Som jag längtat.

Morning !

Jag skrev ett inlägg igår kväll när jag låg i sängen och kolla på tv men det funkade inte att ladda upp bilderna så jag la ner det och radera inlägget, jag blev så jäkla irriterad på att det inte fungerade.

Hörrni ! Äntligen är det fredag, som jag längtat alltså. Nu kör jag på jobb i ett antal timmar, fram till 16.00 och sen blir det innebandyträning innan vi drar iväg, ska hämta Jolina på hennes handbollsträning och sen iväg för att kolla på Saminas match i Molkom ikväll som börjar 19.30.

Ha dä bra !

Våra bad/duschrum.

Gokväll !

Nu har jag lite tid över att visa er våra nyrenoverade bad/duschrum precis som tidigare utlovat. Jag blev otroligt nöjd och speciellt med de nya duschdraperierna som jag köpte på H&M för någon vecka sen. Nu fattas det bara mattor och lite annat som ljuslyktor, nya handdukar m.m. 

 

En trevlig eftermiddag.

Det blev en riktigt trevlig eftermiddag ute på Bergvik köpcenter med fika och lite shopping på Indiska. Några nya glas till köket så vi kan byta ut mot dom andra i grönt då allt det gröna försvinner nu och byts ut och kommer gå i färgerna vitt, svart och silver.

En nöjd pappa/bonuspappa som fick sin tårtbit och kaffe på farsdag.

De nya glasen.

Farsdag idag.

Nu har vi fixat och trixat hela förmiddagen i lägenheten speciellt i köket, badrummet och lilla duschrummet efter renoveringen. Det blev så jäkla bra med de nya duschdraperierna, ni ska få se senare ikväll. Jag/vi har så mycket som vi måste köpa nytt framöver, roligt och mysigt men det lär bli dyrt.

Nu är vi snart klara för att dra iväg till Bergvik köpcenter, jag ska bjuda familjen på fika för det är ju faktiskt farsdag.

Bildresultat för farsdag

Nya sminkborstar.

Tur att jag hade med mig mobilen igår under tiden som jag satt på läktaren och kollade på Tomas innebandy träning.

Jag beställde ett sminkborst set på Fyndiq för endast 139 :-

Snygg design eller hur ?

Nu lider det mot sitt slut.

Kom hem från jobbet för en stund sen och det första jag kollade var hur badrummen och köket såg ut och äntligen verkar det som att det börjar lida mot sitt slut, tom vattnet är nu påslaget igen efter 2,5 veckor utan. Fan vi kan gå på toa här hemma igen så otroligt skönt, det var det första jag gjorde när jag kom hem idag och jag njöt verkligen  😆 Nu är det bara städning och ny heminredning som ska fixas (bla de nya duschdraperierna).

Vårt halloween firande i fredags.

I fredags hade vi halloween firande hemma hos brorsan och hans familj i Karlskoga, trevligt men jäkligt sent blev det så man var ju helt sjukt trött på lördagen och det en riktig slappardag med hemkörd mat och pyjamas hela dagen och vi stannade kvar hos dom till på söndag.

fan som vanligt strular uppladdning av bilder så jag kunde inte få med alla i detta inlägg som jag ville suck 😕

Vår Hotell vistelse.

Vi har haft det helt underbart detta dygn på hotellet, vi har tränat, bubblat och ätit gott. Nu ska vi snart checka ut och fixa lite ärenden och sen iväg på nya äventyr.

Det här var några av många bilder som jag tog igår. 

Checkat in.

Du härliga semester, nu känner jag mig riktigt nöjd. Jag, Tomas och tjejerna började denna torsdag en stund på stan innan vi checkade in på Hotell Gustaf fröding.

Lika bra att köra igång.

Jag har semester idag men här finns det inte en chans att vila då gubbarna är här och jobbar för fullt i lägenheten redan sen 7.30. Lika bra att köra igång dagen, frukost sen göra sig iordning och packa. Jag, Tomas och tjejerna ska iväg, vart får ni sen.