar eller ett par riktigt stora örhängen.

Som dessa örhängen som jag köpte på River Island på Oxford Street i London. Jag övervägde mellan dessa XL ringar och ett par lite mindre men fortfarande stora. Så jag frågade kassörskan vilka jag skulle ta. ”Hmm.. I like it big”, svarade hon, haha och så fick det bli! Jag älskar dom verkligen! Ska det vara så ska det vara! Speciellt när man bara använder ett smycke åt gången som jag gör. 

 
Bild från idag. Örhängen River Island, byxdräkt Forever 21.