Bikini Throwback

258558_1612172042566_1723409_o

Jag lägger upp en somrig throwback såhär några dagar innan julafton.

Den här bilden tog Ulf Olsson på mig när jag och mitt ‘Double Trouble’ December var där och plåtade ihop i Götet sommaren 2011 8-) . WOW, vad tiden går, eller hur?!

Jag glömde min dator på jobbet igår kväll och fick hämta den idag, därför bloggen varit stilla under tiden. 

För en perfekt hy!

Här kommer ett superbra tips på två stycken grymma ansiktsmasker som verkligen funkar och som är perfekta att använda tillsammans!

IMG_5356Först har vi Enzyme peel från Emma S, en exfolierande mask med AHA – syror. Den är framtagen med inspiration från salongsbehandlingar. Den här masken lägger du en gång i veckan och har på i endast 1 minut sedan sköljer du av. Det kan pirra lite då den verkligen är effektiv och du kan bli lite röd direkt efteråt så gör den gärna på kvällen så har det röda gått bort på morgonen och du vaknar med en riktigt fin hy! Det bästa med denna mask är att den verkligen funkar!!! Första gången kan du uppleva att du får lite blemmor efteråt men det är bara bra då det betyder att huden ”tömmer” porerna och det blir bara bättre och bättre för varje användning. Den kostar 269:-

Efter denna starka peeling behöver du mycket fukt och speciellt nu på vintern så mår huden bra av en extra fuktboost! Då är denna organiska fuktmask från Origins en perfekt törstsläckare för huden! Du har den på i 10 minuter och överskottet tar du antingen bort med en våtservett eller om du vill skölja ansiktet. Jag tar bara bort med servett. Den här masken använder du 1-2 gånger i veckan och kostar 285:-. 

Båda maskerna finns att köpa på KICKS. 

Mysig vinterklänning

Nu när det är så kallt ute så älskar jag att använda sköna, mjuka koftor som klänningar till ett par boots eller lårhöga stövlar. Som t.ex. denna mjuka kofta i mintfärg har jag bara ett midjeskärp till och ett par stövlar. Sen drar jag oftast på mig ett par svarta (tunna) strumpbyxor till så blir det riktigt varmt och gosigt!

MYS!

IMG_5347 IMG_5348IMG_5353

Sensuellt med bar rygg

Jag tycker verkligen att det är så himla mycket snyggare och mer sensuellt med en djup ringning i ryggen på kläder än en urringning som visar ett par upp-pushade bröst. Det sistnämnda tycker jag kan signalera lite för dåligt självförtroende och se lite för desperat ut, för min smak, men det beror helt på såklart! Jag tycker iaf att det är tusen gånger snyggare att i köra utan bh under tröjan/klänningen när man kör urringat. Det ser mer avslappnat och sensuellt ut. Jag använder ju i nästan aldrig bh ändå. Tycker det är så skönt att gå med tuttarna fria and it is as simple as that!

Aaaanyway, för att göra en kort story lång liksom.

Här är några av mina favorit ”ryggar”.

IMG_0587IMG_3283 IMG_0258IMG_3803IMG_4270

Jesse Pinkman

Herregud, vad jag har snöat in på Breaking Bad. Jag kollar typ 3-4 avsnitt om dagen, så serien och dennes karaktärer har gått in i huvudet på mig. Tänker hela tiden på Breaking bad. Jämför olika vardagssituationer med Breaking bad. Avgudar Aaron Paul som spelar Jesse Pinkman. Hans karaktär känns så otroligt äkta och jag har träffat och lärt känna liknande karaktärer i verkliga livet som jag umgicks med när jag var yngre, så jag känner starkt för Jesse Pinkman och Aaron gör verkligen rollen rättvisa. Fan vad han presterar bra! Förstår att han vunnit Emmy’s för sin trovärdiga tolkning av Jesse.

Jag är så glad att Vince Gilligan, skaparen av serien, ändrade sin ursprungliga plan för Jesse, han skulle nämligen dö i första säsongen men Vince ändrade sig under inspelningens gång när han såg personkemin mellan de båda huvudrollsinnehavarna.

Nu är jag inne på sista säsongen men jag vet tyvärr redan slutet, fast kan ändå inte sluta kolla. Brukar lätt bli sådär manisk på vissa serier, haha. Neard!

jesse_id_by_jesse_pinkman-d3dux57

Världens kändaste fuktkräm?

Biotherm Aquasource Creme Dry Skin

Biotherm’s dagkräm Aquasource är förmodligen världens kändaste fuktkräm. Den innehåller Thermal Plankton (stavning?) och är perfekt för en vintertorr hy! Du kan använda den morgon och kväll.

Idag finns den som julkalenders erbjudande i alla KICKS butiker. 50% rabatt, så du betalar endast 193:- för 50ml, vilket är den originalstorleken.

Julklapp kanske eller till dig själv? Gäller endast idag.

 

Segisar, 90-tal och sojalatte!

Seg, segare, segast. Tänker mig tillbaka till 90-talet då jag var barn och pappa köpte vår första dator. Tiden man hade modemet som var kopplat via hemtelefon, så om någon var ute och surfade så tutade det upptaget på hemtelefon. Minns ni? Haha. Det var tider det. Herregud, idag kan jag absolut inte förstå hur man kunde tycka att det var så roligt att man inte hade ORK att sitta och vänta så på uppkoppling och nedladdning.

Idag tänker jag mig i alla fall tillbaka till den tiden och blir lite glad, då jag inser att när allt kommer kring är det faktiskt inte SÅ farligt med mina sega uppkoppling för tillfället. Jag sitter nämligen i en korridor utanför mitt jobb då nätet på kontoret är superknas. Så här sitter jag med min dator och mobil som delat nätet och tickar mig igenom stans segaste nät.

Typ.

Hur har ni det då? Jag har det bra annars, men sovit dåligt och varit på jobbet tidigt för ett 10 timmars pass. Sitter nu och dricker min älskade vaniljlatte med sojamjölk från Wayne’s. Nom nom nom. Dessvärre tickar rasten mot sitt slut. Det är alltid lika tragiskt. He he.

 

Puss! Vi hörs ikväll!

Bild 2014-12-15 kl. 13.24