Är det inte måndag idag?

Idag har jag verkligen haft för mig att det är måndag nästan hela dagen. Vet inte varför, för det var ju uppenbarligen måndag igår och innan det hade jag en ledig helg. 

Den här dagen började för övrigt toppen men längre in i dagen började jag få både magsmärtor och ett starkt illamående. Blev helt skakig i hela kroppen. Men men, ett par timmars vila gjorde susen. 

Imorgon har jag en intervju med en polis och ett par notiser att skriva. Det är så långt jag vet, än så länge :). 

Får bli en hundbild till det här


Den heliga vilan

Oh lord, när man kommer hem och är så här trött..

Så såg jag ut i torsdags, jag var så himla trött när jag kom hem den kvällen. Fredagen blev bättre, trots att jag låg på ett ännu större minus på sömnkontot vid det laget.

Nu har jag haft en helg av god mat och nyttig mat i gott sällskap. Jag har kört två tuffa konditionspass, tagit långpromenader med vovvarna och sen hann det slinka ner två glas vin på lördagen. Har också hunnit storstäda, tvättat två maskiner, sen har vi duschat varsin lerig hund och beställt lite ny heminredning.

En riktigt skön helg med andra ord. Nytta blandat med nöje och MYS❤.

Serietips!

Här kommer ett tips på en ny och bra serie som finns på netflix – American Crime Story: The People v. O.J.
Det är en miniserie baserad av Jeffrey Toobins bok om mordet på O.J.’s exfru Nicole Brown och Ron Goldman, som har filmatiserats. 

Även om jag känner till utfallet på rättegången tycker jag det är otroligt spännande serie som också är packad av stora skådespelarnamn. Eftersom Kardashian gängets pappa var en av O.J.’s försvarsadvokater, tillika bästa vän, gestaltas både han och hans barn i serien. Robert spelas av David Schwimmer, ni minns honom förmodligen bäst från serien ”Vänner” där han spelar Ross.

10 avsnitt finns att se på nettan!

oj

Björnen i bilen

Så här ser det ut när man åker bil med vovvarna. Såvida det inte är en lång biltur sitter Stina alltid upp och trycker näsan genom gallret. Hon älskar att vara ute på långpromenader och vi brukar ta bilen till något skönt ställe för promenader. Då blir hon helt till sig under bilfärden. Hon vet vad som komma skall. Som nu. 

Spännande vecka 

Vecka 7. Den här veckan är jag ute på praktik, visst har jag nämnt det tidigare? 

Jag är på en tidning som både finns på webben och i papperformat. Under veckans tre första dagar har jag fått skriva notis, polisrapport, fotat och gjort ett reportage. Det är så kul att få känna på riktigt skarpt läge, där resultatet måste bli bra. Samtidigt är det såklart lite nervöst och då kan man ibland tvivla på sin egen förmåga. Men jag är väldigt nöjd över mina tillfälliga kollegor. De är såna råproffs och otroligt hjälpsamma! 

Imorgon är det redaktionsmöte om kommande nummer. Och jag kommer få se hur dessa proffs går från idé till färdig produkt. Så spännande!

Saknar inspiration

Den senaste tiden har jag verkligen känt mig tömd på inspiration. Ibland kommer den tillbaka lite sporadiskt men ändock. För mig är det så viktigt att jag känner mig inspirerad. 

Det är också anledningen till att jag bloggat massa throwbacks med (o)jämna mellanrum. För jag saknar inspiration och bläddrar då istället bland sparade bilder för att hitta något att blogga om. Någonting måste ju upp.  

Egentligen kanske jag bara behöver sova. Jag får effektivisera tiden efter skolan bättre så jag kan lägga mig tidigare. Det är nog det. Sen är det ju ändå det med vintern, jag kan inte komma ifrån det. Jag är ingen vintrig person and it’s as simple as that. 


Bild på mig och Bellos av samma enkla anledning som ovan nämnda. 

Fyra nya filmer på gång

Inspelningen av fyra nya Beck-filmer är i full gång och ska enligt planering ha premiär under nästa år. Jag är vanligtvis inte ett så stort fan av svenska kriminalfilmer, men jag tycker faktiskt om Beck-filmerna. Speciellt de senaste åren.

Nedan är jag med Harald Hamrell som regisserat flera Beck-filmer. Här under inspelningen av Beck – Levande begravd.

1934560_1034278555590_7589471_n

Här är jag också med Mikael Persbrandt under samma inspelning där jag spelar ”Mc-brud”. 1934560_1034279955625_8265420_n