LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

lampa
I julklapp fick vi den här FANTASTISKA lampan från House Doctor (länk HÄR) av mina föräldrar och den blev verkligen PERFEKT i vår höga takhöjd. Vet inte hur många gånger jag sa att jag fick gåshud då jag tittade rakt upp! Wow på den! Vi tänkte först ha den i köket – men tänkte om! Ångrar mig icke en sekund.
lampa2
Från en annan vinkel, älskar morgonsolen i detta hus! Blev så fint ljus. En annan grej vi gjorde direkt var att sätta upp våra svarta gardinstänger istället för de som redan satt i silver – vi höjde de också fullt ut. BLEV SÅ BRA! Trots att jag egentligen skulle vilja ha vitt och öppet gör det sig fint med gardiner också… Dessa är i mörkgrå färg.
lampa3
OCH ja, jag hade ju beställt en hel DRÖS massa grejer från Ellos precis innan vi flyttade och dessa tre lampor var bara en bråkdel av hela leveransen! MEN de är så fina tillsammans och min make har kopplat ihop alla så de tänds och släcks samtidigt. Det här med att vara gift med en elektriker? HIGHFIVE! Att glödlamporna inuti kostade ungefär lika mycket som självaste lamporna är en annan femma.. men de är dimmer och LED och har ett varmt ljus så lite bra ändå.. En sista grej om lamporna är att de är lite dassigt rosa (kan man säga så!?) i glaset. Blir såå bra till min Mateushylla. Ah juste, VÅR!
lampa4
Så fick vi denna fantastiska ljusring (hur skriver man egentligen?) av mina föräldrar i inflyttningspresent. Den har egentligen två våningar att hänga på men vi tog bort den ena och lät det vara såhär istället. Passar perfekt här i fönstret och ser verkligen ut som en KLONG. Gillart! Helt i mässing. OCH någonting annat som är bra!? (förutom allt det andra som är BRA! haha) att alla fönster har inbyggda spotlights – eeh, hela taket har spot om jag ska vara ärlig.. så fint då vi ej har fönsterbrädor. HÄR i köket har vi också satt upp likadana stänger men LJUSGRÅ gardiner. Blev klockers.lampa5
Och, i lägenheten tidigare hade vi denna glödlampsslinga i vårt sovrum men här gör den sig så otroligt bra i detta hörn – fick bli en uppsättning. Sådärja, jag gick en liten fotorunda imorse då Novah sov.. aah precis – de minuter hon slocknade! ha!

Vad som är positivt!? Jag tycker verkligen att lampor kan göra ett helt hem och jag vill oftast ha allting gjort på en endaste gång. Helst igår. OCH därför – är det så fantastiskt att hur jag än lägger fram det så vill min man också ha upp de snabbt! Han tycker det är kul! Och då brukar jag smöra ännu mer och säga att ”alltså, du är såååå duktig älskling.. den sitter perfekt.. alltså kollaa… kolla ljuset!” så blir han överlycklig och en annan har fullpott i pluspoäng. Japp, bara ett tips! NU BLIR DET FREDAGSMYS (hoppas ni gillar detta inlägg!) <3.

5 Kommentarer

 1. Frida säger:

  Gu så fint ni har de! Följt dig ett tag nu och tycker du är så komisk och positiv i ditt sätt att skriva

  1. Frida säger:

   (Allt kom inte med) tummen upp för dig! Vart är gardinerna ifrån?

   1. Åh vad underbar du är! Tusen tack för din kommentar – så roligt att få höra lite positiv feedback emellanåt! GILLAS!

    Gardinerna kommer ifrån Ikea och Ellos på dessa! Ut och leta 🙂 <3

 2. Anna säger:

  Vart är glödlampaslingan ifrån?

  1. Åh den kommer ifrån ELLOS! Helt fantastisk! Vet dock inte om den finns kvar men in och leta 🙂 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.