Borde kanske besökt Colosseum

Jag fransar till det. Tjugo över fem idag gick jag från jobbet och ut i solen. Det var fortfarande strålande sol och fullt med folk på uteserveringarna. Jag passade på att ta en snabb latte med Hanna innan jag drog mig hemåt efter drygt en timme. Väl hemma lagade jag vegetarisk bolognese och till det tagliatelle. Jag gör alltid mycket sallad till maten, jag tycker det är himla gott att fylla tallriken med minst en tredjedel sallad till varm mat. Mycket mat ska det vara också, mums!

Sen kollade vi på senaste avsnittet av Skam och nu slökollar vi på klassikern Gladiator. Vi konstaterade precis att vi ändå är lite ledsna över att vi aldrig tog oss till Colosseum när vi var i Rom i mars, men det hanns inte med helt enkelt. Vår visit i Rom blev faktiskt fantastisk ändå!

Nu ska vi ut med vovvarna sen kolla youtube i sängen.

solishelfrans

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.