Tillbaka efter en lång tid

Fick för några månader för mig att jag skulle starta en annan blogg. Gjorde det och skrev lite, men tappade suget. Nu är jag tillbaka här igen.

Påväg hem från Stockholm, har vart här och träffat min mentor Gunilla på Rapunzel Of Sweden. Haft det trevligt och tagit igen massa tid. Har varit super! Var inne på Rapunzels salong inne i stan och fick håret stylat inför vår filmning. Jag var så himla nervös att jag knappt kunde somna inatt, så låg på hotellrummet med tvn på. Det gick jättebra! Ska bli så otroligt roligt att få se det sen.

underbara sängkläder

 

BEACH HOUSE JERSEY SHEETS

 

 •  sängkläder i singeljersey (samma tyg som en t-shirt)
 •  strykfritt
 •  behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig
 •  antikvalsterbehandlade 
 • (bra för personer med allergi eller astma)
 •  helt giftfri tillverkning
 • andas bättre


Dessa sängkläder är helt underbara! Perfekt att ge bort till någon man tycker om eller varför inte unna sig själv? 

Finns att köpa hos oss på TrendHörnan i Sävsjö, vi finns även på Facebook.

HISTORIA

På andra sidan Atlanten har de länge haft något vi nu börjar upptäcka i Sverige – sängkläder av jersey. Konceptet vann stor mark på 90-talet, då en kvinna vid namn Rachel Ashwell började sälja jerseylakan i sin Kalifornienbaserade butik. Inspirationen kom från den känsla man får när man sover i en väl tilltagen T-shirt. Rachel Ashwell frågade sig, att om nu folk tycker att T-shirttyg är bland det skönaste som finns, varför inte ha det i hela sängen?

När sedan Oprah Winfrey kallade jerseysängkläder för ”årets upptäckt” ökade efterfrågan lavinartat. Oprah sa i sin show, ”Since I found T-shirt sheets, sleeping has not been the same for me… nothing has made me feel better than these sheets.” Programledaren berättade att hon genom åren provat så exklusiva produkter som lakan tillverkade av små gamla damer på Irland och i franska små byar, men inga sängkläder har kunnat jämföras med jersey. 

Beach House Company lanserade hösten 2009 högkvalitativa jerseysängkläder i Sverige. Designen inspireras av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens västra sida. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används; avslappning och enkelhet.

Nyinköpt

Hemma i småland nu efter en mycket trevlig helg tillsammans med min mamma i Stockholm.
Idag vart det ingen mässa för vår del, jag hade lite jag ville titta på inne i stan som vi inte har här hemma.
Så blev en vända köpte en väst och en vanlig bas tröja bland annat, sen gick vi till NK för jag ville kolla på
en väska. Har tänkt köpa väskan ett tag men inte vart iväg där den funnits, så har inte velat beställa via nätet eftersom man vill se hur det ser ut i verkligheten och testa. Men jag blev förälskad så.. Blev även ett par nya stövlar, så nu är jag redo för hösten.

 

Ska även lägga upp sedan var vi fått hem i mammas butik på TrendHörnan lite senare. Har tyvärr inga bilder på det vi köpt in just i helgen utan blir bilder på det som precis kommit hem i butiken inför hösten/vintern. Var så glad när jag kom hem, blev sönder pussad av Zeke och var härligt att komma hem till David också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt för trött

Det blev inte många knop gjorda här inte, vi blev lite för sega här när vi kom hem. Satte på tvn och vi la oss på sängen mamma och jag. Men sen somnade hon haha, jag kämpade också med att försöka hålla ögonen öppna.

Hade helst velat hitta på ngt, men kände mig också för trött för att gå ut. Det tog på krafterna idag, helt klart! Är en lång dag imorgon också, så är lika bra det kanske. Får väl försöka göra ngt imon kväll, och hoppas att vara piggare då! Men ser fram mot morgondagen och mässan igen. Och såklart hotellfrukosten!!

Jag nämnde i min andra blogg för typ en vecka sedan att jag skulle hålla igen lite ett tag. Det har ju skitit sig helt! Min diet maj/juni är som bortblåst. Men ah får ta nya tag snart.

Pratade även med David precis, och Zeke hade gått och lagt sig inne i sängen. Saknar min lille plutt, min stora också såklart haha mest Zekeboy!

Vart full rulle

Precis checkat in på vårt fina hotell här i Sthlm som ligger vid Hötorget, jättemysigt och fint rum!
Hela dagen har vi spenderat på Formex mässan, spanat in montrar och fått inspiration. Imorgon blir det lite nya inköp samt kolla igenom de andra hallarna. Vi tittade bara idag för att se vad som var intressant. Har sett mycket fint som jag skulle vilja ha hemma hos mig, men.. ah man kan inte få allt man vill och om jag skulle köpa allt jag ville som jag hade sett idag hade jag nog behövt ett slott för att fylla ut det. Det bjöds på vin, tilltugg och godis på olika ställen så det har det blivit idag. Lite bilder på fin inredning!
Blev dock väldigt spänd och fick ont i rygg och axlar efter några timmar! Så det var perfekt att det fanns massörer där utanför som kunde ge mig lite massage 250:- för 20 minuter och det var värt varenda öre, för hon var så duktig. Fick ett slags energimassage eller även kallad japansk massage. Det som det var bra för:

 • Blodcirkulationen stimuleras
 • Mjukar upp spända muskler
 • Lymfsystemet aktiveras
 • Ökar din kroppsmedvetenhet
 • Den har även positiv verkan i förebyggande syfte
Så efter det kände jag mig lite mer pigg i kroppen igen, eller jag var inte lika stel iaf. 
Var och käkade precis nu innan vi kom till hotellet, får se om vi går ut senare sen. Men jag är ganska trött 
efter en hel dag med mycket ”gå och stå” och har pratat mycket med folk. Men det har varit super kul och 
trevligt. Som sagt vi får se lite vad som händer? 
 

Early morning

Kan ju redan nu säga att jag sov 2,5h inatt. Men är förvånansvärt pigg ändå, är väl för att jag har sett fram emot detta! Annars är ju inte jag är morgon människa för fem öre. Fick med mig allt i en weekend bag, vilket inte brukar räcka.

Har väl lärt mig att ta med lagom för en gångs skull haha! Väntar på tåget mot Stockholm nu, ska bli gott med frukost! Råå kallt ute :/