KHAKI JACKET AND A GARDANNE WATCH

Min favoritfärg just nu är tveklöst khakigrön och speciellt denna jackan. Den är egentligen tänkt som en vårjacka då den är ganska tunn, men med en dunväst och en lammullströja under så funkar den även bra så här års.

Förra veckan fick jag ett finfint tillskott bland mina accessoarer, i form av ny klocka från GARDANNE WATCHES. Jag är supernöjd med den. Armbandet är i äkta läder och sitter som ett smäck runt min handled. Urtavlan liknar en kompass vilket gör den otroligt clean. Grabbarna bakom den här klockan har förstått att vikten av att inte krångla till. Många gånger är nämligen nyckeln till framgång att hålla det enkelt och använda sig av tidlös design.


   Ni hittar klockan här>>
Vet ni vad? Om ni anger ”MATHIAS” så får ni 15 % rabatt vid köp av dessa stilrena klockor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.